duende Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/6/2019 στις 12:31 ΜΜ, Malthador είπε Έχεις καταλάβει τίποτα ως τώρα ή μπα; Γενικά το game στο lore στα πετάει με το σταγονόμετρο, όπως τα Dark Souls, πρέπει να συνδυάσεις τα κομμάτια μόνος σου. Γενικά έχεις καταλάβει ως τώρα τι έχουν πάθει τα μαμούνια του Hallownest και τι έχει κάνει ακριβώς ο Wyrm; Αν δεν έχεις καταλάβει ενώ είσαι στο 80%, τότε μάλλον θα σου φανεί περίεργο το ending, γιατί λογικά μόνο το πρώτο ending θα δεις όπως τα περιγράφεις. Το base game έχει τρία endings και το Godmaster expansion προσέθεσε άλλα δύο. Αν θες να καταλάβεις ακριβώς το lore, το ρόλο που έπαιξε ο Wyrm, το βάρος που είχε στους ώμους του ο Hollow Knight και γενικά ποιά ήταν η βαθιά ρίζα του κακού θα πρέπει να δεις το τρίτο ending. Και για να το δεις θα βλαστημήσεις λίγο. επανερχομαι σε αυτο..εχω καπου 70 ωρες στο παιχνιδι και ειμαι στο 99%..μου εχει μεινε το trial of the fool και 2 charms τα οποια τα αφηνω γιατι μου ειναι ψιλοαδιαφορα, ισως τα μαζεψω αργοτερα..εχω κανει και το grimm troupe και το white palace (πηρα το kingsoul). δεν εχω κανει το path of pain οπως εγραψες, εχω κανει μονο το πρωτο ending..και το μονο που εχω καταλαβει απο το στορυ ειναι οτι υπηρξε καποιο infection και εγιναν ολα zombies. προσπαθω να βρω περισσοτερα για το στορυ πισω απο αυτο αλλα δε βρισκω τιποτα. εχω μιλησει με ολα τα npcs, dreamnail κλπ αλλα δε μπορω να βρω κατι ουσιωδες..στα wiki και στα βιντεο του youtube εχει ολοκληρα κατεβατα με λεπτομερειες για τον καθε χαρακτηρα και το στορυ, αυτες οι πληροφοριες ομως που στο καλο ειναι μεσα στο παιχνιδι? η γραφει καθενας ο,τι του κατεβει? δεν εχω κατσει να τα διαβασω, η να δω καποιο απο τα βιντεακια γιατι θελω να τα βρω μεσα στο ιδιο το παιχνιδι..αλλα μηπως τσαμπα ψαχνω?.. edit: 102% πηρα και το void heart και τα αλλα 2 που μου ελειπαν και εκανα και το δευτερο ending.. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από duende
Dev1l Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vagosman είπε Δεν καταλαβαίνω, το έδωσες επειδή καθόταν, το ξαναθές επειδή μάλλον θα καίγεσαι (οπότε δεν θα καθόταν), δεν θα το παίρνεις αρκετά συχνά μαζί αλλα θα βγαίνει πάνω απο 10 φορές το μήνα έξω. Είσαι σε αναμμένα κάρβουνα για κάτι που καθόταν αλλα ισως θα καείς αν το ξαναπάρεις, που θα ήθελες να έχει μεγαλύτερη μπαταρία ενω έχεις 10αρι power bank. Τότε να στο δώσω να καταλάβεις ακόμη πιο απλά... και έχουμε και λέμε.... Όταν το αγόρασα το μηχάνημα είχα ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ μαζί του, τα πράγματα μετά από λίγο καιρό άλλαξαν (ενώ δεν φαινόταν οτι θα επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα σε θέμα ωραρίου) και συνεχώς έπρεπε να λείπω από το σπίτι για διάφορες επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις γιατι δουλεύαμε όλες τις μέρες, πρωί και απόγευμα, το μεσημέρι ήθελα να προλάβω να κάνω τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου και το βράδυ ήμουν πτώμα χωρίς όρεξη να ασχολήθω με οτιδήποτε. Μάντεψε τώρα τι έγινε.... εν τέλη πλέον μπήκαμε σε κανονικό ρυθμό όπου πλέον έχω και λίγο ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθώ και να παίξω με την κονσόλα για να την ευχαριστηθώ. Τρόπος του λέγειν οι 10 φορές και ποτέ δεν είπα πάνω από 10... απλά τώρα πήραν και κάποιοι φίλοι μου οπότε λέμε να ασχοληθούμε λίγο με τον ελεύθερο μας χρόνο. (Και το 10... σε άλλους φαίνεται πολύ και σε άλλους λίγο) Φαντάζομαι εσύ ποτέ δεν ζυγίζεις τι θες να πάρεις... το συγκριτικό ερώτημα ήταν για το αν θα άξιζε κάποιος να δώσει 130€ παραπάνω για μπαταρία (θέλοντας να πάρω γνώμες), ναι πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω, το ερώτημα είναι αν αξίζει, έθεσα στο forum και την περίπτωση του powerbank αν κάποια στιγμή μείνω από μπαταρία (γιατί ακούγεται πως δεν κάνουν όλα τα powerbank για το switch, οπότε αν είναι να δώσω 100+€ για το anker με nintendo compatibility καλύτερα να επιλέξω το καινούργιο) Simple as that and by the way σε ευχαριστώ για το χιουμοριστικό σου post! (όντως είμαι αναποφάσιστος σε πολλά πράγματα, και σύμφωνα με το gif που ανέβασες οι φίλοι έχουν σχηματήσει ήδη άποψη). *"καίγομαι" = βιάζομαι να το πάρω, το θέλω πως και πως... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Dev1l gif
Vagosman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Mια χαρα κάνει το xiaomi για φόρτιση. Το Anker ειναι πεταμένα χρήματα 1 1
stafftw Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πέρι CD Media, το έστειλα την προηγούμενη εβδομάδα το joy con (μου παρουσίασε drifting για τους μη γνωριζοντες) .Συμπλήρωσα τη φόρμα Δευτέρα, Πέμπτη πρέπει να ήρθε ο courier αν δεν κάνω λάθος.Με κάλεσαν ΣΗΜΕΡΑ και μου λέει ο τύπος: -Δεν το παρατήρησα το πρόβλημα πότε σας συμβαίνει; Εγώ:Σχεδόν συνέχεια του απαντάω. Αυτός:Εγω το δοκίμασα 3 φορές και δεν εμφανίστηκε.Είναι σε μεγάλο βαθμό; Εγώ:Ναι, δεν είναι καθόλου χρηστικό πάει συνεχώς προς τα αριστερά ακόμα και όταν δεν πατάω κατι και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω έτσι. Αυτός: Το καταλαβαίνω και αν επιθυμείτε θα σας το αλλάξουμε παροτι δεν έχει πρόβλημα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, απλά θα καθυστερήσει λίγο καθώς έχω ξεμείνει από το εν λόγω ανταλλακτικό και θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα επομένως περίπου εκεί θα το επισκευάσω γιατί ...για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχουν παρουσιαστεί πολλά τέτοια περιστατικά. Δηλαδή τι να πω; Είναι σοβαρή εταιρεία αυτή; Και το έχω πληρώσει θεωρητικά 90€ και χάλασε μετά από max όπως έχω πει 30 ώρες gameplay και πάει να με βγάλει και τρελό ότι δεν το παρουσιάσε επειδή μάλλον αυτός το συνέδεσε και δεν το εμφάνισε σε ένα δευτερόλεπτο δοκιμής.Και θεωρεί ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ το πόσα έχουν χαλάσει και δεν έχει ανταλλακτικό για το πιο κοινό θέμα που έχει γίνει ακόμα και αντικείμενο αγωγής στα δικαστήρια και χαμός στο ίντερνετ...Δηλαδή από Σάββατο 13/07 θα το πάραλάβω (και αν) Αύγουστο.Απαράδεκτη ειλικρινά, μακάρι να μπορούσαμε να απευθυνθούμε και κάπου αλλόυ. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από stafftw
Vagosman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κρίνοντας απο τη δική μου εμπειρία θα αναφέρω οτι οταν ξεκίνησε το drift μετα απο λίγο σταμάτησε. Όταν όμως ξανα-ξεκίνησε δεν επανήλθε. Εκει λοιπόν το έστειλα cd-media και έγινε αλλαγή στο ανταλλακτικό. Το οτι ξέμειναν σημαίνει οτι γίνεται χαμός απο drifting και στην Ελλάδα (και οχι δεν ειναι ανεξήγητο). Ναι είναι υπαρκτό πρόβλημα, ναι χρήζει αντιμετώπισης και ναι θα ξαναπαρουσιαστεί δυστυχώς γιατι ειναι σχεδιαστικό ελάττωμα. Θα πρέπει να αγοράσουμε δικά μας ανταλλακτικά απο Κίνα και να αντικαθιστούμε οταν ξαναπαρουσιάζεται γιατι η εγγυηση κάποτε τελειώνει. Δεν χρειάζεται να την κράζεις, προθυμοποιήθηκαν να στο αλλάξουν παρόλο που δεν έκαναν οι ίδιοι διάγνωση. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Vagosman 1
cubilone Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, duende είπε επανερχομαι σε αυτο..εχω καπου 70 ωρες στο παιχνιδι και ειμαι στο 99%..μου εχει μεινε το trial of the fool και 2 charms τα οποια τα αφηνω γιατι μου ειναι ψιλοαδιαφορα, ισως τα μαζεψω αργοτερα..εχω κανει και το grimm troupe και το white palace (πηρα το kingsoul). δεν εχω κανει το path of pain οπως εγραψες, εχω κανει μονο το πρωτο ending..και το μονο που εχω καταλαβει απο το στορυ ειναι οτι υπηρξε καποιο infection και εγιναν ολα zombies. προσπαθω να βρω περισσοτερα για το στορυ πισω απο αυτο αλλα δε βρισκω τιποτα. εχω μιλησει με ολα τα npcs, dreamnail κλπ αλλα δε μπορω να βρω κατι ουσιωδες..στα wiki και στα βιντεο του youtube εχει ολοκληρα κατεβατα με λεπτομερειες για τον καθε χαρακτηρα και το στορυ, αυτες οι πληροφοριες ομως που στο καλο ειναι μεσα στο παιχνιδι? η γραφει καθενας ο,τι του κατεβει? δεν εχω κατσει να τα διαβασω, η να δω καποιο απο τα βιντεακια γιατι θελω να τα βρω μεσα στο ιδιο το παιχνιδι..αλλα μηπως τσαμπα ψαχνω?.. Ναι, κι εγώ έχω δει περίπου τόσο από το παιχνίδι όσο κι εσύ (αν και έχω παίξει αρκετά λιγότερο). Συμφωνώ μαζί σου. Το Hollow Knight λέγεται έχει ενδιαφέρουσα ιστορία. Ναι μεν σου δίνεται με το σταγονόμετρο και πρέπει να οσμιστείς διάφορα στοιχεία μόνος σου, αλλά δεν μου έχει κάνει κλικ, γιατί ουσιαστικά η ιστορία είναι απλά γεγονότα, χωρίς κάποια πραγματική "πλοκή". Ίσως αν ήμουν ακόμα στην εφηβεία να το έβρισκα πιο ενδιαφέρον. Πολύ καλό gameplay αλλά ο κόσμος του δεν με τραβάει καθόλου. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από cubilone
stafftw Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Vagosman είπε Κρίνοντας απο τη δική μου εμπειρία θα αναφέρω οτι οταν ξεκίνησε το drift μετα απο λίγο σταμάτησε. Όταν όμως ξανα-ξεκίνησε δεν επανήλθε. Εκει λοιπόν το έστειλα cd-media και έγινε αλλαγή στο ανταλλακτικό. Το οτι ξέμειναν σημαίνει οτι γίνεται χαμός απο drifting και στην Ελλάδα (και οχι δεν ειναι ανεξήγητο). Ναι είναι υπαρκτό πρόβλημα, ναι χρήζει αντιμετώπισης και ναι θα ξαναπαρουσιαστεί δυστυχώς γιατι ειναι σχεδιαστικό ελάττωμα. Θα πρέπει να αγοράσουμε δικά μας ανταλλακτικά απο Κίνα και να αντικαθιστούμε οταν ξαναπαρουσιάζεται γιατι η εγγυηση κάποτε τελειώνει. Δεν χρειάζεται να την κράζεις, προθυμοποιήθηκαν να στο αλλάξουν παρόλο που δεν έκαναν οι ίδιοι διάγνωση. Τι εννοείς παρόλο που δεν έκαναν διάγνωση; Τι σημαίνει αυτό; 1. Αν δεν μπορούν να βρούν καν το πρόβλημα είναι για κράξιμο(εγώ το είχα όλη την ώρα εκείνη την ημέρα το δοκίμασα αρκετές φορές σε πολλά games) τι να κάνω να κάτσω να κανώ ΕΓΩ ελέγχους ποτε και αν θα το κάνει και να περιμένω πότε θα σταματήσει για να ξαναξεκινήσει όπως συνέβη σε εσένα για να τους το μεταφέρω;Αν είναι να πάω κιολας να το φτιάξω και μόνος όπως είπες. 2. Για ένα (πασί)γνωστό και υπαρκτό(αναμφισβήτητα αν και πιστέυω αν δεν είχε τέτοιες διαστάσεις το συγκεκριμένο παγκοσμιώς θα με έβγαζε ψεύτη σε οτιδήποτε άλλο) πρόβλημα θα έπρεπε να έχουν προβλέψει βάσει και των πωλήσεων τους να έχουν ανταλλακτικά. Τι πάει να πει γίνεται χαμός;Άρα έχουν πουλήσει τόσα και έχουν κέρδος αλλά κάνουν οικονομία στους άλλους τομείς;Που να είχαν εντολή από nintendo να τα αντικαθιστουν δηλαδή σε περίπτωση βλάβης όπως κάνουν άλλες εταρείες. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από stafftw 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στην αγωγή που τους έκαναν, έπρεπε να συμπεριλάβουν και τα dock που γρατσουνάνε οθόνες, τα προβληματικά d-pad των "pro" controllers κ.α.. Τα Κρυφά Έξοδα(ΤΜ) είναι real! 😂 Το drifting είναι το RROD της Nintendo. Ας το αναγνωρίσει επιτέλους.
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 https://store.eu.square-enix-games.com/en_EU/product/566286/oninaki-nintendo-switch#/fea 1
non-serviam Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε https://store.eu.square-enix-games.com/en_EU/product/566286/oninaki-nintendo-switch#/fea Αδερφέ θα σε μπλοκάρω... Είχα τόσο ωραία προ παραγγείλει από playasia και με βάζεις τώρα να παίρνω αυτό... 😝😂 Ελπίζω μόνο να είναι αξιόπιστοι. Μην ακυρώσω το άλλο και τελικά φάω φόλα.
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Τι εννοείς αξιόπιστοι; Από την ίδια την SE θα το πάρεις.
non-serviam Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Τι εννοείς αξιόπιστοι; Από την ίδια την SE θα το πάρεις. Εννοώ να κρατάνε "σωστά" τον αριθμό των παραγγελιών. Γιατί μιλάμε για 3000 κομμάτια μόνο και έχουν δει πολλά τα μάτια μου!
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λογικα προλαβαινεις αν και 15 τεμαχια ανα ατομο δεν ειναι κατι το ενθαρυντικο Μια χαρα θα εισαι. Γιαυτο παντα κανουμε preorders χωρις να μας τραβηξουν τα λεφτα για να ειμαστε καλυμενοι αν υπαρξει ακυρωση. Αυτο το σουκου ομως ξερω τι αλλο θα παρεις.. https://store.strictlylimitedgames.com/collections/all/products/vasara-collection-collectors-edition-nintendo-switch-preorde Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Prospector8
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 από τι λέει το vice και σύμφωνα με ένα internal memo που έχει διαρρεύσει υπάρχει οδηγία ότι θα επιδιορθώνουν τα controller ακόμα και εκτός εγγύησης. Λέει και ότι υπάρχουν κάποια step που μπορεί κάποιος να τα διορθώσει μόνος του. Ξέρουμε ποια είναι αυτά? https://www.vice.com/en_us/article/8xzzva/internal-nintendo-memo-instructs-customer-service-to-fix-joy-con-drift-for-free
Dev1l Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, chek2fire είπε από τι λέει το vice και σύμφωνα με ένα internal memo που έχει διαρρεύσει υπάρχει οδηγία ότι θα επιδιορθώνουν τα controller ακόμα και εκτός εγγύησης. Λέει και ότι υπάρχουν κάποια step που μπορεί κάποιος να τα διορθώσει μόνος του. Ξέρουμε ποια είναι αυτά? https://www.vice.com/en_us/article/8xzzva/internal-nintendo-memo-instructs-customer-service-to-fix-joy-con-drift-for-free 1) Firmware update στα joycons 2) Recalibration
Προτεινόμενες αναρτήσεις