darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Αν εξαιρεσετε το Loading στο CTR εγω δε βλεπω καμια τρελη διαφορα σε σχεση με ps4 (για docked παντα). Το χω και στις 2 κονσολες για διαφορετικους λογους (online vs local play) Πολύ όμορφο παιχνίδι και καμία σχέση με το N sane Trilogy που ηταν απαραδεκτο Port κατ εμε στο Switch.. Το ίδιο απολαυστικο ειναι σε Portable Mode που εχει να πεσει τρελο local multiplayer το καλοκαιρι..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Παιδιά υπάρχει κανένας που να θέλει να δώσει την παραγγελία της limited του Zelda?
non-serviam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, basketballfan είπε Παιδιά υπάρχει κανένας που να θέλει να δώσει την παραγγελία της limited του Zelda? 20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Και εδώ οποίος θέλει. Δίνω συν ένα like 🤣 9 λεπτά πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε και εδω 😛 1) Ας την πάρουμε πρώτα με το καλό. 😁 2) Μην αγχώνεστε, Ελλάδα είμαστε. Θα βρεθεί ο σωστός μαυραγορίτης! 😬 Αξίζει το 60άρι για την limited του Mario Maker από το Game.co.uk? Δεν έχω παίξει το πρώτο και δεν ξέρω αν αξίζει να την ρίξω τώρα για limited ή όταν η τιμή της απλής πέσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. 😂😥
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 ωραίοι τίτλοι μας έρχονται την επόμενη βδομάδα 2
sotirisl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Συγνώμη, η διαφορά του 7 από το 14 ποια είναι;
Dreyar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, non-serviam είπε Αξίζει το 60άρι για την limited του Mario Maker από το Game.co.uk? Δεν έχω παίξει το πρώτο και δεν ξέρω αν αξίζει να την ρίξω τώρα για limited ή όταν η τιμή της απλής πέσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. 😂😥 Αξίζει για την 12μηνη συνδρομή που προσφέρει. Τώρα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα λόγω χώρας, αλλά για καλό και για κακό το ψάχνεις
asikis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Καλημέρα. Ερώτηση: έκανα χθες προ-παραγγελια το Mario maker 2 μέσα από το switch store. Με έφαγε ο γιος μου!!! Λόγω του ότι είναι pre-order κερδιζω κάτι; Θα μπορεί να παίξει το παιχνίδι μια μέρα νωρίτερα, στις 27 ή όχι; Ευχαριστώ
xxatziva Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, asikis είπε Καλημέρα. Ερώτηση: έκανα χθες προ-παραγγελια το Mario maker 2 μέσα από το switch store. Με έφαγε ο γιος μου!!! Λόγω του ότι είναι pre-order κερδιζω κάτι; Θα μπορεί να παίξει το παιχνίδι μια μέρα νωρίτερα, στις 27 ή όχι; Ευχαριστώ 12 βραδυ ανοιγει για παιχνιδι τα digital order. ενω εμεις με το physical στο περιμενε να τα δινουν απο 28 στο χερι. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 16 hours ago, Fulgore said: Αυτο που βρηκα για το CTR ειναι οτι στα ps4 και ps4 pro τρεχει και στα δυο στα 30fps. Αναμενοντας το digital foundry οταν ανεβασει video. https://kotaku.com/crash-team-racing-nitro-fueled-is-a-whole-lot-of-game-1835709601 Εδω διαβαζω παντως οτι εχει τρομακτικα μεγαλο loading στο switch σε καθε αγωνα 40δευτερα σε σχεση με τα twins που ειναι στο μισο. Αμφιταλαντεύτηκα πολύ αν θα το παρω για switch ή ps4, νίκησε το PS4 γιατί: Θα το λιώσω για να θυμηθώ τα παλιά, άρα θέλω trophies για να μου κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον. 'Ηθελα πολύ να έχω δυνατότητα portable για τις διακοπές, παραλία κλπ, αλλά μετά σκέφτηκα ότι έτσι κι αλλιώς έρχεται το Fire Emblem Φίλοι μου έχουν PS4 άρα θα παίζουμε online, Switch δεν έχει κανείς. Τώρα για τα loading times είναι όντως ψιλοχάλια. Και τα 20 sec για να δεις πχ απλά το τρόπαιο σε κάθε τερματισμό μου πέφτουν πολλά. Φαντάστηκα ότι στο Switch με γρήγορη flash μνήμη δε θα ήταν χειρότερα, δεν ισχύει αυτό;
dekulinkgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Αμφιταλαντεύτηκα πολύ αν θα το παρω για switch ή ps4, νίκησε το PS4 γιατί: Θα το λιώσω για να θυμηθώ τα παλιά, άρα θέλω trophies για να μου κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον. 'Ηθελα πολύ να έχω δυνατότητα portable για τις διακοπές, παραλία κλπ, αλλά μετά σκέφτηκα ότι έτσι κι αλλιώς έρχεται το Fire Emblem Φίλοι μου έχουν PS4 άρα θα παίζουμε online, Switch δεν έχει κανείς. Τώρα για τα loading times είναι όντως ψιλοχάλια. Και τα 20 sec για να δεις πχ απλά το τρόπαιο σε κάθε τερματισμό μου πέφτουν πολλά. Φαντάστηκα ότι στο Switch με γρήγορη flash μνήμη δε θα ήταν χειρότερα, δεν ισχύει αυτό; Kαι ομως αναφερουν το διπλασιο χρονο στο switch σε σχεση με τα twins.Δηλαδη θα περιμενες 40 sec. 😛 Oταν βρεθει σε καλη εκπτωση θα τιμηθει λογικα.
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 20 και 40 δευτερόλεπτα loading times. Λες και βρισκόμαστε στα 90s.
Arikado Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Παιδιά κάποιος που να έχει την έκδοση του Bloodstained και να την δοκίμασε? Διαβάζω πολλά για slowdown και choppy γραφικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ο μόνος λόγος που δε το έχω πάρει ακόμα είναι γτ περιμένω την έκδοση για το Switch.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχει τσιμπημενη τιμη(το τερματισα σημερα στο pc,παρα πολυ καλο overall) το παιχνιδι. Επρεπε να ειχε αρχικη τιμη τα 29.99 καλυτερα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από Fulgore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις