Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα συγνώμη, για ποιο GTA θα ασχοληθεί η Rockstar να βγάλει στο Switch, όταν φτιάχνει το 6 για τα next gen twins. To 2? Όπως και για το CoD. Εδώ αρχίζει και πέφτει, η φάση, πάλι στα twins και αρχίζουν τα renames σε Modern Warfare κτλ. με το Switch θα κάτσουν να ασχοληθούν? 

Μιλάει ο φίλος από πάνω για πλούσιο περιεχόμενο. Ποιο είναι αυτό? Της Nintendo είναι σίγουρα, αλλά debatable στο γούστο ως ανακυκλώσιμο.

Το στοίχημα δεν ήταν ποτέ τα ίδια IP και με διαφορά φάσης (ετών) από τους 3rd party αλλά καινούργια IP, κομμένα και ραμμένα για την portable εμπειρία ή και το mood του συστήματος.

Ε ναι... έτσι ακριβώς είναι...

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
59 minutes ago, dekulinkgr said:

Ακουω απο πολλους οτι ειναι goat status το witcher 3 αλλα θεωρω και υπερβολες οτι η εταιρεια αυτη ειναι η πιο σοβαρη στο χωρο ή η καλυτερη στον χωρο με ενα βιογραφικο,σε ποσοτητα τουλαχιστον φτωχο.Απλως θελω να ακουσω τους λογους που την εχουν τοσο ψηλα.

Ας το πάρουμε εις άτοπον απαγωγή: ποιά εταιρεία ξέρεις που να είναι καλύτερη; Δεν μιλάω για το αν τα games της είναι καλά που είναι κάτι υποκειμενικό, στα αντικειμενικά λέω: DRM-free, expansions σαν τον παλιό καλό καιρό, δωρεάν enhanced editions στα games της, ούτε ίχνος από mtx κλπ. Βρες μου μία τέτοια εταιρεία (που να βγάζει ΑΑΑ τίτλους προφανώς, μην με πας σε κανά studio με 5 άτομα) και το συζητάμε.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

expansions σαν τον παλιό καλό καιρό, δωρεάν enhanced editions στα games της.

Αυτό το έχω μεγάλο παράπονο από την Nintendo. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να κάνει και στο BoTW (να εμπλουτίσει τον κόσμο του δηλαδή). Τώρα γιατί δεν το έκανε δεν ξέρω.

Τεχνικό το ζήτημα ίσως?  Δεν ήθελε?

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Μιλάει ο φίλος από πάνω για πλούσιο περιεχόμενο. Ποιο είναι αυτό? Της Nintendo είναι σίγουρα, αλλά debatable στο γούστο ως ανακυκλώσιμο.

Το στοίχημα δεν ήταν ποτέ τα ίδια IP και με διαφορά φάσης (ετών) από τους 3rd party αλλά καινούργια IP, κομμένα και ραμμένα για την portable εμπειρία ή και το mood του συστήματος.

Ε ναι... έτσι ακριβώς είναι...

Πάλι τα ίδια θα λέμε, nintendo systems sales=αποκλειστικότητες κατά το πλείστον από την Ν και σε συνεργασία με τις τρίτες εταιρίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα, σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι ή απλά δυσκολεύονται να την αποδεχτούν.

Δεν συμφωνώ πλέον περί φορητής φιλοσοφίας κατά κόρον, τα ίδια πίστευα παλιότερα αλλά κατέληξα πως στην υβριδικότητα ταιριάζουν τα πάντα.

Περί νέων ip έχω γράψει επανειλημμένος πως η Ν πρέπει να βελτιώσει την παραγωγική της δυναμική στο software αυξάνοντας το προσωπικό της. Ακόμα και τώρα που έχουν στραφεί όλα τα στούντιο τους σε ένα σύστημα δεν καταφέρνουν να συγκροτήσουν ένα σταθερό πρόγραμμα κυκλοφοριών.

Προσπαθούν στο κομμάτι των αποκλειστικοτήτων με τις τρίτες εταιρίες αλλά ακόμα και αν προκύψει κάτι που θα έχει τεράστια επιτυχία δύσκολα να παραμείνει στο οικοσύστημα της Ν εκτός αν έχουν δικαιώματα. Βασικά το βλέπουμε ήδη στην πράξη και με τίτλους κάποιας έως μέτριας δυναμικής (Octopath Traveller, TSA).

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Πάντως σαν πολύ καινούριος χρήστης Switch να πω την αλήθεια καλοδεχούμενο το Witcher 3 αλλά για μένα και ψιλοαδιάφορο όπως και η πλειοψηφία των μεταφορών. Θυμάμαι σκύλιαζα και από το προηγούμενο account μου για την έλλειψη third party στο switch και ψηφιακή κορνίζα το ανέβαζα, zelda-only console το κατέβαζα μέχρι που τελικά πήρα ένα.

Το switch (για μένα πάντα) είναι μια δευτερεύουσα κονσόλα που πρέπει να εκμεταλλευτεί το βασικό πλεονέκτημά του που είναι η φορητότητα. Για να το κάνει αυτό πρέπει να βγαίνουν συγκεκριμένοι τύποι παιχνιδιών που να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το να παλεύεις να παίξεις στις 7" Witcher 3 δε ξέρω πόσο καλή εμπειρία είναι. Σίγουρα δε θα είναι άσχημη αλλά φαντάζομαι όλοι θα προτιμούσαν να το παίξουν (όπως και λογικά ήδη έχουν κάνει) στο PC/PS4 τους. Προσωπικά ζορίζομαι πολύ να παίξω "βαρυά" παιχνίδια σε handheld mode.

Αυτό όμως που θα ήθελα να δω είναι παιχνίδια από 3rd party φτιαγμένα για το switch και όχι απλά Ports. Πχ. να φτιαχνόταν ένα Football Manager με ανθρώπινο interface για το Switch αντί για το Android game που έβγαλε η 2K. Ή γενικότερα να δούμε εγχειρήματα τύπου Octopath Traveler. Αυτό νομίζω είναι το ζητούμενο και όχι να μεταφερθεί το FF15 αυτούσιο στο Switch. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Οι πρώτοι λόγοι που μου έρχονται στο μυαλό στην ερώτηση "τι κάνει την CDPR τόσο αγαπητή και δημοφιλής παρά το φτωχό βιογραφικό της" είναι καταρχάς η τρομερή ποιότητα των παιχνιδιών της σε ολη την τριλογία Witcher αλλά κυρίως στο 3 που είναι ενα παιχνίδι ποιοτικά άριστο (σχεδόν) σε όλους τους τομείς, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για ενα τόσο μεγάλο και πολύπλευρο open world RPG.

Συνήθως τόσο μεγάλα παιχνίδια και ειδικά αυτού του genre που έχουν και μια ιστορία/σενάριο να δείξουν, κάπου χάνουν. Εδω όπου και να το πιάσεις, θες secondary quests, θες μουσική, θες χαρακτήρες, ακόμα και το minigame του (Gwent) είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σκέψου οτι μας έδωσε και 2 expansions με διάρκεια κανονικού παιχνιδιού το καθένα, εκ των οποίων το ενα βγήκε RPG της χρονιάς (2016) και πρόκειται για expansion!

Τέλος ο βασικότερος λόγος (προσωπικά) που την εκτιμώ είναι και η DRM free φιλοσοφία που ακολούθησε και στα 3 παιχνίδια της  όπου η ίδια παρείχε updates επίσημα ακόμα και στις πειρατικές εκδόσεις (εν γνώσει της) ζητώντας απλά απο τον κόσμο αν πραγματικά τους αρέσει το παιχνίδι να το αγοράσουν. Αυτό το εκτίμησαν ακόμα και οι αμετανόητοι πειρατές στηρίζοντας την, δίνοντας άπειρο respect στην μόνη εταιρεία που προτίμησε αυτό τον δρόμο για ενα τόσο high end anticipated game αντι για τον κλασσικό του Denuvo, always online κλπ.

Bonus εκτίμησης και για το GOG που της ανήκει και όπως ξέρουμε βασίζεται κι αυτό εξολοκλήρου στο DRM Free αλλά και στο support των παλιών αγαπημένων μας παιχνιδιών. 

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Ας το πάρουμε εις άτοπον απαγωγή: ποιά εταιρεία ξέρεις που να είναι καλύτερη; Δεν μιλάω για το αν τα games της είναι καλά που είναι κάτι υποκειμενικό, στα αντικειμενικά λέω: DRM-free, expansions σαν τον παλιό καλό καιρό, δωρεάν enhanced editions στα games της, ούτε ίχνος από mtx κλπ. Βρες μου μία τέτοια εταιρεία (που να βγάζει ΑΑΑ τίτλους προφανώς, μην με πας σε κανά studio με 5 άτομα) και το συζητάμε.

Ααα οκ αυτα δεν τα γνωριζα.Καταλαβαινω τον λογο τοτε που ειναι τοσο αγαπητη σαν εταιρεια.Το θεμα ειναι για ποσο θα συνεχισει με αυτες τις πρακτικες.

Σε αλλα νεα τελειωσα με  το katana zero.Πολυ ωραιος indie τιτλος.Το προτεινω.

Συνεχεια εχει να τελειωσω το εξαιρετικο cuphead.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Ααα οκ αυτα δεν τα γνωριζα.Καταλαβαινω τον λογο τοτε που ειναι τοσο αγαπητη σαν εταιρεια.Το θεμα ειναι για ποσο θα συνεχισει με αυτες τις πρακτικες.

Φίλε μου εγώ προσωπικά το έχω αγοράσει το Witcher 3 και στις τρεις πλατφόρμες (όχι σε full price βέβαια), ώστε να συνεχίσει όσο μπορεί (και προφανώς για την συλλογή).

Εμπειρίες από το NBA 2K Playgrounds 2. Ευχάριστο παιχνίδι, σε ίδια ακριβώς λογική με το NBA Jam (στο οποίο καιγόμασταν κάποτε). Έχει και τωρινούς παίχτες αλλά και παλιούς, μεγάλη γκάμα γηπέδων και μπαλών, αλλά όλα είναι κλειδωμένα στην αρχή. Πρέπει να φτύσεις αίμα, απλά και μόνο για να τα ξεκλειδώσεις, και μετά πρέπει σε κάθε παίχτη ξεχωριστά να ανεβάσεις και το λέβελ του. Που θέλει αρκετό χρόνο και κωλοφαρδία. Αναγκάστηκα να βάλω Online ώστε να μπορώ να παίζω παιχνίδια και να βγάζω τα daily challenges, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει το πράγμα. Τελικά μου πήρε κάπου στις 25+ ώρες (ξεκινώντας σίγουρα από τα μισά) ώστε να καταφέρω να ξεκλειδώσω όλο τον κόσμο. Και μετά το παράτησα... 🤣

Ένα 7/10 πιστεύω το παίρνει (παρ' όλη την απάτη με τους παίχτες και τα λεφτά που ζητάνε).

Δημοσ.

Παιδιά  έχει πάρει κάποιος 3rd Party switch Dock? Ποιο πιστεύετε  ότι αξίζει για αγορά ? Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό https://www.ebay.com/itm/Charging-Dock-Cradle-Stand-w-3-USB-Port-For-Nintendo-Switch-Console-TV-Video/392169859108?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3Dde0de2bb2330433c9c37ab661f1a134e%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D12%26mehot%3Dpp%26sd%3D254009693288%26itm%3D392169859108&_trksid=p2047675.c100005.m1851

και σε αυτό https://www.ebay.com/itm/JYS-TV-Switch-Converter-Charging-Dock-w-PCB-Board-For-Nintendo-Switch-Console/142915106277?hash=item21466775e5:g:DaoAAOSwXn5bf8d1

αν και υπάρχουν πολλά 3rd party docks και είναι λίγο ψηλό χάσιμο η φάση  ... Αλλά λένε ότι υπάρχει πιθανότητα brick αλλά ότι είναι κομπλέ κτλ ...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

+1 για το Katana Zero

το Cuphead το έχω δει, και με αυτά που ακούω για υψηλό επίπεδο δυσκολίας και αναλόγως υψηλή πιθανότητα για ragequit, χμμμ not my cup of tea (pun intended).

Θα ξαναπιάσω μου φαίνεται την Bayonetta να την τελειώσω. Έπεσε και προπαραγγελία Fire Emblem αλλά ο Ιούλιος φαντάζει ακόμη μακριά... σνιφ σνιφ

Δημοσ.

εγώ έχω κολήσει και παίζω στο switch κάθε μέρα αυτό με τον δικηγόρο. Μιλάμε για τρελό κόλλημα δεν το περίμενα με τίποτα. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, chek2fire said:

εγώ έχω κολήσει και παίζω στο switch κάθε μέρα αυτό με τον δικηγόρο. Μιλάμε για τρελό κόλλημα δεν το περίμενα με τίποτα. 

Ο Phoenix Wright και ο Zidane από το FFIX είναι οι πιο άντρες (με κεφαλαίο Α) χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ από games. Period.

-------------------------------------------------

Contra Anniversary Collection full lineup revealed

-------------------------------------------------

It Seems You Can't Play Against Friends Online In Super Mario Maker 2

Τραγικό. Πόσο δύσκολο είναι να καταφέρουν να κάνουν κάτι σωστό στο κομμάτι του online;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.

Ίσως η Ν έκανε προχώρησε σε αυτήν την επιλογή για να "ενισχύσει" το τοπικό πολλαπλό που την ενδιαφέρει περισσότερο. Ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο ή οτιδήποτε άλλο οφείλει ως εταιρία να λαμβάνει υπόψιν και τους πελάτες ιδιαίτερα από την στιγμή που χρεώνει ως συνδρομή το online mutliplayer. Ο παραλογισμός φτάνει στα άκρα όταν παράλληλα προσφέρουν πακέτο του παιχνιδιού μαζί με δωδεκάμηνη συνδρομή. Δηλαδή πληρώνεις παραπάνω για να σου προσφέρονται τελικά λιγότερες υπηρεσίες ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο. 

Αυτές τις μπούρδες η Ν πρέπει να τις βάλει στην άκρη και να αρχίσουν να λειτουργούν διαφορετικά από την στιγμή που υφίσταται συνδρομή. Στην τελική ας πετάξουν εκτός το online multiplayer ως μέρος της ποταπής υπηρεσίας τους και ας συνεχίσουν παρόμοιες επιλογές όπως προστάζει η επιστημονική ομάδα της Nintendo Teleshopping AE.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...