non-serviam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Έχει μοντάρει κανείς τα joycon του με διαφανές πλαστικό και σταυρό; Σκέφτομαι πλέον που δεν υπάρχει εγγύηση να τα φτιάξω λίγο.
duende Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, non-serviam είπε Έχει μοντάρει κανείς τα joycon του με διαφανές πλαστικό και σταυρό; Σκέφτομαι πλέον που δεν υπάρχει εγγύηση να τα φτιάξω λίγο. το εχω βαλει εγω, απο aliexpress. το αριστερο ειναι ευκολο, αλλα θελει υπομονη και να εχεις ανοιχτο κανενα βιντεακι. το δεξι ειναι ιστορια και δεν αξιζει να το αλλαξεις. εγω δε το αλλαξα, μιας και ηταν γκρι και το διαφανο που πηρα ηταν γκρι και αυτο. ενα tip: τα νεα καπακια δεν εχουν σπειρωμα στις βιδες. χρησιμοποιησε τις σταυροβιδες που εχει μεσα το κιτ για να κανεις σπειρωμα και ασε τις στην ακρη, ειναι πολυ κακης ποιοτητας και κοβονται τα κεφαλια αν τις σφιξεις λιγο παραπανω. χρησιμοποιησε τις original, απλα προσεχε στο βιδωμα και ξεβιδωμα με το μαλακο, μη τις χαλασεις. επισης στο ενδιαμεσο κοματι ειναι πολυ κακο το mold και δε θα σου παιζουν καλα τα trigger. πετα το και βαλε το original, ουσιαστικα αλλαζοντας μονο το μπρος και πισω. αμα ειναι γκρι το joycon δε θα φαινεται καθολου ασχημα στο διαφανο. και μιας και θα παραγγειλεις, παρε και ενα-δυο σετακια αναλογικα στικ να εχεις να αλλαζεις οταν σου χαλανε, ειναι πολυ φθηνα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από duende 2
ison Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 20/6/2019 στις 8:27 ΜΜ, Dreyar είπε Μπράβο ρε φίλε!!! Ενώ είχα βάλει google alert και παράλληλα κοιτούσα στις μεγάλες αλυσίδες συχνά, δεν μου το έβγαλε. Και τώρα αν πάω στα pre ordes ή απλά στα games του switch στη σελίδα του Public δεν την εμφανίζει παρά μόνο στην αναζήτηση. Να ξέρεις πως μας έσωσες! Αυτο με το google alert...πως δουλευει ακριβως ? Γιατι και εγω την εψαχνα αλλα απο οτι φαινεται ατυχησα...
non-serviam Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Αμαζον έχουν βγάλει για προπαραγγελία το BOTW 2 αλλά όχι την LA collector's edition... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από non-serviam
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, non-serviam είπε Στο Αμαζον έχουν βγάλει για προπαραγγελία το BOTW 2 αλλά όχι το LA... Ορίστε. 😛 https://www.amazon.co.uk/Legend-Zelda-Links-Awakening-Nintendo/dp/B07SMRLNJH/
non-serviam Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Ορίστε. 😛 https://www.amazon.co.uk/Legend-Zelda-Links-Awakening-Nintendo/dp/B07SMRLNJH/ Σορυ, έπρεπε να προσδιορίσω. Την collector's edition εννοώ.
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, non-serviam είπε Σορυ, έπρεπε να προσδιορίσω. Την collector's edition εννοώ. Ναι, δυστυχώς τίποτα απ' όσο έχω δει και εγώ, ούτε σε Κωτσόβολο / Πλαίσιο / Γερμανό έχω δει κάτι. Από σκρουτζ / bestprice μόνο το console club το έφερε απ' όσο γνωρίζω.
RedAlert539 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, non-serviam είπε Στο Αμαζον έχουν βγάλει για προπαραγγελία το BOTW 2 αλλά όχι την LA collector's edition... Τα'χουμε πει για το Amazon. Οι τύποι έχουν εδώ και δύο χρόνια preorder το Metroid Prime 4........
duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 εχει δουλεψει κανεις το goplay και το skull&co grip να μου πει αν ειναι πιο εργονομικο το skull? ξερω οτι υπαρχει και το satisfye αλλα δε στελνουν ελλαδα, τους εστειλα mail και εφαγα πορτα
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, duende said: εχει δουλεψει κανεις το goplay και το skull&co grip να μου πει αν ειναι πιο εργονομικο το skull? ξερω οτι υπαρχει και το satisfye αλλα δε στελνουν ελλαδα, τους εστειλα mail και εφαγα πορτα Τι σου είπαν; Γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα; Έχοντας δουλέψει το Satisfye και το Gripcase, μπορώ να πω ότι το δεύτερο είναι μονόδρομος για εμένα, ειδικά με τα XL grips. Ωστόσο, μια γενικότερη συμβουλή: πριν ψαχτείτε με grips, η προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι άλλη. Αγοράστε καπάκια με dpad από Κίνα και ξεφορτωθείτε τα ενοχλητικά κουμπάκια στο αριστερό joycon. Όποιος θέλει να παίζει εργονομικά σε φορητό mode, πρώτα αυτό πρέπει να κάνει και μετά να κοιτάξει για grips imho.
duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι σου είπαν; Γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα; Έχοντας δουλέψει το Satisfye και το Gripcase, μπορώ να πω ότι το δεύτερο είναι μονόδρομος για εμένα, ειδικά με τα XL grips. Ωστόσο, μια γενικότερη συμβουλή: πριν ψαχτείτε με grips, η προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι άλλη. Αγοράστε καπάκια με dpad από Κίνα και ξεφορτωθείτε τα ενοχλητικά κουμπάκια στο αριστερό joycon. Όποιος θέλει να παίζει εργονομικά σε φορητό mode, πρώτα αυτό πρέπει να κάνει και μετά να κοιτάξει για grips imho. μου ειπαν οτι δε στελνουν ελλαδα, απλα και ξερα. δεν ειπαν γιατι, υποθετω οτι μας θεωρουν μπανανια.. εχω το goplay και δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο οσον αφορα το εργονομικο κομματι, αλλα ειχα την απορια μηπως το skull ειναι πιο εργονομικο, μιας και εχει και μεγαλυτερη θηκη μεταφορας, ενω του Goplay ειναι τσιμα-τσιμα. συν οτι εχει 40 δολλαρια με δωρεαν μεταφορικα και στελνει ελλαδα..υποθετω κανα 25ρι τελωνειο εννοειται οτι εχω μονταρει το αριστερο με dpad να υποθεσω οτι το skull κανει κανα μηνα να ερθει? btw ρισκαρε κανεις με το jumpgate dock? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από duende
SoFGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) satisfye >>>> gripcase για μενα ειδικα το βαλιτσακι μεταφορας στην φετινη εκδοση ειναι ολα τα ευρω πεταχτηκα απο GAMESTATION το πρωι να παραλαβω Crash Team Racing, ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να φερουν καμια collector's του LA μου ειπανε κοιτα το site μπας και, του λεω "μεχρι το να δω στο site θα ειναι αργα" 😛 edit : τελος και το Shakedown Hawai, καπου 20 ωριτσες κρατησε, αρκετα ευκολο (υπαρχουν checkpoints παντου σε αντιθεση με ενα παλιο καλο GTA2 ) και διασκεδαστικο. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από SoFGR
duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 δε νομιζω οτι εχει εμφανιστει ξανα σε καποιο site το zelda, μετα τις παραγγελιες (και ακυρωσεις που φαγανε καποιοι) σε media,public και console club εχει πεσει πολλη ησυχια.. χμμμ δεν ειναι πολυ καλα τα νεα για το bloodstained 3
RedAlert539 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Για να μην ξεχνιόμαστε: https://www.nintendolife.com/news/2019/06/reminder_devil_may_cry_is_out_today_on_switch Άν είχε γεννηθεί παιδί την ημέρα που κυκλοφόρησε αυτό το παιχνίδι σήμερα θα ψήφιζε! Φρέσκα πράγματα από την θεία Capcom😉
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, duende είπε δε νομιζω οτι εχει εμφανιστει ξανα σε καποιο site το zelda, μετα τις παραγγελιες (και ακυρωσεις που φαγανε καποιοι) σε media,public και console club εχει πεσει πολλη ησυχια.. χμμμ δεν ειναι πολυ καλα τα νεα για το bloodstained Με έσωσες 40€ για τώρα, ήμουν έτοιμος να τα σκάσω απευθείας με το που έβγαινε. Τώρα θα τα κρατήσω μέχρι να στρώσει η κατάσταση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις