Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Επειδή έχει αρχίζει και με συγχύζει αυτό το πράγμα, υπάρχει τρόπος να γίνονται αυτόματα update όλα τα games που έχω όταν συνδέομαι στο internet, χωρίς να χρειάζεται να κάνω updates μεμονώμενα κάθε φορά που κάνω launch ένα game; Έλεος δηλαδή, παντού αυτόματα γίνονται τα updates, τι ρόλο βαράει η Ν και σε αυτό το κομμάτι δεν τον καταλαβαίνω.
non-serviam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε Oποιος θελει GRIS physical τοτε τσιμπαει απο εδω που μολις εγινε διαθεσιμο. https://specialreservegames.com/collections/gris Αδερφέ θα με φιλοξενήσεις αν με διώξει η γυναίκα από το σπίτι όταν το δει; 😬😂
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Καλά δεν είναι και τόσο φοβερό το Gris ώστε να αξίζει €70 (πόσω μάλλον €220 or so), μην τρελαθούμε. Όμορφο game, βγάζει «ζεστά» συναισθήματα αλλά ως εκεί, δεν άλλαξε η ζωή μου τώρα που το παίζω.
mansa2k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Και η Ν πάντως το έχει παραξηλώσει σε ορισμένα θέματα. Πληροφορίες με το σταγονόμετρο μιλάμε. Έχει βουήξει ο τόπος για Switch Mini κι αυτοί νομίζουν ότι το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. Τράτζικ. Αυτό είναι το "τίμημα" της Direct προσέγγισης με Ν να επιλέγει τους χρόνους για περαιτέρω ανακοινώσεις. Πέρυσι που δεν είχαν τίποτα να παρουσιάσουν τα νέα κυκλοφορούσαν με το σταγονόμετρο. Βέβαια περί software τα έχω ξαναγράψει επομένως ας μην επαναλαμβάνομαι. Από αυτά που ακούγονται πάντως φαίνεται ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων το υποτιθέμενο NSW Pro να είναι 50% ισχυρότερο από την τωρινή έκδοση. Ουσιαστικά θα μπορεί να αποδίδει καλύτερα στα επίπεδα που κινείται το σύστημα τώρα παρά ότι θα πλησιάσει περισσότερο στα υπόλοιπα συστήματα.
non-serviam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Malthador είπε Καλά δεν είναι και τόσο φοβερό το Gris ώστε να αξίζει €70 (πόσω μάλλον €220 or so), μην τρελαθούμε. Όμορφο game, βγάζει «ζεστά» συναισθήματα αλλά ως εκεί, δεν άλλαξε η ζωή μου τώρα που το παίζω. Εδώ θα δώσω(ουμε) 80 για το LA, ξαναζεσταμένο φαγητό και με πολύ λιγότερο έξτρα περιεχόμενο, αυτό σε πείραξε; Που είναι και κάργα όμορφο σαν παιχνίδι. Βέβαια στο Switch δεν το έχω ακουμπήσει και ελπίζω να μην είναι φόλα... Πάντως παιχνίδι που πραγματικά με είχε αφήσει μαλάκα παίζει να ήταν μόνο το Metal Gear Solid. 1998, απίστευτα γραφικά, σκηνοθεσία ταινίας Hollywood, βαρύ περιεχόμενο και μουσική που γαμούσε. Intro χαραγμένο βαθιά στον εγκέφαλο (από το Policenauts)... edit: Πω με γάμησες τώρα. Τριπ του δε παστ. Πάρε και το τραγούδι τέλους... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από non-serviam
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 15 minutes ago, non-serviam said: Εδώ θα δώσω(ουμε) 80 για το LA, ξαναζεσταμένο φαγητό και με πολύ λιγότερο έξτρα περιεχόμενο, αυτό σε πείραξε; Που είναι και κάργα όμορφο σαν παιχνίδι. Βέβαια στο Switch δεν το έχω ακουμπήσει και ελπίζω να μην είναι φόλα... Πάντως παιχνίδι που πραγματικά με είχε αφήσει μαλάκα παίζει να ήταν μόνο το Metal Gear Solid. 1998, απίστευτα γραφικά, σκηνοθεσία ταινίας Hollywood, βαρύ περιεχόμενο και μουσική που γαμούσε. Intro χαραγμένο βαθιά στον εγκέφαλο (από το Policenauts)... edit: Πω με γάμησες τώρα. Τριπ του δε παστ. Πάρε και το τραγούδι τέλους... Πώς έγινε το άλμα από το κορίτσι με την περίοδο στο macho ρσενικό που τα πηδάει όλα;
non-serviam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Malthador είπε Πώς έγινε το άλμα από το κορίτσι με την περίοδο στο macho ρσενικό που τα πηδάει όλα; Μίλησες για παιχνίδια που σου αλλάζουν την ζωή. Ένα ήρθε αμέσως στο μυαλό μου! Πάντως θα πλήρωνα αρκετά για μια έκδοση του στο Switch. Και για το Silent Hill... Άρε Konami...
james9tito Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, non-serviam είπε Μίλησες για παιχνίδια που σου αλλάζουν την ζωή. Ένα ήρθε αμέσως στο μυαλό μου! Πάντως θα πλήρωνα αρκετά για μια έκδοση του στο Switch. Και για το Silent Hill... Άρε Konami.. Silent Hill 2 μπορώ να το πληρώσω χίλιες φορές ακόμα και σε Nokia 3310 ξερωγω αν βγει. Βέβαια στο ίδιο ύφος οι μαϊμούδες που διοικούν τη Ν έχουν τα δικαιώματα των fatal frame και κοιμούνται όρθιοι. Μιλάμε για παιχνιδι που το gameplay του φωνάζει switch με gyro controls και σε ένα genre που πάσχουν ακόμη και τα twins.
non-serviam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Oninaki τσίμπησε κανείς; Λέω να το πάρω psychical... 1 ώρα πριν, james9tito είπε Silent Hill 2 μπορώ να το πληρώσω χίλιες φορές ακόμα και σε Nokia 3310 ξερωγω αν βγει. Βέβαια στο ίδιο ύφος οι μαϊμούδες που διοικούν τη Ν έχουν τα δικαιώματα των fatal frame και κοιμούνται όρθιοι. Μιλάμε για παιχνιδι που το gameplay του φωνάζει switch με gyro controls και σε ένα genre που πάσχουν ακόμη και τα twins. Όντως... 'Η κανένα Pro της προκοπής για το Switch. Σκατά έχουν στο κεφάλι τους εκεί στην Konami.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, chek2fire said: είχα στείλει email στο public πριν το βάλουν στο site τους προς πώληση και σήμερα μου ήρθε αυτή εδώ η απάντηση από τι φαίνεται πολύ πριν από μένα είχαν στείλει και άλλοι και είχαν κλείσει τα κομμάτια που θα φέρει το public και όπως το σκέφτομαι μάλλον ανέβασαν στο store τους τα ελάχιστα κομμάτια που δεν είχαν ακόμα διαθέσει γιαυτό και έφυγαν μέσα σε χρόνο μηδέν. Απαράδεκτη απάντηση καταστήματος. Με ορθογραφικά και άπειρα άλλα λάθη, όχι ευγενική ως όφειλε. Πραγματικά απορώ αν τους ελέγχει κανείς για αυτές τις απαντήσεις... 18 hours ago, non-serviam said: Το θέλω σαν τρελός στο PC αλλά δεύτερο 60ρι χωρίς υποστήριξη ultrawide δεν δίνω. Η έκδοση για PC είναι αρκετά αρτιότερη στον οπτικό τομέα, αλλά και αυτή του switch είναι αρκετά fair. Ειδικά συγκρίνοντας και τον σχεδόν 1 χρόνο διαφορά στις κυκλοφορίες. Κατά τ' άλλα ναι το video είναι λίγο biased αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα εκεί έξω. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από GeorgeMan
Xentimus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Έχει κανείς παραγγείλει πρόσφατα το skull & co gripcase μαζί με την θήκη μεταφοράς, να μας πει τι παίζει με το τελωνείο;; σκέφτομαι να το πάρω αλλά φοβάμαι μην φύγουν άλλα 20-25 ευρώ λόγω τελωνείου.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Κατά τ' άλλα ναι το video είναι λίγο biased αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα εκεί έξω. Μα γιατί, αφού οι άνθρωποι εκεί είναι «επαγγελματίες», ποιός ο λόγος να κοιτάξουμε παραέξω. Γελάνε και τα τσιμέντα... 1 ώρα πριν, Xentimus είπε Έχει κανείς παραγγείλει πρόσφατα το skull & co gripcase μαζί με την θήκη μεταφοράς, να μας πει τι παίζει με το τελωνείο;; σκέφτομαι να το πάρω αλλά φοβάμαι μην φύγουν άλλα 20-25 ευρώ λόγω τελωνείου. Έχω παραγγείλει τέσσερις φορές από αυτούς και δεν πέρασε τίποτα τελωνείο. Γράφουν επάνω χαμηλή τιμή και το δηλώνουν σαν case, οπότε λίγο δύσκολο να περάσει τελώνειο κάτι τέτοιο. On the other hand, οι γκασμάδες του Satisfye έγραφαν χύμα $60 έξω από το κούτι 1
Xentimus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχω παραγγείλει τέσσερις φορές από αυτούς και δεν πέρασε τίποτα τελωνείο. Γράφουν επάνω χαμηλή τιμή και το δηλώνουν σαν case, οπότε λίγο δύσκολο να περάσει τελώνειο κάτι τέτοιο. On the other hand, οι γκασμάδες του Satisfye έγραφαν χύμα $60 έξω από το κούτι Καλά ναι με το satisfye με έκαψαν και εμένα! κατευθείαν από τελωνείο είχε περάσει! χαχα! Ευχαριστώ πολύ!
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Bloodstained team “immediately shifting resources to improve performance and stability for the Switch” 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις