Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις ακομα να την παραγγειλεις απο το GAme.co.uk αλλα δεν σου εγγυομαι οτι δεν θα μας στειλουν ακυρα διοτι μαλλον θα ξεπερναει τα 2kg η συλλεκτικη οπου σημαινει οτι δεν στελνουν οταν ξεπεραστουν τα κιλα αυτα.. Το amazon λογικα θα ξαναφερει,αν μαθω για κανα γερμανικο η ιταλικο θα ειδοποιησω.

Σορυ guys ήρθαν τα ακυρωτικα απο Game, οποτε οποίος αγόρασε απο εκει το DxM CE θα του ακυρωθεί, λογικο σίγουρα δεν θα ήταν λιγότερο απο 2kg. Τελευταία ελπίδα Amazon και 365games.co.uk.

Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 1
Δημοσ.

έφαγα άκυρο από το game.co και δυστηχώς έκανα την μλκ και δεν την παράγγειλα από το amazon οταν είδα το link που είχε ποσταριστεί και που ήταν διαθέσιμη. 

Τώρα πλέον είναι σε sold out :(

• Sad 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Μπορεις ακομα να την παραγγειλεις απο το GAme.co.uk αλλα δεν σου εγγυομαι οτι δεν θα μας στειλουν ακυρα διοτι μαλλον θα ξεπερναει τα 2kg η συλλεκτικη οπου σημαινει οτι δεν στελνουν οταν ξεπεραστουν τα κιλα αυτα.. Το amazon λογικα θα ξαναφερει,αν μαθω για κανα γερμανικο η ιταλικο θα ειδοποιησω.

Σορυ guys ήρθαν τα ακυρωτικα απο Game, οποτε οποίος αγόρασε απο εκει το DxM CE θα του ακυρωθεί, λογικο σίγουρα δεν θα ήταν λιγότερο απο 2kg. Τελευταία ελπίδα Amazon και 365games.co.uk.

Σου ακύρωσαν με παράδοση Αγγλία; Εμένα δεν μου ήρθε κάτι, αλλά βέβαια δεν ήρθε καν email για την παραγγελία (όχι ότι ποτέ μου έχουν στείλει κιόλας τα ζωάδια, σύστημα γτπ).

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Σου ακύρωσαν με παράδοση Αγγλία; Εμένα δεν μου ήρθε κάτι, αλλά βέβαια δεν ήρθε καν email για την παραγγελία (όχι ότι ποτέ μου έχουν στείλει κιόλας τα ζωάδια, σύστημα γτπ).

όχι παράδοση Ελλάδα ήταν και το email έγραφε ότι ξεπερνάει τα κιλά που πρέπει το δέμα. Πάντως το astral chain εδώ και 20 μέρες και δεν το έχουν ακυρώσει. Μάλλον θα γίνει παραλαβή τι να πω. 

Πάντως τόσο χαμός με switch game δεν το περίμενα. 

Δημοσ.

Παιδιά αν ένα switch δεν βγάζει εικόνα σε τηλεόραση ενώ έβγαλε για κάποια ώρα αρχικά τι παίζει; Εγγύηση ή μπορεί να γίνει κάτι;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, logistoulis said:

Παιδιά αν ένα switch δεν βγάζει εικόνα σε τηλεόραση ενώ έβγαλε για κάποια ώρα αρχικά τι παίζει; Εγγύηση ή μπορεί να γίνει κάτι;

Φορτίζει κανονικά;

Εάν ναι δοκίμασε τα παρακάτω με αυτή τη σειρά:

1) Αλλαγή καλωδίου HDΜΙ. 

2) Δοκιμή σε άλλο port στην τηλεόραση. 

3) Δοκιμή σε άλλη τηλεόραση. 

Εάν δεν φορτίζει καν (με σκέτο καλώδιο) στέλνεις την κονσόλα στο σέρβις. Εάν φορτίζει αλλά δεν δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω, τότε μάλλον θα φταίει το dock. Μίλα με το σέρβις, ίσως να θέλουν και την κονσόλα σε αυτή την περίπτωση. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, logistoulis είπε

κάντου ένα restart κράτα πατημένο για ώρα το power και θα γίνει hard restart,. Μην πατήσεις τπτ στην οθόνη ακόμα και αν σου εφμανιστεί μνμ απλά συνέχισε να κρατάς το κουμπί και θα κάνει μόνο το restart.

Δημοσ.

Νιώθω απογοήτευση είναι η αλήθεια

Η κονσόλα φορτίζει και σαν φορητό είναι μια χαρά αλλά η βάση μου κάνει νερά.. δοκίμασα και άλλα καλώδια και άλλες τηλεοράσεις, μέχρι και το μόνιτορ μου

Θα ξαναδώ και αύριο το πρωί, το θέμα είναι ότι δεν έχω παίξει ούτε μισάωρο 

• Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, stafftw είπε

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση για εμάς που έχουμε ήδη switch χαχαχα...Έχει εξαιρετικές προσφορές στα steamworld dig και αποφάσισα να τα αγοράσω ποια η διαφορά του steamworld heist με τα dig; Από τα dig αξίζει να πάρω και το 1 και το 2; (καλά το 1 είδικα έχει 3 ευρώ αλλά δε θέλω να γεμίζω συνέχεια games ήδη έχω άπειρα στο pc να κάθονται σε steam,gog,indiegala,egs και δεν τα πιάνω να τα ξεκινήσω γιατί μπαινώ μέσα και δεν μπορώ να επιλέξω...δε θέλω να το πάθω και στη switchαρα😋)

Προσωπικα το 1 μου αρεσε περισσοτερο και μου φανηκε πιο μεγαλο πιπ ωραια boss καλύτερο story 

• Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, logistoulis said:

Νιώθω απογοήτευση είναι η αλήθεια

Η κονσόλα φορτίζει και σαν φορητό είναι μια χαρά αλλά η βάση μου κάνει νερά.. δοκίμασα και άλλα καλώδια και άλλες τηλεοράσεις, μέχρι και το μόνιτορ μου

Θα ξαναδώ και αύριο το πρωί, το θέμα είναι ότι δεν έχω παίξει ούτε μισάωρο 

Σε νιώθω, αλλά τι να κάνεις, συμβαίνει καμιά φορά και στις καλύτερες οικογένειες. 

Δοκίμασε κι ένα hard reset που λέει ο φίλος από πάνω, δεν χάνεις κάτι. Μπορεί να στρώσει. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, logistoulis είπε

η κονσόλα στη σύνδεση της με τη βάση, ειναι ολιγον τι για φάπες. την βαζω τρομερα προσεκτικα από την αρχή αλλα κ πάλι πολλες φορές την πάω μπρος πισω για να νιώσει.

η  συνδεσμολογία είναι αρκετά απαλή κ επιφανειακή και λίγο να χτυπηθει μπορεί να χαλάσει. ειναι κ πολυ ευαισθητη αλλά κ αρκετοι ειχαν θεματα απο την αρχη. το ερώτημα ειναι αν η ζημία έχει γίνει στο dock ή στη κονσολα. αν εχεις κανενα φιλο με switch, δοκιμασέ το εκεί για να δεις τι παιζει. συνήθως ειναι το dock, πολλοι έχουν αναφέρει παρόμοια προβλήματα.

αλλά αν ειναι καινούργια (ετσι κατάλαβα), μη το πολυσκεφτεσαι και γύρνα την τους πίσω. ειναι γνωστό το θεμα ετσι κ αλλιως.

Δημοσ.

το πήγα πίσω στο public, αναγνώρισαν άμεσα ότι υπάρχει θέμα οπότε αναμένω

φουλ ξενερωμένος, δε μπορώ να το ξεπεράσω, τους είπα μάλιστα πώς ό,τι έρθει σε αντικατάσταση θα το ανοίξουμε μαζί να δω ότι δουλεύει πριν πάω σπίτι μου

Δημοσ.

Λοιπον και εμενα μου βγηκε το κλασικο προβλημα με το αριστερο joycon παλι καλα εχω εγγυηση, απλα επειδη διαβαζω και πιο πανω μηπως να το παω απο το καταστημα η καλυτερα να κανω τη διαδικασια με την  αιτηση στη cd media?

• Moderators
Δημοσ.

Μια παρατήρηση θέλω να κάνω. Άλλαξα πρόσφατα κινητό, πήρα ένα Xperia XZ2 και δοκίμασα λίγο τον Dolphin. Έβαλα Metroid Prime και Path of Radiance και παίζουν νεράκι. Δηλαδή τα GC games παίζουν fluently σε έναν fan-made emulator. Η Ν θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει κάνει παπάδες με το μηχανάκι της. 

Απορώ τι περιμένουν... 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...