stafftw Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ison είπε εχει δοθει και στην εδω αντιπροσωπεια η οδηγια αυτη? αν ειναι εκτος εγγυησης? Δε γνωρίζω ακριβώς αλλά έτσι γράφτηκε
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Οχι ουτε στην Αγγλια ουτε στην Ελλαδα εχει δωθει επισημη ανακοινωση οτι θα φτιαχνουν τα joycon for free. Μονο σε ολοκληρη την Αμερικη ισχυει προς το παρον. 1
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, ison είπε LOL γιατι τι θα παθαιναν...οτι ναναι μιλαμε για 3 λεπτα υποθεση max.... μαζί σου, αλλά έτσι μου είπαν
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, stafftw είπε Σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω...χαχαχα ειλικρινά scam χωρίς γνώση ελπίζω να μην πέσει κανείς Το ξέρω αλλά τα διορθώνει όντως δωρεάν η Nintendo? Δεν το ήξερα. Απλά παραγγειλα joysticks για τα δικά μου και τώρα πιστεύω ξόδεψαν χωρίς λόγο τα λεφτά μου😦. Τουλάχιστον θα επικοινωνήσω μαζί τους μήπως φτιάξουν τα δικά μου τουλάχιστον... Πήρα τηλέφωνο και τα φτιάχνουν δωρεάν 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε Οχι ουτε στην Αγγλια ουτε στην Ελλαδα εχει δωθει επισημη ανακοινωση οτι θα φτιαχνουν τα joycon for free. Μονο σε ολοκληρη την Αμερικη ισχυει προς το παρον. Τα φτιάχνουν δωρεάν τελικά 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε Οχι ουτε στην Αγγλια ουτε στην Ελλαδα εχει δωθει επισημη ανακοινωση οτι θα φτιαχνουν τα joycon for free. Μονο σε ολοκληρη την Αμερικη ισχυει προς το παρον. Πήρα τηλέφωνο τους το είπα και μου είπαν κατευθείαν να το στείλω. Ούτε για εγγύηση μου είπαν ούτε τίποτα. 3
duende Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 το φορητο μου setup ειναι επιτελους ετοιμο 😁 skull & co θηκη 3d printed dock dongle ve monk plus earbuds το μεσαιο κομματι απο αχρησιμοποιητο joycon grip και grip σιλικονης τα αγαπημενα μου παιχνιδια τα απαραιτητα καλωδια στο πανω μερος οκ, ο φορτιστης μπαινει στο τσαντακι 9
di maria kun Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Παίδες η γραφή πως είναι στο 3 houses?? Βλέπω κάποια σχόλια σε ξένα σαιτ ότι δεν είναι στο επίπεδο τοθ awakening
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οποιος θελει το απλο Zelda, το ShopTo το εφερε με καλουδια! https://www.shopto.net/en/swle98-the-legend-of-zelda-link-s-awakening-p113347/ Στελνει Ελλαδα δοκιμασμενο και δωρεαν μεταφορικα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Prospector8 1
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Οποιος θελει το απλο Zelda, το ShopTo το εφερε με καλουδια! https://www.shopto.net/en/swle98-the-legend-of-zelda-link-s-awakening-p113347/ Στελνει Ελλαδα δοκιμασμενο και δωρεαν μεταφορικα. αυτό έχει την orbital του daemon machina αλλά δεν στέλνει Ελλάδα 5 ώρες πριν, Malthador είπε Όχι. Τους έχω πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο, αλλά τίποτα. Το διερευνούν μου είπαν. δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά το public έχει γίνει τελείως γτπ. Να σου πω δικό μου story Κάνω παραγγελία τα δύο τελευταία τευχη του manga Biomega αρχές Γενάρη. Μου λένε ότι θα τα έχω περίπου αρχές Φεβρουαρίου. Φυσικά περνάει η ημερομηνία τους παίρνω τηλέφωνο και λένε ότι έγινε λάθος μου δίνουν άλλο ένα μήνα περνάει και εκεί η ημερομηνία και όχι μόνο πέρασε αλλά πέρασαν δύο μήνες, είχα φύγει ταξίδι και φυσικά την ακυρωσα. Οι τύποι έχουν περάσει στο επόμενο level των ελληνικών επιχειρήσεων που είναι ότι νάναι σε εξυπηρέτηση. Φαντάζομαι και οι συνθήκες εργασίας για τα παιδιά εκεί θα είναι και αυτές άθλιες. Είναι κοινός παρανομαστής σε αυτού του είδους γτπ Ελληνικών επιχειρήσεων. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από chek2fire 1
nkarafo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Οποιος θελει το απλο Zelda, το ShopTo το εφερε με καλουδια! https://www.shopto.net/en/swle98-the-legend-of-zelda-link-s-awakening-p113347/ Στελνει Ελλαδα δοκιμασμενο και δωρεαν μεταφορικα. Να ρωτήσω: Αυτό το site σε πόσες ημέρες φέρνει το παιχνίδι; Και τι μεταφορικά βάζεις; Πχ το Royal Mail First Class International σε πόσες ημέρες το φέρνει και ποιά η διαφορά με το Royal mail signed for EU (7,50pounds) ? Είναι αξιόπιστο το site? Ευχαριστώ.
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, NickTG είπε Μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο να δοκιμάσουμε με το δικό μου dock και να κεράσεις καφέ! Έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά δεν ήθελα να σε ταλαιπωρήσω για αυτό το πράγμα Βασικά είσαι και ο μόνος μου γνωστός με switch, γιατί όταν με ρώτησαν από τη cd media αν έχω κάνα γνωστό να δοκιμάσω τους λέω ε είμαι 35 χρόνων κομμάτι δύσκολο να έχω φίλο με switch
NickTG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 21 minutes ago, logistoulis said: Έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά δεν ήθελα να σε ταλαιπωρήσω για αυτό το πράγμα Βασικά είσαι και ο μόνος μου γνωστός με switch, γιατί όταν με ρώτησαν από τη cd media αν έχω κάνα γνωστό να δοκιμάσω τους λέω ε είμαι 35 χρόνων κομμάτι δύσκολο να έχω φίλο με switch Σιγά την ταλαιπωρία. Θα έκανα και βόλτα με τη μηχανή! 1
shodan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, nkarafo είπε Να ρωτήσω: Αυτό το site σε πόσες ημέρες φέρνει το παιχνίδι; Και τι μεταφορικά βάζεις; Πχ το Royal Mail First Class International σε πόσες ημέρες το φέρνει και ποιά η διαφορά με το Royal mail signed for EU (7,50pounds) ? Είναι αξιόπιστο το site? Ευχαριστώ. Καλησπέρα, το site είναι αξιόπιστο. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές πάντα με την οικονομική αποστολή και σε 10 ημέρες περίπου ήταν σπίτι μου. 2
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, NickTG είπε Σιγά την ταλαιπωρία. Θα έκανα και βόλτα με τη μηχανή! μετά τις διακοπές θα κανονίσουμε 1
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 το store βλέπω έχει κάτι φοβερές προσφορές. Κάτι indie διαμάντα κάτω από 5 ευρώ μερικά και κάτω από το 1 ευρώ
non-serviam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, chek2fire είπε το store βλέπω έχει κάτι φοβερές προσφορές. Κάτι indie διαμάντα κάτω από 5 ευρώ μερικά και κάτω από το 1 ευρώ ε γράψε τίποτα για! 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις