Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 minute ago, chill said: Δεν μπορώ να κατασταλάξω αν το τρεις οίκοι είναι για μένα...... Διάβασα reviews, είδα videos άκρη δεν έβγαλα Σου αρέσουν τα RPG's; Τα tactical games; Τα story-driven games; Τα anime; Εάν απάντησες ναι σε όλα τα παραπάνω, πάρτο. Ακόμα περιμένω την limited... 2 1 2
rovgio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, chill είπε Δεν μπορώ να κατασταλάξω αν το τρεις οίκοι είναι για μένα...... Διάβασα reviews, είδα videos άκρη δεν έβγαλα Ειναι απο τα παιχνιδια που αν δεν τα παιξεις δεν θα καταλαβεις αν θα σου αρεσει ή οχι. Αξιζει παντως το ρισκο. 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Σου αρέσουν τα RPG's; Τα tactical games; Τα story-driven games; Τα anime; Εάν απάντησες ναι σε όλα τα παραπάνω, πάρτο. Ακόμα περιμένω την limited... Ειχες κανενα νεο απο public?
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 minute ago, rovgio said: Ειναι απο τα παιχνιδια που αν δεν τα παιξεις δεν θα καταλαβεις αν θα σου αρεσει ή οχι. Αξιζει παντως το ρισκο. Ειχες κανενα νεο απο public? Όχι. Τους έχω πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο, αλλά τίποτα. Το διερευνούν μου είπαν.
MetalPrime Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 28/7/2019 στις 12:07 ΜΜ, dekulinkgr είπε Για πειτε εντυπωσεις για οσοι παιζουν το fire emblem.Εγω δεν θα το παρω τελικα,προτιμω να δωσω τα λεφτα για το astral chain. 12 ώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο έγραψε το κοντέρ. Το cartridgeακι δεν έχει ξεκολλημό από την κονσόλα. Το παιχνίδι είναι πολύ πολύ καλό - αναλυτικότερη γνώμη θα γράψω με την πρώτη ευκαιρία...
rovgio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Όχι. Τους έχω πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο, αλλά τίποτα. Το διερευνούν μου είπαν. Ανησυχητικο...
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Μόλις την πάρεις στα χέρια σου θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Εκτός από το Smash, τι άλλο έχεις στο μυαλό σου για αρχή? Φαντάζομαι BotW και Odyssey... έχω πάρει και odyssey ήδη, εννοείται zelda κάποια στιγμή και bayonetta και xenoblade και κάμποσα άλλα, έχω αρκετά στο μυαλό μου γουστάρω πολύ, αρκεί να δουλεύει 1
NickTG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο να δοκιμάσουμε με το δικό μου dock και να κεράσεις καφέ!
ison Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο να δοκιμάσουμε με το δικό μου dock και να κεράσεις καφέ! Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι το Public δεν ανοιξε το εκθεσιακο dock να βαλει πανω το δικο του να δουνε κατευθειαν την φταιει...εκτος αν δεν ειχε εκθεσιακη κονσολα switch.
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, ison είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι το Public δεν ανοιξε το εκθεσιακο dock να βαλει πανω το δικο του να δουνε κατευθειαν την φταιει...εκτος αν δεν ειχε εκθεσιακη κονσολα switch. είχε, αλλά είπαν ότι δε μπορούν να την πειράξουν
stafftw Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω...χαχαχα ειλικρινά scam χωρίς γνώση ελπίζω να μην πέσει κανείς
ison Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, stafftw είπε Σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω...χαχαχα ειλικρινά scam χωρίς γνώση ελπίζω να μην πέσει κανείς τι Scam? δεν καταλαβαινω
ison Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε είχε, αλλά είπαν ότι δε μπορούν να την πειράξουν LOL γιατι τι θα παθαιναν...οτι ναναι μιλαμε για 3 λεπτα υποθεση max....
stafftw Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ison είπε τι Scam? δεν καταλαβαινω Εντάξει ίσως υπερβάλλω απλά το επιδιορθώνει πλέον η nintendo free επομένως μπορείς να το πουλήσεις περισσότερο. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από stafftw
ison Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, stafftw είπε Εντάξει ίσως υπερβάλλω απλά το επιδιορθώνει πλέον η nintendo free επομένως μπορείς να το πουλήσεις περισότερο. εχει δοθει και στην εδω αντιπροσωπεια η οδηγια αυτη? αν ειναι εκτος εγγυησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις