chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, Prospector8 είπε Japanese poll finds 47.3% of those surveyed want a Switch Lite; 29.4% don’t have a Switch and want a Lite, while 17.9% have a Switch but want a Lite. 52.7% of the people surveyed don’t want a lite. 47.3% of the people surveyed do want a lite. That 47.3% is broke down into two categories: 29.4% don’t have a switch, but want a lite. While 17.9% have a switch, but also want a lite. Φυσικα ειναι απλα καποια δείγματα. Στην Ιαπωνία παίζουν σχεδόν όλοι game στα κινητά τους. Δλδ οι περισσότεροι που βλεπεις στα τρένα να είναι κολημμένοι στην οθόνη του κινητού τους παίζουν κάποιο game και μιλάμε τώρα και για ηλικίες από 10 εως 60-70 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Ολα αυτα στη χώρα των cuddle cafe, των capsule hotels και του Sumo Baby Crying Festival 😛😛😛 όπως και τα "μασαζ" που βρίσκεις παντού καθώς και τέτοιου τύπου cuddle cafe ως συνήθως είναι οχήματα για κεκαλυμμένη πορνεία καθώς όσο και παράδοξο να φαίνεται η πορνεία έχει απαγορευτεί τα τελευταία 50 χρόνια στην χώρα αλλά φυσικά ζει και βασιλεύει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 19 hours ago, Prospector8 said: https://nintendoeverything.com/nintendo-announces-new-model-of-the-original-switch-with-longer-battery-life/ Νεο OG Switch με μεγαλύτερη μπαταρία. Μεγαλύτερη μπαταρία ή soc die shrink? either way, good news, αλλά το unpatched switchάκι μου δε το δίνω για patched με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας... 1
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μπορούμε να αλλάξουμε μπαταρία μλονοι μας ή είναι ιστορία;
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ απλό και εύκολο. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από panther_512
nkarafo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Daemon x Machina Trailer No3 Εντωμεταξύ είχα βάλει το email μου στο amazon να με ενημερώσει πότε θα είναι διαθέσιμη η orbital limited edition. Το είδα μετά από 13'. .. Ε είχε ήδη εξαντληθεί! Αλλά και πάλι με τα μεταφορικά θα πήγαινε 120ευρώ και παραπάνω! Οπότε και να το προλάβαινα, δε νομίζω να το παράγγελνα. 3
nekrik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Silverage είπε Μπορούμε να αλλάξουμε μπαταρία μλονοι μας ή είναι ιστορία; Αν εννοείς για να έχουμε την μεγαλύτερη αυτονομία των νέων μοντέλων switch, λεω πρώτα να αλλάξουμε κάνα SOC μόνοι μας και μετα. 1
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, nekrik είπε Αν εννοείς για να έχουμε την μεγαλύτερη αυτονομία των νέων μοντέλων switch, λεω πρώτα να αλλάξουμε κάνα SOC μόνοι μας και μετα. Ναι για να μπει μεγαλύτερη λέω.
nekrik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Silverage είπε Ναι για να μπει μεγαλύτερη λέω. Δεν θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία λογικά, η μεγαλυτερη αυτονομια ειναι λογω SOC die shrink απο τα 20nm στα 16nm. Εμείς στα δικά μας switch δεν γνωρίζω εαν μπορούμε να βάλουμε μεγαλύτερη 3d party.
non-serviam Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Μόνο για Aussies. 😕 https://www.mightyape.co.nz/ Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει.
Mpiftekis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, Silverage είπε Ναι για να μπει μεγαλύτερη λέω. Μπορείς να πάρεις ένα power bank. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι το ίδιο
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Just now, non-serviam said: https://www.mightyape.co.nz/ Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει. Steelbook που λάμπει στο σκοτάδι και να μην αξίζει; Ποιός σοβαρός άνθρωπος δεν θέλει ένα τέτοιο collectible ?! 1 minute ago, Mpiftekis said: Μπορείς να πάρεις ένα power bank. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι το ίδιο Και βασικά αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η μεγαλύτερη μπαταρία στο NSw δεν προσφέρει τίποτα επί της ουσίας από μόνη της. Όταν έχεις USB-C port και μπορείς να φορτίσεις σε οποιοδήποτε φορτιστή και σε οποιοδήποτε powerbank γίνεται obsolete η μεγαλύτερη μπαταρία. Μην παρεξηγηθώ, σαφώς και είναι ένα μεγάλο plus, αλλά όχι αρκετά μεγάλο ώστε να αγοράσουμε upgraded NSw ή ωστέ να το ανοίξουμε για να βάλουμε άλλη. 2
Rizas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Steelbook που λάμπει στο σκοτάδι και να μην αξίζει; Ποιός σοβαρός άνθρωπος δεν θέλει ένα τέτοιο collectible ?! Και βασικά αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η μεγαλύτερη μπαταρία στο NSw δεν προσφέρει τίποτα επί της ουσίας από μόνη της. Όταν έχεις USB-C port και μπορείς να φορτίσεις σε οποιοδήποτε φορτιστή και σε οποιοδήποτε powerbank γίνεται obsolete η μεγαλύτερη μπαταρία. Μην παρεξηγηθώ, σαφώς και είναι ένα μεγάλο plus, αλλά όχι αρκετά μεγάλο ώστε να αγοράσουμε upgraded NSw ή ωστέ να το ανοίξουμε για να βάλουμε άλλη. Καλά προφανώς είναι για αυτούς που θέλουν να το αγοράσουν τώρα και όχι για αυτούς που το έχουν ήδη!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, nkarafo είπε Daemon x Machina Trailer No3 Εντωμεταξύ είχα βάλει το email μου στο amazon να με ενημερώσει πότε θα είναι διαθέσιμη η orbital limited edition. Το είδα μετά από 13'. .. Ε είχε ήδη εξαντληθεί! Αλλά και πάλι με τα μεταφορικά θα πήγαινε 120ευρώ και παραπάνω! Οπότε και να το προλάβαινα, δε νομίζω να το παράγγελνα. Δείχνει πραγματικά εκπληκτικό. Ενα μιξ από Armored Core lite, Zone of Enders και Robotech. To demo πέρα της απόδοσης μου άφησε παραπάνω από θετικά συναισθήματα οπότε το παιχνίδι θα αγοραστεί κανονικότατα. 2
Prospector8 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Μόνο για Aussies. 😕 Δεν υπαρχει κατι επισημο οτι θα ειναι σε καποια χωρα αποκλειστικοτητα, το εχω πετυχει και καναδα. Συντομα θα σκασουν στα μαγαζακια (εξωτερικου) και θα σας ενημερωσω 1 ώρα πριν, non-serviam είπε https://www.mightyape.co.nz/ Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει. Στο Site αυτο που φαινεται οτι δινει δωρο και steelbook?
Προτεινόμενες αναρτήσεις