Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 5 minutes ago, mansa2k said: Ίσως η Ν έκανε προχώρησε σε αυτήν την επιλογή για να "ενισχύσει" το τοπικό πολλαπλό που την ενδιαφέρει περισσότερο. Ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο ή οτιδήποτε άλλο οφείλει ως εταιρία να λαμβάνει υπόψιν και τους πελάτες ιδιαίτερα από την στιγμή που χρεώνει ως συνδρομή το online mutliplayer. Ο παραλογισμός φτάνει στα άκρα όταν παράλληλα προσφέρουν πακέτο του παιχνιδιού μαζί με δωδεκάμηνη συνδρομή. Δηλαδή πληρώνεις παραπάνω για να σου προσφέρονται τελικά λιγότερες υπηρεσίες ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο. Αυτές τις μπούρδες η Ν πρέπει να τις βάλει στην άκρη και να αρχίσουν να λειτουργούν διαφορετικά από την στιγμή που υφίσταται συνδρομή. Στην τελική ας πετάξουν εκτός το online multiplayer ως μέρος της ποταπής υπηρεσίας τους και ας συνεχίσουν παρόμοιες επιλογές όπως προστάζει η επιστημονική ομάδα της Nintendo Teleshopping AE. Εμένα αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι δεν παίρνουν στα σοβαρά το game τους. Οκ, πόσες πίστες να φτιάξει ο γιος μου και να κάτσουμε να τις περάσουμε παρέα; Γιατί αυτό είναι το μόνο local multiplayer που μπορώ να «δω» στο Mario Maker, ένα παιδάκι με έναν ενήλικα. Γιατί για σοβαρό local multiplayer οι μαντράχαλοι θα μαζευτούν να παίξουν Smash ή στη χειρότερη Mario Kart, για να πέφτει και καμιά σφαλιάρα, σιγά μη μαζευτούμε 5 άτομα για να παίξουμε Mario Maker. Το Mario Maker είναι ο ορισμός του online multiplayer: τις βγάζουμε έξω (τις πίστες) και τις μετράμε με τους διαδικτυακούς φίλους μας. 4
Edel Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, chek2fire είπε εγώ έχω κολήσει και παίζω στο switch κάθε μέρα αυτό με τον δικηγόρο. Μιλάμε για τρελό κόλλημα δεν το περίμενα με τίποτα. Αυτό σε physical δεν έχει κυκλοφορήσει?
kajwbtfe Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς το TT Racer?Το δοκίμασα γιατί γενικά μου αρέσουν τα racing ,αλλά δυστυχώς έπαθα την πλάκα μου,με την κακή έννοια,λόγω των γραφικών του.Σε φάση να κοιτάζω αν κρατάω το Switch ή το ds..Δεν το δοκίμασα να πω την αλήθεια σε docked φάση μόνο handheld και απογοητευτικα.Δεν είμαι από αυτούς που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα γραφικά λόγω παλαιάς σχολής ,αλλά αν το δείτε θα συμφωνήσετε.Ειναι σχεδόν unplayable λόγω γραφικών όσο και αν φαίνεται περίεργο..
SoFGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ποιο physical το Phoenix Wright ρε παιδια ? το οτι δεν εχει gyro το port του RE4 το σχολιασε κανενας ή εκανα παλι skim read τις τελευταιες σελιδες ? μιλαμε ειναι ο ορισμος του bare minimum, ακομα ποναει ο κ*λος μου απο την φολα το revelations που παραμενει απατσαριστο, ουτε μισο ευρω στους απατεωνες !! Τουλαχιστον το mario rabbids kingdom battles που ειναι αυτη τη στιγμη στο 20ρικο https://www.nintendoenthusiast.com/2019/05/16/ubisoft-is-holding-a-massive-sale-on-nintendo-eshop/ τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω ! σε αντιθεση με το port του assasin's weed 3 ... https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2019-assassins-creed-3-remaster-switch-analysis edit : μολις τωρα, εκει που ειχα αραξει και πυροβουλουσα τα κουνελο-γαιδουρια πεταξε μου ενα ωραιο " software closed because an error occured " @##@@#)#@()#@(!#@!@()@!(!@ την παραλια και τον χρυσο μου :@ 😛 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από SoFGR
bad_freddy Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, SoFGR είπε Τουλαχιστον το mario rabbids kingdom battles που ειναι αυτη τη στιγμη στο 20ρικο https://www.nintendoenthusiast.com/2019/05/16/ubisoft-is-holding-a-massive-sale-on-nintendo-eshop/ Εγω ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με ποια ηλίθια λογική βγάζει τακτικότατα το base game και την gold edition σε έκπτωση και ποτέ μα ποτέ δεν δίνει ουτε 1% έκπτωση στο season pass για εμάς τους βλάκες που στηρίξαμε απο την αρχή το παιχνίδι αγοράζοντας την βασική έκδοση... Μιλάμε όπου να 'ναι η gold edition θα είναι φτηνότερη απο το σκέτο season pass έτσι που το πάνε. Ηδη η διαφορά τους είναι μόλις 10 ευρώ. 3 1
non-serviam Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, bad_freddy είπε Εγω ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με ποια ηλίθια λογική βγάζει τακτικότατα το base game και την gold edition σε έκπτωση και ποτέ μα ποτέ δεν δίνει ουτε 1% έκπτωση στο season pass για εμάς τους βλάκες που στηρίξαμε απο την αρχή το παιχνίδι αγοράζοντας την βασική έκδοση... Μιλάμε όπου να 'ναι η gold edition θα είναι φτηνότερη απο το σκέτο season pass έτσι που το πάνε. Ηδη η διαφορά τους είναι μόλις 10 ευρώ. Ειλικρινά θέλω και εγώ να μάθω, γτχτ.
stafftw Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Έχω γύρω στα 17 παιχνίδια αγορασμένα backlog ...λέτε να το τσιμπήσω και αυτό;Βέβαια και σε physical στο σκρούτζ έχει ένα κατάστημα 23,84€ αξίζει περισσότερο το gold λέτε; (Και το rayman σκέφτομαι 👿🤬)
chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, stafftw είπε Έχω γύρω στα 17 παιχνίδια αγορασμένα backlog ...λέτε να το τσιμπήσω και αυτό;Βέβαια και σε physical στο σκρούτζ έχει ένα κατάστημα 23,84€ αξίζει περισσότερο το gold λέτε; (Και το rayman σκέφτομαι 👿🤬) και τα δύο game που λες μια και τα έχω και τα έχω παίξει είναι από τα καλύτερα που έχουν βγει για το switch 1
Mistwalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιχνιδαρα.Με μια καλή τιμή θα κάνει καλές πωλήσεις. Και πάμε πάλι στις φήμες μια και πλησιάζει η Ε3 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Mistwalker 1
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Υπάρχει κανένας σοβαρά παίκτης Switch που να ενδιαφέρεται για call of duty; Αλήθεια ρωτάω.
D.Luffy Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Υπάρχει κανένας σοβαρά παίκτης Switch που να ενδιαφέρεται για call of duty; Αλήθεια ρωτάω. Αντί η Activision να κοιτάξει να βγάλει το Spyro Reignited Trilogy εν το μεταξύ... 2
Mpiftekis Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Υπάρχει κανένας σοβαρά παίκτης Switch που να ενδιαφέρεται για call of duty; Αλήθεια ρωτάω. Υπάρχει ο μπαμπάς που θέλει να παίξει τα της Nintendo και υπάρχει και το κ@λοπαιδο που θέλει να παίξει CoD... Παίρνεις το switch ... problem solved Επίσης, λέμε τώρα υποθέσεις κάνουμε, φανταστείτε κανά local mode στο CoD... εκεί που ακούγαμε χαρούμενες παιδικές φωνούλες στις παιδικές χαρές... τώρα θα ακούμε "ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ" 😂😂
MetalPrime Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Υπάρχει κανένας σοβαρά παίκτης Switch που να ενδιαφέρεται για call of duty; Αλήθεια ρωτάω. Χωρίς πλάκα; έχω παίξει στο PC όλη τη σειρά των CoD Modern Warfare, αλλά μόνο τα single player campaign, και όχι το Multiplayer με το οποίο λιώνουν τα παιδάκια στα net cafe. Τα campaign τους λοιπόν είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένα και αρκετά engaging, με ωραίες cut scenes, ανατροπές, επικές σκηνές... σαν ταινίες δράσης - σαν εμπειρία, απολαυστικά. Βέβαια, δεν θα το έπαιζα στο switch για τον ίδιο λόγο που δεν θα έπαιζα οποιοδήποτε άλλο FPS σε οποιαδήποτε κονσόλα - χειρισμός. Πώς να το κάνουμε, το headshot δύσκολα το κάνεις με το analog... 1
Vagosman Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Bomber Crew, το συνιστώ ειναι αρκετά δυνατό για το Switchακι. Λιγο αργό στα μενού αλλα παραμένει δυνατό με ωραίους μηχανισμούς.
Κώστας1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Σχετικά με τα παιδιά που αναφέρουν παραπάνω το Ace Attorney, προσυπογράφω πως πρόκειται για εκπληκτικά παιχνίδια. Για όσους έχετε όρεξη, πάντως, και δεν το έχετε ακόμα, καλύτερα να περιμένετε για κάποιο sale, καθώς, τουλάχιστον στο 3DS, έχει πέσει αρκετές φορές στο 50%, ακόμα και 60%. Φοβερό πακέτο όπως και να'χει, αξίζει το full price. Παράλληλα, τη στιγμή που μιλάμε, μπορεί κανείς να βρει το Enter The Gungeon στο store κι αυτό 50% κάτω, ίσως είναι από τα αγαπημένα μου στην κονσόλα. Φοβερά εθιστικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις