Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν εχεις ηδη ανταπτορα και μιλαμε για docked,τοτε μονοδρομος ειναι το Switch pro controller,ειδικα οσο πλησιαζει τα 50ευρω(γιατι προφανως η αρχικη τιμη των 80ευρω ηταν απαραδεκτη).

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! Επειδη ψαχνω την Limited Edition του Link's Awakening και μεχρις στιγμης ειμαι παντελως ατυχος, τι πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι διαθεσιμη λιγο πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου η και κατα τη διαρκεια οπως ηταν και το Breath of the Wild για τουλαχιστον αρκετο καιρο. θα εχουμε κατι παρομοιο, η οποιος προλαβε προλαβε?

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, lak10 said:

παιδια εχω αυτο τον φορτιστη κανει για φορτιση του switch? https://www.aukey.com/products/dual-port-usb-wall-charger-with-quick-charge-3-0-pa-t16  

απο τ0 35% εως το 98% εκανε 90 λεπτα μπορει και παραπανω ειναι φυσιολογικο?

Είναι quick charge 3.0, όχι USB PD (power delivery), άρα το φορτίζει με 5V 1.5A max. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Μάλιστα αν παίζεις κάνα βαρύ παιχνίδι με φωτεινότητα στο max παίζει και οριακά να μην καταφέρνει να το φορτίσει...

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει να πουλήσω το παλιό μου Switch ώστε να πάρω το καινούριο???Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει πάνω στο θέμα του καινούριου Switch, όχι το Lite. Παίζω αποκλειστικά και μόνο σε docked mode και γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημενός με το Switch Μου. Διάβασα όμως ότι εκτός απο μεγαλύτερη διαρκεια μπαταρίας(που δε με ενδιαφέρει καθόλου) θα έχει άλλη gpu και cpu .Ξέρουμε αν θα είναι τρελές οι διαφορές? Γτ η αλήθεια είναι ότι σε κάποια game πχ Breath of the Wild κάνει κάτι τρελά frame drops Που είναι λίγο ενοχλητικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arikado είπε

τι πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι διαθεσιμη λιγο πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου η και κατα τη διαρκεια

8%

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ison είπε

Θελει προπληρωμη ο γερμανος μπορείς να μου το επιβεβαιώσεις γιατι μου ζηταει στοιχεια καρτας

ναι με αντικαταβολή το είχε γκριζαρισμένο και δεν μπορούσες να το επιλέξεις. Από το μεσημέρι πάντως είδα ότι είχε γίνει sold out. Καλά ήταν και ο σεισμός σήμερα μπορεί να μας ρίξουν άκυρο από δευτέρα.  Για να δούμε. Πάντως φαίνεται ότι μέχρι στιγμής έχει περάσει η παραγγελία. 

9 ώρες πριν, Magypsy23 είπε

δεν το πρόλαβα γμτ :(

Δημοσ.
11 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Είναι quick charge 3.0, όχι USB PD (power delivery), άρα το φορτίζει με 5V 1.5A max. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Μάλιστα αν παίζεις κάνα βαρύ παιχνίδι με φωτεινότητα στο max παίζει και οριακά να μην καταφέρνει να το φορτίσει...

στα 5V βγαζει 3Α

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, lak10 said:

στα 5V βγαζει 3Α

Δεν έχει καμία σημασία, 1,5 τραβάει μαξ το nintendo απο usb-a.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δεν έχει καμία σημασία, 1,5 τραβάει μαξ το nintendo απο usb-a.

εγω εχω ενα 3μετρο anker καλωδιο και με βολευε αυτη την λυση την ξεχναω?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SiderisMav είπε

Αξίζει να πουλήσω το παλιό μου Switch ώστε να πάρω το καινούριο???Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει πάνω στο θέμα του καινούριου Switch, όχι το Lite. Παίζω αποκλειστικά και μόνο σε docked mode και γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημενός με το Switch Μου. Διάβασα όμως ότι εκτός απο μεγαλύτερη διαρκεια μπαταρίας(που δε με ενδιαφέρει καθόλου) θα έχει άλλη gpu και cpu .Ξέρουμε αν θα είναι τρελές οι διαφορές? Γτ η αλήθεια είναι ότι σε κάποια game πχ Breath of the Wild κάνει κάτι τρελά frame drops Που είναι λίγο ενοχλητικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Διάφορες σε απόδοση δεν θα έχει γιατί είναι ο ίδιος επεξεργαστής άλλο revision,τον άλλαξαν καθαρά για την μπαταρία να κρατάει περισσότερο σε handlend mode, στο digital foundry έχουν κάνει ανάλυση σχετικά με τον Mariko και της διάφορες με τον Logan. Είναι λίγο ποιο μικρός σε μανόμετρα και απλά μπορεί να κλοκαρη λίγο ποιο ψηλά σε σχέση με τον προηγούμενο,αλλά δεν θα δούμε καμία διαφορά στο gameplay.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, lak10 said:

εγω εχω ενα 3μετρο anker καλωδιο και με βολευε αυτη την λυση την ξεχναω?

Όχι άλλα θα φορτίζει αργα.

Δημοσ.

Συν 1 και από μένα για τα joycons. Συγκριτικά και με το πρό κοντρόλ τα θεωρώ αμεσότερα, ταχύτερα και πιο σίγουρη την εντολή που τους δινεις.

Αν δεν είχαν και το θέμα με το drift θα ήταν καταπληκτικά.

Δημοσ.

Εκτυπώνω μίνι docks για το switch που μπαίνει όλος ο μηχανισμός μαζί με τα ελατήρια επάνω!!!

Και ένα καλό είναι ότι παίρνει αέρα και δεν ζεσταίνεται τόσο όσο όταν είναι κλεισμένο στο δικό του dock.

Όποιος ενδιαφέρεται να κανει το dock ποιο μικρό και εύκολο στην μεταφορά ας μου στείλει π.μ

spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μεσοβδόμαδα που πέρασα από κωτσόβολο στο μολ, είχε σε προσφορά ένα αντίτυπο mario oddysey στα 40ευρω και δυο αντίτυπα donkey kong tropical freeze στα 44ευρω. Δεν ξέρω βέβαια αν τα έχει ακόμα. Στενάχωρο οτι το στοκ τους σε παιχνίδια και αξεσουάρ για το switch ήταν αισθητά μειωμένο σε σχέση με το παρελθόν. Δεν τραβάνε μάλλον οι πωλήσεις. Πάνω κάτω τα ίδια και στο πλαίσιο, μόνο το public πλέον έχει  μείνει με ένα αξιοπρόσεκτο στοκ αλλά τι να το κάνεις αφού δεν βάζουν ποτέ προσφορές για τα του switch.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...