Dreyar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Pokemon sword and shield dual pack εχει ανεβει για προπαραγγελια απο Mediamarkt.Δεν γνωριζω αν θα το φερουν και αλλα καταστηματα https://www.mediamarkt.gr/el/product/_pokemon-sword-and-shield-dual-pack-nintendo-switch-1225126.html Είχα αγοράσει το dual pack για τις pokemon ultra sun & moon για 3ds. Το steelbook και αυτό χρυσό όπως και εδώ. Η ποιότητα του όμως ήταν πολύ κακή, ένα ψευτόπραγμα και πάρα μα πάρα πολύ ελαφρύ. Δυστυχώς μου θύμισε το ίδιο. Στα 119,90 δεν αξίζει. Ιδίως αν είναι ίδιας ποιότητας με το προηγούμενο dual pack. Τουλάχιστον τότε είχα κερδίσει και κάποια χρήματα συγκριτικά με το εάν τα αγόραζα ξεχωριστά. Τώρα ούτε αυτό από media τουλάχιστον. Εάν βρεθεί φθηνότερα αλλού τότε και μόνο αξίζει. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Dreyar
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εχμ dual pokemon (δύο φορές σχεδόν το ίδιο παιχνίδι) δε θα αγόραζα με τίποτα. Ειδικά τώρα πια που με τα online παίρνεις πανεύκολα όλα τα Pokemon που δεν υπάρχουν στο region, ενώ παλιά.... μόνο με φίλους και gamelink 1
darksider13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Όποιος δεν πρόλαβε https://www.mediamarkt.gr/el/product/_the-legend-of-zelda-links-awakening-limited-edition-nintendo-switch-1225128.html?rbtc=fbo|bun|||p|share|&fbclid=IwAR27dcjXBIk4jjkL_Cy6uzv1bGAz6Ssf4-z7yy6S9sF4Jgs0vzrcsJyjODE 2
cubilone Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, darksider13 είπε Όποιος δεν πρόλαβε https://www.mediamarkt.gr/el/product/_the-legend-of-zelda-links-awakening-limited-edition-nintendo-switch-1225128.html?rbtc=fbo|bun|||p|share|&fbclid=IwAR27dcjXBIk4jjkL_Cy6uzv1bGAz6Ssf4-z7yy6S9sF4Jgs0vzrcsJyjODE Το δοκίμασα από κινητό. Είχα error. Το δοκίμασα απ' το laptop. Είχε εξαντληθεί. Ευχαριστώ πάντως!
shodan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Ούτε και εγώ, με το δάχτυλο στο F5 είμαι αλλά δεεεεν, μόνο το amazon αν κάνει το θαύμα του. 1
stafftw Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, shodan είπε Ούτε και εγώ, με το δάχτυλο στο F5 είμαι αλλά δεεεεν, μόνο το amazon αν κάνει το θαύμα του. Ολο το Σαββατοκύριακο αυτό θα κάνω γιατί λόγω δουλειάς δεν έχω καταφέρει να είμαι σωστός.Αν και θεωρώ πως και οι άλλες μεγάλες αλυσίδες θα φέρουν κομμάτια,τελικά είναι πολύ limited edition
retard20 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εγώ θα την έπαιρνα αλλά με όλο αυτό που γίνεται ill pass μόνο αν την έχουν κανονικά και στην κυκλοφορία του θα την πάρω που δε το κόβω!!! Πάμε για το amiibo να το έχουμε display και να χαιρόμαστε
sotirisl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 παιδιά, αν βγει στο Amazon UK το Collector's του Link Awakening οι προπαραγγελίες θα είναι αρχικά μόνο για τα Prime members...
EverythingYouBelieve Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Δεν άντεξα, ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ Από καθαρή τύχη ήμουν σε έναν υπολογιστή την ώρα που έπεσε η ενημέρωση και πρόλαβα. Εντύπωση μου έκανε που ήταν και φθηνότερη στα 80 από τα 89 του consoleclub. Υπομονή, υπάρχουν ακόμα 3-4 ελληνικά μαγαζιά που δεν την έχουν ανεβάσει και κάποια στο εξωτερικό όπως Άμαζον Αγγλίας-Γερμανίας καθώς και το official UK store της Nintendo...
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, τα έχουν φτιάξει ήδη τα πακέτα των limtied; Τώρα υποτίθεται ότι είναι στην παραγωγή, γιατί απλά δεν παράγουν περισσότερα, από τη στιγμή που υπάρχει τόση ζήτηση; 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 13 minutes ago, Malthador said: Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, τα έχουν φτιάξει ήδη τα πακέτα των limtied; Τώρα υποτίθεται ότι είναι στην παραγωγή, γιατί απλά δεν παράγουν περισσότερα, από τη στιγμή που υπάρχει τόση ζήτηση; Γιατί είναι limited 😅
non-serviam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εγώ πάντως πρόλαβα και έβαλα μια από το Shopto με παράδοση σε φίλο Αγγλία. Ελπίζω να μην φύγει κάνα ότι ναναι άκυρο μονο. Βεβαια στο ενδιάμεσο ελπίζουμε και αμαζον...
ryu_hadouken Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μπορούμε να βάλουμε notification σε κάποιο από τα μεγάλα κατάστήματα?? πχ άμαζον δε βρήκα κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις