Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, mansa2k said:

Απλά ο καθένας κινείται με βάση τα συμφέροντα του. Το DF πουλάει τεχνικές αναλύσεις και συγκρίσεις σε όποιο επίπεδο και αν είναι αυτό. Η Ν βασικά τους χαλάει την δουλειά, αυτοί επιθυμούν "δυνατό" ή καλύτερα mainstream hardware ώστε να έχουν το ανάλογο περιεχόμενο να παρουσιάσουν. Κάτι αντίστοιχο με την Epic όπου επί περιόδου Wii-WiiU (ειδικά Wii) έλεγαν τα χειρότερα για την Ν που δεν υποστήριζε τις μηχανές τους και τώρα στάζουν μέλι.

Αδιάφορο, ας τους χαλάει τη σούπα, αυτοί πρέπει να είναι συνεπείς στο προϊόν που πουλάει το μαγαζάκι τους.

Αν θέλουν να μετράνε νούμερα και καρέ να το κάνουν σωστά, αλλιώς καταντάνε γραφικοί. Επίσης, αν θέλουν να νοούνται δημοσιογράφοι, θα πρέπει να διπλοτσεκάρουν τις πηγές τους, όχι να πετάνε αρλούμπες κι όποιος τσιμπήσει.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κατι αντιστοιχο σιγουρα θα κανουν και τα σκρουτζομαγαζα που εκει η επικοινωνια με τον πελατη ειναι πιο αμεση απο τις αλυσιδες ακομα και σε στο να γινει καποια προσωπικη παραγγελια/κράτηση.

Περαν τουτου στις αλυσιδες ειχαν αναφερθει και παλιοτερα περιστατικα που οι υπαλληλοι για προπαραγγελιες ή και προσφορες(πριν γινουν διαθεσιμες)ενημερωναν πρωτα γνωστους και φιλους για να κανουν τις οποιες κρατησεις και μετα τα εκαναν διαθεσιμα προς το κοινο που φευγανε out of stock γρηγορα.

Ουτως ή αλλως στην αγορα μας τα παιχνιδια της Nintendo γενικα δεν πουλανε τοσο οσο στο εξωτερικο,με αποτελεσμα να ειναι ουτως ή αλλως και μικροτερη η διαθεσιμοτητα απο τους προμηθευτες.

Εγώ ψάχνω γνωστό σε αντίστοιχο κατάστημα να το κρατήσει χαχα. Ούτε στο στρατό δεν έβαλα βυσμά και θα βάλω για μια collector's edition.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Απαράδεκτο comparison, εντελώς misleading. Κλασικά το DF είναι biased ενάντια της Ν.

Το Digital Foundry κυριως σε αυτη την γενια κονσολων απο τα συγκριτικα αυτα του εφτιαξε ας το πουμε ονομα.

Δεν τους ενδιαφερει κατι αλλο για τα ιδια τα παιχνιδια(περαν ισως του John που φαινεται να ασχολειται παραπανω) ή τις ιδιες τις πλατφορμες,τιμες ή οτιδηποτε αλλο περαν απο τεχνικη συγκριση.

Φανταζομαι γιαυτο το λογο θα τους στελνουν και οι εταιρειες δωρεαν δειγματα παιχνιδιων.

Σκεψου οτι το 2 εβδομαδων video αυτο εχει(ελαφρως)περισσοτερα views απο το αρχικο video που ειχαν ανεβασει για την εκδοση του Switch πριν 11μηνες.

Fortnight engine κατα τα αλλα :lol:

3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εγώ ψάχνω γνωστό σε αντίστοιχο κατάστημα να το κρατήσει χαχα. Ούτε στο στρατό δεν έβαλα βυσμά και θα βάλω για μια collector's edition.

Σε πιστευω δεν μου κανει εντυπωση.

Εχω ψωνισει σχεδον απο τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα και εχω πετυχει τετοιες κρατησεις πριν την κυκλοφορια ενος δημοφιλους παιχνιδιου ακριβως επειδη ουτως ή αλλως δεν φερνουν και πολλα αντίτυπα(περαν της συλλεκτικης του BOTW που ηταν και launch/system seller τιτλος και ειχε ζητηση). 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stafftw είπε

Φιλε μου μπορω να βαλω εσενα βυσμα να μου βρεις και εμενα μια :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αδιάφορο, ας τους χαλάει τη σούπα, αυτοί πρέπει να είναι συνεπείς στο προϊόν που πουλάει το μαγαζάκι τους.

Αν θέλουν να μετράνε νούμερα και καρέ να το κάνουν σωστά, αλλιώς καταντάνε γραφικοί. Επίσης, αν θέλουν να νοούνται δημοσιογράφοι, θα πρέπει να διπλοτσεκάρουν τις πηγές τους, όχι να πετάνε αρλούμπες κι όποιος τσιμπήσει.

Σίγουρα πάντως θα επιθυμούσαν η Ν να έχει ισχυρότερο hardware. Ακόμα και έτσι  κινούνται στα πλαίσια της δουλειά τους, τα υπόλοιπα ας τα κρίνει ο καθένας όπως θέλει.

Σχετικά με την δημοσιογραφία μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω διότι στο χώρο της συγκεκριμένης βιομηχανίας επικρατεί χάος. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που θυμάμαι ήταν την πρώτη φορά που η Ν ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει ζωντανή παρουσίαση στην Ε3 και θα προβεί σε NDirect.  Παρόλο που διευκρίνισαν πως θα είναι κανονικά στην Ε3 για παρουσίαση υλικού στους παρευρισκόμενους αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκτενής παραπληροφόρηση. Ο συγχωρεμένος Iwata έφτασε στο σημείο μέσω του ND να εξηγεί και να παρουσιάζει πως η Ν θα έχει δικό της χώρο στην Ε3 και το ίδιο έγινε στο συνέδριο των μετόχων που ακολούθησε.

Τώρα που η Ν έχει εξασφαλίσει απευθείας επικοινωνία με το κοινό οι σχετικοί δημοσιογραφίσκοι έχουν κάτσει στην γωνία. Πλέον δεν μαθαίνεις τίποτα καινούργιο από σχετικούς εξειδικευμένους ιστότοπους, ακόμα και αυτοί αναπαράγουν υλικό από social media όπως twitter, youtube αλλά και leakers. Το DF δεν αποτελεί εξαίρεση στο χάος που επικρατεί για να μην γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν και θυμηθούμε για αναλύσεις που ήταν ίδιες να τις παρουσιάζουν ως διαφορετικές,για κείμενα και μέρη βίντεο που διεγράφησαν και πάει λέγοντας. Απλά με τον καιρό έμαθαν από τα λάθη τους.

Κατά τα άλλα το ΟΤ των 60fps και 4K να δούμε κατά πόσο διαφορετικά νούμερα πωλήσεων θα κάνει στο PC.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ison είπε

Φιλε μου μπορω να βαλω εσενα βυσμα να μου βρεις και εμενα μια :)

Αν βρω παραπάνω από ένα θα σε ειδοποιήσω, αν και μεταξύ μας μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να πάρει 4-5 και μετά στη μαύρη αγορά να κάνει μια μικρή περιουσία και να συνεχίσει έτσι.

Επεξ/σία από stafftw
Δημοσ.

Παιδια περιμενα σα ΤΡΕΛΟΣ το Bloodstained πραγματικα! Το εκανα preorder και το περιμενω ακομα (κυκλοφορει σημερα αλλα για καποιο λογο τα retail σ ολα τα σκρουτζομαγαζα θα το εχουν 28 του μηνα) και ειμαι ακομα σκεπτικος εαν πρεπει τελικα να το ακυρωσω και να παω για την εκδοση του PS4. Απο την αλλη η φορητοτητα του Switch ειναι ο κυριος λογος που το ηθελα για το Switch μιας και πιστευα πως η εκδοση θα ειναι αρκετα δυνατη! Διαβαζω πως ισως γινει κατι με την εκδοση 1.02 αλλα απ οτι βλεπω δεν πρεπει να εχει κυκλοφορησει ακομα. Πραγματικα δε ξερω τι να κανω! Απο τι μια σκεφτομαι να ακυρωσω τη παραγγελια και απο την αλλη να περιμενω να δω τι θα γινει τελικα. 

Απ οσο θυμαμαι υπηρχαν και αλλες τετοιες περιπτωσεις απο τιτλους για το Switch με πιο προσφατο το Saints Row 3. Τι εχει γινει με αυτα τα games εχει αλλαξει κατι με τα patches? Επισης καπου διαβασα και για το Hollow Knight πως στην αρχη η εκδοση του Switch ηταν το ιδιο unplayable. Ισχυε κατι τετοιο?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, duende είπε

δε νομιζω οτι εχει εμφανιστει ξανα σε καποιο site το zelda, μετα τις παραγγελιες (και ακυρωσεις που φαγανε καποιοι) σε media,public και console club εχει πεσει πολλη ησυχια..

χμμμ δεν ειναι πολυ καλα τα νεα για το bloodstained

5 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Με έσωσες 40€ για τώρα, ήμουν έτοιμος να τα σκάσω απευθείας με το που έβγαινε. Τώρα θα τα κρατήσω μέχρι να στρώσει η κατάσταση. 

Σε ευχαριστω κι εγω αδερφε. Κατι θετικο δεν διαβασα κι εγω για το Bloodstained... Το περιμενα πως και πως για να ειμαι στην αναμονη των updates! Welcome to next gen gaming! Το βασικο ερωτημα ειναι αλλο:  Να το παρω σε X1S ή να περιμενω μηπως και το στρωσουν? Προσωπικα δεν βλεπω να στρωνει η εκδοση για το NSW, αλλα θα το γουσταρα τρελα σε handheld.

6 ώρες πριν, duende είπε

6 ώρες πριν, duende είπε

Επεξ/σία από petecj101
Δημοσ.

τι να πω κι εγω με την χρυσολουσια του CTR ? 480p undocked δειχνει σαν να  ριξανε  βαζελινη πανω στην οθονη  της ταμπλετας, θολο και τιγκα  στα jaggies 😕 

online  με  2ο παικτη οπως στα mario kart (wii και μετα) δεν παιζει, με αλλα λογια θα ασχολουμαι μονο οταν ειμαι μονος  σπιτι και το εχω στο dock, καλα κρασα ... 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Arikado είπε

Παιδια περιμενα σα ΤΡΕΛΟΣ το Bloodstained πραγματικα! Το εκανα preorder και το περιμενω ακομα (κυκλοφορει σημερα αλλα για καποιο λογο τα retail σ ολα τα σκρουτζομαγαζα θα το εχουν 28 του μηνα) και ειμαι ακομα σκεπτικος εαν πρεπει τελικα να το ακυρωσω και να παω για την εκδοση του PS4. Απο την αλλη η φορητοτητα του Switch ειναι ο κυριος λογος που το ηθελα για το Switch μιας και πιστευα πως η εκδοση θα ειναι αρκετα δυνατη! Διαβαζω πως ισως γινει κατι με την εκδοση 1.02 αλλα απ οτι βλεπω δεν πρεπει να εχει κυκλοφορησει ακομα. Πραγματικα δε ξερω τι να κανω! Απο τι μια σκεφτομαι να ακυρωσω τη παραγγελια και απο την αλλη να περιμενω να δω τι θα γινει τελικα. 

Απ οσο θυμαμαι υπηρχαν και αλλες τετοιες περιπτωσεις απο τιτλους για το Switch με πιο προσφατο το Saints Row 3. Τι εχει γινει με αυτα τα games εχει αλλαξει κατι με τα patches? Επισης καπου διαβασα και για το Hollow Knight πως στην αρχη η εκδοση του Switch ηταν το ιδιο unplayable. Ισχυε κατι τετοιο?

Το Hollow knight το πήρα day 1 και έπαιζε μια χαρά δε θυμάμαι να με ενόχλησε κάτι. 

Εφόσον θες να παίξεις τώρα δεν υπάρχει δίλημμα το παίρνεις σε ps4 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς περιμένεις μπας και.. 

• Sad 1
Δημοσ.

αν κρινω το 2.7 μεχρι στιγμης στο metacritic μαλλον κατι ηξεραν που καθυστερησαν την κυκλοφορια του, μη τους χαλασει το launch στις αλλες πλατφορμες.. εγω θα περιμενω παντως,τετοια παιχνιδακια αξιζει να τα παιζεις φορητα..

• Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Fulgore said:

Το Digital Foundry κυριως σε αυτη την γενια κονσολων απο τα συγκριτικα αυτα του εφτιαξε ας το πουμε ονομα.

Δεν τους ενδιαφερει κατι αλλο για τα ιδια τα παιχνιδια(περαν ισως του John που φαινεται να ασχολειται παραπανω) ή τις ιδιες τις πλατφορμες,τιμες ή οτιδηποτε αλλο περαν απο τεχνικη συγκριση.

Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο πέραν της σύγκρισης, συμφωνώ, αλλά τουλάχιστον αυτό ας το κάνουν σωστά. Δεν μπορεί να λένε ότι η έκδοση του Switch είναι «κομμένη» σε σχέση με αυτή του PC, από τη στιγμή που ο τίτλος στο PC είναι port από το Switch. Επίσης, τι σημαίνει «upcoming Yoshi game»; Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.

5 hours ago, mansa2k said:

Σίγουρα πάντως θα επιθυμούσαν η Ν να έχει ισχυρότερο hardware. Ακόμα και έτσι  κινούνται στα πλαίσια της δουλειά τους, τα υπόλοιπα ας τα κρίνει ο καθένας όπως θέλει.

Σχετικά με την δημοσιογραφία μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω διότι στο χώρο της συγκεκριμένης βιομηχανίας επικρατεί χάος. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που θυμάμαι ήταν την πρώτη φορά που η Ν ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει ζωντανή παρουσίαση στην Ε3 και θα προβεί σε NDirect.  Παρόλο που διευκρίνισαν πως θα είναι κανονικά στην Ε3 για παρουσίαση υλικού στους παρευρισκόμενους αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκτενής παραπληροφόρηση. Ο συγχωρεμένος Iwata έφτασε στο σημείο μέσω του ND να εξηγεί και να παρουσιάζει πως η Ν θα έχει δικό της χώρο στην Ε3 και το ίδιο έγινε στο συνέδριο των μετόχων που ακολούθησε.

Τώρα που η Ν έχει εξασφαλίσει απευθείας επικοινωνία με το κοινό οι σχετικοί δημοσιογραφίσκοι έχουν κάτσει στην γωνία. Πλέον δεν μαθαίνεις τίποτα καινούργιο από σχετικούς εξειδικευμένους ιστότοπους, ακόμα και αυτοί αναπαράγουν υλικό από social media όπως twitter, youtube αλλά και leakers. Το DF δεν αποτελεί εξαίρεση στο χάος που επικρατεί για να μην γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν και θυμηθούμε για αναλύσεις που ήταν ίδιες να τις παρουσιάζουν ως διαφορετικές,για κείμενα και μέρη βίντεο που διεγράφησαν και πάει λέγοντας. Απλά με τον καιρό έμαθαν από τα λάθη τους.

Κατά τα άλλα το ΟΤ των 60fps και 4K να δούμε κατά πόσο διαφορετικά νούμερα πωλήσεων θα κάνει στο PC.

Και η Ν πάντως το έχει παραξηλώσει σε ορισμένα θέματα. Πληροφορίες με το σταγονόμετρο μιλάμε. Έχει βουήξει ο τόπος για Switch Mini κι αυτοί νομίζουν ότι το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. Τράτζικ.

1 hour ago, Arikado said:

Δεν είχε performance προβλήματα το Hollow Knight, από day one κομπλέ έπαιζε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Games μα παρομοια προβληματα σα το Bloodstained τι απεγιναν? Ξερουμε τπτ?

Επεξ/σία από Arikado
Δημοσ.

Εγώ το Bloodstained το παίζω στη φορητή του μορφή.Εχει θέματα αλλά μια χαρά τσουλαει.Προφανως δε μιλάμε για σωστό port αλλά μια χαρά ξεχαρμανιαζω μαζί του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...