Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινετε καποια αξιοπιστη micro sd καρτα >128 GB και απο που την πηρατε.

Ειναι οι samsung evo μονοδρομος; 

Ειχε κανεις εμπειρια με fake καρτα απο σκρουτζομαγαζο;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ειναι παιχνιδαρα, ακομα δε το τελειωσα στο ps4 αλλα μου αρεσε παρα πολυ οσο επαιξα (20-30 ωρες). Αξιζει σιγουρα αγορα αν σου αρεσει το genre και το combat. Εγω θα το παρω μονο k μονο για το handheld. To port απ οτι φαινεται ειναι πολυ καλο

ναι όντος το port από το demo που έπαιξα είναι πολύ καλό τα γραφικά του καθαρά και μια χαρά και ο χειρισμός του άψογος. Θα πάει για αγορά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, chek2fire είπε

ναι όντος το port από το demo που έπαιξα είναι πολύ καλό τα γραφικά του καθαρά και μια χαρά και ο χειρισμός του άψογος. Θα πάει για αγορά. 

Heavy moon, fav weapon ❤️

σε προτεινω να τσεκαρεις τον BK Brent στο Youtube. Εχει πολυ καλα tutorials για καθε weapon και ολα τα arts 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Τα μπλουζάκια Χάος/Τάξη πάνε πάνω από 40€ με τα μεταφορικά από Γερμανία (?)... Ιδιαίτερα αισχρό αν σκεφτεί κανείς πως δεν είχαν γνωστοποιήσει την ημερομηνία έναρξης των προπαραγγελιών. Τώρα αν κάποιος είναι completionist και θέλει οπωσδήποτε τα αποκλειστικά gear τι κάνει; Βασικά δεν έπρεπε καν να κάνουν τέτοιες ανοησίες 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία. Επίσης φαίνεται πως η NoE πρωτοτυπεί, καθώς ούτε στην Ιαπωνία ούτε στην Αμερική υπάρχει αντίστοιχο DLC για τα συγκεκριμένα/παραπλήσια t-shirt.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια θελω τη γνωμη σας ....ειμαι χρονια γκειμερ πσ και πλειστεισον κατα κυριο λογο αλλα φετος πηρα και το σουιτς μαζι με pokemon go kai smash να πω οτι κ τα δυο μ αρεσαν πολυ και εχοντας μπουχτηση να το πω ετσι απο το γκειμινκ στο πς και στο πσ4 (εχω χασει την ορεξη + δεν υπαρχει κατι αξιολογο αυτη τ στιγμη) με πιανω να καιγομαι στο σουιτς και τωρα που τερματησα κ τ σμας ειπα να παρω τ ζελντα και εχω να πω οτι ειναι πολυ δυνατο και μ θυμιζει witcher κατα καποιο τροπο το θεμα ειναι οτι 1 δυσκολευομαι με το συστημα μαχης ακομα δεν εχω συνηθισει το χειρισμο + οτι μ φαινετε καπως χαοτικο προς δυσκολο το παιχνιδι εχει καποιος να  δωσει καμια συμβουλη κλπ? και εκτος απο αυτο ειναι η ιδεα μ η ειναι καπως μοναχικο το gaming στο switch το ονλαιν ειναι σχεδον αφαντο εκτος αν μ διαφευγει κατι

Δημοσ.

Μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο: στίξη!

22 λεπτά πριν, cod7 είπε

Καλημερα παιδια θελω τη γνωμη σας ....ειμαι χρονια γκειμερ πσ και πλειστεισον κατα κυριο λογο αλλα φετος πηρα και το σουιτς μαζι με pokemon go kai smash να πω οτι κ τα δυο μ αρεσαν πολυ και εχοντας μπουχτηση να το πω ετσι απο το γκειμινκ στο πς και στο πσ4 (εχω χασει την ορεξη + δεν υπαρχει κατι αξιολογο αυτη τ στιγμη) με πιανω να καιγομαι στο σουιτς και τωρα που τερματησα κ τ σμας ειπα να παρω τ ζελντα και εχω να πω οτι ειναι πολυ δυνατο και μ θυμιζει witcher κατα καποιο τροπο το θεμα ειναι οτι 1 δυσκολευομαι με το συστημα μαχης ακομα δεν εχω συνηθισει το χειρισμο + οτι μ φαινετε καπως χαοτικο προς δυσκολο το παιχνιδι εχει καποιος να  δωσει καμια συμβουλη κλπ? και εκτος απο αυτο ειναι η ιδεα μ η ειναι καπως μοναχικο το gaming στο switch το ονλαιν ειναι σχεδον αφαντο εκτος αν μ διαφευγει κατι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, non-serviam είπε

Μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο: στίξη!

Και όχι μόνο, ορθή χρήση ελληνικών λέξεων αλλα και στις αγγλικές να γράφονται στα αγγλικά.

Πίς ντούντ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cod7 είπε

Ανάλογος τα παιχνίδια που παίζεις,στο smash bro’s,στο splatoon 2 και στο Mario kart 8 βρίσκεις μόνιμα κόσμο στα online battles.Στο Mario tennis επίσης το ίδιο,αλλά για μένα πάρε Mario maker 2 και θα κολλήσεις πολύ άσχημα!!!!!!

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cod7 είπε

Πάρε vr Sony headset για το ps4 και θα θυμηθείς τι σημαίνει gamer κ λιώσιμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Εντάξει ρε guys μην βαρατε.Ειχα τρέξιμο και το έγραψα στο πόδι.

Από εκεί και πέρα το σκέφτομαι για Mario Maker 2 αλλά πρώτα θέλω να τερματίσω το Zelda το οποίο βλέπω να μου παίρνει όλο το καλοκαίρι....Αλλα δεν θα πω ψεματα τωρα τελευταια με ψηνει το crash οπως και το mario cart και εχω δυο διλήμματα 1) Θελω να παρω τετειο ειδος παιχνιδιού η ειναι η νοσταλγία που θυμαμαι σαν παιδι ολοι να εχουν ενα εκ τν δυο και εγω να μην το εχω και να παίζω σπίτια τους και 2) Αν τελικα αποφασίσω να παρω να παρω racing game ποιο απο τα δυο να διαλέξω 

Οσο για το psvr το είχα στο μυαλό μου αλλά με τον ερχομό του ps5 και τίς φήμες για psvr 2 και λογικά και rift στο προσεχές μέλλον λέω να κάνω υπομονή και να πάω απεφτιας στην επόμενη γενιά στο vr gaming

Επεξ/σία από cod7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...