chek2fire Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Να γράψω ότι στα plattform game για την κονσόλα και σε όσα έχω δοκιμάσει το Rayman παραμένει νομίζω το κορυφαίο για την κονσόλα. Επαιξα και το donkey kong αλλά δεν με κράτησε καθόλου συν ότι είναι φοβερά κουραστικό δεν έχει αυτό του rayman που σε κρατάει και τις φοβερά εμπνευσμένες πίστες του.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Nintendo To Reportedly Fix Joy-Con Drift For Free, Will Refund Customers Who Paid Μία αγωγή ήταν αρκετή για να χεστούν πάνω τους; Να τους κάνουμε κι εμείς μια αγωγή που δεν βάζουν Wii/GC games στο NSO, μπας και πιάσει. Btw, έχει κολλήσει κανένας άλλος με Candy Crash Dr. Mario World ή είμαι ο μόνος καμένος;
lysopaine Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, non-serviam είπε Δεν ισχύει αυτό. Έχει βγάλει η dbrand skins τα οποία δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα. είδα ποια λες κ μάλλον εγώ το έθεσα λάθος , ήθελα να πω για την αλλαγή των πλαστικών
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για οποιον τον ενδιαφερει να δοκιμασει το εν λογω παιχνιδι πριν βγει,κυκλοφορησε Demo για το Oninaki. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Fulgore
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Btw, έχει κολλήσει κανένας άλλος με Candy Crash Dr. Mario World ή είμαι ο μόνος καμένος; Απο τα μεγαλυτερα scam που εχω δει ποτε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Malthador said: Btw, έχει κολλήσει κανένας άλλος με Candy Crash Dr. Mario World ή είμαι ο μόνος καμένος; Ο πατέρας μου παίζει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Dr.Mario (NES) με emulator, από το 1990κάτι γιατί δεν μπορεί τα μεσημεριανάδικα. Ξεκινάει lv20 max speed και φτάνει κάπου στο 26-27 πριν τον πάρει ο ύπνος το μεσημεράκι.... Το κάνει για χαλάρωση από τη δουλειά αντί να βλέπει μεσημεριανάδικα λέει...... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από GeorgeMan 4
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Για οποιον τον ενδιαφερει να δοκιμασει το εν λογω παιχνιδι πριν βγει,κυκλοφορησε Demo για το Oninaki. Πανω σε αυτο,προσωπικα το ψιλο βαρεθηκα,και θα το προσπερασω(ισως σε καμια εκπτωση στο 10ρικο),εκτος αν τα review ειναι παρα πολυ θετικα που με βαση αυτα που ειδα,δεν παιζει.
Vagosman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, lysopaine είπε όχι δεν είναι κ δεν ήξερα τις επιπτώσεις , απλά επειδή πήρα το switch με την επιστροφή στον γερμανο δεν μου αρέσει που έχουν διαφορετικό χρώμα τα joicon Mπορούσες να πάρεις με ίδιο χρώμα πχ γκρι. Επίσης στους περισσότερους απο εμάς μας αρέσει οτι πιο παρδαλό μπορεί να υπάρχει και βέβαια διαφορετικό χρώμα το ένα απο το άλλο. Η Νιντυ σημαίνει χαρά και χρώμα. 1
Dev1l Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Παιδιά γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω για προπαραγγελία από Ελλάδα το double pack για τα νεα pokemon sword & shield ?
lysopaine Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, Vagosman είπε Mπορούσες να πάρεις με ίδιο χρώμα πχ γκρι. Επίσης στους περισσότερους απο εμάς μας αρέσει οτι πιο παρδαλό μπορεί να υπάρχει και βέβαια διαφορετικό χρώμα το ένα απο το άλλο. Η Νιντυ σημαίνει χαρά και χρώμα. η προσφορά ήταν μόνο για αυτό με τα δυο χρώματα
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, Dev1l είπε Παιδιά γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω για προπαραγγελία από Ελλάδα το double pack για τα νεα pokemon sword & shield ? Το ειχε φερει το media Markt αλλα προς το παρον το βγαλανε.
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Πολυ μεγαλυτερη απο οσο την περιμενα και πολυ πιο ποιοτικη επισης! TOP TIER STEELBOOK. Well Done! 4
logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 πήρα την κονσόλα μου μετά από 12 μέρες πίσω και πάλι τα ίδια... μου είπαν ότι είχε χαλάσει το καλώδιο του hdmi αλλά μάλλον δεν είναι αυτό θα πάω αύριο να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω δεν έχει νόημα, μάλλον θα τελειώσει άδοξα η όποια σχέση μου με τη nintendo
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 minute ago, logistoulis said: πήρα την κονσόλα μου μετά από 12 μέρες πίσω και πάλι τα ίδια... μου είπαν ότι είχε χαλάσει το καλώδιο του hdmi αλλά μάλλον δεν είναι αυτό θα πάω αύριο να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω δεν έχει νόημα, μάλλον θα τελειώσει άδοξα η όποια σχέση μου με τη nintendo Γιατί δεν παίρνεις άλλη κονσόλα;
logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί δεν παίρνεις άλλη κονσόλα; η nintendo λέει δεν κάνει αλλαγή κονσόλας..; ούτε το public που έχει doa , δεν έχει λόγω nintendo; θα σε γελάσω... δεν πολυκατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής πάντως μου απέκλεισαν , ή με απέτρεψαν επειδή δεν ήμουν απόλυτος για την όποια αντικατάσταση ενώ το είχα πάει πίσω από απόγευμα σε επόμενο πρωί διάβασα όμως στο site τους (του public) ότι μπορείς να γυρίσεις κάτι σε 14 μέρες γιατί έτσι, ε θα το γυρίσω πίσω γιατί έτσι και τα λεφτά πίσω παρά την όποια ευγένεια του σερβις είτε του public ή και της ίδιας της cd media (που είναι όμως αδικαιολόγητα αργή), εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα όπως και σε κάθε δουλειά δεν έχω διάθεση να χάνω το χρόνο μου με τα πήγαινε έλα και πάρα πολύ κακώς πήρα αυτό το μηχάνημα ενώ φαίνεται πώς έχει ένα σωρό σημεία που μπορούν να αστοχήσουν και δυστυχώς τα λεφτά μου τα βγάζω φτύνοντας αίμα , μακάρι να μην με ένοιαζε αυτό το ποσό και να είχα υπομονή αλλά με νοιάζει, οπότε απλά το θέλω πίσω εν τω μεταξύ πήγα ο βλάκας και πήρα και τσαντάκι μεταφοράς, sd κτλ γιατί νόμιζα ότι όλα είναι οκ τεσπά, ας χάσω αυτό το 50αρικό, αλλά όχι και όλο το κόστος μιας προβληματικής κονσόλας γιατί μπορεί μετά και η βάση να μη έφταιγε και να φταίει το usb της κονσόλας, τρέχα γύρευε δηλαδή νιώθω πάντως εκνευρισμένος είναι η αλήθεια, το πάω πίσω την άλλη μέρα διαπιστώνουν ότι δεν στέλνει εικόνα, πάει στη cd media περνούν οι μέρες χωρίς καμιά ενημέρωση, παίρνω ο ίδιος και πρήζω, μου λένε καλώδιο, λέω τι καλώδιο; παίρνω στη cd media ο τύπος μου λέει καλώδιο και ότι είναι βέβαιος, λέω ότι καλώδια έχω ένα σωρό και φυσικά δοκίμασα (και πολύ καλύτερης ποιότητας από nintendo μάλλον, αυτό που δίνει για 4Κ και freesync η lg μου μάλλον είναι καλύτερο.. λέω εγώ τώρα.. ), λέω οκ , αλλά τελικά τζίφος και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γιατί όταν το έβγαλα από το κουτί έδωσε εικόνα αλλά μετά από μερικά λεπτά τζίφος, αν αυτή ήταν η δοκιμή τους να τη βράσω.. και μετά βόλτα σε όλες τις οθόνες και tv του σπιτιού, τζίφος.. πάλι έχασα ένα απόγευμα δε γίνεται έτσι δουλειά και ειδικά σε τεχνικά θέματα όταν μιλάω στον όποιον τεχνικό καταλαβαίνω απολύτως τι του λέω και τα περισσότερα τα αντιμετωπίζω μόνος μου, δεν θα πάω για ψύλλου πήδημα στο service ούτε θα νομίζω κάτι ενώ δε συμβαίνει, οπότε υπάρχει έξτρα εκνευρισμούλης σε αυτά τα πράγματα και παρά την όποια διαβεβαίωση ότι θα το κοιτάμε μέχρι να δοθεί λύση, με συγχωρείτε αλλά δεν έχω άλλη υπομονή, άμα ξαναφύγει είτε η κονσόλα είτε το part θα μιλάμε για κάνα μήνα χωρίς να μπορεί το μηχάνημα να κάνει αυτό που διαφημίζεται ότι κάνει, συν ότι μεσολαβεί και καλοκαίρι.. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από logistoulis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις