Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, non-serviam είπε

Μπορεί να ξέρουν κάτι για το μέλλον... 😉

Δεν είναι θέμα τι "φαίνεται" πιο συμφέρων. Την προηγούμενη βδομάδα έπαιρνες το OG με ένα παιχνίδι στα 240 από Ελλάδα, και τώρα σου λένε τόσο για το Lite; Είναι απλά κοροϊδία.

που και ποτε επαιζε στα 240 ?

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αγόρασα με τις εκπτώσεις το Steamworld Heist.

τι ωραίο παιχνίδι! Παραδέχομαι πάντα τους devs που καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα έξυπνο παιχνίδι με πολύ απλά game mechanics. Εδώ έχουμε ένα turn based παιχνίδι, με έξυπνα mechanics στο "πιστολίδι" του. Συνδυάστε το με ένα steampunk/sci-fi θέμα, ταιριαστή μουσική υπόκρουση και έχετε ένα μικρό διαμάντάκι.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Malthador είπε

Η οθόνη του OG NSw είναι ήδη μικρή για τα μεγάλα games (BotW, Xenoblade, Skyrim). Στο Lite αυτά τα games θα είναι πρακτικά unplayable.

Είναι ο ορισμός της συνοδευτικής συσκευής.

Να γίνει ένα παιχνίδι unplayable επειδή έχει μικρύνει η οθόνη κατά 10% μου φαίνεται «τραβηγμένο».

Εννοείται πως θα προτιμούσα να έχει μικρότερα bezels και μεγαλύτερη οθόνη, αλλά οι 5.5’’ δεν με προβληματίζουν.

Στην 5’’ οθόνη του PS Vita έπαιξα ένα μεγάλο κομμάτι του Dark Souls 2 και του Metal Gear Solid V με remote play (τα οποία δεν έχουν φτιαχτεί με την οθόνη του Vita στο μυαλό των developers) και το μέγεθος της οθόνης ήταν το τελευταίο πράγμα που με προβλημάτισε (η έλλειψη R2/L2 & R3/L3 από την άλλη ήταν εμφανής…)

Για να είμαι απολυτά ειλικρινής, αυτή την περίοδο παίζω στο Vita το FFVII (την έκδοση του PS1), με το παιχνίδι να παίζει ουσιαστικά σε διαγώνιο 4.1’’ και σε κανένα σημείο δεν με έχει προβληματίσει το μέγεθος της οθόνης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, pavlougio said:

Να γίνει ένα παιχνίδι unplayable επειδή έχει μικρύνει η οθόνη κατά 10% μου φαίνεται «τραβηγμένο».

Εννοείται πως θα προτιμούσα να έχει μικρότερα bezels και μεγαλύτερη οθόνη, αλλά οι 5.5’’ δεν με προβληματίζουν.

Στην 5’’ οθόνη του PS Vita έπαιξα ένα μεγάλο κομμάτι του Dark Souls 2 και του Metal Gear Solid V με remote play (τα οποία δεν έχουν φτιαχτεί με την οθόνη του Vita στο μυαλό των developers) και το μέγεθος της οθόνης ήταν το τελευταίο πράγμα που με προβλημάτισε (η έλλειψη R2/L2 & R3/L3 από την άλλη ήταν εμφανής…)

Για να είμαι απολυτά ειλικρινής, αυτή την περίοδο παίζω στο Vita το FFVII (την έκδοση του PS1), με το παιχνίδι να παίζει ουσιαστικά σε διαγώνιο 4.1’’ και σε κανένα σημείο δεν με έχει προβληματίσει το μέγεθος της οθόνης.

Προσωπικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα υποψιάζομαι θα φαίνεται στα text-heavy games (πιθανόν αυτό να εννοεί και ο @Malthador, μια και αναφέρει Xenoblade/Skyrim), καθώς η μικρότερη οθόνη "κουράζει" περισσότερο το μάτι με συνεχής ανάγνωση διαλόγων/in-game text ή εκτενές menu navigation. Τώρα δεν ξέρω αν θα πήγαινα μέχρι "unplayable" αλλά σίγουρα αναγκάζει πιο συχνά διαλείμματα και/ή μικρότερα play sessions, κάτι στο οποίο παραδοσιακά τα (J)RPGs (που είναι απο τα πιο text-heavy genre συνήθως) πάσχουν.

Μια και αναφέρεις το FFVII στο Vita, αντίστοιχα αυτό τον καιρό συνεχίζω την PSN έκδοση του Chrono Cross στο PSV, γενικά παρατηρώ πως το in-game text μετά απο κανένα μισάωρο γίνεται πολύ κουραστικό - φαντάζομαι πως μερός του discomfort πηγάζει απο το χαμηλό resolution του source game, αλλά έχοντας το δοκιμάσει και στο PS3 για κανένα δίωρο χωρίς την ίδια κούραση, νιώθω πως το μέγεθος της οθόνης επίσης παίζει ρόλο.

Επεξ/σία από Greygore
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Greygore είπε

Μια και αναφέρεις το FFVII στο Vita, αντίστοιχα αυτό τον καιρό συνεχίζω την PSN έκδοση του Chrono Cross στο PSV, γενικά παρατηρώ πως το in-game text μετά απο κανένα μισάωρο γίνεται πολύ κουραστικό - φαντάζομαι πως μερός του discomfort πηγάζει απο το χαμηλό resolution του source game, αλλά έχοντας το δοκιμάσει και στο PS3 για κανένα δίωρο, νιώθω πως το μέγεθος της οθόνης επίσης παίζει ρόλο.

Για να ειμαι ειλικρινης το Chrono Cross δεν το εχω παιξει στο PSV. Στο FFVII τα fonts ειναι αρκετα μεγαλα και δεν με χουν προβληματισει. Το ιδιο και στο Resident Evil 3: Επαιξα ολο το παιχνιδι στο Vita χωρις να με κουρασει καθολου το μεγεθος της οθονης. (μαλιστα μετα απο ενα σημειο "ξεχναω" οτι υπαρχουν δεξια και αριστερα μαυρα borders και οταν βαζω να παιξω τιτλο του Vita που ειναι full screen, στα 16:9, παθαινω σοκ 😵)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MetalPrime είπε

αγόρασα με τις εκπτώσεις το Steamworld Heist.

τι ωραίο παιχνίδι! Παραδέχομαι πάντα τους devs που καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα έξυπνο παιχνίδι με πολύ απλά game mechanics. Εδώ έχουμε ένα turn based παιχνίδι, με έξυπνα mechanics στο "πιστολίδι" του. Συνδυάστε το με ένα steampunk/sci-fi θέμα, ταιριαστή μουσική υπόκρουση και έχετε ένα μικρό διαμάντάκι.

Πράγματι πάρα πολύ καλό παιχνίδι! Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα ήθελα να κρατήσει και άλλο. Εντωμεταξύ αυτό το παιχνίδι πριν χρόνια δεν το ήξερα και δεν είχα ασχοληθεί και μόλις το έβλεπα, αμέσως το αγνοούσα. Όταν αργότερα διάβασα reviews και εντυπώσεις από χρήστες, αναρωτιόμουν μα τι γίνεται πια με αυτό το παιχνίδι και δεν βρίσκεις ούτε μια αρνητική κριτική, ε όταν εντέλει το έπαιξα, τότε το εκτίμησα! Είναι must-have. Και μακάρι να βγει και sequel. Κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω και το νέο τίτλο που έβγαλαν, που είναι turn-based με κάρτες. Ο μοναδικός λόγος που δεν το έχω κάνει είναι ότι έχω ήδη παιχνίδια και βγαίνουν τώρα σύντομα τα Fire Emblem, Daemon vs Machina και Astral Chain !

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Greygore είπε

φαντάζομαι πως μερός του discomfort πηγάζει απο το χαμηλό resolution του source game, αλλά έχοντας το δοκιμάσει και στο PS3 για κανένα δίωρο χωρίς την ίδια κούραση, νιώθω πως το μέγεθος της οθόνης επίσης παίζει ρόλο.

Συγνωμη για την τμηματικη απαντηση... Σιγουρα, η χαμηλη αναλυση, τα πυξελιασμενα textures και το εντονο  warping (βασικες παθογενειες των τιτλων εκεινης της εποχης)   "κουραζoυν". Εμενα προσωπικα με κουραζει παρα πολυ ο "θορυβος" στα pre rendered backrounds (ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω) και το πολυ εντονο dithering.

Δεν τιθεται θεμα οτι ειναι πολυ πιο ανετο να παιζει σε μια π.χ. 42'' τηλεοραση, απ'ότι σε μια οθονη 5'' (ή ακομα και 8'' για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους)... Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο το σημειο. Και εννοειται πως θα προτιμουσα το Lite να εχει οθονη 6.2'', χωρις bezels. Απλα δεν θεωρω οτι η μειωση στις 5.5'' θα δημιουργησει ουσιαστικο λειτουργικο θεμα στα παιχνιδα του συστηματος.     

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, non-serviam είπε

φιλε χιλια ευχαριστω με εσωσες ειχα δωσει pre order το lite αλλα το ακυρωσα για αυτη την προσφορα εχω και την επιστροφη app ετοιμη να ρωτησω το οτι εβαλα 6 δοσεις παιζει ρολο?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, najinblue3 said:
  Hide contents

εχει spoiler μεσα οποτε λιγο προσοχη, τρελο hype

Day one και ποτέ ξανά προπαραγγελία. Όποιος το έχει τη πρώτη μέρα έχει και τα λεφτά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-16-tetris-effect-headed-to-pc-next-week-via-epic-games-store

Αφου θα βγει και για pc,βεβαια αποκλειστικοτητα του epic store, κραταω ελπιδες οτι θα βγει και για το switch συντομα.

Παιζω το δωρεαν dlc του messenger αυτες τις μερες το συνιστω οπως και το ιδιο το παιχνιδι.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-16-tetris-effect-headed-to-pc-next-week-via-epic-games-store

Αφου θα βγει και για pc,βεβαια αποκλειστικοτητα του epic store, κραταω ελπιδες οτι θα βγει και για το switch συντομα.

Παιζω το δωρεαν dlc του messenger αυτες τις μερες το συνιστω οπως και το ιδιο το παιχνιδι.

Δεν είναι λίγο παιχνίδι επιληψία; Έπαιξα λίγο το demo στο PS4 και δεν μου άρεσε. Πάρα πολλά εφέ και χάνεσαι. Και ούτε και τα προσέχεις αφού προσέχεις τα κομμάτια που πέφτουν. Επίσης γιατί έκαναν πάρα πολύ μικρό το πλαίσιο που παίζεις; Δεν καλύπτει ΟΛΗ την οθόνη στο ύψος και είναι εκνευριστικό. Όλο το παιχνίδι έτσι είναι; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Δεν είναι λίγο παιχνίδι επιληψία; Έπαιξα λίγο το demo στο PS4 και δεν μου άρεσε. Πάρα πολλά εφέ και χάνεσαι. Και ούτε και τα προσέχεις αφού προσέχεις τα κομμάτια που πέφτουν. Επίσης γιατί έκαναν πάρα πολύ μικρό το πλαίσιο που παίζεις; Δεν καλύπτει ΟΛΗ την οθόνη στο ύψος και είναι εκνευριστικό. Όλο το παιχνίδι έτσι είναι; 

Βασικα  και εγω το demo στο ps4 ειχα παιξει.Και παρατηρησα το ιδιο,οτι ειναι παιχνιδι επιληψια🤣🤣🤣

Αλλα φανηκε οτι ειναι αρκετα καλο σαν παιχνιδι tetris.Τωρα για το αν το παιχνιδι ειναι ολο ετσι φανταζομαι πως ναι.Ας μας πει καποιος που το εχει παιξει.

Φανταζομαι θα ρωτας γιατι στην οθονουλα του switch θα χανει αρκετα αλλα σκεψου το tetris 99 που παιζεται μια χαρα.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...