sils Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε white palace σε Hollow Knight ο σαδισμός σε όλο του το μεγαλείο Και που εισαι ακομα.....εγω ειμαι στο 101% αφου εκανα ενα τεστ τα χειριστήρια του switch βγηκαν τελικα πολυ γερα και ας μην τα πιανει το ματι σου......η μονη απωλεια ο φορτιστής που κάηκε και οτι θα βαλω γυαλιά, ενταξει εδω μαλλον φταιει η ηλικια.........! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από sils 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 έφυγε και το white palace, σαδισμός και βία αλλά αμα πας προσεκτικά και καλά εξοπλισμένος με κάνα hiveblood τότε κούτσα κούτσα βγαίνει πάμε τώρα να τελειώσουμε το colosseum 89% νομίζω είμαι ακόμα 1
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Εγώ πάντως σταμάτησα το Hollow Knight κάπου στη μέση για να το απολαύσω ολοκληρωμένο μαζί με το Gods & Glory DLC που βγαίνει τέλη Αυγούστου 1
SoFGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 επιτελους ηρθε και το δικο μου, ευκαιρια να ξεχαστω λιγο 5
ilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, SoFGR είπε επιτελους ηρθε και το δικο μου, ευκαιρια να ξεχαστω λιγο Πάει χάλασες και εσύ. παίζεις nova games.🤩
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Οποιος ειναι του physical, στο eBay βρισκεις διαμαντακια σε καλες τιμες. Τσιμπισα Donkey Kong 27E και Mario Kart 30E, τελος με ολα τα ΑΑΑ games του Switch 😅 36 λεπτά πριν, SoFGR είπε επιτελους ηρθε και το δικο μου, ευκαιρια να ξεχαστω λιγο Μενεις Αγγλια ή Ελλαδα? Γιατι αν μενεις Ελλαδα νομιζα οτι το Game.co.uk δεν στελνει πια στη χωρα μας.
SoFGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Aθηνα βρισκομαι κανονικα, 3 λιρες ητανε το shipping και εφυγε απο αυτους παρασκευη και 13, παιζει να ειχανε παραλαβει νωριτερα γιατι ειδα στα mail οτι ζηταγανε τα λεφτα της προπαραγγελιας ( 95 ευρω ~ ) απο τεταρτη αλλα η χρεωστικη ητανε αδεια 1
Mistwalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Εγω ακομα περιμενω τα exciting news που ελεγαν.Αντε να δουμε θα κυκλοφορησει το φθινοπωρο ή λιγες μερες πριν θα εχουνε κιαλλη καθυστερηση για αλλα exciting news.😂
ADHD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Ειμαι καπου στις 40 ωρες στο octopath, ακομα δεν εχω καταλήξει σε setup, ο μονος σταθερος ειναι ο Cyrus για τα elementals και η Ophilia για το overheal της αν και την βλεπω να παιρνει ποδι και αυτη και να πειραματιστώ με τιποτα Therion/Cleric. Σαν ιστορια το παιχνιδι δεν λεει πολλα αλλα σαν gameplay/art ειναι απο τα καλυτερα old-school jrpg που εχω παιξει. Επισης κατι για 36 ωρες που ελεγε το Kotaku ειναι αστειο, αν rushareis τα chapters ok ναι αλλα αν πας για min/max builds για optional dungeons, για καλο gear, max level κτλπ χτυπάς ανετα 80h imo. 1
Mistwalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Καπου στις 50 ωρες δινει η square και αν κανεις και ολα τα side quest καπου στα 100
james9tito Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, ADHD είπε Ειμαι καπου στις 40 ωρες στο octopath, ακομα δεν εχω καταλήξει σε setup, ο μονος σταθερος ειναι ο Cyrus για τα elementals και η Ophilia για το overheal της αν και την βλεπω να παιρνει ποδι και αυτη και να πειραματιστώ με τιποτα Therion/Cleric. Σαν ιστορια το παιχνιδι δεν λεει πολλα αλλα σαν gameplay/art ειναι απο τα καλυτερα old-school jrpg που εχω παιξει. Επισης κατι για 36 ωρες που ελεγε το Kotaku ειναι αστειο, αν rushareis τα chapters ok ναι αλλα αν πας για min/max builds για optional dungeons, για καλο gear, max level κτλπ χτυπάς ανετα 80h imo. Με ενδιαφέρει το θέμα του setup. Είμαι στο chapter 2 του Cyrus και παίζω με Ophillia, Cyrus, Olberic. Δοκίμασα με τέταρτη την Tress και τον άλλον τον thief αλλά τζίφος. Τώρα ανεβάζω λίγο την Primrose μπας και βοηθήσει. Έχω καταλήξει πάντως ότι οι τρεις πρώτοι που ανέφερα είναι οι πιο χρήσιμοι. Είμαι στις 25 ώρες level 29 και έχω τελειώσει μόνο ένα από τα chapter 2 οπότε είμαι σίγουρος ότι έχω τουλάχιστον άλλο τόσο.
ADHD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενταξει 100 θα ελεγα οτι ειναι για πολυ minmax builds και completionists, ολοι level 99, ολα τα top tier weapons/armors κτλπ, ρεαλιστικα θα ελεγα οτι ο μεσος παιχτης θα φαει 50-60 ωρες σιγουρα αν θελει να τελειωσει και τις 8 ιστορίες μαζι με καποια optional dungeons. Το μονο θεμα που εχω απο θεμα gameplay/level design ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ευκολο και οι περιοχες ειναι παρα πολυ κοντα μεταξυ τους. Για παραδειγμα τι θελω να πω, μπορει το party σου να ειναι level 15 και για να περασεις απο μια περιοχη με danger level 45 να θελεις στην ουσια 2 flee, βαλε και στο skill για higher flee chance και το αλλο με λιγοτερα random encounters και πολυ απλα μπορεις να πας σε end game areas και να κλεψεις top tier εξοπλισμο με save scum πανευκολα. 15 λεπτά πριν, james9tito είπε Με ενδιαφέρει το θέμα του setup. Είμαι στο chapter 2 του Cyrus και παίζω με Ophillia, Cyrus, Olberic. Δοκίμασα με τέταρτη την Tress και τον άλλον τον thief αλλά τζίφος. Τώρα ανεβάζω λίγο την Primrose μπας και βοηθήσει. Έχω καταλήξει πάντως ότι οι τρεις πρώτοι που ανέφερα είναι οι πιο χρήσιμοι. Είμαι στις 25 ώρες level 29 και έχω τελειώσει μόνο ένα από τα chapter 2 οπότε είμαι σίγουρος ότι έχω τουλάχιστον άλλο τόσο. Παρε ολα τα secondary jobs αν δεν το εχεις κανει ηδη, πχ Ophilia/dancer ειναι καλο buff/debuff setup, Tressa/Scholar για παραπανω elemental breaks η Thief πχ, Olberic/Apothecary για tank η hunter για arrowstorm breaks(επισης μπορεις να βαλεις την Haanit/Warrior για αυτο το σκοπο) Cyrus/Merchant/ (μεχρι να ξεκλειδωσεις το hidden job του) η Cleric αν θες και αλλα heals και access σε light dmg. Το build ειναι πολυ απλο, βαλε ολα τα +elemental attack gear στον cyrus και τα +physical attack σε Olberic. Δινε στον Cyrus elemental buff με την Ophilia δινε του BP με Tressa και ταυτοχρονα εχε Olberic να τανκαρει και να δινει dmg με cross strike/amputaion και προσπαθησε να κανεις break, μολις το κανεις ριξε full charge elemental attacκ με Cyrus η αν ειναι resistant χρησιμοποιησε Olberic με το setup αναποδα(o Cyrus και παλι θα κανει πολυ dmg ακομα και σε resistant enemies), δηλαδη θα κανεις break για full charged Olberic attack(amputation/cross strike αναλογα το weakness). Το παιχνιδι γινεται faceroll ετσι, υπαρχουν και αλλες επιλογες αλλα το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου εγω ετσι το εβγαλα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από ADHD 1
james9tito Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, ADHD είπε Ενταξει 100 θα ελεγα οτι ειναι για πολυ minmax builds και completionists, ολοι level 99, ολα τα top tier weapons/armors κτλπ, ρεαλιστικα θα ελεγα οτι ο μεσος παιχτης θα φαει 50-60 ωρες σιγουρα αν θελει να τελειωσει και τις 8 ιστορίες μαζι με καποια optional dungeons. Το μονο θεμα που εχω απο θεμα gameplay/level design ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ευκολο και οι περιοχες ειναι παρα πολυ κοντα μεταξυ τους. Για παραδειγμα τι θελω να πω, μπορει το party σου να ειναι level 15 και για να περασεις απο μια περιοχη με danger level 45 να θελεις στην ουσια 2 flee, βαλε και στο skill για higher flee chance και το αλλο με λιγοτερα random encounters και πολυ απλα μπορεις να πας σε end game areas και να κλεψεις top tier εξοπλισμο με save scum πανευκολα. Παρε ολα τα secondary jobs αν δεν το εχεις κανει ηδη, πχ Ophilia/dancer ειναι καλο buff/debuff setup, Tressa/Scholar για παραπανω elemental breaks η Thief πχ, Olberic/Apothecary για tank η hunter για arrowstorm breaks(επισης μπορεις να βαλεις την Haanit/Warrior για αυτο το σκοπο) Cyrus/Merchant/ (μεχρι να ξεκλειδωσεις το hidden job του) η Cleric αν θες και αλλα heals και access σε light dmg. Το build ειναι πολυ απλο, βαλε ολα τα +elemental attack gear στον cyrus και τα +physical attack σε Olberic. Δινε στον Cyrus elemental buff με την Ophilia δινε του BP με Tressa και ταυτοχρονα εχε Olberic να τανκαρει και να δινει dmg με cross strike/amputaion και προσπαθησε να κανεις break, μολις το κανεις ριξε full charge elemental attacκ με Cyrus η αν ειναι resistant χρησιμοποιησε Olberic με το setup αναποδα(o Cyrus και παλι θα κανει πολυ dmg ακομα και σε resistant enemies), δηλαδη θα κανεις break για full charged Olberic attack(amputation/cross strike αναλογα το weakness). Το παιχνιδι γινεται faceroll ετσι, υπαρχουν και αλλες επιλογες αλλα το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου εγω ετσι το εβγαλα. Σα να μου εξηγησες θεωρία χορδών νοιώθω αλλά θα τα καταφέρω πιστεύω! Μου άνοιξες τα μάτια σε κάποια πράγματα, θενκς!
ADHD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 37 λεπτά πριν, james9tito είπε Σα να μου εξηγησες θεωρία χορδών νοιώθω αλλά θα τα καταφέρω πιστεύω! Μου άνοιξες τα μάτια σε κάποια πράγματα, θενκς! Δεν τα εξηγω και πολυ καλα το ξερω. Ας υποθεσουμε οτι το party σου ειναι olberic/tressa/cyrus/ophilia και εχεις enemy weak σε fire/sword και θελει x4 attacks για break (το βλεπεις λογο Cyrus η και analyze αν θες) τα turns μπορει να πανε καπως ετσι: Olberic > x1 boost = 2 attacks με το sword τον πας σε 2 hits για break Ophilia > peacock strut στον Cyrus Cyrus > firestorm (χωρις boost) = x2 fire hits και εγινε break Tressa > x1 Donate BP στον Cyrus οποτε θα εχει max boost firestorm Olberic > Cross Strike/Amputation για το extra dmg Ophilia > boosted light/dark dmg attack Cyrus > max boosted firestorm και θα πρεπει να ειναι dead Αν οχι repeat. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις