najinblue3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Πρέπει να έχω διαβάσει το manga για να καταλάβω το game; Δεν εχω διαβασει το manga, αλλα θα σου προτεινα να δεις το anime ειναι εξαιρετικο 1 2
papp0us Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, Malthador είπε Πρέπει να έχω διαβάσει το manga για να καταλάβω το game; To πραγματικό ερώτημα είναι αν το Manga περιλαμβάνει περισσότερα κωλαράκια. Back to thread, μόλις βγεί νέο Zelda και Astral Chain θα πάω τελικά για το o.g πάλι, αφού το lite μου φαίνεται μισοτελειωμένο παστίτσιο χωρίς το HD Rumble και το Docking, και αφου Pro δεν φαινεται στον ορίζοντα.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Δεν εχω διαβασει το manga, αλλα θα σου προτεινα να δεις το anime ειναι εξαιρετικο Από τις καλύτερες και πραγματικά αστείες τζαπανιες που θα δεις. Δεν μας χαλάει το fan service βέβαια αλλά δεν θυσιάζεται η ιστορία και οι χαρακτήρες για χάρη του.
spinemm Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Malthador είπε Αρχίζω και συγχίζομαι με το Public. Έχετε παραλάβει όλοι όσοι είχατε παραγγείλει; Την Παρασκευη το απογευμα παρελαβα εγω, απο το καταστημα ομως, δεν ξερω εαν παιζει ρολο επισης το οτι εκανα την προπαραγγελια λιγο αφοτου ειχε αναρτηθει στο site τους... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από spinemm
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 2 hours ago, spinemm said: Την Παρασκευη το απογευμα παρελαβα εγω, απο το καταστημα ομως, δεν ξερω εαν παιζει ρολο επισης το οτι εκανα την προπαραγγελια λιγο αφοτου ειχε αναρτηθει στο site τους... Μπορείς να μου πεις ώρα και ημέρα που έβαλες παραγγελία;
The_Sheep Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Kαλημερα σε ολους. Κατοχος ενός switch , εδω και κανεναν μηνα. Το πηρα για την μικρη αλλα εγω ειμαι που παιζω : ) Πηρα χτες το Tricky Towers, συμπαθητικο παιχνιδακι , και προτιμησα να το παρω στο switch αντι για το ΧΒΟΧ λογω της φορητοτητας Αλλά , οσο και αν προσπαθω να βρω καποιον αντιπαλο , δεν βρηκα ΠΟΤΕ καποιον online Eτσι ειναι η κατασταση στο online part του switch ή κατι περιεργο συμβαινει :
non-serviam Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, The_Sheep είπε Kαλημερα σε ολους. Κατοχος ενός switch , εδω και κανεναν μηνα. Το πηρα για την μικρη αλλα εγω ειμαι που παιζω : ) Πηρα χτες το Tricky Towers, συμπαθητικο παιχνιδακι , και προτιμησα να το παρω στο switch αντι για το ΧΒΟΧ λογω της φορητοτητας Αλλά , οσο και αν προσπαθω να βρω καποιον αντιπαλο , δεν βρηκα ΠΟΤΕ καποιον online Eτσι ειναι η κατασταση στο online part του switch ή κατι περιεργο συμβαινει : Γενικά σε cross platform πολύ πιο δύσκολα θα βρεις κόσμο στο switch.
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) τελικά με αυτά και με αυτά πήγε όλη η κονσόλα πίσω στη nintendo μιας και υπάρχει η υπόνοια ότι το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στο usb της κονσόλας για αυτό και δεν δίνει εικόνα, με ερώτημα αυτή τη φορά την ανατικατάστασή της αν κατάλαβα σωστά την άλλη φορά είχε πάει μόνο το dock το οποίο και δεν είχε θέμα και η κονσόλα είχε μείνει στο κατάστημα, οπότε πάμε πάλι για αναμονή άγνωστη πόσο.. αλλά με βλέπω να κλείνω κάνα μήνα χωρίς κονσόλα (την πιστωτική βέβαια πρέπει να την πληρώσω.. ) ελπίζω αυτή τη φορά να βγει κάποια άκρη και αν έχει το πρόβλημα το tablet να μου αλλάξουν αυτό ή τελοσπάντων κάτι να μου αλλάξουν. στο public μου απέκλεισαν αντικατάσταση από δική τους μεριά χωρίς το οκ της nintendo οπότε είναι πλέον δεδομένο ότι θα έχω (κάποια στιγμή) switch και ας είχα την επιθυμία να μην έχω μετά από όλα αυτά, ελπίζω μόνο να μην ακούσω πάλι κάτι κουλό του στυλ ότι σε αυτούς δουλεύει γιατί θα χάσω κάθε ελπίδα στην ανθρώπινη νοημοσύνη την τελευταία φορά πάντως ο άλλος τεχνικός του public που το ανέλαβε ήταν αρκετά πρόθυμος να το δούμε μαζί το θέμα, πήγαμε το συνδέσαμε μαζί με όλο τον επίσημο εξοπλισμό, διαπίστωσε ο ίδιος το πρόβλημα , το κατέγραψε αναλυτικά, δεν υπάρχει δηλαδή περιθώριο αμφισβήτησης πλέον ότι δεν δίνει εικόνα στην τηλεόραση, το έχουν δει τόσα άτομα για να πούμε ότι εγώ κάνω κάτι λάθος η γυναίκα βέβαια είναι έτοιμη να εκραγεί, για το πώς θα αντέξει 3-4 ώρες μέσα σε καράβι χωρίς να παίζει smash bros μιας και είναι λάτρης της σειράς εγώ από την άλλη τείνω προς την αυτοκτονία και ειδικά αυτές τις τελευταίες μέρες της δουλειάς που δεν μπορώ να σκέφτομαι και αυτό.. αλλά σε ο,τι αφορά το switch αυτό το μείγμα ενθουσιασμού και απογοήτευσης και τελικά η φόλα που θα φάω στις διακοπές με έχει χαλάσει επιχείρησα είναι η αλήθεια να αφήσω μόνο το dock αυτή τη φορά επειδή θεωρούσα ότι το πρόβλημα αφορά μόνο αυτό να το έχω μαζί στις διακοπές, αλλά από τη στιγμή που έχουν μπει οι υποψίες ότι μάλλον φταίει το usb του tablet και το ερώτημα της αντικατάστασης από το κατάστημα κλήθηκα να το αποχωριστώ για να εξεταστεί ως σύνολο (και δυστυχώς δεν είχα και dock από γνωστό να το δοκιμάσω, ούτε γινόταν να δοκιμάσουμε τα εκθεσιακά του public να βγάλουμε μια άκρη στα γρήγορα ) δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το στείλω από την αρχή στη cd media , αν και είναι πιθανό τη πρώτη φορά και αυτοί να μου ζητούσαν μόνο τη βάση (γιατί αυτό έκαναν άλλωστε και public μάλλον) , ίσως θα έπρεπε να έσκαγα από κει με όλο το σκηνικό, αλλά δε με βολεύουν τα ωράριά τους και η απόσταση.. τη δεύτερη φορά πάντως αν και έχω μιλήσει μαζί τους αποφάσισα να το ξαναφήσω στο Public ώστε να μην ασχολούμαι με παραλαβές και κούριερ τώρα που θα την κάνω για διακοπές, κάποια στιγμή θα επιστρέψει κάτι στο κατάστημα και θα με περιμένει, ελπίζω να είναι σε ένα εύλογο διάστημα μιας και θα πηγαινόερχομαι αθήνα αυτό το μήνα και να με βολέψει να παραλάβω όποτε είμαι εύκαιρος... πάντως μέχρι τις 8 που θα μπω σε αυτό το καράβι δεν το κόβω, αλλά μακάρι να βγω λάθος και πάνω από όλα μακάρι να καταλήξουμε κάπου και να πάρω λειτουργική κονσόλα στα χέρια μου , αν φτάσω τον ένα μήνα θα είναι τραγικά πολύ διάστημα (σήμερα μετράω 17 μέρες.. ) Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από logistoulis
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 δεν το κράταγες να πας διακοπές πρώτα και να το στείλεις μετά. Από τα πλέον χρήσιμα gadget για ταξίδια διακοπές. Εμένα στην κυριολεξία με έχει σώσει ιδίως σε ταξίδια με αεροπλάνο που έκανα 12-15 ώρες.
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, chek2fire είπε δεν το κράταγες να πας διακοπές πρώτα και να το στείλεις μετά. Από τα πλέον χρήσιμα gadget για ταξίδια διακοπές. Εμένα στην κυριολεξία με έχει σώσει ιδίως σε ταξίδια με αεροπλάνο που έκανα 12-15 ώρες. Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά από την άλλη δεν ήθελα να είμαι στη φάση "αφού δε σου δούλευε γιατί μας το έφερες τώρα και όχι τότε και εμείς όταν στο δώσαμε δούλευε" , ή μπορεί να το έπαθε κατά τη χρήση κτλ κτλ εφόσον μιλάμε για κατασκευαστικό θέμα προτιμώ να μην έχω χρεωθεί εγώ κάποια χρήση (και όντως δεν έχω προλάβει να κάνω κάτι μαζί του, δύο απογεύματα έχει κάτσει σπίτι μου ) και επίσης ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ όπως είπα στη δεύτερη γύρα πήγα απλά και άφησα τη βάση ώστε να έχω τη κονσόλα το καλοκαίρι, αλλά πλέον μιας και τέθηκε και το αν έχει πρόβλημα το ίδιο το tablet με πήραν την επομένη να φέρω και αυτό και όλα τα συμπράγκαλα και μου είπαν ότι έχει τεθεί θέμα αντικατάστασης ε δεν είχε νόημα να μην είμαι συνεργάσιμος, αφού είδα ότι το πήραν πιο ζεστά το θέμα από την πρώτη φορά απλά οι διαδικασίες τους αργούν όπως και να το κάνουμε και επιπλέον δεν ήθελα να έχω save σε μια κονσόλα που θα μου την έπαιρναν πίσω, θα μου πεις πλέρω για cloud saves, αλλά εδώ καλά καλά δεν έχω κονσόλα, το να πληρώσω συνδρομή με μάρανε.. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από logistoulis
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ξεχνας βεβαια μιας και μιλαμε για ΕΛλαδα οτι τωρα τελος Ιουλιου λογω καλοκαιριου και αδειων,γενικα τα service ισως να καθυστερουν λιγο παραπανω. Ειναι αυτο που λεμε καποιες φορες''επεσες και σε κακη περιοδο για service''. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Fulgore
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, logistoulis είπε αν κατάλαβα σωστά την άλλη φορά είχε πάει μόνο το dock το οποίο και δεν είχε θέμα και η κονσόλα είχε μείνει στο κατάστημα, οπότε πάμε πάλι για αναμονή άγνωστη πόσο.. αλλά με βλέπω να κλείνω κάνα μήνα χωρίς κονσόλα (την πιστωτική βέβαια πρέπει να την πληρώσω.. ) Νόμιζα ότι η επιστροφή ενός προιόντος για full refund ήταν πολύ πιο εύκολη αν η αγορά έγινε με πιστωτική. Στην ουσία θα μπορούσες να παρακάμψεις τα πάντα (Public/CD Media/Nintendo κλπ) μέσω τράπεζας και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω χωρίς ερωτήσεις.
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 τον έχω πιει , το έχω πάρει απόφαση.. τουλάχιστον ας έχει αίσιο τέλος αυτή η ταλαιπωρία
chill Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δεν μπορώ να κατασταλάξω αν το τρεις οίκοι είναι για μένα...... Διάβασα reviews, είδα videos άκρη δεν έβγαλα
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε τον έχω πιει , το έχω πάρει απόφαση.. τουλάχιστον ας έχει αίσιο τέλος αυτή η ταλαιπωρία Μόλις την πάρεις στα χέρια σου θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Εκτός από το Smash, τι άλλο έχεις στο μυαλό σου για αρχή? Φαντάζομαι BotW και Odyssey...
Προτεινόμενες αναρτήσεις