MetalPrime Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, duende είπε παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παιχνιδακι με ωραιο soundtrack, ατμοσφαιρα και ωραιο στορυ"? δεν εχω προτιμηση σε ειδος (platform, rpg κλπ). μου αρεσαν πολυ ωστοσο τα: hollow knight, dust elysian tale και το valiant hearts Katana Zero - Πληροί (και με το παραπάνω) όλες τις προϋποθέσεις που θέτεις. 1
jon_pallis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, MetalPrime είπε Katana Zero - Πληροί (και με το παραπάνω) όλες τις προϋποθέσεις που θέτεις. Εγώ πάλι εχω το τρίπτυχο μου CELESTE DEAD CELLS KATANA ZERO Εμφάνιση με release date κι οχι κατα αναγκη απο καλύτερο σε λίγο καλό. Γιατί και τα τρια ειναι διαμάντια
akarabamba Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, duende είπε παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παιχνιδακι με ωραιο soundtrack, ατμοσφαιρα και ωραιο στορυ"? δεν εχω προτιμηση σε ειδος (platform, rpg κλπ). μου αρεσαν πολυ ωστοσο τα: hollow knight, dust elysian tale και το valiant hearts Θα συμφωνήσω με τον @Bourdoulas με το Axiom Verge.Από τα καλύτερα του είδους και με πολύ καλό soundtrack.Απλά φοβερό το παιχνιδάκι.Αν δεν το έχεις ήδη τσίμπα το και δεν θα χάσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δοκίμασα το demo του God Eater 3 και καραγούσταρα του κερατά. Τι τρομερό πράμα είναι τούτο; Εντάξει είναι νωρίς ακόμα να κρίνω το σύνολο του παιχνιδιού αλλά νομίζω ότι βρήκα το monster hunter style game που ήθελα. Το monster hunter παρά το γεγονός ότι είναι τρομερό παιχνίδι δεν είναι για εμένα, το θεωρώ αργό. Το GE3 όμως έχει στιβαρότητα και ταυτόχρονα έχει σοβαρό mobility και πολλές τεχνικές. Στο demo επίσης η έκδοση φαίνεται να είναι υπερκομπλέ και παίζει άψογα. Δεν το υπολόγιζα στην αρχή αλλά με έψησε άσχημα. Σε άλλα νέα θα πάω το απόγευμα από public να δω αν υπάρχει διαθέσιμο fire emblem και θα αγοραστεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο τσακ ήμουν να το πάρω σε digital αλλά βλέπω ότι το βασικό παιχνίδι είναι 11GB και ταυτόχρονα έχει και season pass με άγνωστο μέγεθος οπότε θα κάνω την κίνηση και θα γίνει το τρίτο physical παιχνίδι μου. 2
Mpiftekis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να συμπληρώσω και το Octopath:Traveler, το οποίο έχει 8 ιστορίες και φοβερο soundtrack. Σε ρουφά στον κόσμο του Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Mpiftekis 6 1
rovgio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Να συμπληρώσω και το Octopath:Traveler, το οποίο έχει 8 ιστορίες και φοβερο soundtrack. Σε ρουφά στον κόσμο του Παιχνιδαρος!
najinblue3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δοκίμασα το demo του God Eater 3 και καραγούσταρα του κερατά. Τι τρομερό πράμα είναι τούτο; Εντάξει είναι νωρίς ακόμα να κρίνω το σύνολο του παιχνιδιού αλλά νομίζω ότι βρήκα το monster hunter style game που ήθελα. Το monster hunter παρά το γεγονός ότι είναι τρομερό παιχνίδι δεν είναι για εμένα, το θεωρώ αργό. Το GE3 όμως έχει στιβαρότητα και ταυτόχρονα έχει σοβαρό mobility και πολλές τεχνικές. Στο demo επίσης η έκδοση φαίνεται να είναι υπερκομπλέ και παίζει άψογα. Δεν το υπολόγιζα στην αρχή αλλά με έψησε άσχημα. ειναι παρα πολυ καλο το port απ οσο εχω διαβασει. Χαιρομαι πολυ π σου αρεσε, για μενα αξιζει 100% αγορα κ εχει πολυ content 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Το Public ακόμα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για την limited του Fire Emblem, ενώ στο ράφι έχει κανονικά την άλλη έκδοση. Θα ξενερώσω τη ζωή μου έτσι και με γειώσουν.
RedAlert539 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Αμαν πια όμως με αυτά τα μηνύματα για download που κόβουν το 1/4 του εξώφυλλου στις συσκευασίες του Switch. Δεν μπορούν να βρουν ένα πιο κομψό τρόπο να τα βάλουν; 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Το Public ακόμα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για την limited του Fire Emblem, ενώ στο ράφι έχει κανονικά την άλλη έκδοση. Θα ξενερώσω τη ζωή μου έτσι και με γειώσουν. Κι εδώ τα ίδια. Κακώς επέλεξα τους συγκεκριμένους.
Yggdrasill-sama Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δοκίμασα το demo του God Eater 3 και καραγούσταρα του κερατά. Τι τρομερό πράμα είναι τούτο; Εντάξει είναι νωρίς ακόμα να κρίνω το σύνολο του παιχνιδιού αλλά νομίζω ότι βρήκα το monster hunter style game που ήθελα. Το monster hunter παρά το γεγονός ότι είναι τρομερό παιχνίδι δεν είναι για εμένα, το θεωρώ αργό. Το GE3 όμως έχει στιβαρότητα και ταυτόχρονα έχει σοβαρό mobility και πολλές τεχνικές. Στο demo επίσης η έκδοση φαίνεται να είναι υπερκομπλέ και παίζει άψογα. Δεν το υπολόγιζα στην αρχή αλλά με έψησε άσχημα. Σε άλλα νέα θα πάω το απόγευμα από public να δω αν υπάρχει διαθέσιμο fire emblem και θα αγοραστεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο τσακ ήμουν να το πάρω σε digital αλλά βλέπω ότι το βασικό παιχνίδι είναι 11GB και ταυτόχρονα έχει και season pass με άγνωστο μέγεθος οπότε θα κάνω την κίνηση και θα γίνει το τρίτο physical παιχνίδι μου. 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Το Public ακόμα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για την limited του Fire Emblem, ενώ στο ράφι έχει κανονικά την άλλη έκδοση. Θα ξενερώσω τη ζωή μου έτσι και με γειώσουν. Και εγώ σε αναμένα καρβουνα, ηρθαν τα normal με την ενδοδιακινηση το πρωι και τα special άφαντα. Εχει αλλη μια παραλαβή με acs σε καμια ώρα και ελπίζω... Απο όσο ειδα παντώς έχει διαθεσιμα τεμάχια στο mall. Γενικα αν βολευει συγκεκριμενο καταστημα μπορώ να σας πω εαν εχουν παραλάβει.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Just now, Yggdrasill-sama said: Και εγώ σε αναμένα καρβουνα, ηρθαν τα normal με την ενδοδιακινηση το πρωι και τα special άφαντα. Εχει αλλη μια παραλαβή με acs σε καμια ώρα και ελπίζω... Απο όσο ειδα παντώς έχει διαθεσιμα τεμάχια στο mall. Γενικα αν βολευει συγκεκριμενο καταστημα μπορώ να σας πω εαν εχουν παραλάβει. Στο Golden πες αν θα πάνε limited, να πάω να τσιμπήσω την δική μου! Θα λείπω Σ/Κ και ήθελα να λιώσω λίγο. 😔
Yggdrasill-sama Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Αυτη τη στιγμή σε Αττικη, Mall, γλυφάδα και Συνταγμα. Σε ολα τα υπόλοιπα inc. Golden Hall αποθεμα καθ'οδον, οποτε ισως το απογευμα.
ison Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Yggdrasill-sama είπε Και εγώ σε αναμένα καρβουνα, ηρθαν τα normal με την ενδοδιακινηση το πρωι και τα special άφαντα. Εχει αλλη μια παραλαβή με acs σε καμια ώρα και ελπίζω... Απο όσο ειδα παντώς έχει διαθεσιμα τεμάχια στο mall. Γενικα αν βολευει συγκεκριμενο καταστημα μπορώ να σας πω εαν εχουν παραλάβει. Να υποθεσω οτι εισαι στα Public? κανα astral chain θα φερετε
ADHD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Για τις προπαραγγελιες απο Γερμανο ειχε κανεις καμια ενημέρωση?? (πηρε κανενα τηλεφωνο αν ισχυουν κλπ) η απλα τους δινουμε ατοκο δανειο και θα φαμε το ακυρο λιγο πριν??
Προτεινόμενες αναρτήσεις