Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου μακριά ακούγεται ένας κόκκορας που το βιολογικό του ρολόι του λέει να λαλήσει...

ο ανεμιστήρας δεν στέλνει όσο κρύο αέρα χρειάζομαι...

τα χέρια μου έχουν ιδρώσει και το δεξί joycon έχει αρχίσει και ρετάρει...

νυστάζω αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να προσπαθώ...

μια πασχαλίτσα(!) στον τοίχο με παρατηρεί λες και ξέρει πως βρίσκομαι σε έναν κόσμο με bugs...

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ PATH OF PAIN ΤΟΥ HOLLOW KNIGHT KAI ΥΠΟΦΕΡΩ!!!

• Like 2
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/7/2018 στις 11:18 ΜΜ, count ian είπε

Παιδιά να αναφέρω και μια αγορά που έκανα πριν ένα δεκαήμερο από το ebay uk και μπορώ να πω πως άξίζει. Πήρα την thin case της nyko 

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwixzNDPsp_cAhXLDewKHZtDC-4QtwIIJjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCOTGFlsblu8&usg=AOvVaw0LUQTpfclTSDCd7RwGz3P5

και επιτέλους δεν ανησυχώ μην καταστρέψει ο μικρός δίαβολος του σπιτιού την switchάρα!

Καλή κατασκευή που κουμπώνει γύρω από την κονσόλα και 2 καλύμματα σιλικόνης για τα joycons. Και βέβαια το switch  τοποθετείται πλέον στο dock μαζί με την θήκη!

Στο κουτί περιέχεται και 1 screen protector μαζί με ένα μαντηλάκι καθαρισμού.

To link περιμένουμε. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, count ian είπε

Tην πήρα από εδώ https://www.ebay.co.uk/itm/202325662156?ViewItem=&item=202325662156

Ανανεώνει συχνά το stock του.

Είσαι ευχαριστημένος; Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω... Στην αφή σου αφήνει καλούτσικη αίσθηση; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

https://www.gonintendo.com/stories/313708-go-vacation-eshop-listing-says-the-game-features-online-multiplay

Αν σκεφτονταν να το κανουν mmo θα μπορουσε να γινει επιτυχια μια και δεν υπαρχει κατι παρωμοιο.Ελπιζω να ισχυει το 4p online γιατι αλλιως δεν το κοβω να πουλαει το game.

Δημοσ.

Κάποιος χάκαρε τα leaderboards του splatoon 2 (τι περίεργο) με όνομα Pleaseaddanticheat. 

Κρίμα για την προσπάθεια του παιδιού. Η Nintendo είναι τρύπια στα αυτιά όσο τρύπια είναι και η online υπηρεσία της. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Bourdoulas said:

Κάποιος χάκαρε τα leaderboards του splatoon 2 (τι περίεργο) με όνομα Pleaseaddanticheat. 

Κρίμα για την προσπάθεια του παιδιού. Η Nintendo είναι τρύπια στα αυτιά όσο τρύπια είναι και η online υπηρεσία της. 

Κοιμήσου ήσυχος, σε δυο μήνες που θα αρχίσει η συνδρομή θα πάψουν όλα αυτά. 

λολ

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nix_ είπε

Είσαι ευχαριστημένος; Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω... Στην αφή σου αφήνει καλούτσικη αίσθηση; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Λοιπόν, στην αφή θέλει χρόνο νομίζω για να συνηθίσεις την πλαστική αίσθηση. Όμως τα σιλικονούχα θηκάκια για τα joycons είναι super!Από εκεί και πέρα, αν πέσει κάτω το switch λογικά θα προστατευθεί από αυτή τη θήκη. Ίσως σπάσει, ίσως απλά γρατζουνιστεί. Αλλά η κονσόλα πιστεύω θα μείνει ανέπαφη. Το μεγάλο θετικό όπως είπα είναι η τοποθέτηση του switch στη βάση μαζί με την nyko. Το αρνητικό  είναι πως στο tv mode, για να παίξεις πρέπει να αφαιρεθούν οι σιλικόνες από τα joycons. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσεις στο αν το dock σου είναι ίσο και όχι στραβωμένο με κάποια κλίση! Στο reddit πολλοί ήταν αυτοί που έβριζαν για την αγορά της συγκεκριμένης θήκης και έκλαιγαν τα λεφτά τους... Μέχρι να δουν πως το dock τους είναι στραβό και η θήκη φυσικά και δεν χωράει!

• Like 1
Δημοσ.

For Free ε; Πάντα τέτοια δωράκια να δίνουν. Μπράβο στους devs για την παιχνιδάρα που έφτιαξαν και για την υποστήριξη που προσφέρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω βρει το Nba2k18 στις 15£ και ψηνομουν να το τσιμπησω αλλα διαβαζω μεγαλη αρνητικοτητα στο ιντερνετ. Ειναι οντως τοσο χαλια? Τα framerate εχει βελτιωθει απο τοτε  που βγηκε το game?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Εχω βρει το Nba2k18 στις 15£ και ψηνομουν να το τσιμπησω αλλα διαβαζω μεγαλη αρνητικοτητα στο ιντερνετ. Ειναι οντως τοσο χαλια? Τα framerate εχει βελτιωθει απο τοτε  που βγηκε το game?

δεν είναι τόσο το performance του που για την κονσόλα για μένα μια χαρά παίζει ιδίως στην φορητή συσκευή.αλλά είναι το ίδιο το game που εμένα δεν μου άρεσε. Ιδίως αυτά τα σουτ για να βάλεις καλάθι πρέπει να .σπουδάσει φυσικός. Τώρα για 15 ευρώ θα το αγόραζα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...