Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και το εχω στο ps4 σιγουρη αγορα και για switch, βγαινει και το dauntless

Ενα Monster Hunter βγαλτε, εστω ενα remaster του 3 η του 4 plz🙏

Επεξ/σία από najinblue3
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, darksider13 είπε

Όποιος/α δεν έχει τσιμπήσει ακόμα έχει ίσως μια τελευταία ευκαιρία 

https://www.germanos.gr/product/the-legend-of-zelda-links-awakening-limited-edition-nintendo-switch/20384719/

Ευχαριστούμε! Η παραγγελία σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Θα σταλεί e-mail με την παραγγελία σου στο [email protected] σε λίγη ώρα. Λάβαμε όλες τις πληροφορίες με επιτυχία στο σύστημα μας

Ο αριθμός παραγγελίας σου είναι: 

o123ftoukevgeno

Τι θα συμβεί τώρα;

• Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί απο την αποθήκη μας θα ενημερωθείς με σχετικό e-mail
  • Ακολούθως, θα λάβεις σχετικό e-mail όταν η παραγγελία σου φτάσει στο κατάστημα.
  • Στη συνέχεια μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που έχεις επιλέξει.

giphy.gif

ΥΓ : βοηθησε το γεγονος οτι εχω  ATM διπλα μου για να  βαλω το απαραιτητο 90αρι στην καρτα και οτι εφτιαξα σε 2 λεπτα cosmote id αντι να μπλεξω με  εγγραφες στο καταστημα και τα ρεστα ... 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Δεν υπαρχει κατι επισημο οτι θα ειναι σε καποια χωρα αποκλειστικοτητα, το εχω πετυχει και καναδα. Συντομα θα σκασουν στα μαγαζακια (εξωτερικου) και θα σας ενημερωσω :)

Στο Site αυτο που φαινεται οτι δινει δωρο και steelbook?

Όχι, αλλά είναι από τα πιο μεγάλα τις Αυστραλίας και στέλνει παντού. Τα μεταφορικά όμως είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, SoFGR said:

Θα σταλεί e-mail με την παραγγελία σου στο [email protected] σε λίγη ώρα. Λάβαμε όλες τις πληροφορίες με επιτυχία στο σύστημα μας

o123ftoukevgeno

Τι θα συμβεί τώρα;

• Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί απο την αποθήκη μας θα ενημερωθείς με σχετικό e-mail
  • Ακολούθως, θα λάβεις σχετικό e-mail όταν η παραγγελία σου φτάσει στο κατάστημα.
  • Στη συνέχεια μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που έχεις επιλέξει.

giphy.gif

ΥΓ : βοηθησε το γεγονος οτι εχω  ATM διπλα μου για να  βαλω το απαραιτητο 90αρι στην καρτα και οτι εφτιαξα σε 2 λεπτα cosmote id αντι να μπλεξω με  εγγραφες στο καταστημα και τα ρεστα ... 

ακομα ανοιχτές είναι οι παραγγελίες... μου φαίνεται κόλησε το σύστημα και μετά θα στέλνουν ακυρωτικά email...

Δημοσ.

πάντως και εγώ την έκανα την παραγγελία μου και πέρασε κανονικά. Τώρα βλέπουμε και ελπίζουμε :P

Αν δείτε την orbital του machina πείτε ε? :P 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SoFGR είπε

o123ftoukevgeno

Τι θα συμβεί τώρα;

giphy.gif

Να φανταστω οτι την προπληρωσες σωστα γιατι απο οσο ξερω ο Γερμανος ζηταει στις προπαραγγελιες πληρωμη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι για το χειριστήριο στο Switch να πάρω αυτά που είναι σαν του Xbox one (και τα έχω συνηθίσει) ή είναι καλά και τα αποσπώμενα του Switch (που δεν μου φαίνονται και πολύ βολικά); Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να δοκιμάσω (π.χ σε κατάστημα). 

Επεξ/σία από tolstoy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolstoy είπε

Να ρωτήσω κάτι για το χειριστήριο στο Switch να πάρω αυτά που είναι σαν του Xbox one (και τα έχω συνηθίσει) ή είναι καλά και τα αποσπώμενα του Switch (που δεν μου φαίνονται και πολύ βολικά); Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να δοκιμάσω (π.χ σε κατάστημα). 

Αν εννοείς το Pro, ναι αξίζει. Το θέμα είναι όμως και πως θα παίζεις. Αν είναι να το έχεις μόνο σε φορητό τότε προφανώς δεν το παίρνεις.

10 ώρες πριν, chek2fire είπε

πάντως και εγώ την έκανα την παραγγελία μου και πέρασε κανονικά. Τώρα βλέπουμε και ελπίζουμε :P

Αν δείτε την orbital του machina πείτε ε? :P 

Δες στο UK σάιτ της Ν και φτιάξε και διεύθυνση σε κάποιον packet forwarder. Αν δεν το βρεις από αλλού το κρατάς. Κάνα 20αρι με 30αρι έξτρα να βγεί. Σίγουρα πιο φθηνά από μαύρη αγορα, αν το θες οπωσδήποτε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tolstoy είπε

Αν θέλεις να αγοράσεις χειριστήριο, η δικη μου σειρα απο το καλύτερο στο χειροτερο ειναι:

1) Switch Pro Controller

2) χρήση xbox one controller + 8bitdo adapter για να το βλεπει το switch σαν Switch Pro Controller (μειονέκτημα η απουσια gyro και nfc) Δυνατότητα χρησης μονο docked

3) 8bit do Controller (αυτα που μοιάζουν σαν απο SNES

4) Joycon + grip

5) Joycon στα δυο χερια

Η δεύτερη λυση ειναι ιδανική αν εχεις ηδη xbox one controller

Δεν αναφερω τη λύση Dualshock 4 + 8bitdo adapter γιατι θεωρω το Dualshock 4 εντελως χαλια (αν και κύριο console για εμενα σε αυτο το gen ειναι το ps4)

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chek2fire είπε

πάντως μέχρι στιγμής ο Γερμανός δεν μας έχει ρίξει άκυρο. Για να δούμε :P 

Θελει προπληρωμη ο γερμανος μπορείς να μου το επιβεβαιώσεις γιατι μου ζηταει στοιχεια καρτας

Δημοσ.
6 ώρες πριν, non-serviam είπε

Αν εννοείς το Pro, ναι αξίζει. Το θέμα είναι όμως και πως θα παίζεις. Αν είναι να το έχεις μόνο σε φορητό τότε προφανώς δεν το παίρνεις.

Προφανώς, απλά ήθελα να ξέρω αν το στάνταρ κοντρολερ του Switch είναι έστω λίγο άνετο. Να μην πάθω και κράμπα στα δάκτυλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το comfort grip ειναι μια χαρα ειναι για μικρο-μεσαια χερια,  χωρις το grip παλι ειναι αρκετα ανετο  αρκει να συνηθισεις το μικρο μεγεθος και να μην παιζεις παιχνιδια που απαιτουνε συχνη  χρηση του δεξιου  αναλογικου. 

ψαξου για thumb caps ομως, εχουνε πολλα πλεονεκτηματα ειδικα αμα βρεις ζευγαρι που να δινει λιγο εξτρα υψος στους μοχλους ... 

Επεξ/σία από SoFGR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...