Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 14 minutes ago, Basilisc said: Τι κυκλοφόρησαν η MS και η Sony; Πού διαφωνείς; Τα remasters του PS2 σε 1080p τα έτρεχε το PS3. 😛 1
Braveheart1980 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Captain Toad Treasure Tracker [Switch Review] 5
NEKROMA Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Το horizon σε 2κ παντως ειναι πανεμορφο στο pro ,ενταξει το switch ειναι και φορητο αντε αργοτερα να το κανουν 1080p max. 4κ δυσκολο σε φορητο και δεν χρειαζεται κιολας ,ειδαμε και το xbox που εχει την καλυτερη κονσολα xbox-x και δεν την αγωραζει κανενας
Mistwalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Για screen protector καλό από ebay ποιο ή ποια προτείνετε; Οτι και να παρεις να ειναι tempered glass μη τις κοιτας καθολου τις ζελατινες.Εγω προτιμησα να παρω τις orzly οπου ειναι απο τα μεγαλα ονοματα και εμεινα ευχαριστημενος οπως και παρα πολυ κοσμος απο τα review που εβλεπα.Νομιζω ειναι και το μοναδικο τις προκοπης οπου εχει τις full διαστασεις της οθονης.Κατα διαστηματα το βλεπω και στο skroutz στ 14€ δεν ξερω αν το εχει ακομα.Στο amazon απ οπου το ειχα παρει εχει 8€ χωρις μεταφορικα,λογικα θα το εχει και το ebay. 1
tiniakos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Σε ευχαριστώ. Πήρα ένα πακέτο με δύο τζαμάκια από ebay και πωλητή στην Αγγλία με 10 λίρες.
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Mistwalker είπε Σιγουρα ο κυριος λογος που δεν το εβαλαν ειναι για να μην βγει πιο ακριβη η κονσολα αλλα και οπως το λενε οτι δεν χρειαζεται δεν εχουν αδικο.Εχει δικια του οθονη οπου κριμα που δεν ειναι 1080p αλλα εκει θα αυξανοταν παλι το κοστος(τσιπιδες γιαπωνεζοι)οποτε πηγαν στην καλυτερη πιο φθηνη επιλογη 720p.Στις ΤV δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλεις εξτρα κοστος για το 4κ οπου ας πουμε στα 100 σπιτια 4κ θα εχουν τα 10 ενω full hd ειναι σχεδον ολες οι ΤV πλεον.Το αστειο ειναι οτι τα game που εβγαλε μεχρι τωρα η nintendo κανενα δεν πιανει τα 1080p😂 Εννοείται ότι στο φορητό θα πάνε σε 720p για εξοικονόμηση ενέργειας. Για την tv και να ήθελε να βάλει 4k με το hardware που επέλεξε δεν μπορεί. Γενικά από την στιγμή που επέλεξε το hybrid μοντέλο ξέραμε ότι οι δυνατότητες θα είναι περιορισμένες. Άλλο αυτό και άλλο να μας δουλεύει μέσα στα μούτρα λέγοντας ότι δεν υπάρχει διείσδυση των 4k στα σπίτια. 2 ώρες πριν, Basilisc είπε Τι κυκλοφόρησαν η MS και η Sony; PS3, X360. OK upscaled full HD 😛
anarchy79 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Παιδες κανένας φορτιστης αυτοκινήτου καλός για το switch υπαρχει?
Tresorikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Παιδες κανένας φορτιστης αυτοκινήτου καλός για το switch υπαρχει? Πάρε power bank της xiaomi με 15 ευρώ 10000 mhκ αι είσαι πασας κ τον έχεις παντού.. Λένε στο ίντερνετ ότι μπορεί να έχει θέμα το switch αλλά εγώ το φορτιζω αρκετά συχνά με το power bank κ όλα κομπλέ δόξα τω Θεω
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 To octopath traveller sold out στην Ιαπωνια και η Square βγήκε και ζήτησε συγνώμη. http://www.ign.com/articles/2018/07/16/square-enix-issues-apology-for-underestimating-octopath-traveler-demand
Mistwalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Τζαμπα χαρηκα για το sega ages οτι θα δινουν καθε τοσο απο κανα game δωρεαν οπως τα κινητα.Ξεκιναει τον Αυγουστο με 2 games sonic 1 και thunderforce 4 οπου θα κανουν καπου στα 7€ το καθενα οπως και τα games που δινει τωρα η hamster.
Chocobo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Τελος και το zelda.Με πανω απο 150 ωρες gameplay μπορω να πω πως το ψιλοβαεθηκα μετα απο καποια φαση. Ο λογος διοτι απο τις 20-30 ωρες αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι πως λειτουργει ο κοσμος του και την αδιακοπη λουπα.Παραδειγμα καθε κορυφη θα εχει ενα κοροκ πανω.Οποτε βοηθας καποιον τυχαιο θα σου δινει reward ενα γευμα.Τα quest δινουν ασημαντα ποσα rupee.Τα side quest επισης στο ιδιο μοτιβο με ελαχιστες εξαιρεσεις. Λογω του open world δεν υπαρχει καμια εξελιξη στο σεναριο και κανεις npc δεν εχει καποια ιδιαιτερη ιστορια /side quest. Μιας και εχω παιξει πολυ skyrim και fallout μου τα θυμησε πολυ οσον αφορα το loop στο gameplay. Σιγουρα πολυ καλο παιχνιδι αλλα για μενα τουλαχιστον ακομα και το windwaker(που το εχω 3ο στη λιστα zelda) ειναι καλυτερο.Κατι λειπει απο το botw , ισως η μαγια τον zelda παιχνιδιων , ισως το μυστηριο. Απλα εχω παιξει το ocarina και το majoras 3-4 φορες , το windwaker 2 και ολα τα αλλα απο πλευρας gameboy / snes απο μια φορα(link to the past , spirit tracks κλπ κλπ ) δεν βλεπω ομως να ξαναπιανω στα χερια μου το botw ποτε ξανα. Σιγουρα παντως απο τους τοπ τιτλους στο switch. 3
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Captain Toad Treasure Tracker [Switch Review] Το πήρα για τις διακοπές μου - μαζί με το octopath αλλά αυτό ακόμα δεν το έχω καν βάλει. Πολύ ωραίο puzzle game και σίγουρα με μεγάλη διάρκεια. Τρεις φορές playthrough minimum κάθε πίστα για το 100%. Ένας τίτλος που "βρωμάει" φορητότητα....είναι το πρώτο παιχνίδι που απλά πήρα την switchάρα και ξάπλαρα στο κρεββάτι. Docked δεν το χω δει ακόμη και δεν ξέρω και αν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία
valandis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Με το Splatoon 2 ή το Arms μπορούν να παίξουν 2 παίχτες εναντίον με το ίδιο Nintendo Switch ;
alet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, valandis είπε Με το Splatoon 2 ή το Arms μπορούν να παίξουν 2 παίχτες εναντίον με το ίδιο Nintendo Switch ; Στο splatoon οχι ,θες 2 switch για local 1 1
Braveheart1980 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, valandis είπε Με το Splatoon 2 ή το Arms μπορούν να παίξουν 2 παίχτες εναντίον με το ίδιο Nintendo Switch ; Στο ARMS παίζουν έως 4 παίχτες σε ένα Switch! Στο Splatoon ότι σου είπε το παληκάρι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις