stafftw Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, logistoulis είπε η nintendo λέει δεν κάνει αλλαγή κονσόλας..; ούτε το public που έχει doa , δεν έχει λόγω nintendo; θα σε γελάσω... δεν πολυκατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής πάντως μου απέκλεισαν , ή με απέτρεψαν επειδή δεν ήμουν απόλυτος την όποια αντικατάσταση ενώ το είχα πάει πίσω από απόγευμα σε επόμενο πρωί διάβασα όμως στο site τους (του public) ότι μπορείς να γυρίσεις κάτι σε 14 μέρες γιατί έτσι, ε θα το γυρίσω πίσω γιατί έτσι και τα λεφτά πίσω παρά την όποια ευγένεια του σερβις είτε του public ή και της ίδιας της cd media (που είναι όμως αδικαιολόγητα αργή), εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα όπως και σε κάθε δουλειά δεν έχω διάθεση να χάνω το χρόνο μου με τα πήγαινε έλα και πάρα πολύ κακώς πήρα αυτό το μηχάνημα ενώ φαίνεται πώς έχει ένα σωρό σημεία που μπορούν να αστοχήσουν και δυστυχώς τα λεφτά μου τα βγάζω φτύνοντας αίμα , μακάρι να μην με ένοιαζε αυτό το ποσό και να είχα υπομονή αλλά με νοιάζει, οπότε απλά το θέλω πίσω εν τω μεταξύ πήγα ο βλάκας και πήρα και τσαντάκι μεταφοράς, sd κτλ γιατί νόμιζα ότι όλα είναι οκ τεσπά, ας χάσω αυτό το 50αρικό, αλλά όχι και όλο το κόστος μιας προβληματικής κονσόλας γιατί μπορεί μετά και η βάση να μη έφταιγε και να φταίει το usb της κονσόλας, τρέχα γύρευε δηλαδή νιώθω πάντως εκνευρισμένος είναι η αλήθεια, το πάω πίσω την άλλη μέρα διαπιστώνουν ότι δεν στέλνει εικόνα, πάει στη cd media περνούν οι μέρες χωρίς καμιά ενημέρωση, παίρνω ο ίδιος και πρήζω, μου λένε καλώδιο, λέω τι καλώδιο; παίρνω στη cd media ο τύπος μου λέει καλώδιο και ότι είναι βέβαιος, λέω ότι καλώδια έχω ένα σωρό και φυσικά δοκίμασα (και πολύ καλύτερης ποιότητας από nintendo μάλλον, αυτό που δίνει για 4Κ και freesync η lg μου μάλλον είναι καλύτερο.. λέω εγώ τώρα.. ), λέω οκ , αλλά τελικά τζίφος και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γιατί όταν το έβγαλα από το κουτί έδωσε εικόνα αλλά μετά από μερικά λεπτά τζίφος, αν αυτή ήταν η δοκιμή τους να τη βράσω.. και μετά βόλτα σε όλες τις οθόνες και tv του σπιτιού, τζίφος.. πάλι έχασα ένα απόγευμα δε γίνεται και ειδικά σε τεχνικά θέματα όταν μιλάω στον όποιον τεχνικό καταλαβαίνω απολύτως τι του λέω και τα περισσότερα τα αντιμετωπίζω μόνος μου, δεν θα πάω για ψύλλου πήδημα στο service ούτε θα νομίζω κάτι ενώ δε συμβαίνει, οπότε υπάρχει έξτρα εκνευρισμούλης σε αυτά τα πράγματα και παρά την όποια διαβεβαίωση ότι θα το κοιτάμε μέχρι να δοθεί λύση, με συγχωρείτε αλλά δεν έχω άλλη υπομονή, άμα ξαναφύγει είτε η κονσόλα είτε το part θα μιλάμε για κάνα μήνα χωρίς να μπορεί το μηχάνημα να κάνει αυτό που διαφημίζεται ότι κάνει, συν ότι μεσολαβεί και καλοκαίρι.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αυτή την εικόνα μου έδωσαν και εμένα αν είδες σε προηγούμενη απάντηση.Πάλι καλά που εμένα το πρόβλήμα είναι διαδεδομένο(joy con drifting) και το ξέρουν, γιατί μου είπε ο "τεχνικός": το ήλεγξα και ειναι οκ(που δεν ήταν το δοκίμασα σε 10 διαφορετικά games και για 2-3 ώρες εγω) αλλά επειδή ειναι γενικά όλα προβληματικά θα σας το αλλάξουμε.Δηλαδή μέσες άκρες μου είπε ότι είμαι τρελός αυτό που έιδα δεν ισχύει επειδή το δοκίμασε για 1 λεπτό και δεν του το έκανε και όντως κατάλαβα ότι αν είχα οτιδήποτε άλλο ασυνήθιστο(έχουν ειπωθεί αρκετά ακόμα και εδω μέσα) δε θα το δέχοταν. 1
logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) και στο δικό μου πρόβλημα βρήκα ξένα threads γιατί μάλλον και αυτό δεν είναι και τόσο σπάνιο και όσοι είχαν την όποια λύση κατάλαβα ότι τους άλλαζαν όλη τη βάση τελοσπάντων έχω ξενερώσει τώρα όσο δεν πάει, μου λέει η δικιά μου να πάω με κάποιον τρόπο να πάρω άλλο αλλά δεν θέλω switch πλέον για μένα δύο τινά υπάρχουν ή κάνεις καλό προϊόν που δε χαλάει ή έχεις καλό service και ας μην έχεις και το τέλειο προϊόν αν δεν έχεις τίποτα από τα 2 δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου και επίσης δεν καταλαβαίνω τις καθυστερήσεις ημερών για πράγματα που διαπιστώνονται σε μερικά λεπτά και επίσης εντάξει εκτιμώ την ευγένεια και τη συγκαταβατικότητα, ειλικρινά τα εκτιμώ, αλλά όταν παίρνω και ξαναπαίρνω και παίρνω και ο ίδιος εκεί που έχει πάει το μηχάνημα και δε μιλάω μόνο με το μαγαζί ή θα είμαι τελείως τρελός ή θα επιμένω να δουν κάτι που ίσως δεν είδαν, τεσπα ίσως και δεν το έκανε σε αυτούς δεν ήμουν εκεί να δω το κάνει όμως σε μένα και αυτό με νοιάζει και σήμερα με είχε πάρει ένας εξίσου παράξενος με εμένα σε ο,τι αφορά το switch να μου πει ότι πήγε στην εφορία και κάτι δεν ήταν σωστό, αλλά του έκαναν τελικά τη δουλειά και να το ξέρω για του χρόνου.. κι εγώ αντίστοιχα δεν ενδιαφέρθηκα πολύ για την επόμενη φορά.. του χρόνου.. αλλά τουλάχιστον είχα να του πω ότι έγινε η δουλειά, του έδωσα λύση (και μια χαρά ήταν η λύση η εφοριακίνα πήγε κάτι να πει να χαμε να λέγαμε) καταλαβαίνω τη φάση να μην σε νοιάζει το πρόβλημα του άλλου όπως τον άλλο, αλλά αυτό που πάντα προσπαθώ να κάνω είναι να δώσω μια λύση, δεν θέλω να πηγαινοέρχεται ο κόσμος και να μου ζαλίζει, δεν θέλω να τους ξαναδώ Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από logistoulis 1
stafftw Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε και στο δικό μου πρόβλημα βρήκα ξένα threads γιατί μάλλον και αυτό δεν είναι και τόσο σπάνιο και όσοι είχαν την όποια λύση κατάλαβα ότι τους άλλαζαν όλη τη βάση τελοσπάντων έχω ξενερώσει τώρα όσο δεν πάει, μου λέει η δικιά μου να πάω με κάποιον τρόπο να πάρω άλλο αλλά δεν θέλω switch πλέον για μένα δύο τινά υπάρχουν ή κάνεις καλό προϊόν που δε χαλάει ή έχεις καλό service και ας μην έχεις και το τέλειο προϊόν αν δεν έχεις τίποτα από τα 2 δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου και επίσης δεν καταλαβαίνω τις καθυστερήσεις ημερών για πράγματα που διαπιστώνονται σε μερικά λεπτά Εμένα μου είπε 1ον ότι για έναν ανεξήγητο λόγο έχουν χαλάσει πολλά και 2ον επειδή δεν το περίμεναν (γελάει ο κόσμος) δεν έχουν άρκετα ανταλλακτικά. Και σε όλα αυτά με 4 μέρες καθυστέρηση στην παραλαβη ας μου ελεγαν να το παω εγω ειμαι ήδη 11 μερές χωρις joycon και το ΣΚ παω διακοπες τι να το κανω το switch αν δεν μπορω να το πάρω μαζί μου; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 35 minutes ago, logistoulis said: διάβασα όμως στο site τους (του public) ότι μπορείς να γυρίσεις κάτι σε 14 μέρες γιατί έτσι, ε θα το γυρίσω πίσω γιατί έτσι και τα λεφτά πίσω Αυτό λέω, γύρνα την και πάρε άλλη κονσόλα με τα λεφτά που θα σου δώσουν πίσω. 1
logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Αυτό λέω, γύρνα την και πάρε άλλη κονσόλα με τα λεφτά που θα σου δώσουν πίσω. φίλε το ξέρεις ότι πραγματικά με κατέπληξες που δεν είχα σκεφτεί αυτό το αυτονόητο πράγμα ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μάλλον το μυαλό μου έχει χαζέψει, να σαι καλά αλλά όντως θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάρω switch, θα το αφήσω μερικές μέρες μέσα μου να ωριμάσει γιατί τώρα είμαι φουλ αρνητικός 2
Vagosman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Σου λέει ουσιαστικά μην καταδικάσεις την κονσόλα από μια αστοχία και εσύ ειρωνεύεσαι. Δεν πειράζει αν ξεθυμωσεις μπορεί να το ξανά σκεφτείς. Αξίζει πάντως κάτι έχει δυνατή βιβλιοθήκη.
logistoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Vagosman είπε Σου λέει ουσιαστικά μην καταδικάσεις την κονσόλα από μια αστοχία και εσύ ειρωνεύεσαι. Δεν πειράζει αν ξεθυμωσεις μπορεί να το ξανά σκεφτείς. Αξίζει πάντως κάτι έχει δυνατή βιβλιοθήκη. όχι σοβαρά το έγραφα, κόλλησε το μυαλό μου σίγα μην ειρωνευόμουν τον malthador από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θα περάσει έτσι απλά η επιστροφή, γιατί είναι χρησιμοποιημένη , ίσως δεν στέκει η υπαναχώρηση μάλλον θα μου την αρνηθούν , θα μου πουν να την ξαναφήσω και βλεεεεεπουμε εγώ παίζει να ξαναγυρίσω αθήνα μετά τις 20 θετικός ήμουν πάντως σαν σκέψη για αυτό και αποφάσισα να την πάρω, αλλά όταν έχεις δώσει λεφτά και για δυο βδομάδες σχεδόν δεν έχεις κονσόλα είναι λογικό να ξενερώνεις Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από logistoulis
primeragt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Απαιτησε ειτε αλλαγη κονσολας ειτε επιστροφη χρηματων. Αφου ειδικα ειδαν οτι ηταν doa κυνηγησε τους. Παντως 12 μερες πηγαινε ελα απο σερβις καλα ειναι με βαση εμπειριες απο αλλες εταιρειες του χωρου των ηλεκτρονικων. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από primeragt
alet Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, stafftw είπε Εμένα μου είπε 1ον ότι για έναν ανεξήγητο λόγο έχουν χαλάσει πολλά και 2ον επειδή δεν το περίμεναν (γελάει ο κόσμος) δεν έχουν άρκετα ανταλλακτικά. Και σε όλα αυτά με 4 μέρες καθυστέρηση στην παραλαβη ας μου ελεγαν να το παω εγω ειμαι ήδη 11 μερές χωρις joycon και το ΣΚ παω διακοπες τι να το κανω το switch αν δεν μπορω να το πάρω μαζί μου; Πέρισυ το Μάιο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κ με τα 2 joycon σε switch 6 μηνων χωρίς ιδιαίτερη χρήση σε σχεση π.χ με το xbox μου.Το ειχα γράψει κ εδώ παίρνοντας κ οσκαρ γκαντεμιάς γιατί πρέπει να ήμουν ο μόνος που του βγαλανε θεμα κ τα 2 .Οι ίδιες αρλουμπες απο το cd media περι έλλειψης ανταλλακτικών κτλ.Το προβλημα βέβαια ηταν απο τοτε αρκετά κοινό. Τους υπενθυμίσα ευγενικά πως αν δεν εχουν ανταλλακτικά τοτε να τα αντικαταστήσουν με καινούργια και πως αν δεν επισκευαστουν στις 10 εργάσιμες απο τοτε που παρέλαβαν οπως ειναι υποχρεωμένοιθα προχωρησω σε καταγγελία σε Γενικη Γραμματεία και συνήγορο καταναλωτή που θα απαιτήσω κ αποζημίωση για τα καινούργια joy cons που θα αγόραζα για να μπορεί η συσκευή μου να παραμείνει λειτουργική. Γενικά αν κ η το switchακι μου το λατρεύω,το after sales που εχω εισπράξει ειναι τραγικό για ενα πρόβλημα το οποίο ειναι κοινό λογω κατασκευής κ δεν μπορώ να μην το συγκρίνω πχ με την microsoft κ πως οταν το 360 μου έβγαλε κόκκινο δαχτυλίδι,οταν το διαπίστωσαν μου στάλθηκε καινούργια κονσόλα Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται αντικατάσταση των joycons με το συγκεκριμένο προβλημα χωρίς πολλά πολλά ή θα έπρεπε να υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών για επισκευή μεσα σε εύλογους χρόνους 1
MetalPrime Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) γενικά το όλο θέμα "joycon drift" έχει καταντήσει αηδία... Τα δικά μου το εμφάνισαν στο εξάμηνο πάνω από την αγορά, και το ανέχτηκα όσο μπορούσα. Όταν τα έδιωξα για επισκευή αυτά, είπα να πάρω 2ο ζευγάρι να υπάρχει. Και, ω! οποία έκπληξις!... ντριφτάρουν και αυτά ΓΤΜΜ (Γ@μω το μπελά μου) Έχουν περάσει διάφορες κονσόλες απ τα χέρια μου τα τελευταία 25 χρόνια - πρώτη φορά τέτοια φόλα. Και είναι πολύ κρίμα, γιατί την γουστάρω την κονσολίτσα (το Switch). edit: σκέφτομαι να κρατήσω ένα drifting joycon για να το δίνω στον εκάστοτε αντίπαλό μου όταν παίζουμε mario party 😈 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από MetalPrime
stafftw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, alet είπε Πέρισυ το Μάιο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κ με τα 2 joycon σε switch 6 μηνων χωρίς ιδιαίτερη χρήση σε σχεση π.χ με το xbox μου.Το ειχα γράψει κ εδώ παίρνοντας κ οσκαρ γκαντεμιάς γιατί πρέπει να ήμουν ο μόνος που του βγαλανε θεμα κ τα 2 .Οι ίδιες αρλουμπες απο το cd media περι έλλειψης ανταλλακτικών κτλ.Το προβλημα βέβαια ηταν απο τοτε αρκετά κοινό. Τους υπενθυμίσα ευγενικά πως αν δεν εχουν ανταλλακτικά τοτε να τα αντικαταστήσουν με καινούργια και πως αν δεν επισκευαστουν στις 10 εργάσιμες απο τοτε που παρέλαβαν οπως ειναι υποχρεωμένοιθα προχωρησω σε καταγγελία σε Γενικη Γραμματεία και συνήγορο καταναλωτή που θα απαιτήσω κ αποζημίωση για τα καινούργια joy cons που θα αγόραζα για να μπορεί η συσκευή μου να παραμείνει λειτουργική. Γενικά αν κ η το switchακι μου το λατρεύω,το after sales που εχω εισπράξει ειναι τραγικό για ενα πρόβλημα το οποίο ειναι κοινό λογω κατασκευής κ δεν μπορώ να μην το συγκρίνω πχ με την microsoft κ πως οταν το 360 μου έβγαλε κόκκινο δαχτυλίδι,οταν το διαπίστωσαν μου στάλθηκε καινούργια κονσόλα Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται αντικατάσταση των joycons με το συγκεκριμένο προβλημα χωρίς πολλά πολλά ή θα έπρεπε να υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών για επισκευή μεσα σε εύλογους χρόνους Πραγματικά αυτή η αντιμετώπιση με παραξένευσε και εμένα αν δείτε πως μου μιλούσε στο τηλέφωνο ειδικά σαν να του λέω για ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα το οποίο το κατέβασα μόλις από το μυαλό μου, αυτό για τις 10 ημέρες δεν το ήξερα θα το κοιτάξω αλλά να σου πω και κάτι; Και καινούριο να στείλουν είναι σχεδόν 97% σίγουρο (περιθώριο στατιστικου σφάλματος είναι το υπόλοιπο) ότι θα ξανασυμβεί, επομένως αν και δε μου αρέσει προτιμώ να μου κάνουν επέβαση στο δικό μου με ότι αυτό συνεπάγεται...Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να διορθώσουν το πρόβλημα στα καινούρια; Και φανταστείτε να εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο (ή και το ίδιο δίουλου απίθανο) στο lite που εκεί δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ...καλα από CD MEDIA είμαι σίγουρος δε θα κάνουν τίποτα ούτε εκεί 9 λεπτά πριν, MetalPrime είπε γενικά το όλο θέμα "joycon drift" έχει καταντήσει αηδία... Τα δικά μου το εμφάνισαν στο εξάμηνο πάνω από την αγορά, και το ανέχτηκα όσο μπορούσα. Όταν τα έδιωξα για επισκευή αυτά, είπα να πάρω 2ο ζευγάρι να υπάρχει. Και, ω! οποία έκπληξις!... ντριφτάρουν και αυτά ΓΤΜΜ (Γ@μω το μπελά μου) Έχουν περάσει διάφορες κονσόλες απ τα χέρια μου τα τελευταία 25 χρόνια - πρώτη φορά τέτοια φόλα. Και είναι πολύ κρίμα, γιατί την γουστάρω την κονσολίτσα (το Switch). edit: σκέφτομαι να κρατήσω ένα drifting joycon για να το δίνω στον εκάστοτε αντίπαλό μου όταν παίζουμε mario party 😈 Αυτό ακριβώς!! Όσο καλά και εύχρηστα και τεχνολογικό αριστούργημα ειναι δεν αξίζει σαν επένδυση τόσα χρήματα για ένα προιόν που για να λειτουργήσει πρέπει να ανοιχτεί και αν επισκευαστεί μετά από ένα μικρό διάστημα. Υ.Γ. Έλεγα να πάρω και το pro controller αλλά ειλικρινά δε θέλω να ξαναμπλέξω με CD MEDIA επομένως θα πάω σε 3rd party μόνο και μόνο λόγω αντιμετώπισης λέω να πάρω το pdp faceoff και ας είναι wired να αλλάζω και καμία θήκη. 1
MetalPrime Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, stafftw είπε Υ.Γ. Έλεγα να πάρω και το pro controller αλλά ειλικρινά δε θέλω να ξαναμπλέξω με CD MEDIA επομένως θα πάω σε 3rd party μόνο και μόνο λόγω αντιμετώπισης λέω να πάρω το pdp faceoff και ας είναι wired να αλλάζω και καμία θήκη. wait a minute... εμφανίζουν και τα pro controller την οξεία ντριφτίτιδα; Γιατί και εγώ το ζαχάρωνα μιας και τώρα τελευταία παίζω κυρίως docked...
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, MetalPrime είπε wait a minute... εμφανίζουν και τα pro controller την οξεία ντριφτίτιδα; Γιατί και εγώ το ζαχάρωνα μιας και τώρα τελευταία παίζω κυρίως docked... Δεν εχει κανενα θεμα το pro controller.Απλως υπηρχαν αρκετοι που ειχαν θεμα με την ποιοτητα του dpad.Δηλαδη για το ποσο καλο ειναι.Εγω προσωπικα κανενα θεμα.(βεβαια δεν χρησιμοποιω το dpad 😛 ) Tωρα μιας και λεμε για τα joycon να πω οτι και εγω εννοειται αντιμετωπισα το drifting στο αριστερο joycon.Δεν το εστειλα ποτε στην cd media για επισκευη καθως με τα updates το θεμα διορθωθηκε,καθως δεν το ξανασυναντησα το προβλημα.Βεβαια τα εχω σπρωξει στα ανιψια πλεον αυτα αλλα δεν μου εχουν κανει παραπονα. 🤣 @logistoulis σε καταλαβαινω ποσο σπαστικο ειναι να εχεις παρει καινουργια κονσολα και να μην μπορεις να την χρησιμοποιησεις.Απλως εισαι τερμα γκαντεμης.Παντως για μενα κανε αυτο που σου προτειναν και πιο πανω τα παιδια.Επιστρεφει την κονσολα και παιρνεις καινουργιο switch.
stafftw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, MetalPrime είπε wait a minute... εμφανίζουν και τα pro controller την οξεία ντριφτίτιδα; Γιατί και εγώ το ζαχάρωνα μιας και τώρα τελευταία παίζω κυρίως docked... Όχι για να μην παρεξηγηθώ δεν έχουν εμφανίσει σε τόσο μεγάλο ποσοστό συγκεκριμένο πρόβλημα απλά μου δίνουν την εντύπωση εκεί στο σέρβις ότι αν πάθει κάτι (οτιδήποτε από drift,μπαταρία, αστοχία σε κάτι, ελαττωματικό προιόν κ.τ.λ.) απλά θα μου πουν: Κύριε μια χαρα είναι έχετε ψευδαισθήσεις και θα χάσω 70-80 ευρω
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, logistoulis είπε όχι σοβαρά το έγραφα, κόλλησε το μυαλό μου σίγα μην ειρωνευόμουν τον malthador από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θα περάσει έτσι απλά η επιστροφή, γιατί είναι χρησιμοποιημένη , ίσως δεν στέκει η υπαναχώρηση μάλλον θα μου την αρνηθούν , θα μου πουν να την ξαναφήσω και βλεεεεεπουμε εγώ παίζει να ξαναγυρίσω αθήνα μετά τις 20 θετικός ήμουν πάντως σαν σκέψη για αυτό και αποφάσισα να την πάρω, αλλά όταν έχεις δώσει λεφτά και για δυο βδομάδες σχεδόν δεν έχεις κονσόλα είναι λογικό να ξενερώνεις Κρίμα πάντως να αφήσεις αυτή την ατυχία να σε επηρεάσει τόσο αρνητικά. Εγώ στη θέση σου θα επέστρεφα την κονσόλα και θα περίμενα τον Σεπτέμβρη για την νέα έκδοση του Switch (με το καινούργιο chipset και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας). Θα βγεις και πιο κερδισμένος. Ίσως σε εκείνο το hw revision να έχουν διορθωθεί αυτές οι αστοχίες. Νομίζω αξίζει τον κόπο να περιμένεις λίγο ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις