Dev1l Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Πριν λίγο καιρό έδωσα το Switch μου γιατί δεν είχα χρόνο και απλά καθόταν (το ξέρω οτι έκανα πατάτα). Εδώ και μια εβδομάδα έχω ψηθεί άσχημα να το τσιμπήσω τώρα που με την Επιστροφή της EΒ βγαίνει αρκετά φθηνό, απλά σκέφτομαι 2 πράγματα και αν θα μπορούσατε να μου απαντήσετε, θα ησύχαζε το κεφάλι μου. (λέμε τώρα....) Εμένα θα μου βγει το switch τώρα στα 220€ (η πρώτη γενιά. όχι το revision που έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία) αν τελικά αποφασίσω να το πάρω τώρα. Απλά είμαι σε σκέψη... 1ον αν και δεν το παίρνω συχνά μαζί μου έξω αλλά θα βγει σίγουρα από το σπίτι 10 φορές τον μήνα, με την μπαταρία που έχει (μικρή σχετικά, όχι οτι την φτάνω στο όριο αλλά λέμε....) μπορώ αν θέλω να το φορτίσω από το powerbank μου ? (Xiaomi 10000mAh 2S) 5.1V - 2.6A output & καλώδιο το γνήσιο του Samsung Note 8? 2ον Αξίζει να περιμένω (να βράζω είναι το σωστό πάνω σε αναμμένα κάρβουνα😛) για το νέο revision με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα thermals (εκτός αν έχει καλύτερο performance) αλλά να στοιχίζει στα 350€ ? (130€ πάνω - το λες και μισή κονσόλα σε κόστος).
Drake27 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, cod7 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εντάξει ρε guys μην βαρατε.Ειχα τρέξιμο και το έγραψα στο πόδι. Από εκεί και πέρα το σκέφτομαι για Mario Maker 2 αλλά πρώτα θέλω να τερματίσω το Zelda το οποίο βλέπω να μου παίρνει όλο το καλοκαίρι....Αλλα δεν θα πω ψεματα τωρα τελευταια με ψηνει το crash οπως και το mario cart και εχω δυο διλήμματα 1) Θελω να παρω τετειο ειδος παιχνιδιού η ειναι η νοσταλγία που θυμαμαι σαν παιδι ολοι να εχουν ενα εκ τν δυο και εγω να μην το εχω και να παίζω σπίτια τους και 2) Αν τελικα αποφασίσω να παρω να παρω racing game ποιο απο τα δυο να διαλέξω Οσο για το psvr το είχα στο μυαλό μου αλλά με τον ερχομό του ps5 και τίς φήμες για psvr 2 και λογικά και rift στο προσεχές μέλλον λέω να κάνω υπομονή και να πάω απεφτιας στην επόμενη γενιά στο vr gaming Mario kart 8 δαγκωτο. 1
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Ultimate alliance review απο Kotaku για οποιον ψηνεται. Εγω το πηρα, ποτε θα παιξω δε ξερω
primeragt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dev1l είπε Πριν λίγο καιρό έδωσα το Switch μου γιατί δεν είχα χρόνο και απλά καθόταν (το ξέρω οτι έκανα πατάτα). Εδώ και μια εβδομάδα έχω ψηθεί άσχημα να το τσιμπήσω τώρα που με την Επιστροφή της EΒ βγαίνει αρκετά φθηνό, απλά σκέφτομαι 2 πράγματα και αν θα μπορούσατε να μου απαντήσετε, θα ησύχαζε το κεφάλι μου. (λέμε τώρα....) Εμένα θα μου βγει το switch τώρα στα 220€ (η πρώτη γενιά. όχι το revision που έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία) αν τελικά αποφασίσω να το πάρω τώρα. Απλά είμαι σε σκέψη... 1ον αν και δεν το παίρνω συχνά μαζί μου έξω αλλά θα βγει σίγουρα από το σπίτι 10 φορές τον μήνα, με την μπαταρία που έχει (μικρή σχετικά, όχι οτι την φτάνω στο όριο αλλά λέμε....) μπορώ αν θέλω να το φορτίσω από το powerbank μου ? (Xiaomi 10000mAh 2S) 5.1V - 2.6A output & καλώδιο το γνήσιο του Samsung Note 8? 2ον Αξίζει να περιμένω (να βράζω είναι το σωστό πάνω σε αναμμένα κάρβουνα😛) για το νέο revision με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα thermals (εκτός αν έχει καλύτερο performance) αλλά να στοιχίζει στα 350€ ? (130€ πάνω - το λες και μισή κονσόλα σε κόστος). Παντως 10 φορες το μηνα δεν το λες οτι δεν το παιρνεις και συχνα εξω απο το σπιτι.Με αυτο το σκεπτικο θα επερνα αυτο με την ανανεωμενη μπαταρια. Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο η διαρκεια παρε το τωρα που το εχει σε προσφορα. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από primeragt 1
Tresorikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Dev1l είπε Πριν λίγο καιρό έδωσα το Switch μου γιατί δεν είχα χρόνο και απλά καθόταν (το ξέρω οτι έκανα πατάτα). Εδώ και μια εβδομάδα έχω ψηθεί άσχημα να το τσιμπήσω τώρα που με την Επιστροφή της EΒ βγαίνει αρκετά φθηνό, απλά σκέφτομαι 2 πράγματα και αν θα μπορούσατε να μου απαντήσετε, θα ησύχαζε το κεφάλι μου. (λέμε τώρα....) Εμένα θα μου βγει το switch τώρα στα 220€ (η πρώτη γενιά. όχι το revision που έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία) αν τελικά αποφασίσω να το πάρω τώρα. Απλά είμαι σε σκέψη... 1ον αν και δεν το παίρνω συχνά μαζί μου έξω αλλά θα βγει σίγουρα από το σπίτι 10 φορές τον μήνα, με την μπαταρία που έχει (μικρή σχετικά, όχι οτι την φτάνω στο όριο αλλά λέμε....) μπορώ αν θέλω να το φορτίσω από το powerbank μου ? (Xiaomi 10000mAh 2S) 5.1V - 2.6A output & καλώδιο το γνήσιο του Samsung Note 8? 2ον Αξίζει να περιμένω (να βράζω είναι το σωστό πάνω σε αναμμένα κάρβουνα😛) για το νέο revision με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα thermals (εκτός αν έχει καλύτερο performance) αλλά να στοιχίζει στα 350€ ? (130€ πάνω - το λες και μισή κονσόλα σε κόστος). Ναι στο πρώτο ερώτημα έχω κανονικά powerbank της xiaomi και όχι στο δεύτερο. Φοβερή προσφορά .. Κ θα έρθει το δεύτερο switch με γραφικά ps4 λένε σε κάνα 1μιση χρόνο 1
Dev1l Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, primeragt είπε Παντως 10 φορες το μηνα δεν το λες οτι δεν το παιρνεις και συχνα εξω απο το σπιτι.Με αυτο το σκεπτικο θα επερνα αυτο με την ανανεωμενη μπαταρια. Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο η διαρκεια παρε το τωρα που το εχει σε προσφορα. Ε ναι, ξέρεις τώρα, βρήκα λίγη παρέα με κάνα δυο φίλους που το έχουν τσιμπήσει και λέμε να καιγόμαστε λίγο σε μερικά games. 😛 1 ώρα πριν, Tresorikos είπε Ναι στο πρώτο ερώτημα έχω κανονικά powerbank της xiaomi και όχι στο δεύτερο. Φοβερή προσφορά .. Κ θα έρθει το δεύτερο switch με γραφικά ps4 λένε σε κάνα 1μιση χρόνο Για τα γραφικά δεν καίγομαι κιόλας, είναι nintendo.... μου αρέσουν αυτά τα παιδικά γραφικά και η φιλοσοφία του, δεν θέλω να γίνει hard core τύπου σαν το ps η το xbox.... Anyway, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας, φαίνεται πως πάω για το τωρινό μοντέλο... τουλάχιστον να σταματήσει η αναμονή!!! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 2 hours ago, Dev1l said: Πριν λίγο καιρό έδωσα το Switch μου γιατί δεν είχα χρόνο και απλά καθόταν (το ξέρω οτι έκανα πατάτα). Εδώ και μια εβδομάδα έχω ψηθεί άσχημα να το τσιμπήσω τώρα που με την Επιστροφή της EΒ βγαίνει αρκετά φθηνό, απλά σκέφτομαι 2 πράγματα και αν θα μπορούσατε να μου απαντήσετε, θα ησύχαζε το κεφάλι μου. (λέμε τώρα....) Εμένα θα μου βγει το switch τώρα στα 220€ (η πρώτη γενιά. όχι το revision που έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία) αν τελικά αποφασίσω να το πάρω τώρα. Απλά είμαι σε σκέψη... 1ον αν και δεν το παίρνω συχνά μαζί μου έξω αλλά θα βγει σίγουρα από το σπίτι 10 φορές τον μήνα, με την μπαταρία που έχει (μικρή σχετικά, όχι οτι την φτάνω στο όριο αλλά λέμε....) μπορώ αν θέλω να το φορτίσω από το powerbank μου ? (Xiaomi 10000mAh 2S) 5.1V - 2.6A output & καλώδιο το γνήσιο του Samsung Note 8? 2ον Αξίζει να περιμένω (να βράζω είναι το σωστό πάνω σε αναμμένα κάρβουνα😛) για το νέο revision με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα thermals (εκτός αν έχει καλύτερο performance) αλλά να στοιχίζει στα 350€ ? (130€ πάνω - το λες και μισή κονσόλα σε κόστος). Στη ζυγαριά βάζουμε: α) Το νέο Switch με δυο ώρες παραπάνω αυτονομία. β) Το παλιό Switch μαζί με €130 games. Εντάξει, δεν υπάρχει κάποιο δίλημμα εδώ, εννοείται ότι αγοράζεις σήμερα το μηχανάκι και παίζεις για δέκα ώρες με το powerbank που έχεις. 2 1
Drake27 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Tresorikos είπε Ναι στο πρώτο ερώτημα έχω κανονικά powerbank της xiaomi και όχι στο δεύτερο. Φοβερή προσφορά .. Κ θα έρθει το δεύτερο switch με γραφικά ps4 λένε σε κάνα 1μιση χρόνο Αυτο δεν θα το δεις ποτε,οι φημες ειναι φημες,μπορει να παρει ενα γραφικο update αλλα οχι και τοσο. Η φιλοσοφια της Nintendo ηταν ειναι και θα ειναι παντα να πρωτοτυπη. Gamecube/wii/wii u/switch ολα αυτα εχουν ενα κοινο οτι ολα πρωτοτυπουσαν για την καθε εποχη.
Tresorikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Drake27 είπε Αυτο δεν θα το δεις ποτε,οι φημες ειναι φημες,μπορει να παρει ενα γραφικο update αλλα οχι και τοσο. Η φιλοσοφια της Nintendo ηταν ειναι και θα ειναι παντα να πρωτοτυπη. Gamecube/wii/wii u/switch ολα αυτα εχουν ενα κοινο οτι ολα πρωτοτυπουσαν για την καθε εποχη. Ε καλά το να φτάσει τα γραφικά του ps4 το switch 2 που είναι κονσόλα 6ετιας κ θα έχει βγει σε ένα χρόνο ps5 που θα πέφτουν σαγόνια απτα γραφικά δεν το λες κ κατόρθωμα απτην νιντεντο το θέμα είναι να είναι υβριδικό πάλι έτσι όπως το switch που έχουμε..
primeragt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 32 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Ε καλά το να φτάσει τα γραφικά του ps4 το switch 2 που είναι κονσόλα 6ετιας κ θα έχει βγει σε ένα χρόνο ps5 που θα πέφτουν σαγόνια απτα γραφικά δεν το λες κ κατόρθωμα απτην νιντεντο το θέμα είναι να είναι υβριδικό πάλι έτσι όπως το switch που έχουμε.. Μα για υβριδικο αν το κανει το switch 2 (οχι το uodate που βγαινει τωρα) θα ειναι κατορθωμα. Αν το κανει σε κλασικη home console δεν θα ειναι καν αξιο λογου.
jon_pallis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Θεωρώ οτι αν δεν υπαρχει διαφορα τιμης αναμεσα στα δυο switch, η επιλογη της εκδοσης με μεγαλύτερη αυτονομία ειναι μονοδρομος Για τη βελτιωμενη μπαταρια θα εδινα +30€ Αυτό θα κανω και το Σεπτέμβριο Θα δωσω το παλιο μου (hackable) και θα οαρω το νεο
stafftw Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Θεωρώ οτι αν δεν υπαρχει διαφορα τιμης αναμεσα στα δυο switch, η επιλογη της εκδοσης με μεγαλύτερη αυτονομία ειναι μονοδρομος Για τη βελτιωμενη μπαταρια θα εδινα +30€ Αυτό θα κανω και το Σεπτέμβριο Θα δωσω το παλιο μου (hackable) και θα οαρω το νεο Μα αν δεν υπάρχει διαφορά τιμής δεν υπάρχει λόγος να μην πάει κανείς στη νέα έκδοση δε νομίζω να υπάρχουν τέτοιοι μαζοχιστές χαχααχ.Απλά αν είναι να ξανα περιμένεις τόσοοο καλή προσφορά.... switch στα 220€ (βέβαια δεν είναι προσφορά της N απλά με επιστροφή Eurobank) θα ξαναδούμε στις επόμενες επιστροφές eurobank που λογικά θα είναι το Νοέμβριο επομένως απλά σκέφτεσαι αν αξίζει να περιμένεις 5 μήνες για να πάρεις στα ίδια χρήματα το νέο που θα έχει κάποια παραπάνω πράγματα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από stafftw
papp0us Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δεν ξέρω αν έχει ξανανέβει, αλλα επειδή είναι σχετικά φρέσκο, το βάζω γιατι βλέποντας το, έκλαψα λίγο 1 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 16 hours ago, ikaruga24 said: ΟΠΑ! Και 2D? Full game experience???? Δηλαδή θέλουν πάνω στις διακοπές να το πάρω και αυτό day one μετά το Fire Emblem? (σαλάκια να χύνονται.....)
Vagosman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, Dev1l είπε Πριν λίγο καιρό έδωσα το Switch μου γιατί δεν είχα χρόνο και απλά καθόταν (το ξέρω οτι έκανα πατάτα). Εδώ και μια εβδομάδα έχω ψηθεί άσχημα να το τσιμπήσω τώρα που με την Επιστροφή της EΒ βγαίνει αρκετά φθηνό, απλά σκέφτομαι 2 πράγματα και αν θα μπορούσατε να μου απαντήσετε, θα ησύχαζε το κεφάλι μου. (λέμε τώρα....) Εμένα θα μου βγει το switch τώρα στα 220€ (η πρώτη γενιά. όχι το revision που έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία) αν τελικά αποφασίσω να το πάρω τώρα. Απλά είμαι σε σκέψη... 1ον αν και δεν το παίρνω συχνά μαζί μου έξω αλλά θα βγει σίγουρα από το σπίτι 10 φορές τον μήνα, με την μπαταρία που έχει (μικρή σχετικά, όχι οτι την φτάνω στο όριο αλλά λέμε....) μπορώ αν θέλω να το φορτίσω από το powerbank μου ? (Xiaomi 10000mAh 2S) 5.1V - 2.6A output & καλώδιο το γνήσιο του Samsung Note 8? 2ον Αξίζει να περιμένω (να βράζω είναι το σωστό πάνω σε αναμμένα κάρβουνα😛) για το νέο revision με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα thermals (εκτός αν έχει καλύτερο performance) αλλά να στοιχίζει στα 350€ ? (130€ πάνω - το λες και μισή κονσόλα σε κόστος). Δεν καταλαβαίνω, το έδωσες επειδή καθόταν, το ξαναθές επειδή μάλλον θα καίγεσαι (οπότε δεν θα καθόταν), δεν θα το παίρνεις αρκετά συχνά μαζί αλλα θα βγαίνει πάνω απο 10 φορές το μήνα έξω. Είσαι σε αναμμένα κάρβουνα για κάτι που καθόταν αλλα ισως θα καείς αν το ξαναπάρεις, που θα ήθελες να έχει μεγαλύτερη μπαταρία ενω έχεις 10αρι power bank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις