Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Drake27 είπε

Εκτυπώνω μίνι docks για το switch που μπαίνει όλος ο μηχανισμός μαζί με τα ελατήρια επάνω!!!

Και ένα καλό είναι ότι παίρνει αέρα και δεν ζεσταίνεται τόσο όσο όταν είναι κλεισμένο στο δικό του dock.

Όποιος ενδιαφέρεται να κανει το dock ποιο μικρό και εύκολο στην μεταφορά ας μου στείλει π.μ

spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png

Χαχαχααχαχ μπίζνα, παίδες έχω και γω dlp τρισδιάστατο εκτυπωτή όποιος θέλει και κάνα σχεδιακι hd πάνω για τη μοναδικότητα, pm me! 😏

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

43 λεπτά πριν, vampao είπε

Μεσοβδόμαδα που πέρασα από κωτσόβολο στο μολ, είχε σε προσφορά ένα αντίτυπο mario oddysey στα 40ευρω και δυο αντίτυπα donkey kong tropical freeze στα 44ευρω. Δεν ξέρω βέβαια αν τα έχει ακόμα. Στενάχωρο οτι το στοκ τους σε παιχνίδια και αξεσουάρ για το switch ήταν αισθητά μειωμένο σε σχέση με το παρελθόν. Δεν τραβάνε μάλλον οι πωλήσεις. Πάνω κάτω τα ίδια και στο πλαίσιο, μόνο το public πλέον έχει  μείνει με ένα αξιοπρόσεκτο στοκ αλλά τι να το κάνεις αφού δεν βάζουν ποτέ προσφορές για τα του switch.

Περαν απο καμια συλλεκτικη(βλεπε limited links awakening ή BOTW)ή σε προσφορες(οπως αυτη που τρεχει τωρα πχ απο Γερμανο),την υπολοιπη χρονια οι αλυσιδες τρωνε μυγες απο τις πωλησεις των Switch τιτλων και οχι μονο.

Και σαν αγορα ουτως ή αλλως(ειδικα σε Nintendo τιτλους)ειναι πολυ μικρη,και οι αλυσιδες δεν ριχνουν τιμες περαν των εκπτωσεων.

Πιο πισω για παραδειγμα αναφερθηκε απο Αγγλικα για προπαραγγελια το νεο Pokemon με το steelbook δωρο που μαζι με μεταφορικα εβγαινε σχεδον 45ευρω,οπως φυσικα και αλλα παιχνιδια σε πολυ καλες τιμες για day one.

Την ιδια στιγμη σε σκρουτζομαγαζα και αλυσιδες εχει η απλη εκδοση 58-60ευρω. Ε φαντασου αν αγοραζεις ετσι πολλους τιτλους τι χρηματα γλυτωνεις(οτι δηλαδη γινεται πλεον με τα σκρουτζομαγαζα αρκετες φορες).

Δεν ειναι τυχαιο οτι στην Ελλαδα στο top 10πωλησεων μονο τον μηνα κυκλοφοριας του Switch ειδαμε τιτλο να ειναι στο top10 των πωλησεων,ενω στο εξωτερικο βλεπουμε nintendo τιτλους σχεδον καθε μηνα στο top10.

Ασε που στην Ελλαδα εχουμε και τα γνωστα περι νοοτροπιας και στερεοτυπων ακομα οτι οι κονσολες της Nintendo ειναι μονο για μικροτερες ηλικιες(κατω των 24 ξερω γω).

Γενικα πολλα χρονια πισω απο πλευρας τροπου σκεψης σε πολλα πραγματα σε αυτη την χωρα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, vampao είπε

Μεσοβδόμαδα που πέρασα από κωτσόβολο στο μολ, είχε σε προσφορά ένα αντίτυπο mario oddysey στα 40ευρω και δυο αντίτυπα donkey kong tropical freeze στα 44ευρω. Δεν ξέρω βέβαια αν τα έχει ακόμα. Στενάχωρο οτι το στοκ τους σε παιχνίδια και αξεσουάρ για το switch ήταν αισθητά μειωμένο σε σχέση με το παρελθόν. Δεν τραβάνε μάλλον οι πωλήσεις. Πάνω κάτω τα ίδια και στο πλαίσιο, μόνο το public πλέον έχει  μείνει με ένα αξιοπρόσεκτο στοκ αλλά τι να το κάνεις αφού δεν βάζουν ποτέ προσφορές για τα του switch.

Καλα και στο Public που πηγα την κυριακη στο the mall,ενω οπως σωστα λες εχει μεγαλη γκαμα για switch,παραξενευτηκα που δεν ειχε ουτε ενα mario maker 2!!!!!!

Σε αλλα νεα προτελευταια μερα του τελευταιου splatfest.Μονο εγω παιζω απο εδω ή υπαρχει και κανεις αλλος??Κριμα που δεν συνεχιζει η nintendo να το υποστηριζει παντως μιας και εγω κυριως επαιρνα μερος στα splatfest και κανα salmon run.

@Fulgore εγω προσωπικα πιστευω οτι στην χωρα μας η νοοτροπια που υπαρχει ειναι οτι οι κονσολες της ninty ειναι για ηλικιες το πολυ 17.Ειπαμε ειμαστε χωρα του playstatio αλλα η αντιληψη/νοοτροπια που υπαρχει γυρω απο την nintendo εδω,ειναι απλα για γελια.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ.

Ε ναι δυστυχώς. Στην Ελλάδα της σοβαροφάνειας, οι περισσότεροι είναι με playstation. Λες και αν παίζει κανείς nintendo τίτλους είναι παιδάκι..

Δημοσ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα φταίνε οι αλυσίδες καταστημάτων που προωθούν το playstation και τίποτα άλλο παραπέρα,τα seven είναι ένα πολύ μεγάλο παράδειγμα, προωθούν Sony και razer,πήγα της προάλλες να παραγγείλω ένα παιχνίδι που είχα σε προσφορά τα seven και μόνο που δεν με φάγανε.

Εν τέλει δεν ήρθε ποτέ η παραγγελία μου και μετά από 10 μέρες μου είπαν ότι δεν το έχουν.

28 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Ε ναι δυστυχώς. Στην Ελλάδα της σοβαροφάνειας, οι περισσότεροι είναι με playstation. Λες και αν παίζει κανείς nintendo τίτλους είναι παιδάκι..

Προχτές μιλούσα με έναν φίλο και του είπα που αράζω στον καναπέ και παίζω switch και μου λέει ειρωνικά "σιγά τι παίζεις στο switch" και του λέω απλά και ωραία "ότι δεν έχεις εσύ να παίξεις στο PS4" 😂🤣😂🤣

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Δυστυχώς στην Ελλάδα φταίνε οι αλυσίδες καταστημάτων που προωθούν το playstation και τίποτα άλλο παραπέρα,τα seven είναι ένα πολύ μεγάλο παράδειγμα, προωθούν Sony και razer,πήγα της προάλλες να παραγγείλω ένα παιχνίδι που είχα σε προσφορά τα seven και μόνο που δεν με φάγανε.

Προωθουν μονο αυτα που βλεπουν και εχουν ζητηση οπως ειναι και το λογικο.

Εγω για παραδειγμα στα seven τους ειχα ρωτησει γιατι δεν φερνανε για παραδειγμα xbox παιχνιδια για ενοικιαση,και η απαντηση τους αυτη ηταν.

Οτι δηλαδη και που εφεραν μερικα στην αρχη,γενικα δεν υπηρχε η ζητηση που υπαρχει οπως για το ps4.

Και το ps4 βεβαια δεν ειναι οτι γενικα εχει μεγαλη γκαμα στα παιχνιδια που παιζει ο ΕΛληνας. Συγκεκριμενα exclusives ειναι που πουλανε περισσοτερο(γιαυτο και πλεον πολλα νεωτερα exclusives εχουν και Ελληνικα μεσα) και κυριως τα ποδοσφαιρακια.

Και για να ξαναγραψουμε κατι που εχει ειπωθει εδω και χρονια,αν ειναι ενα πραγμα που πραγματικα ζηλευω στο ps4 ειναι οτι σε αρκετους exclusives τιτλους πλεον υπαρχουν και Ελληνικα μεσα μεταξυ αλλων γλωσσων,κατι που δεν βλεπω να πετυχουμε ποτε στο μελλον ειτε απο nintendo,ειτε ακομα και απο MS.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εγω για παραδειγμα στα seven τους ειχα ρωτησει γιατι δεν φερνανε για παραδειγμα xbox παιχνιδια για ενοικιαση,και η απαντηση τους αυτη ηταν.

Οτι δηλαδη και που εφεραν μερικα στην αρχη,γενικα δεν υπηρχε η ζητηση που υπαρχει οπως για το ps4.

Και το ps4 βεβαια δεν ειναι οτι γενικα εχει μεγαλη γκαμα στα παιχνιδια που παιζει ο ΕΛληνας. Συγκεκριμενα exclusives ειναι που πουλανε περισσοτερο(γιαυτο και πλεον πολλα νεωτερα exclusives εχουν και Ελληνικα μεσα) και κυριως τα ποδοσφαιρακια.

Και για να ξαναγραψουμε κατι που εχει ειπωθει εδω και χρονια,αν ειναι ενα πραγμα που πραγματικα ζηλευω στο ps4 ειναι οτι σε αρκετους exclusives τιτλους πλεον υπαρχουν και Ελληνικα μεσα μεταξυ αλλων γλωσσων,κατι που δεν βλεπω να πετυχουμε ποτε στο μελλον ειτε απο nintendo,ειτε ακομα και απο MS.

Εγώ πάλι λέω μακάρι να ήξερα και γιαπωνέζικα να παίζω native τα σχετικά παιχνίδια και γενικά να απολαμβάνω την λοιπή τέχνη. Χειρότερο πράγμα από τις μεταφράσεις δεν παίζει. Ο δημιουργός είχε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του όταν την έφτιαχνε το οποίο το γαμας (στεγνά όμως) με την μετάφρασή. Ειδικά οι Γερμανοί που το κάνουν ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ, είναι ότι πιο άθλιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Να σου πω κάτι,εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν προτιμούν τα ελληνικά μέσα σε παιχνίδια και θα σου πω για ποιον λόγο,οι μεταφράσεις που κάνουν δεν έχουν καμία σχέση όπως είναι στα αγγλικά,εδώ όταν παίζω Dragonball π.χ γυρνάω την φωνή στα γιαπωνέζικα.

• Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, non-serviam said:

Εγώ πάλι λέω μακάρι να ήξερα και γιαπωνέζικα να παίζω native τα σχετικά παιχνίδια και γενικά να απολαμβάνω την λοιπή τέχνη. Χειρότερο πράγμα από τις μεταφράσεις δεν παίζει. Ο δημιουργός είχε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του όταν την έφτιαχνε το οποίο το γαμας (στεγνά όμως) με την μετάφρασή. Ειδικά οι Γερμανοί που το κάνουν ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ, είναι ότι πιο άθλιο.

Υπάρχουν και χειρότερα από τα γερμανικά! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Drake27 είπε

Δεν είναι θέμα καταστημάτων, το πρόβλημα σχετικά με την εικόνα που έχει κυριαρχήσει για την Ν στην Ελλάδα ξεκινάει ξεκάθαρα από την απουσία επίσημης αντιπροσωπείας. Αν υπήρχε επίσημη εκπροσώπηση στην Ελλάδα από Nintendo Greece ή στην τελική Βαλκανίων τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. 

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να είμαστε εδώ και δεκαετίες sonyland όταν η Ν μας έχει αφήσει στα κρύα του λουτρού με Nortec και CD-Media. Δεν κατηγορώ τις συγκεκριμένες εταιρίες, αυτές απλά προσπάθησαν/-ούν να κερδοφορήσουν με τα όποια εργαλεία προσφέρονται και στα πλαίσια προώθησης που τα μεγέθη τους καθορίζονται σε συνεργασία με την ΝοΕ. Αν πρέπει να κατηγορήσουμε κάποιον είναι την ίδια την Ν. Πολλές φορές μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα άτομα που ασχολούνται με την Ν στην Ελλάδα όταν μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα παπούτσια. Ακόμα και είμαστε μικρή αγορά υπάρχει  προϊστορία δεκαετιών και στο πέρασμα του χρόνου, ακόμα και με εκπροσώπηση από τρίτους, θα μπορούσαν να είχαν δείξει κάποιο ενδιαφέρον είτε σε μεμονωμένα χρονικά διαστήματα είτε μακροπρόθεσμα σε θέματα υπηρεσιών ή ας πούμε κάποιας επικοινωνίας/επισκέψεων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Υπάρχουν και χειρότερα από τα γερμανικά! 

Οι Ιάπωνες γενικά θεωρώ ότι έχουν αν όχι το καλύτερο από τα καλύτερα voice acting στον κόσμο. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Πήρε κανείς το Marvel Ultimate Alliance 3? γιατι διαβάζω ανάμικτες κριτικές αλλά με ψήνει το όλο setting 

Παραλαμβανω Δευτερα, θα γραψω εντυπωσεις asap

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Δοκίμασα χθές λίγο το demo του god eater φοβερό δείχνει 

Ειναι παιχνιδαρα, ακομα δε το τελειωσα στο ps4 αλλα μου αρεσε παρα πολυ οσο επαιξα (20-30 ωρες). Αξιζει σιγουρα αγορα αν σου αρεσει το genre και το combat. Εγω θα το παρω μονο k μονο για το handheld. To port απ οτι φαινεται ειναι πολυ καλο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...