non-serviam Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 "Hello, We're writing to let you know that your pre-order #ΧΧΧΧ for the Fire Emblem: Three Houses Limited Edition (Nintendo Switch) 'B07DMHRPLS' may be delayed. Due to a distribution issue we may not deliver the item by the estimated delivery date." Αν τρώμε άκυρο μέχρι και από το Αμαζον, τον ήπιαμε... Ελπίζω μόνο να είναι λόγο των χτυπημάτων που γράφετε.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ναι απο οτι φαινεται η πρωτη παρτιδα πρεπει να ηταν χτυπημενη, οχι ολα φυσικα αλλα μαλλον οι περισσοτερες.. Καλυτερα ειναι απο το να ειχες παραλαβει μια χτυπημενη εκδοση. Απο Ελλαδα απο ποιο μαγαζι την τσιμπησατε/την κανατε preorder?
non-serviam Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Ναι απο οτι φαινεται η πρωτη παρτιδα πρεπει να ηταν χτυπημενη, οχι ολα φυσικα αλλα μαλλον οι περισσοτερες.. Καλυτερα ειναι απο το να ειχες παραλαβει μια χτυπημενη εκδοση. Απο Ελλαδα απο ποιο μαγαζι την τσιμπησατε/την κανατε preorder? Το θέμα είναι να παραλάβεις! Γιατί είναι limited. Μαλακία πάντως γιατί ήλπιζα να γυρίσω από τις διακοπές και να με περιμένει. 😥
Dreyar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Από GamesCom που αγόρασα με ενημέρωσαν πως αύριο θα την έχω στα χέρια μου. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι με την limited του Link's Awakening. Από Public δεν υπάρχει ανανέωση στην παραγγελία και στον Γερμανό ενώ μετά τις πρώτες τρεις ώρες που το ανεβάσανε εξαντλήθηκε το ξανά είδα διαθέσιμο πριν λίγες ημέρες.
Yggdrasill-sama Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Malthador είπε Από που σου ήρθε ήδη γμτ; Αυτό το Public ποτέ δεν έχει κάνει εξυπηρέτηση όποτε τους έχω ζητήσει game νωρίτερα από το launch. Μιλώντας ως υπάλληλος Public και ως άτομο που έχει προπαραγγείλει το Three Houses, κοίταξα στο συστημα και αν και είχε 60 κατι τεμάχια στις αποθήκες δεν είχε παει ούτε 1 σε κατάστημα μεχρι το μεσημέρι. Οπότε για την συγκεκριμένη περίπτωση έστω ήταν αδυνατο να "εξυπηρετηθούμε". Θα είναι πάντως σε όλη την Αττική σίγουρα αύριο τα τεμάχια. Για επαρχία μπορεί και Δευτέρα. Θα δώ και εγώ αν έχει χτυπημα στην γωνία... 2
non-serviam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Πάντως ψάχνοντας στο ιντερνετε δεν βλέπω άλλα άτομα για καθυστέρηση από Amazon.co.uk. Μαλακία... Έχει πάρει κανένας άλλο από εκεί;
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Dreyar είπε Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι με την limited του Link's Awakening. Από Public δεν υπάρχει ανανέωση στην παραγγελία και στον Γερμανό ενώ μετά τις πρώτες τρεις ώρες που το ανεβάσανε εξαντλήθηκε το ξανά είδα διαθέσιμο πριν λίγες ημέρες. Θα μαθουμε με το καλο απο τον επομενο μηνα τι θα παιξει και με αυτο.
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 και εγώ από gamescomm την στείλαν ήδη και τώρα η Γενική ταχυδρομική πότε θα την φέρει. Πιστεύω να την φέρουν αύριο. Την orbital του daemon machina τώρα που θα βρούμε. Από όλα τα game που έχουν ανακοινωθεί για το switch το daemon machina λόγο του setting είναι ότι ποιο αναμενόμενο για μένα.
non-serviam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 "Hello, Unfortunately, the release date for the item(s) listed below was changed by the supplier, and we need to provide you with a new estimated delivery date based on the new release date: "Fire Emblem: Three Houses Limited Edition" Estimated arrival date: July 31 2019 - August 01 2019" Πάλι καλά. 47 λεπτά πριν, chek2fire είπε και εγώ από gamescomm την στείλαν ήδη και τώρα η Γενική ταχυδρομική πότε θα την φέρει. Πιστεύω να την φέρουν αύριο. Την orbital του daemon machina τώρα που θα βρούμε. Από όλα τα game που έχουν ανακοινωθεί για το switch το daemon machina λόγο του setting είναι ότι ποιο αναμενόμενο για μένα. Γερμανικό, Γαλλικό, Αγγλικό Αμαζον. Μιας και δεν πρόλαβα το Ιταλικό, έχω βάλει ειδοποίηση στο camel^3 για αυτά. Αν και έχω προλάβει απευθείας από την Ν, προτιμώ αγορά από Αμαζον.
duende Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παιχνιδακι με ωραιο soundtrack, ατμοσφαιρα και ωραιο στορυ"? δεν εχω προτιμηση σε ειδος (platform, rpg κλπ). μου αρεσαν πολυ ωστοσο τα: hollow knight, dust elysian tale και το valiant hearts
Tresorikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, duende είπε παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παιχνιδακι με ωραιο soundtrack, ατμοσφαιρα και ωραιο στορυ"? δεν εχω προτιμηση σε ειδος (platform, rpg κλπ). μου αρεσαν πολυ ωστοσο τα: hollow knight, dust elysian tale και το valiant hearts Rayman, donkey kong δυνατά παιχνίδια 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, duende είπε παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παιχνιδακι με ωραιο soundtrack, ατμοσφαιρα και ωραιο στορυ"? δεν εχω προτιμηση σε ειδος (platform, rpg κλπ). μου αρεσαν πολυ ωστοσο τα: hollow knight, dust elysian tale και το valiant hearts Axiom Verge. 2
nkarafo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, duende είπε παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παιχνιδακι με ωραιο soundtrack, ατμοσφαιρα και ωραιο στορυ"? δεν εχω προτιμηση σε ειδος (platform, rpg κλπ). μου αρεσαν πολυ ωστοσο τα: hollow knight, dust elysian tale και το valiant hearts Owl boy, Steamworld Dig 2 και ίσως και το επόμενο το Steamworld Quest που έχουν βγάλει που είναι με κάρτες αλλά δεν το έχω παίξει ακόμη και το Wargroove που είναι turn based strategy. Επίσης ωραία είναι τα: Monster Boy and the Cursed Kingdom και Mummy Demastered αλλά έχουν απλή ιστορία. Μην περιμένεις δηλαδή κάτι φοβερό. για παιχνίδι κανονικό και όχι παιχνιδάκι, θα πρότεινα Xenoblade Chronicles 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 6 hours ago, duende said: παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παιχνιδακι με ωραιο soundtrack, ατμοσφαιρα και ωραιο στορυ"? δεν εχω προτιμηση σε ειδος (platform, rpg κλπ). μου αρεσαν πολυ ωστοσο τα: hollow knight, dust elysian tale και το valiant hearts Gris, μικρό, ευχάριστο και καταθλιπτικό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις