ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Κώστας1 είπε Παράλληλα, τη στιγμή που μιλάμε, μπορεί κανείς να βρει το Enter The Gungeon στο store κι αυτό 50% κάτω, ίσως είναι από τα αγαπημένα μου στην κονσόλα. Φοβερά εθιστικό Αξίζει με τα 10Κ, από την πλέον εθιστική ασχολία μου το συγκεκριμένο. 3
SoFGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, MetalPrime είπε Χωρίς πλάκα; έχω παίξει στο PC όλη τη σειρά των CoD Modern Warfare, αλλά μόνο τα single player campaign, και όχι το Multiplayer με το οποίο λιώνουν τα παιδάκια στα net cafe. Τα campaign τους λοιπόν είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένα και αρκετά engaging, με ωραίες cut scenes, ανατροπές, επικές σκηνές... σαν ταινίες δράσης - σαν εμπειρία, απολαυστικά. Βέβαια, δεν θα το έπαιζα στο switch για τον ίδιο λόγο που δεν θα έπαιζα οποιοδήποτε άλλο FPS σε οποιαδήποτε κονσόλα - χειρισμός. Πώς να το κάνουμε, το headshot δύσκολα το κάνεις με το analog... 1) 50-60 euro msrp για να παιξω ενα campaign τιγκα στα scripted sequences για 2-3 απογευματα ειναι αδικαιολογητα ακριβο ! 2) προτελευταιο cod προσωπικα το cod MW1, κοψοχρονια σε χαρτινο κουτι απο Ταιλανδη και τελευταιο το black ops επειδη με παρεσυρε ενας φιλος, εκανε 45 ευρω και τα θελω ακομα πισω 😛 δεν νομιζω να πουλησε καλα το cod ουτε στο wii - τοτε που υπηρχε τεραστιο userbase γεματο απο casuals και normies ... θα πουλησει φετος που ειδανε ολοι τα γραφικα του νεου cod στο reveal trailer μολις χθες και παθανε την πλακα τους ? ποιος θα παει μετα απο αυτο να παρει ενα cod για ταμπλετες ? - προσωπικα κραταω μικρο καλαθι γιατι μας εχουνε ταραξει στο downgrade τελευταια ειδικα αυτα που εκανε η Ubisoft με το Siege και το Watchdogs δεν ξεχνιουνται με τιποτα. 3) με gyro και οχι γυρο ( bonus vid ) το "headshot" ειναι πιο ευκολη υποθεση αποτι νομιζεις 4) εχω παιξει medal of honor στο PSP και δεν φοραω (ακομα) ζουρλομανδυα, θα σεβεσαι
non-serviam Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Ξεκίνησα να παίζω Fire Emblem. Πέρα από το γεγονός ότι αρκεί να έχεις λειτουργικό αντίχειρα για να το τερματίσεις (έτσι δείχνει προς το παρών), η ιστορία τι σκατά; Πόσο αδιάφορη και επαναλαμβανόμενη μπορεί να είναι; Φτιάχνει καθόλου μετά; @Malthador Κάνε μας ένα update για την Jumpgate. Πως την βλέπεις μετά από τόσο καιρό;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 40 minutes ago, non-serviam said: Ξεκίνησα να παίζω Fire Emblem. Πέρα από το γεγονός ότι αρκεί να έχεις λειτουργικό αντίχειρα για να το τερματίσεις (έτσι δείχνει προς το παρών), η ιστορία τι σκατά; Πόσο αδιάφορη και επαναλαμβανόμενη μπορεί να είναι; Φτιάχνει καθόλου μετά; @Malthador Κάνε μας ένα update για την Jumpgate. Πως την βλέπεις μετά από τόσο καιρό; Δεν είναι κανονικό fire emblem αυτό. Περίμενε το three houses κι άμα τερματίζεται με αντίχειρα μόνο γράψε μου Στο μεταξύ παίξε τα παλιά (ναι, αυτά του gba, gc, wii), είναι καταπληκτικά. 1
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, non-serviam είπε Ξεκίνησα να παίζω Fire Emblem. Πέρα από το γεγονός ότι αρκεί να έχεις λειτουργικό αντίχειρα για να το τερματίσεις (έτσι δείχνει προς το παρών), η ιστορία τι σκατά; Πόσο αδιάφορη και επαναλαμβανόμενη μπορεί να είναι; Φτιάχνει καθόλου μετά; @Malthador Κάνε μας ένα update για την Jumpgate. Πως την βλέπεις μετά από τόσο καιρό; Το Jumpgate δουλεύει απρόσκοπτα. Ακριβώς όπως θα περίμενες. Εγώ χρησιμοποιώ το original τροφοδοτικό του Switch για ρεύμα. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο σταθερό το Switch όταν το κουμπώνεις πάνω. Στα συν του ότι μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε συσκευή βγάζει εικόνα από usb c πχ τα Note. 3
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, non-serviam είπε Ξεκίνησα να παίζω Fire Emblem. Πέρα από το γεγονός ότι αρκεί να έχεις λειτουργικό αντίχειρα για να το τερματίσεις (έτσι δείχνει προς το παρών), η ιστορία τι σκατά; Πόσο αδιάφορη και επαναλαμβανόμενη μπορεί να είναι; Φτιάχνει καθόλου μετά; @Malthador Κάνε μας ένα update για την Jumpgate. Πως την βλέπεις μετά από τόσο καιρό; Δεν είναι αυτό fire emblem. Είναι warriors στον κόσμο του fire emblem. 2
non-serviam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Δεν είναι κανονικό fire emblem αυτό. Περίμενε το three houses κι άμα τερματίζεται με αντίχειρα μόνο γράψε μου Στο μεταξύ παίξε τα παλιά (ναι, αυτά του gba, gc, wii), είναι καταπληκτικά. 59 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δεν είναι αυτό fire emblem. Είναι warriors στον κόσμο του fire emblem. Με φτιάξατε, γιατί έχω προπαραγγείλει την Collector's του νέου και είχα ψιλοξενερώσει... 😬 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Το Jumpgate δουλεύει απρόσκοπτα. Ακριβώς όπως θα περίμενες. Εγώ χρησιμοποιώ το original τροφοδοτικό του Switch για ρεύμα. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο σταθερό το Switch όταν το κουμπώνεις πάνω. Στα συν του ότι μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε συσκευή βγάζει εικόνα από usb c πχ τα Note. Ήρθε η ώρα να το τσιμπήσω λοιπόν!
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Το ξέραμε εδώ και κάποιο διάστημα αλλά το ότι θα έχω baldurs gate 2, planescape και never winter nights Στην παλάμη του χεριού μου φαντάζει ουτοπικό. Βάλε και το pillars of eternity 2 που θα το δούμε επίσης (μάλλον) φέτος και έδεσε το γλυκό. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 13 hours ago, non-serviam said: @Malthador Κάνε μας ένα update για την Jumpgate. Πως την βλέπεις μετά από τόσο καιρό; Παίζει κομπλέ, το λίγο που το δοκιμάζω κάθε φορά, μιας και κυρίως παίζω σε handheld mode. Αλλά κλασικά, δεν βάζω ποτέ το χέρι μου στη φωτιά. Ωστόσο δεν έχω διαβάσει για bricks κάτι σχετικό. Τι FE: Warriors είναι musou game, δεν είναι κανονικό FE, οπότε μην ξενερώνεις. Το κανονικό θα τα σπάει κλασικά. 8 hours ago, ikaruga24 said: Το ξέραμε εδώ και κάποιο διάστημα αλλά το ότι θα έχω baldurs gate 2, planescape και never winter nights Στην παλάμη του χεριού μου φαντάζει ουτοπικό. Βάλε και το pillars of eternity 2 που θα το δούμε επίσης (μάλλον) φέτος και έδεσε το γλυκό. Να πούμε άλλη μια φορά ότι μιλάμε για τις Enhanced Editions, όχι για τα κανονικά games, με ότι συνεπάγεται αυτό.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Καλά ναι όμως πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Ειδικά το planescape και το never winter θα είναι χάρμα μιας και δεν έχουν περίεργες εκδόσεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 9 minutes ago, ikaruga24 said: Καλά ναι όμως πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Ειδικά το planescape και το never winter θα είναι χάρμα μιας και δεν έχουν περίεργες εκδόσεις. Όχι, δεν κατάλαβες...
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, Malthador είπε Όχι, δεν κατάλαβες... Όχι; Τι εννοείς δηλαδή;
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 30 minutes ago, ikaruga24 said: Όχι; Τι εννοείς δηλαδή; Εννοώ ότι οι EE της Beamdog είναι για τα πανηγύρια. 1
dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 https://www.resetera.com/threads/gamestop-has-added-21-unknown-switch-game-skus-to-their-system.120353/ Πιστευω θα δειξει αρκετο πραγμα στην Ε3.Το αυτονοητο βεβαια καθως για μενα το πρωτο σχεδον μισο του ετους παραηταν "ησυχη" η nintendo. Παντως το παραξενο ειναι ενα sku που το εχουν κοστολογησει στα 200$.Να ειναι κανα collector edition ή μηπως το switch mini που φημολογειται εδω και καιρο?? Βεβαια η ιδια η ninty εχει πει οτι δεν προκειται να δειξει hardware στην Ε3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις