Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cuphead αρρώστια, ή θα σπάσω το switch ή αυτό εμένα 😛

Το μόνο μείον που του δίνω so far -είμαι στη μέση περίπου- είναι ότι οκ, με χαλάει που όσο skilled και να γίνω -που γενικά στα Platform και δη αυτά τα τύπου contra, hollow knight και σια με βαθμό δυσκολίας στο θεό, θεωρώ ότι είμαι αρκετά experienced γιατί μου αρέσει αυτή η φάση κάργα- σχεδόν πάντα θα χρειαστεί και τύχη για να προχωρήσω ένα boss fight...

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

cuphead αρρώστια, ή θα σπάσω το switch ή αυτό εμένα 😛

Το μόνο μείον που του δίνω so far -είμαι στη μέση περίπου- είναι ότι οκ, με χαλάει που όσο skilled και να γίνω -που γενικά στα Platform και δη αυτά τα τύπου contra, hollow knight και σια με βαθμό δυσκολίας στο θεό, θεωρώ ότι είμαι αρκετά experienced γιατί μου αρέσει αυτή η φάση κάργα- σχεδόν πάντα θα χρειαστεί και τύχη για να προχωρήσω ένα boss fight...

Μετριας δυσκολιας ειναι το cuplhead, μιλαμε στην ουσια για boss rush που μολις μαθεις το pattern το περνας για πλακα. Ειναι πανεμορφο παντως και το απολαυσα παρα πολυ.

Δοκιμασε Kaizo levels στο Maker με 0.0x% clear rate αν θες πραγματικά δύσκολο platforming. :P 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

will do

το co-op επίσης καταπληκτικό, προσθέτει δυσκολία αντί να αφαιρεί και έχει και πολύ γέλιο

Αν θες να ξεκινησεις με μια χαλαρή σχετικα σου προτεινω αυτη MSS-PYL-WLG την περασα προχτες και ηταν πραγματικα οτι πιο δυσκολο εχω κανει σε mario μη σου πω και γενικα σε platformer, ειναι βατή ομως θεωρω οτι βγαινει απο ολους αν ασχοληθουν σε σχεση με καποιες αλλες με 0.00% clear rate. :P 

Γενικα ο Barb εχει φτιαξει καποια καταπληκτικά levels και νομιζω ειχε ασχοληθει και με τα hacked mods του SMW, ειναι μεν δυσκολα αλλα σου τεσταρουν τα mechanics δεν ειναι μονο pixel-perfect jumps οπως αλλα Kaizo levels. Αν θες κατι πιο δυσκολο πας σε Pepanga του οποιου τα levels ειναι πιο δυσκολα αλλα προσωπικα δεν μου αρεσουν τοσο, οπως αυτο πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Ηηηηηρθέ επιτέλους.

Απο όσο ειδα δρομολογηθηκε αυθημερόν παραδοση σε courier οπότε σε καποια καταστήματα άργησαν.

Θα τα έχουν παντου σημερα, αλλά σε μερικα καταστήματα ίσως παραληφθουν λογιστικά για να είναι διαθέσιμα αύριο.

Αντε με το καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shadow drop από Quakecon μεριά;

Σύμφωνα με το leak του Nintendo UK website(το κατέβασαν) τα 2 πρώτα από 4 λίρες έκαστο και το 3 στις 8 λίρες. Που σημαίνει 5 και 10 ευρώ μάλλον στην Ψαροκώσταινα.
Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Malthador "isometric party-based story-driven core RPG's."

Αυτό είναι sub-genre ή μόνος σου το έφτιαξες; 😋

Είναι και επίσημο:

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 5
Δημοσ.

Κι εγώ αναμένω limited Fire Emblem από mediamarkt, στην εξέλιξη παραγγελίας γράφει από χθες ότι τα έχουν παραλάβει στις αποθήκες τους, ωραία τι περιμένετε;!

5 ώρες πριν, RedAlert539 είπε

Αμαν πια όμως με αυτά τα μηνύματα για download που κόβουν το 1/4 του εξώφυλλου στις συσκευασίες του Switch. Δεν μπορούν να βρουν ένα πιο κομψό τρόπο να τα βάλουν;

Καλά, οι ίδιοι δεν ξενερώνουν με το εξώφυλλό τους; Θα μπορούσαν να έχoυν reversible covers και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Δημοσ.

Μιας και παρέλαβα την limited του Fire Emblem να ενημερώσω πως δεν είχε κανένα χτύπημα η συσκευασία και πως το νόμισμα που έδιναν ορισμένα καταστήματα είναι ο,τι χειρότερο έχω πιάσει στα χέρια μου 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τρομερό shadowdrop ήταν αυτό σήμερα?

Το Doom 3 τρέχει πολύ καλά σε handheld mode... Σταθερό 60άρι με ελάχιστο slowdown σε μερικά σημεία. 

Μου θύμησε τις εποχές που χρειαζόταν τέρας desktop για να τρέξει τόσο ικανοποιητικά και τώρα φτάσαμε να το παίζουμε σε φορητό σύστημα. Και μάλιστα της Nintendo :P

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...