logistoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Κρίμα πάντως να αφήσεις αυτή την ατυχία να σε επηρεάσει τόσο αρνητικά. Εγώ στη θέση σου θα επέστρεφα την κονσόλα και θα περίμενα τον Σεπτέμβρη για την νέα έκδοση του Switch (με το καινούργιο chipset και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας). Θα βγεις και πιο κερδισμένος. Ίσως σε εκείνο το hw revision να έχουν διορθωθεί αυτές οι αστοχίες. Νομίζω αξίζει τον κόπο να περιμένεις λίγο ακόμα... αν τη δεχτούν πίσω πολύ ευχαρίστως να περιμένω και να ξαναδοκιμάσω μακάρι να μπορούσα να την κάνω πάλι από τη δουλειά, αλλά θα περιμένουμε να μάθουμε πιο απόγευμα
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε αν τη δεχτούν πίσω πολύ ευχαρίστως να περιμένω και να ξαναδοκιμάσω μακάρι να μπορούσα να την κάνω πάλι από τη δουλειά, αλλά θα περιμένουμε να μάθουμε πιο απόγευμα Είναι πάντως να μη σου τύχει. Προσωπικά αγόρασα το Switch την ημέρα κυκλοφορίας του και από τότε δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε το infamous joy con drift ούτε τίποτα. Και να φανταστείς ότι έχω δυο σετ joy cons (γκρι και neon red/blue) που λειτουργούν κανονικά όπως την πρώτη μέρα. Τέλοςπάντων, εύχομαι να βρεις λύση με όλη αυτή την ταλαιπωρία. 1
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Είναι πάντως να μη σου τύχει. Προσωπικά αγόρασα το Switch την ημέρα κυκλοφορίας του και από τότε δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε το infamous joy con drift ούτε τίποτα. Και να φανταστείς ότι έχω δυο σετ joy cons (γκρι και neon red/blue) που λειτουργούν κανονικά όπως την πρώτη μέρα. Τέλοςπάντων, εύχομαι να βρεις λύση με όλη αυτή την ταλαιπωρία. Κάποιοι από εμάς πάντως είναι απείρως γκαντέμηδες σε ότι αφορά το hardware lottery. Εγώ παράδειγμα έχω ελάχιστα προβλήματα και ο κολλητός μου δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάτι (από τα πάντα, όχι μόνο κονσόλες) που να μην του πετύχει προβληματικό hardware. Πραγματικά ότι και να πάρει το πρώτο που θα λάβει θα είναι προβληματικό. Αγόρασε PS4 slim και η μονάδα είχε πρόβλημα με τον δίσκο, αγόρασε nokia 7 plus και η οθόνη ήταν κατακίτρινη, αγόρασε Xbox controller για το PC και ο δεξιός μοχλός είναι σαν σπασμένος και φυσικά δεν λειτουργούσε σωστά, έκανε μια μικρή αναβάθμιση PC με μνήμες και GTX 1060 πέρσι και ναι καλά μαντέψατε...και τα δυο πρόβλημα. Σε κάποια πράγματα πραγματικά θέλει τρισάγιο να φύγει το κακό και ξεμάτιασμα από δυο πάρα πολύ πιστές γιαγιάδες. Πραγματικά δεν ξέρω ούτε μια συσκευή που να αγόρασε και να δούλευε νορμάλ με την πρώτη. Απλά πλέον ζει με αυτό και ετοιμάζει RMA πριν καν παραλάβει αυτό που παραγγέλνει.
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ίσως να αξίζει να έχει κάποιος καβάντζα joycon analogs replacement kits. Παίζουν στα 10-17 ευρώ στο amazon, μαζί με όλα τα εργαλεία. https://www.amazon.de/s?k=joycon+analog+stick&crid=1HAD10BW5JUJV&sprefix=joycon+ana%2Caps%2C285&ref=nb_sb_ss_i_1_10 Oπότε μόλις σου χαλάσει, σε 10 λεπτά το έχεις φτιάξει. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από panther_512
stafftw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Κάποιοι από εμάς πάντως είναι απείρως γκαντέμηδες σε ότι αφορά το hardware lottery. Εγώ παράδειγμα έχω ελάχιστα προβλήματα και ο κολλητός μου δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάτι (από τα πάντα, όχι μόνο κονσόλες) που να μην του πετύχει προβληματικό hardware. Πραγματικά ότι και να πάρει το πρώτο που θα λάβει θα είναι προβληματικό. Αγόρασε PS4 slim και η μονάδα είχε πρόβλημα με τον δίσκο, αγόρασε nokia 7 plus και η οθόνη ήταν κατακίτρινη, αγόρασε Xbox controller για το PC και ο δεξιός μοχλός είναι σαν σπασμένος και φυσικά δεν λειτουργούσε σωστά, έκανε μια μικρή αναβάθμιση PC με μνήμες και GTX 1060 πέρσι και ναι καλά μαντέψατε...και τα δυο πρόβλημα. Σε κάποια πράγματα πραγματικά θέλει τρισάγιο να φύγει το κακό και ξεμάτιασμα από δυο πάρα πολύ πιστές γιαγιάδες. Πραγματικά δεν ξέρω ούτε μια συσκευή που να αγόρασε και να δούλευε νορμάλ με την πρώτη. Απλά πλέον ζει με αυτό και ετοιμάζει RMA πριν καν παραλάβει αυτό που παραγγέλνει. Καλά εμένα μου θύμισε, έχουν καεί (λόγω πτώσης τάσης της ΔΕΗ μάλλον) στο pc μου: τροφοδοτικό (πολλά περισσότερα watt και corsair για να σας προλάβω), οθόνη (samsung), εσωτερικός σκληρός, εξωτερικός σκληρός και μια motherboard (αυτό δεν το έχω καταλάβει ποτέ). Και 7 Ιουλίου μου σπάει το κινητό (από πτώση βέβαια με δική μου υπαιτιότητα) και 13 Ιουλίου χαλάει το joycon. Ποτέ δεν ήμουν τυχερός σε αυτά. Και έχω φίλο που έχει ΚΕΡΔΙΣΕΙ σε διαγωνισμούς 2 wii, 2 xbox και καμια 10αριά games comics και βιβλία.
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Κάποιοι από εμάς πάντως είναι απείρως γκαντέμηδες σε ότι αφορά το hardware lottery. Εγώ παράδειγμα έχω ελάχιστα προβλήματα και ο κολλητός μου δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει κάτι (από τα πάντα, όχι μόνο κονσόλες) που να μην του πετύχει προβληματικό hardware. Πραγματικά ότι και να πάρει το πρώτο που θα λάβει θα είναι προβληματικό. Αγόρασε PS4 slim και η μονάδα είχε πρόβλημα με τον δίσκο, αγόρασε nokia 7 plus και η οθόνη ήταν κατακίτρινη, αγόρασε Xbox controller για το PC και ο δεξιός μοχλός είναι σαν σπασμένος και φυσικά δεν λειτουργούσε σωστά, έκανε μια μικρή αναβάθμιση PC με μνήμες και GTX 1060 πέρσι και ναι καλά μαντέψατε...και τα δυο πρόβλημα. Σε κάποια πράγματα πραγματικά θέλει τρισάγιο να φύγει το κακό και ξεμάτιασμα από δυο πάρα πολύ πιστές γιαγιάδες. Πραγματικά δεν ξέρω ούτε μια συσκευή που να αγόρασε και να δούλευε νορμάλ με την πρώτη. Απλά πλέον ζει με αυτό και ετοιμάζει RMA πριν καν παραλάβει αυτό που παραγγέλνει. Εγώ το μοναδικό πρόβλημα που είχα από κονσόλες (έχουν περάσει σχεδόν όλες από τα χέρια μου) ήταν με το Xbox 360 το οποίο είχε πάει πίσω 4 φορές λόγω του γνωστού ring of death. Από κει και πέρα, πολύ συχνά έχω θέμα με κιτρινίλες και κακό uniformity σε οθόνες κινητών. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ θέμα με PC parts γιατί εκεί η κατάσταση εκτός από ψυχοφθόρα μπορεί να γίνει και πολύ κουραστική μιας και μπορεί να χρειαστεί να λύσεις όλο το σύστημα ανάλογα με το πρόβλημα... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από D.Luffy 1
stafftw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εγώ το μοναδικό πρόβλημα που είχα από κονσόλες (έχουν περάσει σχεδόν όλες από τα χέρια μου) ήταν με το Xbox 360 το οποίο είχε πάει πίσω 4 φορές λόγω του γνωστού ring of death. Από κει και πέρα, πολύ συχνά έχω θέμα με κιτρινίλες και κακό uniformity σε οθόνες κινητών. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ θέμα με PC parts γιατί εκεί η κατάσταση εκτός από ψυχοφθόρα μπορεί να γίνει και πολύ κουραστική μιας και μπορεί να χρειαστεί να λύσεις όλο το σύστημα ανάλογα με το πρόβλημα... Ναι και εντάξει όλα τα υπόλοιπα αλλά mobo ουσιαστικά αν έχει περάσει λίγος καιρός σε αναγκάζει να τα αλλάξεις ΟΟΟΛΑ (όπως έγινε σε εμένα) και αν δεν έχεις στην άκρη χρήματα (που δεν είχα σκέψου ήμουν στρατό χαχα) είναι δύσκολα και με τον σκληρό χάνεις τόσα δεδομένα δηλαδή θα πρέπει να κάνεις back up στον back up αν θες να είσαι τυχερός,όντως τα κινητά ακόμα και η οθόνη να έχει θέμα την παλεύουν. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από stafftw 1
logistoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, stafftw είπε Ναι και εντάξει όλα τα υπόλοιπα αλλά mobo ουσιαστικά αν έχει περάσει λίγος καιρός σε αναγκάζει να τα αλλάξεις ΟΟΟΛΑ (όπως έγινε σε εμένα) και αν δεν έχεις στην άκρη χρήματα (που δεν είχα σκέψου ήμουν στρατό χαχα) είναι δύσκολα και με τον σκληρό χάνεις τόσα δεδομένα δηλαδή θα πρέπει να κάνεις back up στον back up αν θες να είσαι τυχερός,όντως τα κινητά ακόμα και η οθόνη την παλεύουν. κοίτα στο pc μπορείς να τα ακουμπήσεις και να αυξήσεις τις πιθανότητές σου για ποιότητα δραματικά , επίσης υπάρχουν parts με 3+ χρόνια αμέτρητα στις κονσόλες γελάει ο κόσμος και δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά πάντα υπάρχει ο παράγοντας λαχείου, αλλά όταν για μια μητρική σου λέει σε καλύπτω 3 χρόνια και ένα τροφοδοτικό 5+ και ένα καλό πολύπριζο "για πάντα" μάλλον δε θα σου καεί Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από logistoulis
Snolly Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω το Switch με το summer bundle που δίνει €35 στο online store. Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να εντοπισω ευρωπαίκο store, μονο αγγλικο σε λιρες και αμερικανικο. Που ψωνιζουμε online οι της Ελλαδας;
stafftw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, logistoulis είπε κοίτα στο pc μπορείς να τα ακουμπήσεις και να αυξήσεις τις πιθανότητές σου για ποιότητα δραματικά , επίσης υπάρχουν parts με 3+ χρόνια αμέτρητα στις κονσόλες γελάει ο κόσμος και δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά πάντα υπάρχει ο παράγοντας λαχείου, αλλά όταν για μια μητρική σου λέει σε καλύπτω 3 χρόνια και ένα τροφοδοτικό 5+ και ένα καλό πολύπριζο "για πάντα" μάλλον δε θα σου καεί Καλά σίγουρα αλλά τι να πάρεις μεταχειρισμένα parts 5 ετίας; Επίσης έχω πάρει ακριβό και καλό πολύμπριζο (μου διαφεύγει η μάρκα) και σκέφτομαι να παω σε ακριβό ups τώρα τελευταία. Στις κονσόλες όντως δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλά δεν απαιτεί και να κάνεις κάτι αν δε λειτουργεί. Δηλαδή στην κονσόλα δεν έχεις δυνατότητα να αλλάζεις τα parts για να δεις ποιο δεν λειτουργει αλλα από την άλλη δε σπαταλάς και χρόνο.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι θέλατε οικονομία αυτό το καλοκαίρι?? 😛 Darksiders Genesis Collector's edition https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07VPNMNF2 Darksiders Genesis Nephilim (board game included) https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07VRWKDG4 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Prospector8
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 https://www.metacritic.com/game/switch/fire-emblem-three-houses/critic-reviews Καυτο καλοκαιρι για το switch.Mετα το mario maker 2 αλλη μια παιχνιδαρα οπως αναμενοταν. Φαινεται οτι θα συνεχισει το σερι παντως Αυγουστος -> astral chain Σεπτεμβρης -> links awakening Oκτωβρης->luigi mansion3 Nοεμβρης->pokemon Μενει μετα μονο ο Δεκεμβρης.Παντως 6 αποκλειστικοι τιτλοι που λογικα θα ειναι ολοι ΑΑΑ κυκλοφοριες. 4
nkarafo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Κριτική για το Fire Emblem https://gr.ign.com/fire-emblem-three-houses-nintendo-switch/70446/review/fire-emblem-three-houses-review @dekulinkgr Ξέχασες και το Daemon x Machina που βγαίνει τον Σεπτέμβριο. 2
najinblue3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε https://www.metacritic.com/game/switch/fire-emblem-three-houses/critic-reviews Καυτο καλοκαιρι για το switch.Mετα το mario maker 2 αλλη μια παιχνιδαρα οπως αναμενοταν. Φαινεται οτι θα συνεχισει το σερι παντως Αυγουστος -> astral chain Σεπτεμβρης -> links awakening Oκτωβρης->luigi mansion3 Nοεμβρης->pokemon Μενει μετα μονο ο Δεκεμβρης.Παντως 6 αποκλειστικοι τιτλοι που λογικα θα ειναι ολοι ΑΑΑ κυκλοφοριες. pokemon σιγουρη αγορα ας ελπισουμε να ειναι ανωτερο απο το GO, astral chain ισως, το luigi τερμα αδιαφορο imho Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από najinblue3 1
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, nkarafo είπε Κριτική για το Fire Emblem https://gr.ign.com/fire-emblem-three-houses-nintendo-switch/70446/review/fire-emblem-three-houses-review @dekulinkgr Ξέχασες και το Daemon x Machina που βγαίνει τον Σεπτέμβριο. Δεν το ξεχασα nkarafo απλως θεωρω οτι σε σχεση με τα υπολοιπα παιχνιδια,δεν θα τα παει τοσο καλα απο αποψη κριτικης αλλα και πωλησεων.Μακαρι να διαψευστω. Με βλεπω παντως να το αγοραζω το fire emblem μιας και ειναι αρκετα προσιτο για newcomers. Ααα και οπως λενε τα reviews οσοι ειναι long time fans του fire emblem να το παιξουν κατευθειαν στο hard.Βεβαια οι developers εχουν πει οτι θα βγαλουν και lunatic diffuculty δωρεαν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις