Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θενκς για την ενημέρωση. Έριξα και στο πλαίσιο μια καλού κακού αν και έπειτα από πολλές προσπάθειες προχθές κατάφερα και έκλεισα και από game.co.uk

Ότι παραλάβουμε, αν έρθουν και οι δυο η μια θα φύγει σε κάποιον συνφορουμίτη που δεν πρόλαβε.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, shodan είπε

Θενκς για την ενημέρωση. Έριξα και στο πλαίσιο μια καλού κακού αν και έπειτα από πολλές προσπάθειες προχθές κατάφερα και έκλεισα και από game.co.uk

Ότι παραλάβουμε, αν έρθουν και οι δυο η μια θα φύγει σε κάποιον συνφορουμίτη που δεν πρόλαβε.

12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έριξα κι εγώ μια τρίτη προπαραγγελία.

Στο τέλος θα μας κάνουν scalpers με το ζόρι!

Θερμη παρακληση επειδη εχω μονο απο πλαισιο ...και το βλεπω για πιστολι...κρατηστες τις μπας και μου την κανουν...να εχω μια καβατζα!

Δημοσ.

ευχαριστούμε για την ενημέρωση. έχω βάλει και απο public αλλά δυστυχώς και plaisio και public έβαλα σχετικά αργά. έστω μπας και κάποιος άλλος παραλάβει και έχει καμια spare για εμας

Δημοσ.

για τα +10ε μπορειτε να τους πατε την παραγγελια απο τα public και να κανουν price match οταν θα ειναι να την παρετε. βεβαια εγω αν μπορέσω να την πάρω, κλαιν για τα 10ε καθως ο κολλεκτορας μετραει

Δημοσ.

Έριξα και εγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αν και αργά στο Plaisio ελπίζω τουλάχιστον όταν μας την ακυρώσουν να δώσουν κανένα κουπόνι, γιατί δε νομίζω να έχουν τόσα κομμάτια.

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Για πες πόσο θα τη δίνεις black market ...για ένα φίλο ρωτάω 😋

Δημοσ.
Στις 29/6/2019 στις 11:44 ΜΜ, Fulgore είπε

Εγω ειμαι πιο πισω απο σενα αλλα τα εχω βρει λιγο μπαστουνια με το παιχνιδι κυριως στον σχεδιασμο της καθε περιοχης και γενικα του χαρτη.

Το επιασα τωρα μολις εβγαλα το Bloodstained να το συνεχισω και θυμηθηκα γιατι το ειχα αφησει πιο πριν.

Ενω σαν παιχνιδι ειναι Overall ισως απο τα καλυτερα του ειδους του,ειναι τραγικο απο πλευρας σχεδιασμου του χαρτη και των περιοχων(που ειναι τα save benches που το σκαθαρι που σε μεταφερει),ειδικα οταν πρεπει να ξαναγυρισεις πισω αν παρει καποιο ability.

Κυριολεκτικα το ακρως αντιθετο με το Bloodstained.

Παντως δεν ειναι καλυτερο απο το bloodstained για εμενα, προσωπικα το εχω ξεκινησει πανω απο 5 φορες με το ιδιο αποτελεσμα στην τελικη να το παρατάω λογο του χαρτη. Επισης ειναι πολυ δυσκολο να το ξαναπιασεις αν το αφησεις λιγο και δεν θυμασαι που ησουν, ακομα και complete map κατεβασα και παλι struggle να καταλαβω που βρισκομαι ε οκ αυτο δεν ειναι fun αλλα το αναποδο. Το art επισης αν και πολυ ομορφο το συνηθίζεις και κουραζει, θα επρεπε να εχει καποιες εναλλαγες οχι την ιδια παλετα συνεχεια.

Το θεωρω απο τα πιο υπερτιμημενα games στο ειδος, καταλαβαινω γιατι μπορει να αρεσει πολυ σε καποιους και αν και μιλαμε για το αγαπημενο μου ειδος προσωπικα δεν μου εκανε "κλικ" ισως καποια στιγμη κανω ενα brute-force να το τερματισω βεβαια. :P 

• Sad 1
Δημοσ.

Έχει πάρει κανένας καμία έκδοση του Bloodstained από το Kickstarter με έξτρα καλούδια (ή γενικά αν χώθηκε κανείς μέσω kickstarter); Βλέπω των 150$ είναι αρκετά balanced (ίσως και των 250$ αν το κουτί είναι καλής ποιότητας).
Άραγε για εμάς που το μάθαμε το παιχνίδι τον τελευταίο μήνα θα μπορέσει να παιχτεί αγορά καμίας τέτοιας έκδοσης; 😬😅

3 ώρες πριν, Malthador είπε

3 ώρες πριν, duende είπε

εριξα και γω μια, thanks...ας ελπισουμε να μη φαμε πιστολιασμα

3 ώρες πριν, ison είπε

Θερμη παρακληση επειδη εχω μονο απο πλαισιο ...και το βλεπω για πιστολι...κρατηστες τις μπας και μου την κανουν...να εχω μια καβατζα!

Μόλις μου ήρθε ακυρωτικό για το 1-2 Switch το οποίο το έχουν ακόμα διαθέσιμο στο σαιτ... Οπότε κρατάτε καλλίτερα πολύ μικρό καλάθι...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Παντως δεν ειναι καλυτερο απο το bloodstained για εμενα, προσωπικα το εχω ξεκινησει πανω απο 5 φορες με το ιδιο αποτελεσμα στην τελικη να το παρατάω λογο του χαρτη. Επισης ειναι πολυ δυσκολο να το ξαναπιασεις αν το αφησεις λιγο και δεν θυμασαι που ησουν, ακομα και complete map κατεβασα και παλι struggle να καταλαβω που βρισκομαι ε οκ αυτο δεν ειναι fun αλλα το αναποδο. Το art επισης αν και πολυ ομορφο το συνηθίζεις και κουραζει, θα επρεπε να εχει καποιες εναλλαγες οχι την ιδια παλετα συνεχεια.

Το θεωρω απο τα πιο υπερτιμημενα games στο ειδος, καταλαβαινω γιατι μπορει να αρεσει πολυ σε καποιους και αν και μιλαμε για το αγαπημενο μου ειδος προσωπικα δεν μου εκανε "κλικ" ισως καποια στιγμη κανω ενα brute-force να το τερματισω βεβαια. :P 

Το τερματησα το παιχνιδι εχτες(82% completion).

Spoiler

Η αποψη μου παντως δεν αλλαζει σε αυτο που εγραψα παραπανω,ειδικα εχοντας παιξει και το Bloodstained προσφατα.

Ο χαρτης σχεδιαστικα(που ειναι τα save benches,που ειναι τo σκαθαρι που σε μεταφερει ή οι vendors)σιγουρα δεν ειναι οτι το καλυτερο,αρκετα απο αυτα ειναι αρκετα μακριά μεταξυ τους.

Βασικα ακομα και η ολη νοοτροπια πισω απο τον χαρτη ακομα και πως τον ξεκλειδωνεις ειναι που δεν μαρεσει. Πρεπει σε καθε περιοχη να ψαχνεις να βρεις τον αλλο να αγορασεις τον χαρτη απο αυτον(μεχρι να το κανεις εισαι στα τυφλα),και ακομα και οταν κανεις explore το υπολοιπο κομματι του χαρτη δεν ανανεωνεται αυτοματα,μονο πρεπει να πας να κατσεις σε καποιο save bench για να ανανεωθει.

Δηλαδη πραγματικα εβλεπα στον χαρτη πως για να παω εκει που ηθελα αργοτερα να εξερευνησω πραγματα που μου ελειπαν και μου εβγαινε η πιστη μεχρι να φτασω καθε φορα.Λογικο μετα να γραφονται τοσες ωρες αφου στην ουσια εισαι συνεχεια στο πηγαινε ελα μιας και δεν υπαρχει καποιο teleport οπως στο bloodstained.

Απορω δηλαδη αυτα γιατι δεν τα ανεφερε κανεις ως τωρα.

Επισης και απο ποικιλια σε οπλα/επιθεσεις πολυ λιγα πραγματα(βεβαια εχει πολλα charm).

Μονο και μονο λογω της χαμηλης αρχικης του τιμης και του μπολικου περιεχομενου(και γενικα εχει πεσει δουλεια) του δεν θα το ελεγα underrated(οπως κλασσικα και οτι ειναι απο μικρο στουντιο),αλλα απο την αλλη δεν ειναι και τελειο παιχνιδι και πρεπει να αναφερονται και τα οποια αρνητικα του.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Sad 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Έχει πάρει κανένας καμία έκδοση του Bloodstained από το Kickstarter με έξτρα καλούδια (ή γενικά αν χώθηκε κανείς μέσω kickstarter); Βλέπω των 150$ είναι αρκετά balanced (ίσως και των 250$ αν το κουτί είναι καλής ποιότητας).
Άραγε για εμάς που το μάθαμε το παιχνίδι τον τελευταίο μήνα θα μπορέσει να παιχτεί αγορά καμίας τέτοιας έκδοσης; 😬😅

Μόλις μου ήρθε ακυρωτικό για το 1-2 Switch το οποίο το έχουν ακόμα διαθέσιμο στο σαιτ... Οπότε κρατάτε καλλίτερα πολύ μικρό καλάθι...

Τελος απο πλαισιο παντος...περιμενω την πιστολια

Δημοσ.

Νομιζω οτι αν οχι ολα καποια σχετικα με τον χαρτη τα εχω αναφερει σε αρκετα παλαιοτερο ποστ (οπως θυμαμαι επεσαν λιγο να με φανε για αυτο :P) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...