dekulinkgr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, alet είπε Το σκέφτηκα αλλα σκοτωνει την φορητότητα της συσκευής.Θεωρεις οτι ηταν θεμα των αρχικων παρτίδων που διορθώθηκε στις μετ επειτα ή κακη σχεδιαστική επιλογη που θα τα συντροφεύει εφ ορου παραγωγης? Αν ειναι να προσπαθήσω να βρω καποια νεοτερη edition τους Οπως λεει ο malthador παρε νεοτερα joycon.'H τα κιρτρινα ή τα πρασινα/ροζ του splatoon.Εγω τα τελευταια εχω και δεν εχω κανενα θεμα. 1
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Και σε μένα παρουσιάζει πρόβλημα που και που το αριστερό joycon αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τους το στείλω καλοκαιριάτικα για επισκευή. Βλέπουμε από Σεπτέμβριο.
VagVene Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Απο Δεκεμβριο δεν εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα στα δικα μου joyc. (purple blue) αλλα εχω και το pro controller που ειναι must κατ εμε 1
alet Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Σκεφτομαι με αυτα που μου λετε να παρω τα κίτρινα (υποθετω ειναι τα ποιο καινουργια σε σχεση με εκεινα του σπλατουν) κ να στειλω για επισκευη το δεξι. Για την ιστορια εχω το μπλε/κοκκινο
count ian Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Παιδιά να αναφέρω και μια αγορά που έκανα πριν ένα δεκαήμερο από το ebay uk και μπορώ να πω πως άξίζει. Πήρα την thin case της nyko https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwixzNDPsp_cAhXLDewKHZtDC-4QtwIIJjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCOTGFlsblu8&usg=AOvVaw0LUQTpfclTSDCd7RwGz3P5 και επιτέλους δεν ανησυχώ μην καταστρέψει ο μικρός δίαβολος του σπιτιού την switchάρα! Καλή κατασκευή που κουμπώνει γύρω από την κονσόλα και 2 καλύμματα σιλικόνης για τα joycons. Και βέβαια το switch τοποθετείται πλέον στο dock μαζί με την θήκη! Στο κουτί περιέχεται και 1 screen protector μαζί με ένα μαντηλάκι καθαρισμού.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει ένα μικρό διαβολάκι από το να καταστρέψει το Switch. Ίσως μόνο μια θήκη από vibranium! 1
sils Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, count ian είπε Παιδιά να αναφέρω και μια αγορά που έκανα πριν ένα δεκαήμερο από το ebay uk και μπορώ να πω πως άξίζει. Πήρα την thin case της nyko https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwixzNDPsp_cAhXLDewKHZtDC-4QtwIIJjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCOTGFlsblu8&usg=AOvVaw0LUQTpfclTSDCd7RwGz3P5 και επιτέλους δεν ανησυχώ μην καταστρέψει ο μικρός δίαβολος του σπιτιού την switchάρα! Καλή κατασκευή που κουμπώνει γύρω από την κονσόλα και 2 καλύμματα σιλικόνης για τα joycons. Και βέβαια το switch τοποθετείται πλέον στο dock μαζί με την θήκη! Στο κουτί περιέχεται και 1 screen protector μαζί με ένα μαντηλάκι καθαρισμού. βαλε και το λινκ
Vagosman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Στις 14/7/2018 στις 12:17 ΠΜ, Malthador είπε Τέλος κι απο εμένα στις 38 ώρες με 76% completion και Hollow Knight ending. Μιλάμε για άπειρο content, δεν το περίμενα από τόσο core indie τίτλο. Μπράβο τους. Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο κορυφαίο Metroidvania ανάμεσα στο Super Metroid, στο Axiom Verge και στο Hollow Knight. Πραγματικά είναι στο ίδιο επίπεδο αυτά τα τρία για εμένα. Eγω απλα θελω να κλαιω, είμαι Soul Master και εχω ηδη χασει απο ποσες φορες τα geo μου απο τους Souls Twister. Σε κάνει να αισθάνεσαι άχρηστος κ φοβισμένος απο ενα σημείο κ μετα
sils Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Vagosman είπε Eγω απλα θελω να κλαιω, είμαι Soul Master και εχω ηδη χασει απο ποσες φορες τα geo μου απο τους Souls Twister. Σε κάνει να αισθάνεσαι άχρηστος κ φοβισμένος απο ενα σημείο κ μετα Μην μασας αυτος σχετικα εύκολος ειναι πηγαινε δυναμωσε και μετα ξαναγυρνα σε αυτον.
Vagosman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Τον πέρασα τον *** είμαι κρυσταλ πικ πηρα και τη νέα δύναμη.
Misokatsu64 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 9:20 ΜΜ, RedAlert539 είπε Βγήκε σήμερα στα 10 ευρώ. Το συνηστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν το έχουν πάιξει και είναι φαν των ατμοσφαιρικών παιχνιδιών. Περιεργα πραματα... Ερχεται και για το Dreamcast 7 1
sils Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε Περιεργα πραματα... Ερχεται και για το Dreamcast Ακομα ρο υποστηριζουν.... μπραβο1
Misokatsu64 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, sils είπε Ακομα ρο υποστηριζουν.... μπραβο1 Indie ομαδες εχουνε παρει φορα και βγαζουνε παιχνιδια για το Dreamcast. Παντως μεσα στον Αυγουστο θα ξαναπαρω Switch λογω του παλιου που εσπασε η οθονη ολοκληρωτικα.. Μου ελειψε πολυ το Splatoon 2, πιστευω εχει ενα απο τα καλυτερα online multiplayer! 4
Tresorikos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Misokatsu64 είπε Indie ομαδες εχουνε παρει φορα και βγαζουνε παιχνιδια για το Dreamcast. Παντως μεσα στον Αυγουστο θα ξαναπαρω Switch λογω του παλιου που εσπασε η οθονη ολοκληρωτικα.. Μου ελειψε πολυ το Splatoon 2, πιστευω εχει ενα απο τα καλυτερα online multiplayer! Ωραίο να βγάζουν παιχνίδια για το dream ωραίο μηχάνημα αλλά δεν έπαιζε DVD κ γιαυτό έχασε απτό ps2 Πως κατάφερες ρε παλικαρε κ έσπασε η οθόνη σου έπεσε η το πέταξες δε καμία ήττα;
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 hours ago, Misokatsu64 said: Παντως μεσα στον Αυγουστο θα ξαναπαρω Switch λογω του παλιου που εσπασε η οθονη ολοκληρωτικα... Πώς γίνεται να σπάσεις μια πλαστική οθόνη; Είμαι πολύ περίεργος. Πάντως και με σπασμένη οθόνη, το NSw μπορεί να δουλέψει στο dock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις