Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το 3DS έχει εκατοντάδες διαφορετικές εκδόσεις. 

Το ίδιο περιμένω κι από το NSw family. 

γι αυτο εχουμε γεμισει με 5 εκδοσεις + ο καθενας :P 

το lite στοχευει ξεκαθαρα Ιαπωνια που το 99% παιζουν στο μετρο. Εμενα με βολευει πολυ περισσοτερο απο το og γτ  και εγω περναω 4 ωρες καθημερινα στο μετρο + οτι ειναι πιο ελαφρυ. Η οθονη δε μου λεει κατι, εχω 500+ ωρες στο mh4 στο  3ds og με claw...

Aς ανακοινωσουν τωρα κ ενα MH για το lite μαζι με lite edition και θα πεσουν τα τσιμεντα

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 2
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πουθενά αναφορά σε τιμή ευρώπης. Πάνω απο €200 τρώει άκυρο.Για να μην πω οτι στα 200 επρεπε να ερχεται με 1 παιχνιδι.

Επεξ/σία από tsakonass
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, tsakonass said:

Πουθενά αναφορά σε τιμή ευρώπης. Πάνω απο €200 τρώει άκυρο

Ότι τα €200 είναι λίγα ας πούμε.

Ρε αγοράστε ένα κανονικό, πουλήστε στο dock και το game και θα σας βγει στα ίδια ενώ θα υποστηρίζει και HD rumble.

7 hours ago, Malthador said:

α) Τα motion controls είναι αναπόσπαστο σημείο του gameplay και δυστυχώς, προβλέπω ότι οι 3rd-party devs (η Bethesda για την ακρίβεια) δεν θα τα ξανακάνουν implement στους μελλοντικούς τίτλους τους.

Να διορθώσω ένα ακόμα λάθος που έκανα νωρίτερα:

WHAT HASN’T CHANGED FROM THE NINTENDO SWITCH TO THE SWITCH LITE?

The Nintendo Switch and the Switch Lite do have plenty in common. Games should run the same on both systems, according to Nintendo. They both support Wi-Fi, NFC, and Bluetooth, and have built-in gyro controls. The Switch Lite is compatible with all Switch controllers, like the Joy-Cons, the Pro Controller, and the Poké Ball Plus. Both start with 32 GB of storage, with an expansion slot for a microSD card.

Δηλαδή το NSw Lite θα υποστηρίζει κανονικά motion controls στα games, καλό αυτό.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

γι αυτο εχουμε γεμισει με 5 εκδοσεις + ο καθενας :P

Ισχύει... 😂

Γενικά τα τελευταία χρόνια οι διαφορετικές εκδόσεις, μαζί με τις συλλεκτικές, έχουν γίνει μεγάλη μπίζνα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που υποστηρίζει κανονικά gyro πάντως, προσωπικά το ψήνω κάποια στιγμή αν βγει καμία καλή έκδοση στα 150 το πολύ. 

Επίσης, ετοιμάζεται ήδη Gripcase για το NSw Lite. 

Also:

Despite Switch Lite, Nintendo Game Devs Will Still Utilise Features Of The Original Switch

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, darksider13 είπε

Ομορφουλι πάντως :ο

FB_IMG_1562844017913.jpg

Σε παρακαλώ...μην κυκλοφορήσουν τέτοια έκδοση. Είναι κρίμα να δώσω 200 ευρώ μόνο και μόνο για να το έχω στα χέρια και να το κοιτάω.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Από τη στιγμή που υποστηρίζει κανονικά gyro πάντως, προσωπικά το ψήνω κάποια στιγμή αν βγει καμία καλή έκδοση στα 150 το πολύ. 

εγω στο λεω απο τωρα, θα μαζεψουμε 5+ οπως το 3ds, ειδικα αν μας γεμισουν εκδοσεις τυπου Samus Returns, Pokedex etc

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξεφυγουμε λιγο απο το switch lite και να πουμε για κανενα παιχνιδι.

Τελος το octo expansion του splatoon 2.Μου αρεσε αρκετα.Ειχε καποιες ιδεες αρκετα εξυπνες που θα ηθελα να δω σε μελλοντικο τιτλο.

Σημερα κυκλοφορησε και το δωρεαν dlc του the messenger.Μου αρεσε αρκετα το αρχικο παιχνιδι οποτε καλοδεχουμενο το dlc.

Eπισης απο σημερα ξεκινανε καποιες εκπτωσεις στο eshop μεχρι και 25 Ιουλιου

https://nintendoeverything.com/nintendo-announces-new-european-eshop-summer-sale-super-mario-party-splatoon-2-captain-toad-more/

Kαι μιας και ο @GeorgeMan  αναφερε το fire emblem,το engadget εβγαλε νωριτερα preview του three houses κατα λαθος.Το εχουν κατεβασει βεβαια τωρα αλλα οριστε τι ελεγε.-->https://imgur.com/a/9YAdimg#ubGYQ7Q

Mε αυτα που διαβαζω στο resetera που αναφερει το preview μαλλον προκειται για παιχνιδαρα.Οποτε ισως ηρθε η ωρα να παιξω το πρωτο μου fire emblem.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, dekulinkgr said:

Να ξεφυγουμε λιγο απο το switch lite και να πουμε για κανενα παιχνιδι.

Τελος το octo expansion του splatoon 2.Μου αρεσε αρκετα.Ειχε καποιες ιδεες αρκετα εξυπνες που θα ηθελα να δω σε μελλοντικο τιτλο.

Σημερα κυκλοφορησε και το δωρεαν dlc του the messenger.Μου αρεσε αρκετα το αρχικο παιχνιδι οποτε καλοδεχουμενο το dlc.

Eπισης απο σημερα ξεκινανε καποιες εκπτωσεις στο eshop μεχρι και 25 Ιουλιου

https://nintendoeverything.com/nintendo-announces-new-european-eshop-summer-sale-super-mario-party-splatoon-2-captain-toad-more/

Kαι μιας και ο @GeorgeMan  αναφερε το fire emblem,το engadget εβγαλε νωριτερα preview του three houses κατα λαθος.Το εχουν κατεβασει βεβαια τωρα αλλα οριστε τι ελεγε.-->https://imgur.com/a/9YAdimg#ubGYQ7Q

Mε αυτα που διαβαζω στο resetera που αναφερει το preview μαλλον προκειται για παιχνιδαρα.Οποτε ισως ηρθε η ωρα να παιξω το πρωτο μου fire emblem.

Το διάβασα όλο μονοκοπανια,  ωραίος thanks!

Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα ολα της σειράς εκτός απο το τελευταίο μουφοmmo φυσικά...

Ακόμα και αυτά του gameboy καταφέρνουν να σου μεταδώσουν αυτό το medieval και την ατμόσφαιρα μιας άλλης, φανταστικής εποχής.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δυστυχώς η αντιστοιχία που γινεται με λιρες και ευρω δεν ειναι καλη. Εδω με 260λιρες βρισκεις κανονικο Switch, και θελουν 200 το Lite? Περιμενα  το πολυ 179λιρες.. Εγω πιστευω σιγουρα θα βασιστουν στις limited εκδοσεις του Lite, η Fake εικονα με το theme game boy θα μηδενιζε τα τεμαχια οποιουδηποτε καταστηματος. Και κανα Ζελντα μπορει να ανακοινωσει Soon...Παιζει το παιχνιδι της η NInty πολυ καλα,ξερει τι κανει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...