Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, duende είπε

Υπαρχει καποιο αλλο τροφοδοτικο στη δικη μας αγορα που να κανει για το dock? Το original ειναι λιγακι μεγαλο και δε χωραει στη θηκη μεταφορας, ψαχνω κατι πιο μαζεμενο για χρηση με dοck παντα. Κανενας τεσταρισμενος φορτιστης κινητου ξερω γω?

Φορτιστης  απο s9+ κανει απλα φορτιζει λιγο πιο αργα απο οτι ο κανονικος του.δηλαδη εγω κουβαλαω 1 φορτιστη κ συνδιαζω κινητο κ switch.Κ αν εισαι μερακλης κουβαλας powerbank me to kalwdiaki κ dock

Επεξ/σία από soundou
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Hollow Knight με τον αναλογικό βγαίνει; Δεν έχω αλλάξει το shell ακόμα, αλλά και να το είχα χωρίς έξτρα grip δεν με βολεύει.

4 ώρες πριν, Malthador είπε

Προφανώς έχεις διορθωμένα joycons. 

Και να στο εμφανίσει πάντως εκτός εγγύησης, δεν νομίζω να μην το φτιάχνουν δωρεάν. Ή αν το χρεώνουν θα το χρεώνουν για 5 ευρώ ξέρω 'γώ. 

Δεν είναι σίγουρο. Εγώ την έχω από την αρχή την κονσόλα και όταν έληξε η εγγύηση ξεκίνησε λίγο να μου κάνει νερά. 😅

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι στο sale υπάρχει το tales of vesperia όμως για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται στη λίστα προσφορών. Πρέπει να πάτε στη σελίδα του παιχνιδιού για να σας εμφανίσει την προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, non-serviam said:

Το Hollow Knight με τον αναλογικό βγαίνει; Δεν έχω αλλάξει το shell ακόμα, αλλά και να το είχα χωρίς έξτρα grip δεν με βολεύει.

Δεν είναι σίγουρο. Εγώ την έχω από την αρχή την κονσόλα και όταν έληξε η εγγύηση ξεκίνησε λίγο να μου κάνει νερά. 😅

Όλο το παιχνίδι, όπως και κάθε αντίστοιχο, με το αναλογικό το έβγαλα χωρίς κανένα πρόβλημα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

@ikaruga24 Κάτι ψιλοάσχετο, έψαχνα για reference ένα παλιό μου post και πέτυχα στο προηγούμενο Switch topic το εξής:

image.png.d3500681b96fb43f88561838f75190c4.png

Περιττό να πω πως έσκασα στα γέλια (και με έβλεπαν οι συνάδελφοι με μισό μάτι :P ).

• Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, non-serviam είπε

Ναι ανετα, εγω προσωπικα τα περισσοτερα 2d με αναλογικο τα παιζω πλεον, προσφατη εξαιρεση ηταν το bloodstained στο οποιο για καποιο λογο εκανε duck στο ακυρο, εκει προτιμησα το καλυτερο dpad στην αγορα το οποιο δεν ειναι αλλο απο το DS4.. :P 

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, ADHD said:

Ναι ανετα, εγω προσωπικα τα περισσοτερα 2d με αναλογικο τα παιζω πλεον, προσφατη εξαιρεση ηταν το bloodstained στο οποιο για καποιο λογο εκανε duck στο ακυρο, εκει προτιμησα το καλυτερο χειρότερο dpad στην αγορα το οποιο δεν ειναι αλλο απο το DS4.. :P 

φιξντ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

φιξντ

lol γιατι ρε συ? :P  Εμενα προσωπικα με βολευει απιστευτα σε 2d /2.5d πολυ περισσοτερο απο οτι εχει βγαλει η nintendo και απο 3rd party λυσεις τυπου 8bitdo, οπως και να το κανεις ειναι σιγουρα καλυτερο απο xbone και pro controller.  :P 

• Moderators
Δημοσ.
Just now, ADHD said:

lol γιατι ρε συ? :P  Εμενα προσωπικα με βολευει απιστευτα σε 2d /2.5d πολυ περισσοτερο απο οτι εχει βγαλει η nintendo και απο 3rd party λυσεις τυπου 8bitdo, οπως και να το κανεις ειναι σιγουρα καλυτερο απο xbone και pro controller.  :P 

Δεν φταίω εγώ αν σε βολεύει το χειρότερο dpad της αγοράς!

Βασικά δεν είναι καν dpad, είναι κουμπάκια, όπως στο αριστερό joycon.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν φταίω εγώ αν σε βολεύει το χειρότερο dpad της αγοράς!

Βασικά δεν είναι καν dpad, είναι κουμπάκια, όπως στο αριστερό joycon.

Γουστα μαλλον αλλα σε βρισκω λιγο υπερβολικο υπαρχουν πολυ χειροτερα, παντως μια ερευνα να κανεις στα γρήγορα αρκετοι εχουν ψηλα το DS4 σε επιπεδο dpad, αντιθετα οι περισσοτεροι λενε για το ποσο χαλια ειναι στο pro/xbone.

Δεν υπαρχει συγκριση με τα μικρα κουμπακια στο joycon ειναι προφανες αυτο.

Δημοσ.

Παιδες αν και ελαφρα οφτοπικ ...εχετε να προτεινετε φτηνα ακουστικα για switch (10-15 ευρω) γιατι απο οσο καταλαβαίνω bluetooth δεν περνει...

Επισης ξεκιναω zelda στις διακοπες...να το παρω το dlc που ειναι σε εκπτωσεις η οχι?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ison είπε

Παιδες αν και ελαφρα οφτοπικ ...εχετε να προτεινετε φτηνα ακουστικα για switch (10-15 ευρω) γιατι απο οσο καταλαβαίνω bluetooth δεν περνει...

Επισης ξεκιναω zelda στις διακοπες...να το παρω το dlc που ειναι σε εκπτωσεις η οχι?

https://www.skroutz.gr/s/422917/Sony-MDR-EX10LP.html

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ison είπε

όσο αφορά στο DLC του Zelda, ΝΑΙ. χωρίς δεύτερη σκέψη

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ison είπε

Μπήκα να γράψω ακριβώς αυτό για το dlc γιατί και εγώ λέω να το πιάσω μετά από τόση αναμονή τώρα που θα έχω χρόνο, επίσης σκέφτομαι να πάρω και το labo vr έτσι για την αλητεία δεν αξίζει;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...