Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, tiniakos said:

Κάποιος είχε γράψει ότι από ξένο eshop το hollow night είχε 10 ευρώ.

Πως γίνεται να κάνεις αγορά από εκεί;

Γυρνάς το account σου στην Νορβηγία. 

Δημοσ.

Τοσα χρονια με τα fps στα twins πως και δεν τους εχει σκυλοβρισει ο κοσμος ωστε να εχουν επιλογη για gyro/motion control αφου τo controller το υποστηριζει;Εχω λιωσει στο fortnite αλλα με το analog για να πετυχεις τον εχθρο ειδικα οταν χοροπηδαει σαν το κατσικι ειναι πολυ δυσκολο.Ελπιζω στα σχεδια που ειπαν για touchscreen να εχουν και για motion γιατι το solo ειναι αδυνατο να βγεις πρωτος εκτος και αν εισαι κολοφαρδος.Το 50 vs 50 αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο mode.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γυρνάς το account σου στην Νορβηγία. 

Σε ευχαριστώ.

Μπορώ να το ξαναγυρίσω Ελλάδα φαντάζομαι χωρίς πρόβλημα.

Πλήρωσα με mastercard ελπίζω να μην φάω και προμήθεια λόγω νομίσματος.

Δημοσ.

https://nintendoeverything.com/wwe-2k19-seems-to-be-skipping-switch-this-year/

Μετα απο το προηγουμενο που ηταν απο day 1 μεχρι και τωρα κατεστραμενο αυτο ελειπε να φερουν και αλλο.Κανονικα θα πρεπει να αποζημιωσουν με free download code σε αλλο μηχανημα οσους εκανα  το λαθος και το αγορασαν full price στο release.

Δημοσ.

Το hollow knight ειναι απλα επος.Οπως εχουμε αναφερει και εγω αλλα και οι υπολοιποι  η δουλεια που εχει γινει στο ακουστικο κομματι ειναι απλα εκπλκτικος.Δεν ηταν τυχαιο που περιμεναμε τοσο καιρο γιαυτο το παιχνιδι.Εκει που λεω λογικα κοντευω στο τελος το παιχνιδι συνεχιζει και δινει πονο.Must buy για ολους τους κατοχους της κονσολας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Τοσα χρονια με τα fps στα twins πως και δεν τους εχει σκυλοβρισει ο κοσμος ωστε να εχουν επιλογη για gyro/motion control αφου τo controller το υποστηριζει;.

Αυτό σκεφτόμουν χτες βράδυ παίζοντας resident evil revelations στο switch. Είναι η πρώτη φορά που παίζω με motion control και ομολογώ ότι το accuracy μου ανέβηκε 1000%. Βέβαια βοηθάνε και τα joycons δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν με ds4. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, james9tito είπε

Αυτό σκεφτόμουν χτες βράδυ παίζοντας resident evil revelations στο switch. Είναι η πρώτη φορά που παίζω με motion control και ομολογώ ότι το accuracy μου ανέβηκε 1000%. Βέβαια βοηθάνε και τα joycons δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν με ds4. 

Και μενα με βολευει με τα joycon στα χερια.Το αριστερο για movement ακινητο και το δεξι που στοχευει σαν τον τροχονομο😂.Αν τα βαλω στο grip παιζω πολυ χειροτερα ισως επειδη δεν το εχω συνηθησει αλλα στο splatoon οι pro players προτιμανε το pro controller οποτε και στο DS4 μια χαρα playable θα ειναι τα fps και χιλιες φορες πιο βολικο απο το analog.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.

Άντε να πω κι εγώ κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ, ούτε κανείς το σκέφτηκε...

ΜΑ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HOLLOW KNIGHT!!!

Μα τον Όντιν η Switchάρα είναι ιδανική για να παίζεις τέτοια παιχνίδια (handheld mode).

Μακάρι κάποια στιγμή η ska studios να φέρει και το Salt and sanctuary στο switch, που είναι διαμάντι και αυτό!

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά βάλανε και το donkey kong έτσι για να θυμηθούμε οι παλιότεροι πόσο σαδιστικά δύσκολα ήταν τα arcade. Εδώ που τα λέμε αυτά τα game είχαν φτιαχτεί με σκοπό να σου τρώνε κέρματα και να σε κολλάνε για να τα ταίζεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση:

Αν έχω ένα παιχνίδι σε physical έκδοση(δανεικό από κάποιο φίλο) και αποφασίσω να το αγοράσω από το nintendo store και να το κατεβάσω στο switch μου, θα έχει τα saves μου κανονικά; Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει για σίγουρη απάντηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Oσοι λατρεύουν τα castlevania, τρέχουν και παίζουν το bloodstained curse of the moon!

Υπέροχο 8bitο από τον βασιλιά IGA!

Και εδώ η Χριστιάνα με τον Άρχοντα συζητάει για το bloodstained ritual of the night:

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwib3aPf4N_bAhXFQJoKHSU9AV0QwqsBCEQwAg&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjifYuZyBHPI&usg=AOvVaw07Yo5GkD2Ts8YuerkoWVOb

Επεξ/σία από count ian
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ το Hollow Knight θα το τιμήσω και σε physical αν βγει. Από τους πιο vfm τίτλους που έχω παίξει ποτέ. Μεγάλο περιεχόμενο, ωραίος οπτικός τομέας με ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα, εκπληκτικός ήχος και πολύ τίμια τιμολόγηση για όλα αυτα. Αν το κυκλοφορούσε η Ubi θα ζητούσε άνετα 35+ ευρώ χωρίς να περιλαμβάνει καν τα free dlc.

Ελπίζω το Gods & Glory το οποίο θα είναι και το τελευταίο DLC να μην αργήσει να κυκλοφορήσει.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 5
Δημοσ.

θα το γράφω κάθε λίγο και λιγάκι αλλά δε με νοιάζει :P

τι

παιχνιδάρα

είναι

αυτή

παίζω τόσο όσο να μην το τελειώσω ποτέ ή μάλλον, ρεαλιστικά μιλώντας, να παίζω όλο το καλοκαίρι στα διάφορα καράβια-κάμπινγκ-αεροπλάνα που θα βρεθώ και κάπου σεπτέμβρη με τις πρώτες βροχές και μουντάδες του καιρού

εννοείται σε physical το έχω αγοράσει και εγώ χτες

Δεν ξέρω αν είναι ο πρώιμος ενθουσιασμός αλλά νομίζω ότι παίζω ένα από τα παιχνίδια που θα μπουν στο τοπ50 μου έβερ :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...