Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έκλεισα ένα 10ωρο στο Octopath.

Θεέ μου, έχω να πωρωθώ τόσο από εποχές FFX.
Έχουν κρατήσει τα καλά στοιχεία από άλλα franchises τους, όπως το "Brave" από το Bravely Default, συχνά save points, skills και support skills αλλά όχι σε σημείο τεράστιας υπερκάλυψης.
Μου αρέσει που δεν ασχολείσαι με 2-3 χαρακτήρες και ένα story αλλά με 8. Και που είναι shuffled, για να μη βαριέσαι να τελειώσεις κάποιο πιθανά βαρετό από τα 8 και μετά να πιάσεις κάτι άλλο.

Επίσης είναι τόσο-όσο, μπορείς να κάνεις skip τα πάντα (μεγάλο θέμα με τα παλιά Final Fantasy), μπορείς να τρέξεις (αμήν), τα random encounters δεν σπάνε μπάλες (αυτό κι αν αμήν!), αλλά ταυτόχρονα είναι χορταστικό με ένα 60-65ωρο στο νερό απ' όσο διαβάζω. Θα ήθελα μόνο λίγο καλύτερο minimap να έχει και τη διαδρομή γιατί το παίζω και σε κακές συνθήκες φωτισμού (πχ switch στον ήλιο ή στον projector σε φωτεινό δωμάτιο) και δε φαίνονται πάντα οι κρυφές διαδρομές.

Με βλέπω να με κρατάει πάνω από 100 ώρες γιατί το πάω σιγά σιγά, χωρίς battle flees και διαβάζοντας και κατανοώντας όλους τους διαλόγους. 

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Έκλεισα ένα 10ωρο στο Octopath.

Θεέ μου, έχω να πωρωθώ τόσο από εποχές FFX.
Έχουν κρατήσει τα καλά στοιχεία από άλλα franchises τους, όπως το "Brave" από το Bravely Default, συχνά save points, skills και support skills αλλά όχι σε σημείο τεράστιας υπερκάλυψης.
Μου αρέσει που δεν ασχολείσαι με 2-3 χαρακτήρες και ένα story αλλά με 8. Και που είναι shuffled, για να μη βαριέσαι να τελειώσεις κάποιο πιθανά βαρετό από τα 8 και μετά να πιάσεις κάτι άλλο.

Επίσης είναι τόσο-όσο, μπορείς να κάνεις skip τα πάντα (μεγάλο θέμα με τα παλιά Final Fantasy), μπορείς να τρέξεις (αμήν), τα random encounters δεν σπάνε μπάλες (αυτό κι αν αμήν!), αλλά ταυτόχρονα είναι χορταστικό με ένα 60-65ωρο στο νερό απ' όσο διαβάζω. Θα ήθελα μόνο λίγο καλύτερο minimap να έχει και τη διαδρομή γιατί το παίζω και σε κακές συνθήκες φωτισμού (πχ switch στον ήλιο ή στον projector σε φωτεινό δωμάτιο) και δε φαίνονται πάντα οι κρυφές διαδρομές.

Με βλέπω να με κρατάει πάνω από 100 ώρες γιατί το πάω σιγά σιγά, χωρίς battle flees και διαβάζοντας και κατανοώντας όλους τους διαλόγους.

Κάνω υπομονή να το βρώ στο 35άρι. Να δουμε αν θα αντέξω

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, papp0us είπε

Το πιο εύκολο 50ευρω της ζωής μου :)

• Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Deghinsea είπε

καλά το stick of the truth το έχω τελειώσει στο pc. Τρελό γέλιο και φοβερό gameplay. Οποιος δεν το έχει παιξει να το δει asap στο switch όταν βγει. Εδώ το δεύτερο μέρος το έχω για pc αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα και σκέφτομαι σοβαρά μήπως το αγοράσω στο switch για να το παίξω εκεί.

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, papp0us said:

Ποιος ο λόγος; Αφού μπορείς να το ευχαριστηθείς και μετά να το πουλήσεις πχ 35-40. Θεωρείς ότι δεν αξίζουν τα 10-15€ σου οι devs? :)

• Like 1
Δημοσ.

Έπαιξα για 3 λεπτά το demo απτό octopath  λόγω μπαταρίας.. 

Με αυτά τα γραφικά μου είναι δύσκολο να το παίξω άσε που πρέπει να κολλήσω τη μούρη μ στο ταμπλέτ για να δω τι γράφει στις συνομιλίες.. 

Συνεχίζω και λιώνω το φιφα στο online  σε ταμπλέτ mode. 

Περιμένω ένα mario bros έστω κ remastered μέχρι να βγει καινούργιο.  

Αν βγει switch 2 πιστεύω θα είναι στο ίδιο μέγεθος με μεγαλύτερη οθόνη  καθότι έχει μεγάλα περιθώρια γύρω γύρω  θα είναι ακόμα πιο κορυφή ίδιο μέγεθος με το τωρινό  κ 7μιση με 8 ίντσες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο πιο σιγουρη πηγη πιστευει οτι 1-9 Αυγουστου να παιχτει το direct και με καλες πιθανοτητες να δουμε το new super mario αλλα μπορει να ειναι και καποιο port😂

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Απο πιο σιγουρη πηγη πιστευει οτι 1-9 Αυγουστου να παιχτει το direct και με καλες πιθανοτητες να δουμε το new super mario αλλα μπορει να ειναι και καποιο port😂

Πες μου ότι δεν μ κάνεις πλάκα; χαλάλι το 50αρικο που θα ρίξω 

Δημοσ.

Αν βγει νεο switch με 4Κ υποστηριξη στην τηλεοραση, θα εχουν τελειωσει η Σονυ και Μικρομαλακη...Ευκολα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Αν βγει νεο switch με 4Κ υποστηριξη στην τηλεοραση, θα εχουν τελειωσει η Σονυ και Μικρομαλακη...Ευκολα

Έλα μου; Δηλαδή πιστεύεις ότι τα παιχνίδια τα κάνουν τα 4Κ;

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Νομίζω ότι όταν κυκλοφορήσει η N κονσόλα με 4Κ υποστήριξη, το 8Κ θα είναι ήδη στάνταρ εκείνη την περίοδο... Όποιος περιμένει τέτοια άλματα καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί. Εκτός αν ο διάδοχος του Switch είναι καθαρά home-console.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Ανοίξτε κανένα air condition κάνει ζέστη αυτές τις μέρες. 

Θα τελειώσει η σονυ και η ms από το switch αν παίζει 4K το Hollow Knight. Όπως τελείωσε και η σονυ με το X. NOT 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...