Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, count ian είπε

Ρε τί ξενέρα είναι αυτή;!;

Κι εγώ ο κακομοίρης ονειρευόμουν μικρό switch με υποδοχή για τα 3ds παιχνίδια!

Γιατί ninty;

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;

Και πώς θα έπαιζες τα παιχνίδια του 3DS που είναι σχεδιασμένα για δύο οθόνες στη μία και μοναδική οθόνη του Switch;

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι οτι περιμενα για να παρω switchμε ενδιαφερει μονο το φορητο κομματι. Θα παρω η το τρικουαζ η την συλλεκτικη του ποκεμον αν δεν ειναι παραλογα ακριβη. Μερικες ερωτησεις εχω μια 64αρα καρτα εχει ο αδερφος μου physical  games θα εχω καποιο θεμα με τον χωρο για 6-7 games

• Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, skoros said:

Και πώς θα έπαιζες τα παιχνίδια του 3DS που είναι σχεδιασμένα για δύο οθόνες στη μία και μοναδική οθόνη του Switch;

Εύκολα. 

switch-zelda-oot-3d-running.jpg

13 minutes ago, lak10 said:

ειναι οτι περιμενα για να παρω switchμε ενδιαφερει μονο το φορητο κομματι. Θα παρω η το τρικουαζ η την συλλεκτικη του ποκεμον αν δεν ειναι παραλογα ακριβη. Μερικες ερωτησεις εχω μια 64αρα καρτα εχει ο αδερφος μου physical  games θα εχω καποιο θεμα με τον χωρο για 6-7 games

Εξαρτάται τα games. 

• Like 4
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lak10 είπε

Καλύτερα ένα μτχ κανονικό, χάνεις πολλά  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αναλογικοι ειναι οντως για πεταμα ή γραφει ο καθενας τη παπατζα του; Για ανθρωπινη χρήση ενήλικα.

Επεξ/σία από tsakonass
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NEKROMA είπε

Η κονσόλα θα αγοραστεί στα χρώματα του game boy , είναι ότι πιο δυνατό έχει βγει στις 5.5 inches θα σπέρνει 

Ποια χρώματα του gameboy; ο.Ο

Αν αναφέρεσαι στην εικόνα πιο πάνω είμαι σίγουρος ότι δεν είναι official.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NEKROMA είπε

Θα βγει λογικά σε 1-2 χρόνια 100% η κάποια επετειακή σε παρόμοια χρώματα

Γελάω, αλλά έχεις δίκιο. 

Το Switch Lite θα βγει σε ένα σκασμό διαφορετικές εκδόσεις. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, panther_512 said:

Γελάω, αλλά έχεις δίκιο. 

Το Switch Lite θα βγει σε ένα σκασμό διαφορετικές εκδόσεις. 

Το 3DS έχει εκατοντάδες διαφορετικές εκδόσεις. 

Το ίδιο περιμένω κι από το NSw family. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μια χαρά θα αγοραστεί σε διαφορετικά χρώματα, όπως είπαν και πάνω κάποιοι παίζουμε μέσα σε μετρό όποτε μια χαρά το handheld, μια χαρά το 5.5 inch και ακόμα καλύτερο τα 270 γραμμάρια  - μιλάμε για βάρος New 2DS XL, ενώ το New 3DS XL στα 328 - τώρα για την φωτεινότητα οθόνης δεν ξέρω τι να περιμένω.  

Επεξ/σία από mewtwo85
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...