Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Bourdoulas said:

Άθλια πολιτική από την πλευρά της Nintendo. Από κάθε άποψη. Από το όνομα μέχρι την επιλογή της ημερομηνίας κυκλοφορίας. 

Μόνο τα εξαιρετικά exclusives δεν είναι αρκετά (αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολλοί για τα exclusive) για να ωθησουν τις πωλήσεις μακροπρόθεσμα. 

Εγώ πάντως ακόμα και σήμερα, πόσα χρόνια μετά, δεν έχω κατανοήσει συγκεκριμένα γιατί το όνομα του Wii U ήταν κακή επιλογή. Προσωπικά, το έβρισκα τότε έξυπνο και ακόμα και σήμερα το βρίσκω πνευματώδες γι' αυτό που ήθελε να περάσει.

Το Wii U απέτυχε για διάφορους λόγους, αλλά το όνομα δεν είναι ένας από αυτούς. Απέτυχε εμπορικά γιατί είχε κακό marketing (χωρίς το όνομα της κονσόλας να είναι ένα από τα λάθη του marketing), απέτυχε γιατί είχε λάθος τιμή (και είχε λάθος τιμή γιατί είχε το Gamepad, το Gamepad ήταν αχρείαστο και έπρεπε να γίνει ditch με πτώση τιμής τουλάχιστον €100 άμεσα σχεδόν) και απέτυχε γιατί ΔΕΝ ήταν πραγματικός διάδοχος του Wii (ήταν εντελώς λάθος να κάνουν ditch τα motion controls, το κατάλαβαν με καθυστέρηση αρκετών ετών).

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ πάντως ακόμα και σήμερα, πόσα χρόνια μετά, δεν έχω κατανοήσει συγκεκριμένα γιατί το όνομα του Wii U ήταν κακή επιλογή. Προσωπικά, το έβρισκα τότε έξυπνο και ακόμα και σήμερα το βρίσκω πνευματώδες γι' αυτό που ήθελε να περάσει.

Το Wii U απέτυχε για διάφορους λόγους, αλλά το όνομα δεν είναι ένας από αυτούς. Απέτυχε εμπορικά γιατί είχε κακό marketing (χωρίς το όνομα της κονσόλας να είναι ένα από τα λάθη του marketing), απέτυχε γιατί είχε λάθος τιμή (και είχε λάθος τιμή γιατί είχε το Gamepad, το Gamepad ήταν αχρείαστο και έπρεπε να γίνει ditch με πτώση τιμής τουλάχιστον €100 άμεσα σχεδόν) και απέτυχε γιατί ΔΕΝ ήταν πραγματικός διάδοχος του Wii (ήταν εντελώς λάθος να κάνουν ditch τα motion controls, το κατάλαβαν με καθυστέρηση αρκετών ετών).

Το όνομα ήταν λάθος γιατί ένα μέρος του κοινού στο οποίο απευθύνονταν δεν καταλάβαινε αν πρόκειται για νέα κονσόλα ή για το Wii. Έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, όχι βέβαια σημαντικό. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Vagosman είπε

Watcher Knight, μάλλον με βλέπω να μένω εκει για πάντα.

Κανα καλό rune combo?

Εγω στην μαχη αυτη χρησιμοποιησα long nail και mark of pride για να τα χτυπαω απο  αποσταση  τα bosses.Επισης μια συμβουλη πριν ξεκινησεις την μαχη υπαρχει πανω,αν θυμαμαι καλα,ενας τοιχος που καταστρεφετεαι και μπορεις να κανεις κατι εκει να σε βοηθησει στην μαχη.

Σε αλλα νεα

ειναι τα updates που λεγανε για το mario kart 8.Υπαρχει ηδη διαθεσιμο.Αν γινει direct οπως φημολογειται τον Αυγουστο,να περιμενουμε νεα dlc για το mario kart.Ειναι τεραστιο franchise για να το αφησουν ετσι.

• Like 3
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, alet είπε

Μια και δεν είχα  wiiu δεν εχω θέμα με τα remastered  που κυκλοφορούν για το switch,γιατί το βλέπω σαν ενα τρόπο να παίξω παιχνίδια που πραγματικά ξεχώρισαν για την συγκεκριμενη κονσόλα.
Η μόνη μου ένσταση είναι οτι οφείλει η νιντέντο εφ όσον μπαίνει σε αυτή την διαδικασία της κυκλοφορίας αυτών των παιχνιδιών,να τα προσαρμόζει στον υβριδικό χαρακτηρα του switch που είναι εκτος απο tv και handheld.
Το γράφω γιατι ενω διασκέδασα απίστευτα με το DK ,έχω ξενερώσει με το Hyrule Warriors ,καθως στο handheld λόγω γραμματοσειράς για μένα είναι ουσιαστικά unplayable . 

Συμφωνώ και θέλω χτες SUPER MARIO U

Δημοσ.

Απο τη μια αναρωτιεμαι γιατι δεν βγαζουν κανα mario kart 9 αφου καθε κονσολα της N πρεπει να εχει τουλαχιστον 1 νεο τιτλο απο τα κλασικα της game και supportaroun το 8 μετα απο 1 χρονο+ με dlc αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι θα μπορουσαν να κανουν παραπανω αυτη τη στιγμη εκτος απο λιγο καλυτερα γραφικα γιατι οτι προσφερει το 8 ειναι λες και πιανει τη κορυφη στο τι μπορει να προσφερει ενα mario kart game.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Απο τη μια αναρωτιεμαι γιατι δεν βγαζουν κανα mario kart 9 αφου καθε κονσολα της N πρεπει να εχει τουλαχιστον 1 νεο τιτλο απο τα κλασικα της game και supportaroun το 8 μετα απο 1 χρονο+ με dlc αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι θα μπορουσαν να κανουν παραπανω αυτη τη στιγμη εκτος απο λιγο καλυτερα γραφικα γιατι οτι προσφερει το 8 ειναι λες και πιανει τη κορυφη στο τι μπορει να προσφερει ενα mario kart game.

Γιατί παιχνίδια τέτοιου στυλ έτσι και αλλιώς τραβάνε πολλά χρόνια και τώρα με τα DLC και τα seasons και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο είναι πολύ ευκολότερο να χτίσεις έναν τίτλο. Δεν έχω αμφιβολία ότι το mario kart 9 είναι στην παραγωγή αλλά θα ήταν ανόητο να μην υποστηρίξουν το mk8. Είπαμε, εφόσον το σύστημα DLC γίνεται με σεβασμό είναι μια χαρά καλοδεχούμενο. 

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται παράλογο να προχωρήσουν στην ανάπτυξη του ΜΚ9 στο NSW. Ήδη έχουν ανακοινώσει ΜΚ app που θα συνεργάζεται με το MK8D το οποίο αυτήν την στιγμή, σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά στοιχεία από την Ν, είναι ο δεύτερος εμπορικότερος τίτλος του συστήματος. Χίλιες φορές καλύτερα να προχωρήσει η συγκεκριμένη ομάδα στην ανάπτυξη ενός άλλου τίτλου ή ακόμα καλύτερα στην δημιουργία ενός νέου ip.

Δημοσ.
Στις 19/7/2018 στις 8:43 ΠΜ, Albilosha είπε

Τελος και το zelda.Με πανω απο 150 ωρες gameplay μπορω να πω πως το ψιλοβαεθηκα μετα απο καποια φαση.

Ο λογος διοτι απο τις 20-30 ωρες αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι πως λειτουργει ο κοσμος του και την αδιακοπη λουπα.Παραδειγμα καθε κορυφη θα εχει ενα κοροκ πανω.Οποτε βοηθας καποιον τυχαιο θα σου δινει reward ενα γευμα.Τα quest δινουν ασημαντα ποσα rupee.Τα side quest επισης στο ιδιο μοτιβο με ελαχιστες εξαιρεσεις.

Λογω του open world δεν υπαρχει καμια εξελιξη στο σεναριο και κανεις npc δεν εχει καποια ιδιαιτερη ιστορια /side quest.

Μιας και εχω παιξει πολυ skyrim και fallout μου τα θυμησε πολυ οσον αφορα το loop στο gameplay.

Σιγουρα πολυ καλο παιχνιδι αλλα για μενα τουλαχιστον ακομα και το windwaker(που το εχω 3ο στη λιστα zelda) ειναι καλυτερο.Κατι λειπει απο το botw , ισως η μαγια τον zelda παιχνιδιων , ισως το μυστηριο.

Απλα εχω παιξει το ocarina και το majoras 3-4 φορες , το windwaker 2 και ολα τα αλλα απο πλευρας gameboy / snes απο μια φορα(link to the past , spirit tracks κλπ κλπ ) δεν βλεπω ομως να ξαναπιανω στα χερια μου το botw ποτε ξανα.

Σιγουρα παντως απο τους τοπ τιτλους στο switch.

Σωστά τα παραπάνω αλλα το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα της ελεύθερης εξερεύνησης σε ενα κόσμο τόσο καλα σχεδιασμένο και τόσο ελεύθερο, με τόσες πολλές λεπτομέρειες που απλά μπορείς κάθεσαι να χαζεύεις μια πεταλούδα ή τη σκόνη κόντρα στον ήλιο.

Μου έκανε εντύπωση οτι υπάρχει τόσο γαλήνη, ελάφια, δέντρα και πρασινάδες πίσω απο ενα λοφάκι ενω αμέσως μπροστά απο αυτό, μαυρίλα, εγκατάλειψη και ταυτόχρονα εχθρικό και αφιλόξενο τοπίο πλημμυρισμένο με Guardians. Oι εναλλαγές στις εικόνες και στα συναισθήματα είναι πολλές, όπως οι αλλαγές στον καιρό και στα κλιματολογικά αναλόγως την περιοχή. Προσωπικά δεν εχω συναντήσει τόσο μεγάλο κόσμο, με τέτοια λεπτομέρεια και ελευθερία.

Οι μηχανισμοί είναι όντως επαναλαμβανόμενοι αλλα είναι πάρα πολλοί, για πρώτη φορά δανείζεται ιδεες αλλα τις υλοποιεί με τρόπο ιδιαίτερο και μοναδικό.

Επίσης θα χρειαζόταν παραπάνω lore και να μην σου καλύπτει τα κενά μονο με τις αναμνήσεις του Λινκ.

Μακάρι να έρθει το wind waker στο switch, θα ήθελα πολύ να το παίξω.

• Like 1
Δημοσ.

παιζει κανεις pokemon quest ?

εχω καει στο κινητο και σκεφτομαι να το ξεκινησω στο switch, δε ξερω αν υπαρχουν διαφορες στο ρεδδιτ δεν ειδα κατι

Δημοσ.

Εχω 

2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

παιζει κανεις pokemon quest ?

εχω καει στο κινητο και σκεφτομαι να το ξεκινησω στο switch, δε ξερω αν υπαρχουν διαφορες στο ρεδδιτ δεν ειδα κατι

Εχω λιώσει εγω το Πόκεμον quest!! 155 ώρες!!! Αλλα νομίζω είναι καλύτερο στο κινητό... Ειδικά αν δεν ''αγοράσεις'' το παιχνίδι

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, retard20 είπε

Εχω 

Εχω λιώσει εγω το Πόκεμον quest!! 155 ώρες!!! Αλλα νομίζω είναι καλύτερο στο κινητό... Ειδικά αν δεν ''αγοράσεις'' το παιχνίδι

Εννοείς τα dlc? Διάβασα για bugs στο Android αλλά μέχρι στιγμής δεν συνάντησα κανενα

Δημοσ.

30 ωρες στο Octopath εχοντας τελειωσει ολα τα chapter 2 και μπορω να πω οτι η παιχνιδαρα συνεχιζει να με κραταει. πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από τα πανέμορφα γραφικά και τους κόσμους, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έχουν τόσο καλό αποτέλεσμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, VagVene είπε

30 ωρες στο Octopath εχοντας τελειωσει ολα τα chapter 2 και μπορω να πω οτι η παιχνιδαρα συνεχιζει να με κραταει. πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από τα πανέμορφα γραφικά και τους κόσμους, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έχουν τόσο καλό αποτέλεσμα

Είμαι στις 20 ώρες και μόλις έβγαλα το πρώτο chapter 2.

Εχω αρχίσει και τρώω ξύλο κανονικά! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Εννοείς τα dlc? Διάβασα για bugs στο Android αλλά μέχρι στιγμής δεν συνάντησα κανενα

Ναι τα dlc εννοώ αλλάζουν αρκετά την ωρα παιξίματος... Και ''τερματίζεται'' αρκετά γρήγορα!! εγώ πλέον δεν εχω να κάνω κάτι μπαίνω απο συνήθεια!! Ελπίζω σε updated!!

Επεξ/σία από retard20
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...