duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 εχει ανεβει και αυτο το βιντεακι..για την ωρα πεφτει αρκετο κραξιμο..κριμα 3 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Με έσωσες 40€ για τώρα, ήμουν έτοιμος να τα σκάσω απευθείας με το που έβγαινε. Τώρα θα τα κρατήσω μέχρι να στρώσει η κατάσταση. και γω εριξα ακυρο, θα περιμενω να μαζευτει (αν μαζευεται) και πεσει στο 20ρικο max
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, duende είπε εχει ανεβει και αυτο το βιντεακι..για την ωρα πεφτει αρκετο κραξιμο..κριμα και γω εριξα ακυρο, θα περιμενω να μαζευτει (αν μαζευεται) και πεσει στο 20ρικο max Τα 30FPS δεν με πειράζουν τόσο (με πειράζουν φυσικά) όσο αυτά που διάβασα ότι το framerate πραγματικά tankάρει σε διάφορα σημεία χωρίς λόγο. Ποια ομάδα το ανέλαβε να το μεταφέρει στο switch; Γιατί δεν είναι η ομάδα του IGA σίγουρα. Αν πράγματι ισχύει και δεν είναι απλά παλιότερος κώδικας τότε μαύρο και αναμονή για να διορθωθεί ΑΝ διορθωθεί. Αν το τελικό προϊόν είναι εντάξει τότε οκ. Υπομονή λίγες ώρες να δούμε τι ισχύει.
james9tito Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Τα 30FPS δεν με πειράζουν τόσο (με πειράζουν φυσικά) όσο αυτά που διάβασα ότι το framerate πραγματικά tankάρει σε διάφορα σημεία χωρίς λόγο. Ποια ομάδα το ανέλαβε να το μεταφέρει στο switch; Γιατί δεν είναι η ομάδα του IGA σίγουρα. Αν πράγματι ισχύει και δεν είναι απλά παλιότερος κώδικας τότε μαύρο και αναμονή για να διορθωθεί ΑΝ διορθωθεί. Αν το τελικό προϊόν είναι εντάξει τότε οκ. Υπομονή λίγες ώρες να δούμε τι ισχύει. Πειτε μου οτι κανει και 10 ευρω ακριβοτερα στο switch να πεσω κατω..
MetalPrime Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Τα 30FPS δεν με πειράζουν τόσο (με πειράζουν φυσικά) όσο αυτά που διάβασα ότι το framerate πραγματικά tankάρει σε διάφορα σημεία χωρίς λόγο. Ποια ομάδα το ανέλαβε να το μεταφέρει στο switch; Γιατί δεν είναι η ομάδα του IGA σίγουρα. Αν πράγματι ισχύει και δεν είναι απλά παλιότερος κώδικας τότε μαύρο και αναμονή για να διορθωθεί ΑΝ διορθωθεί. Αν το τελικό προϊόν είναι εντάξει τότε οκ. Υπομονή λίγες ώρες να δούμε τι ισχύει. και στο PC έχει θεματάκια με το framerate... Playtesting δεν έκαναν;;;
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 hours ago, duende said: μου ειπαν οτι δε στελνουν ελλαδα, απλα και ξερα. δεν ειπαν γιατι, υποθετω οτι μας θεωρουν μπανανια.. εχω το goplay και δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο οσον αφορα το εργονομικο κομματι, αλλα ειχα την απορια μηπως το skull ειναι πιο εργονομικο, μιας και εχει και μεγαλυτερη θηκη μεταφορας, ενω του Goplay ειναι τσιμα-τσιμα. συν οτι εχει 40 δολλαρια με δωρεαν μεταφορικα και στελνει ελλαδα..υποθετω κανα 25ρι τελωνειο εννοειται οτι εχω μονταρει το αριστερο με dpad να υποθεσω οτι το skull κανει κανα μηνα να ερθει? btw ρισκαρε κανεις με το jumpgate dock? Πιο παλιά έστελναν πάντως, τέσπα. Η Skull & Co στέλνει από Κίνα. Σε κανά δυο βδομάδες μου έρχονται συνήθως. Το jumpgate παίζει κομπλέ, αλλά παίζω σπάνια docked. 1
duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Τα 30FPS δεν με πειράζουν τόσο (με πειράζουν φυσικά) όσο αυτά που διάβασα ότι το framerate πραγματικά tankάρει σε διάφορα σημεία χωρίς λόγο. Ποια ομάδα το ανέλαβε να το μεταφέρει στο switch; Γιατί δεν είναι η ομάδα του IGA σίγουρα. Αν πράγματι ισχύει και δεν είναι απλά παλιότερος κώδικας τότε μαύρο και αναμονή για να διορθωθεί ΑΝ διορθωθεί. Αν το τελικό προϊόν είναι εντάξει τότε οκ. Υπομονή λίγες ώρες να δούμε τι ισχύει. εγω δε κολλαω τοσο στα fps οσο στο οπτικο κομματι..η εκδοση του switch φαινεται να ειναι σαφως υποδεεστερη σε γραφικα..το οποιο μου κανει μεγαλη εντυπωση, γιατι μιλαμε για ενα indie 2d (οκ, "2.5d") πλατφορμακι, θα περιμενα σε οποιαδηποτε κονσολα να "πεταει"...τεσπα
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 είχα στείλει email στο public πριν το βάλουν στο site τους προς πώληση και σήμερα μου ήρθε αυτή εδώ η απάντηση Αναφορά σε κείμενο Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Public.gr Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το προιόν"The Legend of Zelda: Link's Awakening "έχουν κλείσει η προπαραγγελίες εδώ και καιρό.Επιπρόσθετα,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το προιόν "Astral Chain" δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση αν θα το φέρουμε.Σε περίπτωση που έρθει θα αναρτηθεί στο site. από τι φαίνεται πολύ πριν από μένα είχαν στείλει και άλλοι και είχαν κλείσει τα κομμάτια που θα φέρει το public και όπως το σκέφτομαι μάλλον ανέβασαν στο store τους τα ελάχιστα κομμάτια που δεν είχαν ακόμα διαθέσει γιαυτό και έφυγαν μέσα σε χρόνο μηδέν. 2
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, james9tito είπε Πειτε μου οτι κανει και 10 ευρω ακριβοτερα στο switch να πεσω κατω.. Οχι, σε physical τουλάχιστον η τιμή είναι ίδια με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Φαντάζομαι και digital το ίδιο θα ισχύει. 3 λεπτά πριν, duende είπε εγω δε κολλαω τοσο στα fps οσο στο οπτικο κομματι..η εκδοση του switch φαινεται να ειναι σαφως υποδεεστερη σε γραφικα..το οποιο μου κανει μεγαλη εντυπωση, γιατι μιλαμε για ενα indie 2d (οκ, "2.5d") πλατφορμακι, θα περιμενα σε οποιαδηποτε κονσολα να "πεταει"...τεσπα Για εμένα βάση αυτού που είδα είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για την ίδια ομάδα που έκανε την δουλειά. Αλλος ασχολήθηκε με την switch έκδοση. Πέραν των υπολοίπων θεωρώ ότι τα όποια προβλήματα είναι καθαρά optimisation το οποίο μπορεί να γίνει και μετά την κυκλοφορία και να στρώσει η φάση. Περισσότερο με ενδιαφέρει τώρα να δω τι ισχύει τελικά, έχουμε απλά παλιό κώδικα που μας δείχνουν ή όντως είναι έτσι όπως είναι; Υπομονή λίγο ακόμα.
mansa2k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει γίνει πλέον παράδοση οι Ιάπωνες δημιουργοί να καταφεύγουν στο kickstarter και να κλαίγονται πως οι εταιρίες δεν υποστήριζαν τα οράματα τους για να συγκεντρώσουν χρήματα. Η αρχή έγινε με τον Inafune που παρέδωσε μια μετριότητα, αν και ο συγκεκριμένος περισσότερο bussinesman προβάλλεται παρά δημιουργός. Τώρα έχουμε τον Igarashi που με ένα καπέλο, θρόνο και μαστίγια έπεισε το κοινό να τον υποστηρίξει για να κυκλοφορήσει το project κάποια χρόνια αργότερα με αρκετές καθυστερήσεις. Κατάφερε τουλάχιστον να προσφέρει ένα καλό παιχνίδι σε σχέση με τον Inafune. Αργότερα έρχεται η σειρά του Yu Suzuki με το Shenmue 3 το οποίο ανακοινώθηκε σε παρουσίαση του Playstation στην Ε3 (μαζί με τα no man's sky,ff7 remake) όπου και εκεί φαίνεται πως τα πράγματα δεν κυλάνε και ιδιαίτερα ευνοϊκά πέρα από το θέμα του ενός χρόνου αποκλειστικότητας στο epic store που προέκυψε. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από mansa2k
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Αυτό με το public που λέτε μάλλον έχει γίνει και με το πλαίσιο. Ένας συνάδελφος στη δουλειά δούλευε στο πλαίσιο μέχρι πριν λίγο καιρό και του είπα να μάθει/κάνει παραγγελία την limited του Zelda και μου λέει δεν υπάρχει τίποτα. Δεν θα το βρούμε πουθενά...
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 13 minutes ago, non-serviam said: Απαράδεκτο comparison, εντελώς misleading. Κλασικά το DF είναι biased ενάντια της Ν.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Οχι, σε physical τουλάχιστον η τιμή είναι ίδια με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Φαντάζομαι και digital το ίδιο θα ισχύει. Στο pc σε ψηφιακη μορφη(κουτατο δεν υπαρχει τουλαχιστον ΕΛλαδα)παιζει ηδη αυτη την στιγμη 10ευρω φθηνοτερα απο το(αξιοπιστο)Fanatical https://www.allkeyshop.com/blog/buy-bloodstained-ritual-of-the-night-cd-key-compare-prices/ Και σε συγκριση με τις αλλες κονσολες https://www.allkeyshop.com/blog/catalogue/search-Bloodstained+ritual+of+the+night/ 1
mansa2k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Απαράδεκτο comparison, εντελώς misleading. Κλασικά το DF είναι biased ενάντια της Ν. Απλά ο καθένας κινείται με βάση τα συμφέροντα του. Το DF πουλάει τεχνικές αναλύσεις και συγκρίσεις σε όποιο επίπεδο και αν είναι αυτό. Η Ν βασικά τους χαλάει την δουλειά, αυτοί επιθυμούν "δυνατό" ή καλύτερα mainstream hardware ώστε να έχουν το ανάλογο περιεχόμενο να παρουσιάσουν. Κάτι αντίστοιχο με την Epic όπου επί περιόδου Wii-WiiU (ειδικά Wii) έλεγαν τα χειρότερα για την Ν που δεν υποστήριζε τις μηχανές τους και τώρα στάζουν μέλι. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από mansa2k
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, chek2fire είπε είχα στείλει email στο public πριν το βάλουν στο site τους προς πώληση και σήμερα μου ήρθε αυτή εδώ η απάντηση από τι φαίνεται πολύ πριν από μένα είχαν στείλει και άλλοι και είχαν κλείσει τα κομμάτια που θα φέρει το public και όπως το σκέφτομαι μάλλον ανέβασαν στο store τους τα ελάχιστα κομμάτια που δεν είχαν ακόμα διαθέσει γιαυτό και έφυγαν μέσα σε χρόνο μηδέν. Κατι αντιστοιχο σιγουρα θα κανουν και τα σκρουτζομαγαζα που εκει η επικοινωνια με τον πελατη ειναι πιο αμεση απο τις αλυσιδες ακομα και σε στο να γινει καποια προσωπικη παραγγελια/κράτηση. Περαν τουτου στις αλυσιδες ειχαν αναφερθει και παλιοτερα περιστατικα που οι υπαλληλοι για προπαραγγελιες ή και προσφορες(πριν γινουν διαθεσιμες)ενημερωναν πρωτα γνωστους και φιλους για να κανουν τις οποιες κρατησεις και μετα τα εκαναν διαθεσιμα προς το κοινο που φευγανε out of stock γρηγορα. Ουτως ή αλλως στην αγορα μας τα παιχνιδια της Nintendo γενικα δεν πουλανε τοσο οσο στο εξωτερικο,με αποτελεσμα να ειναι ουτως ή αλλως και μικροτερη η διαθεσιμοτητα απο τους προμηθευτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις