Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ison είπε

εχει δοθει και στην εδω αντιπροσωπεια η οδηγια αυτη? αν ειναι εκτος εγγυησης?

Δε γνωρίζω ακριβώς αλλά έτσι γράφτηκε 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ουτε στην Αγγλια ουτε στην Ελλαδα εχει δωθει επισημη ανακοινωση οτι θα φτιαχνουν τα joycon for free. Μονο σε ολοκληρη την Αμερικη ισχυει προς το παρον.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stafftw είπε

Σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω...χαχαχα ειλικρινά scam χωρίς γνώση ελπίζω να μην πέσει κανείς

Το ξέρω αλλά τα διορθώνει όντως δωρεάν η Nintendo? Δεν το ήξερα. Απλά παραγγειλα joysticks για τα δικά μου και τώρα πιστεύω ξόδεψαν χωρίς λόγο τα λεφτά μου😦. Τουλάχιστον θα επικοινωνήσω μαζί τους μήπως φτιάξουν τα δικά μου τουλάχιστον...

Πήρα τηλέφωνο και τα φτιάχνουν δωρεάν

2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Οχι ουτε στην Αγγλια ουτε στην Ελλαδα εχει δωθει επισημη ανακοινωση οτι θα φτιαχνουν τα joycon for free. Μονο σε ολοκληρη την Αμερικη ισχυει προς το παρον.

Τα φτιάχνουν δωρεάν τελικά

2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Πήρα τηλέφωνο τους το είπα και μου είπαν κατευθείαν να το στείλω. Ούτε για εγγύηση μου είπαν ούτε τίποτα.

• Like 3
Δημοσ.

το φορητο μου setup ειναι επιτελους ετοιμο 😁

skull & co θηκη

3d printed dock dongle

ve monk plus earbuds

το μεσαιο κομματι απο αχρησιμοποιητο joycon grip και grip σιλικονης

τα αγαπημενα μου παιχνιδια

τα απαραιτητα καλωδια στο πανω μερος

οκ, ο φορτιστης μπαινει στο τσαντακι

33.jpg

22.jpg

11.jpg

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Οποιος θελει το απλο Zelda, το ShopTo το εφερε με καλουδια!

https://www.shopto.net/en/swle98-the-legend-of-zelda-link-s-awakening-p113347/

Στελνει Ελλαδα δοκιμασμενο και δωρεαν μεταφορικα.

αυτό έχει την orbital του daemon machina αλλά δεν στέλνει Ελλάδα :(

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Όχι. Τους έχω πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο, αλλά τίποτα. :(

Το διερευνούν μου είπαν.

δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά το public έχει γίνει τελείως γτπ. 

Να σου πω δικό μου story

Κάνω παραγγελία τα δύο τελευταία τευχη του manga Biomega αρχές Γενάρη. Μου λένε ότι θα τα έχω περίπου αρχές Φεβρουαρίου. Φυσικά περνάει η ημερομηνία τους παίρνω τηλέφωνο και λένε ότι έγινε λάθος μου δίνουν άλλο ένα μήνα περνάει και εκεί η ημερομηνία και όχι μόνο πέρασε αλλά πέρασαν δύο μήνες, είχα φύγει ταξίδι και φυσικά την ακυρωσα. 

Οι τύποι έχουν περάσει στο επόμενο level των ελληνικών επιχειρήσεων που είναι ότι νάναι σε εξυπηρέτηση. Φαντάζομαι και οι συνθήκες εργασίας για τα παιδιά εκεί θα είναι και αυτές άθλιες. Είναι κοινός παρανομαστής σε αυτού του είδους γτπ Ελληνικών επιχειρήσεων. 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Οποιος θελει το απλο Zelda, το ShopTo το εφερε με καλουδια!

https://www.shopto.net/en/swle98-the-legend-of-zelda-link-s-awakening-p113347/

Στελνει Ελλαδα δοκιμασμενο και δωρεαν μεταφορικα.

Να ρωτήσω: Αυτό το site σε πόσες ημέρες φέρνει το παιχνίδι; Και τι μεταφορικά βάζεις; Πχ το Royal Mail First Class International σε πόσες ημέρες το φέρνει και ποιά η διαφορά με το Royal mail signed for EU (7,50pounds) ? 

Είναι αξιόπιστο το site?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NickTG είπε

Μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο να δοκιμάσουμε με το δικό μου dock και να κεράσεις καφέ! :P

Έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά δεν ήθελα να σε ταλαιπωρήσω για αυτό το πράγμα

Βασικά είσαι και ο μόνος μου γνωστός με switch, γιατί όταν με ρώτησαν από τη cd media αν έχω κάνα γνωστό να δοκιμάσω τους λέω ε είμαι 35 χρόνων κομμάτι δύσκολο να έχω φίλο με switch :P

Δημοσ.
21 minutes ago, logistoulis said:

Έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά δεν ήθελα να σε ταλαιπωρήσω για αυτό το πράγμα

Βασικά είσαι και ο μόνος μου γνωστός με switch, γιατί όταν με ρώτησαν από τη cd media αν έχω κάνα γνωστό να δοκιμάσω τους λέω ε είμαι 35 χρόνων κομμάτι δύσκολο να έχω φίλο με switch :P

Σιγά την ταλαιπωρία. Θα έκανα και βόλτα με τη μηχανή! :D

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nkarafo είπε

Να ρωτήσω: Αυτό το site σε πόσες ημέρες φέρνει το παιχνίδι; Και τι μεταφορικά βάζεις; Πχ το Royal Mail First Class International σε πόσες ημέρες το φέρνει και ποιά η διαφορά με το Royal mail signed for EU (7,50pounds) ? 

Είναι αξιόπιστο το site?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, το site είναι αξιόπιστο. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές πάντα με την οικονομική αποστολή και σε 10 ημέρες περίπου ήταν σπίτι μου. 

• Like 2
Δημοσ.

το store βλέπω έχει κάτι φοβερές προσφορές. Κάτι indie διαμάντα κάτω από 5 ευρώ μερικά και κάτω από το 1 ευρώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chek2fire είπε

το store βλέπω έχει κάτι φοβερές προσφορές. Κάτι indie διαμάντα κάτω από 5 ευρώ μερικά και κάτω από το 1 ευρώ

ε γράψε τίποτα για! 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...