Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 50 ευρώ το Pillars of Eternity, κανονικό κωλοπιάσιμο. 4 minutes ago, D.Luffy said: Τι τρομερό shadowdrop ήταν αυτό σήμερα? Το Doom 3 τρέχει πολύ καλά σε handheld mode... Σταθερό 60άρι με ελάχιστο slowdown σε μερικά σημεία. Μου θύμησε τις εποχές που χρειαζόταν τέρας desktop για να τρέξει τόσο ικανοποιητικά και τώρα φτάσαμε να το παίζουμε σε φορητό σύστημα. Και μάλιστα της Nintendo Κάποτε λέγαμε ότι το DOOM 3 είχε τα καλύτερα γραφικά ever. Και τώρα οριακά δεν βλέπεται. 😛 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Dreyar είπε Μιας και παρέλαβα την limited του Fire Emblem να ενημερώσω πως δεν είχε κανένα χτύπημα η συσκευασία και πως το νόμισμα που έδιναν ορισμένα καταστήματα είναι ο,τι χειρότερο έχω πιάσει στα χέρια μου 😋 Είναι νομίσματα που ξέμειναν από το παράλληλο νόμισμα του Βαρουφάκη. 😂
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 και μένα μου ήρθε σήμερα μια χαρά από gamescomm Λιώσιμο από δευτέρα τώρα
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 που τον άνοιξα φοβερός ο κολέκτορας του fire emblem. Αρκετά πλούσιο περιεχόμενο και γενικά το συνολικό πακέτο αξίζει τα λεφτά του νομίζω. 2
spinemm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Νομισμα σε ποια κατστηματα εδιναν? γιατι εγω που την παρελαβα εχθες απο τα PUBLIC δεν μου εδωσαν κατι....
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Αρχίζω και συγχίζομαι με το Public. Έχετε παραλάβει όλοι όσοι είχατε παραγγείλει;
rovgio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Αρχίζω και συγχίζομαι με το Public. Έχετε παραλάβει όλοι όσοι είχατε παραγγείλει; Κ εγω ακομα δεν εχω παραλαβει απο public αλλα ειμαι Ηρακλειο Κρητης.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Υπομονη και τον αλλο μηνα θα εχουμε να ασχοληθουμε με το αν θα παραλαβουμε το Links awakening απο public
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Αρχίζω και συγχίζομαι με το Public. Έχετε παραλάβει όλοι όσοι είχατε παραγγείλει; Μου ήρθε email ότι ήρθε η παραγγελία μου στο κατάστημα. Οπότε από Δευτέρα θα την έχω.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Αρχίζω και συγχίζομαι με το Public. Έχετε παραλάβει όλοι όσοι είχατε παραγγείλει; Δεν είχα παραγγείλει αλλά πέρασα σήμερα από εκεί... Τίποτα...
dekulinkgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελειωσα σχεδον ολο το story mode του mario maker 2.Απιστευτος τιτλος που αν το υποστηριξει η nintendo οπως πρεπει,πιστευω οτι μακροπροθεσμα θα ειναι απο τους εμπορικοτερος τιτλος της κονσολας(top 5 δηλαδη). Παιζοντας κιολας πιστες απο το 3d world,θυμηθηκα ποσο γαματο παιχνιδι ειναι.Θεωρω βεβαιο οτι θα το βγαλει για το switch καποτε.Ειναι κριμα τετοια παιχνιδαρα να μην το εχουν παιξει πολλοι λογω wiiu. Υπαρχουν καποιες ιδεες-πιστες που ειναι απλα απολαυση στο story mode.Μπορει να υπαρχουν καλυτερα 2d platform παιχνιδια απο τον mario( dkc returns και tropical freeze) αλλα ο υδραυλικος ειναι στην κορυφη 30 χρονια τωρα. Για πειτε εντυπωσεις για οσοι παιζουν το fire emblem.Εγω δεν θα το παρω τελικα,προτιμω να δωσω τα λεφτα για το astral chain. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από dekulinkgr 2
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μουσικαρες, action άρες, day one σίγουρα. https://youtu.be/PMS-LMKXKTo 3
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Έπαιξα το demo του Kill la kill IF και έγινα λίγο περισσότερο Γιαπωνέζος. Ωραίο φαίνεται, κωλαράκια και ξυλίκι, τι καλύτερο.
najinblue3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε κωλαράκια δεν υπαρχει καλυτερο 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Πρέπει να έχω διαβάσει το manga για να καταλάβω το game;
Προτεινόμενες αναρτήσεις