Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/7/2018 στις 1:57 ΠΜ, Jimys2008 είπε

Μονο εγω θεωρω απαραδεκτα τα γραφικα του monster hunter για το switch?🤔

Οχι γιατί είναι στην ουσία 3DS παιχνίδι με μεγαλύτερη ανάλυση αλλά παρά το ξεπερασμένο κομμάτι των γραφικών κανέναν δεν χάλασε το 60άρι framerate καθώς και το περιεχόμενο με το εξαιρετικό gameplay μαζί. Το World δύσκολα να βγει στην σημερινή μορφή του αν και πιστεύω ότι εύκολα μπορεί να υπάρξει κάποια έκδοση σίγουρα. Το αν θέλει βέβαια η capcom να το κάνει αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Οχι γιατί είναι στην ουσία 3DS παιχνίδι με μεγαλύτερη ανάλυση αλλά παρά το ξεπερασμένο κομμάτι των γραφικών κανέναν δεν χάλασε το 60άρι framerate καθώς και το περιεχόμενο με το εξαιρετικό gameplay μαζί. Το World δύσκολα να βγει στην σημερινή μορφή του αν και πιστεύω ότι εύκολα μπορεί να υπάρξει κάποια έκδοση σίγουρα. Το αν θέλει βέβαια η capcom να το κάνει αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. 

Αν και αυτη η εδοση τα παει καλα ισως βγαλουν αργοτερα καποιο που θα ειναι φτιαγμενο για το switch οπως λενε καμια φορα πολυ πλαγιος σε συνεντευξεις.Εχουν μιλησει και για το world αλλα δεν εδωσαν την παραμικρη ελπιδα οτι θα το φερουν στο switch οποτε το ξεχναμε μια και καλη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Στην περιπτωση του wii u δεν επιασε γιατι οι devs προτιμουσαν τα twins οπου τα games φτιαχνονται με τον ιδιο τροπο ενω στο wii u ηθελε πολυ παραπανω δουλεια γιατι ηταν εντελως διαφορετικη η αναπτυξη/port των games στο wii u και σε συνδυασμο να πρεπει να βαλουν πραγματα και για την οθονη του μοχλου μαλλον καπου στη πορεια ειδαν οτι δεν αξιζε ο κοπος.

Δεν ειναι οτι δεν βαζουν μυαλο στη Nintendo απλως εχουν ενα δικο τους σχεδιο να φερνουν καθε φορα κατι νεο σε hardware ή software και το ακολουθουν με οτι ρισκα φερει.

Στη sony επειδη δεν μπορουν να το κανουν αυτο επελεξαν τον ευκολο δρομο και αποφασισαν να φτιαξουν ενα μηχανημα ωστε να παιζει τα 3rd party games οπως ειπαν και μετα πεταξαν κατι ηλιθιες δικαιολογιες οτι δεν θελουν να γινουν σαν την nintendo με τα first party games(που πουλανε συνεχεια)αντι να κοιταξουν οτι τα λιγοστα first party games που εχουν κανουν και τις καλυτερες πωλησεις πχ.god of war και uncharted.

Δεν τον λες εύκολο δρόμο αυτό που επέλεξε η Sony. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Vita.

Με τα 3rd party έχει η Sony τα πρωτεία από το PS1 και μετά. Καλά τα exclusives αλλά δεν είναι αρκετά. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Δεν τον λες εύκολο δρόμο αυτό που επέλεξε η Sony. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Vita.

Με τα 3rd party έχει η Sony τα πρωτεία από το PS1 και μετά. Καλά τα exclusives αλλά δεν είναι αρκετά. 

Το εύκολος είναι πολύ γενικός όρος. Κοινότυπος και συμβατικός μάλλον κολλάει καλύτερα. Δεν σπάει τη νόρμα κοινώς. Η λογική είναι απλή: 

Φτιάχνουμε ένα κουτί -> ρίχνουμε μέσα το hardware -> ακολουθούμε την τάση της εποχής στα features -> συμβατική μέθοδος ελέγχου και τελειώσαμε. Το Vita δεν το βάζω μέσα που απέτυχε γιατί ακριβώς με την ίδια λογική πήγαν να το σχεδιάσουν αλλά όλα έχουν ένα κόστος, κόστος το οποίο ούτε οι καταναλωτές αλλά ούτε και η ίδια η εταιρία ήθελε να φορτωθεί και γι αυτό και μας τέλειωσε. Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο όμως να το στηρίξει με μια λογικότερη τιμή και χωρίς τις prorpietary αηδίες που ανέβαζαν το ήδη μεγάλο κόστος σε δυσθεώρητα ύψη. 

Είναι η μαγική συνταγή που κατάφερε η nintendo με το switch. Πολλά features με πολλά δευτερεύοντα κομμάτια να είναι της απλής αγοράς και σε μια τιμή που δεν σε βγάζει εκτός budget αν δεν το θέλεις. Το λέω και θα το ξαναπώ, το μηχάνημα ακόμα και σήμερα τιμολογιακά είναι μια χαρά. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Captain Toad For teh win!!!

Τι παιχνιδάρα!!!  Έχω λιώσει κορμί. Έχω τελειώσει τους 2 από τους 3 κόσμους έχοντας τελειώσει τα πάντα στην εντέλεια. Αξίζει και με το παραπάνω το 40άρι το παιχνίδι.

Το Octapath παραμένει ζελατινατο....ποιος να το περίμενε :lol:  

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chill είπε

Captain Toad For teh win!!!

Τι παιχνιδάρα!!!  Έχω λιώσει κορμί. Έχω τελειώσει τους 2 από τους 3 κόσμους έχοντας τελειώσει τα πάντα στην εντέλεια. Αξίζει και με το παραπάνω το 40άρι το παιχνίδι.

Το Octapath παραμένει ζελατινατο....ποιος να το περίμενε 

Σε πόσες ώρες το έκανες αυτό; Το έχω το παιχνίδι στο wiiu και ενώ θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρον  παιχνίδι πάντα εχω να παίξω κάτι αλλο και μένει πίσω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, orck είπε

Σε πόσες ώρες το έκανες αυτό; Το έχω το παιχνίδι στο wiiu και ενώ θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρον  παιχνίδι πάντα εχω να παίξω κάτι αλλο και μένει πίσω.

Δεν ξέρω :p

Στα δεδομένα μου μέχρι και εχτές έγραφε πριν πόσες ημέρες ξεκίνησα να παίζω και όχι το σύνολο των ωρών ενασχόλησης μου με τον τίτλο.

Δεν πρέπει πάντως να μου πήρε πολύ, υπολογίζω γύρω στις 10 ώρες αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Οι δυο πρώτοι κόσμοι με όλα τα διαμάντια, τον extra στόχο  - αυτόν που γίνεται ορατός μετά την εύρεση του αστεριού - και τον pixel toad. Με το μόνο που δεν έχω ασχοληθεί είναι με το να κάνω beat τον καλύτερο χρόνο της πίστας αλλά αυτό βγαίνει έτσι κι αλλιώς μετά την ολοκλήρωση του κόσμου οπότε θα ασχοληθώ μετά.

Δεδομένου πάντως ότι το παιχνίδι βγήκε το '14 εγώ θεωρώ τον τίτλο πρόδρομο του SMG. 

Επίσης δεν ξέρω αν φταίει ότι δεν έχω δει τον τίτλο docked αλλά μόνο στο φορητό αλλά μου δίνει την αίσθηση από videos τουλάχιστον στο utube ότι στο U η παλέτα χρωμάτων είναι πιο μεστή και γεμάτη και σαν να τρέχει καλύτερα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδή ούτε στο demo του Switch, αλλά ούτε στην full έκδοση για 3DS δεν μπορείς να περιστρέψεις την κάμερα με το γυροσκόπιο, λύστε μου την απορία εάν γίνεται στην κανονική Switch έκδοση του παιχνιδιού. Αν δεν παίζει με γυροσκόπιο, απλά θα το κάνω skip, ούτως ή άλλως το έχω στο Wii U που παίζει ανθρώπινα.

Μιλάω για το Captain Toad.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Τι να το κανει το world οταν βγαινει το generations? Δε λεω καλο χρυσο εχω λιωσει στο hunting(300ωρες+), αλλα θελω και αλλο. Πολυ λιγα monsters, γι αυτο περιμενω το gen σαν τρελος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

white palace σε Hollow Knight

ο σαδισμός σε όλο του το μεγαλείο

Nightmare king grimm, Trial of the fools. 

Το white palace αν έχεις deep focus και grubsong έχεις σχεδόν απεριόριστα retry. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Basilisc είπε

Nightmare king grimm, Trial of the fools. 

Το white palace αν έχεις deep focus και grubsong έχεις σχεδόν απεριόριστα retry. 

βασικά hiveblood μόνο χρειάζεται και έχεις actual απεριόριστα retry...αν και νομίζω είμαι σχεδόν στα τελειώματά του, λογικά σήμερα-αύριο πάει και αυτό το κομμάτι

ο Grimm θα πάρει σειρά μετά, μιας και τον άφησα για να τελειώσω ότι έχει μείνει ακόμα ανοικτό στον χάρτη -coloseum of fools και κάτι άλλα- :p

Δημοσ.

εχει υποωιν του κανεις που μπορω να βρω οικονομικα joy con  εντος η εκτος Ελλαδος; 

η ακομα και μονο το δεξι..εχει αρχισει και κανει νερα κανει συχνα αποσυνδεσεις καμια ιδεα

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...