count ian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Κάπου μακριά ακούγεται ένας κόκκορας που το βιολογικό του ρολόι του λέει να λαλήσει... ο ανεμιστήρας δεν στέλνει όσο κρύο αέρα χρειάζομαι... τα χέρια μου έχουν ιδρώσει και το δεξί joycon έχει αρχίσει και ρετάρει... νυστάζω αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να προσπαθώ... μια πασχαλίτσα(!) στον τοίχο με παρατηρεί λες και ξέρει πως βρίσκομαι σε έναν κόσμο με bugs... ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ PATH OF PAIN ΤΟΥ HOLLOW KNIGHT KAI ΥΠΟΦΕΡΩ!!! 2
tiniakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Στις 14/7/2018 στις 11:18 ΜΜ, count ian είπε Παιδιά να αναφέρω και μια αγορά που έκανα πριν ένα δεκαήμερο από το ebay uk και μπορώ να πω πως άξίζει. Πήρα την thin case της nyko https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwixzNDPsp_cAhXLDewKHZtDC-4QtwIIJjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCOTGFlsblu8&usg=AOvVaw0LUQTpfclTSDCd7RwGz3P5 και επιτέλους δεν ανησυχώ μην καταστρέψει ο μικρός δίαβολος του σπιτιού την switchάρα! Καλή κατασκευή που κουμπώνει γύρω από την κονσόλα και 2 καλύμματα σιλικόνης για τα joycons. Και βέβαια το switch τοποθετείται πλέον στο dock μαζί με την θήκη! Στο κουτί περιέχεται και 1 screen protector μαζί με ένα μαντηλάκι καθαρισμού. To link περιμένουμε.
Deghinsea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους ενδιαφέρονται, νέα χαμηλή τιμή σε L.A. Noire στα 23,90 στο The Console Club Dragonball Xenoverse 2 στα 35,41€ στην CosmoMarket Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Deghinsea
count ian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, tiniakos είπε To link περιμένουμε. Tην πήρα από εδώ https://www.ebay.co.uk/itm/202325662156?ViewItem=&item=202325662156 Ανανεώνει συχνά το stock του. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από count ian 1
Nix_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, count ian είπε Tην πήρα από εδώ https://www.ebay.co.uk/itm/202325662156?ViewItem=&item=202325662156 Ανανεώνει συχνά το stock του. Είσαι ευχαριστημένος; Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω... Στην αφή σου αφήνει καλούτσικη αίσθηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Mistwalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 https://www.gonintendo.com/stories/313708-go-vacation-eshop-listing-says-the-game-features-online-multiplay Αν σκεφτονταν να το κανουν mmo θα μπορουσε να γινει επιτυχια μια και δεν υπαρχει κατι παρωμοιο.Ελπιζω να ισχυει το 4p online γιατι αλλιως δεν το κοβω να πουλαει το game.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Κάποιος χάκαρε τα leaderboards του splatoon 2 (τι περίεργο) με όνομα Pleaseaddanticheat. Κρίμα για την προσπάθεια του παιδιού. Η Nintendo είναι τρύπια στα αυτιά όσο τρύπια είναι και η online υπηρεσία της.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Bourdoulas said: Κάποιος χάκαρε τα leaderboards του splatoon 2 (τι περίεργο) με όνομα Pleaseaddanticheat. Κρίμα για την προσπάθεια του παιδιού. Η Nintendo είναι τρύπια στα αυτιά όσο τρύπια είναι και η online υπηρεσία της. Κοιμήσου ήσυχος, σε δυο μήνες που θα αρχίσει η συνδρομή θα πάψουν όλα αυτά. λολ Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Malthador
count ian Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Nix_ είπε Είσαι ευχαριστημένος; Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω... Στην αφή σου αφήνει καλούτσικη αίσθηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Λοιπόν, στην αφή θέλει χρόνο νομίζω για να συνηθίσεις την πλαστική αίσθηση. Όμως τα σιλικονούχα θηκάκια για τα joycons είναι super!Από εκεί και πέρα, αν πέσει κάτω το switch λογικά θα προστατευθεί από αυτή τη θήκη. Ίσως σπάσει, ίσως απλά γρατζουνιστεί. Αλλά η κονσόλα πιστεύω θα μείνει ανέπαφη. Το μεγάλο θετικό όπως είπα είναι η τοποθέτηση του switch στη βάση μαζί με την nyko. Το αρνητικό είναι πως στο tv mode, για να παίξεις πρέπει να αφαιρεθούν οι σιλικόνες από τα joycons. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσεις στο αν το dock σου είναι ίσο και όχι στραβωμένο με κάποια κλίση! Στο reddit πολλοί ήταν αυτοί που έβριζαν για την αγορά της συγκεκριμένης θήκης και έκλαιγαν τα λεφτά τους... Μέχρι να δουν πως το dock τους είναι στραβό και η θήκη φυσικά και δεν χωράει! 1
Vagosman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 For Free ε; Πάντα τέτοια δωράκια να δίνουν. Μπράβο στους devs για την παιχνιδάρα που έφτιαξαν και για την υποστήριξη που προσφέρουν. 1
Prospector8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Εχω βρει το Nba2k18 στις 15£ και ψηνομουν να το τσιμπησω αλλα διαβαζω μεγαλη αρνητικοτητα στο ιντερνετ. Ειναι οντως τοσο χαλια? Τα framerate εχει βελτιωθει απο τοτε που βγηκε το game?
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε Εχω βρει το Nba2k18 στις 15£ και ψηνομουν να το τσιμπησω αλλα διαβαζω μεγαλη αρνητικοτητα στο ιντερνετ. Ειναι οντως τοσο χαλια? Τα framerate εχει βελτιωθει απο τοτε που βγηκε το game? δεν είναι τόσο το performance του που για την κονσόλα για μένα μια χαρά παίζει ιδίως στην φορητή συσκευή.αλλά είναι το ίδιο το game που εμένα δεν μου άρεσε. Ιδίως αυτά τα σουτ για να βάλεις καλάθι πρέπει να .σπουδάσει φυσικός. Τώρα για 15 ευρώ θα το αγόραζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις