Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχω αρχίσει και το γυρνάω σε digital σιγά σιγά πάντως. Μόλις βρω κάποιο game που έχω σε προσφορά digital, το αγοράζω και βάζω το physical για πούλημα. Είναι κουραστικό να αλλάζεις cartridge κάθε τόσο, ειδικά όταν κατά 90% παίζω σε φορητό mode και άρα θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου και κασετάκια.

Και τώρα μου έχει προκύψει το άλλο πρόβλημα: έχω φουλάρει 128άρα κάρτα και δεν θέλω να πάω σε 256άρα, γιατί κι αυτή θα γεμίσει γρήγορα και επίσης, δεν θέλω να πάω σε 512άρα, γιατί κοστίζουν όσο ένα νεφρό για την ώρα, οπότε έχω μπλεχτεί. :(

Πάρε 2 τέτοιες. Αντι να κουβαλάς τις κασέτες θα κουβαλάς τις κάρτες μνήμης 😂

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Deghinsea said:

@Malthador Αν σε ενδιαφέρει, έχε το νου σου στο amazon γιατι πριν κανένα 15ημερο είχε παίξει sandisk 400gb γύρω στο 50αρικο.

Την είχα δει αργά αυτή την προσφορά και δεν πρόλαβα δυστυχώς. Το έχω στο νου μου, thx.

• Moderators
Δημοσ.
51 minutes ago, christos_75 said:

image.png.b8c89159e4264778a1f347c1949eb901.png

Πανέμορφα. Να φύγει αυτό από τη μέση για να μιλήσουν για τα υπόλοιπα φετινά games στην Ε3.

Δημοσ.

Αμφιβάλλω για το W3, για το throne breaker πάλι μια χαρά το πιστεύω. Εκτός και αν οι θεοί κάνουν μια εντελώς διαφορετική έκδοση του W3 (παράδειγμα visual novel ή τύπου telltale). 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, RedAlert539 said:

Κι εγώ αμφιβάλλω για το Witcher, αν και υπάρχουν φήμες ότι πρόκειται για streaming service όπως το AC Odyssey.

Multiple listings λέει το άρθρο και έχει φωτογραφίες με game case κλπ. Game case σε streaming service; Χλωμό το βλέπω μιας και μιλάμε για την πιο σοβαρή εταιρεία του χώρου, αλλά πλέον βλέπουμε cases χωρίς καν game μέσα, οπότε δεν θα μου έκανε και εντύπωση ένα τέτοιο σενάριο.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Multiple listings λέει το άρθρο και έχει φωτογραφίες με game case κλπ. Game case σε streaming service; Χλωμό το βλέπω μιας και μιλάμε για την πιο σοβαρή εταιρεία του χώρου, αλλά πλέον βλέπουμε cases χωρίς καν game μέσα, οπότε δεν θα μου έκανε και εντύπωση ένα τέτοιο σενάριο.

Λοιπον να πω αρχικα οτι δεν εχω παιξει κανενα witcher και δεν θελω να το κανω vs το topic

Ακουω απο πολλους οτι ειναι goat status το witcher 3 αλλα θεωρω και υπερβολες οτι η εταιρεια αυτη ειναι η πιο σοβαρη στο χωρο ή η καλυτερη στον χωρο με ενα βιογραφικο,σε ποσοτητα τουλαχιστον φτωχο.Απλως θελω να ακουσω τους λογους που την εχουν τοσο ψηλα.

Σε αλλα νεα ευχαριστο το οτι θα εχουμε direct για το pokemon οποτε οπως σωστα αναφερεις και εσυ να φυγει απο την μεση ωστε να μην φαει χρονο στην Ε3 presentation.Ανυπομονω παντως για το τι θα δειξει καθως για μενα το 2019 επικοινωνικα αλλα και απο αποψη software το εχει παει πολυ χλιαρα.

Βεβαια απο τον Ιουνιο και μετα θα παρει φωτια αλλα περιμενω και ευχαριστες εκπληξεις.Προσωπικα προβλεπω shadow drop του hollow knight 2 και ισως metroid prime trilogy.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από πλευράς τρίτων εταιριών νομίζω ότι πλέον έχει περισσότερη σημασία να κυκλοφορήσουν κάποια στάνταρ εμπορικά ips όπως τα CoD και GTA. Αυτό που θα ξεχωρίσει για διάφορους λόγους θα είναι η ανακοίνωση Monster Hunter τίτλου αφού το κοινό της Ν το γνώρισε μέσα από το 3DS. Παρόλα αυτά μάλλον πως πρέπει να περιμένουμε μια νέα έκδοση για τέτοιες κυκλοφορίες. Το W3 ακόμα και αν αληθεύει δεν νομίζω να καταφέρει ιδιαίτερα πράγματα συγκριτικά με άλλους τίτλους.

Κατά τα άλλα το όλο θέμα είναι καθαρά πως η Ν θα προωθήσει το πλούσιο περιεχόμενο της για το υπόλοιπο του έτους και εδώ είναι που θα κριθούν πολλά πράγματα όπως και η ομάδα του Bowser. Πάντως δεν περιμένω άλλες δυνατές ανακοινώσεις για το 2019, εκτός να υπάρξουν κάποια συμπληρώματα ή κάτι για το επόμενο έτος.

Έχει ενδιαφέρον η ανακοίνωση Pokemon Direct, πρόκειται για ένα εμπορικό ip αλλά η Ν έχει ένα μέρισμα στα κέρδη που σημαίνει πως δεν είναι επιχειρηματικά στις "άμεσες προτεραιότητες" για την Ε3 από την που υφίσταται γενικότερα πλούσιο περιεχόμενο. Ίσως παράλληλα σημαίνει πως θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τον Οκτώβριο. Anyway είναι υποθέσεις, καλύτερα συμπεράσματα στην συνέχεια. Επίσης έχει ενδιαφέρον που ανακοινώθηκε τόσο νωρίς όταν συνήθως τα direct ανακοινώνονται δύο-τρεις μέρες πριν την προβολή τους.

*Υποτίθεται πως μέχρι τέλη του έτους περιμένουμε και την κυκλοφορία κάποιας νέας έκδοσης. Κάπου διάβασα μια φήμη πως αναμένεται και ανακοίνωση πτώση της τιμής του NSW στην φετινή Ε3...  για να δούμε.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Λοιπον να πω αρχικα οτι δεν εχω παιξει κανενα witcher και δεν θελω να το κανω vs το topic

Ακουω απο πολλους οτι ειναι goat status το witcher 3 αλλα θεωρω και υπερβολες οτι η εταιρεια αυτη ειναι η πιο σοβαρη στο χωρο ή η καλυτερη στον χωρο με ενα βιογραφικο,σε ποσοτητα τουλαχιστον φτωχο.Απλως θελω να ακουσω τους λογους που την εχουν τοσο ψηλα.

Οι πρώτοι λόγοι που μου έρχονται στο μυαλό στην ερώτηση "τι κάνει την CDPR τόσο αγαπητή και δημοφιλής παρά το φτωχό βιογραφικό της" είναι καταρχάς η τρομερή ποιότητα των παιχνιδιών της σε ολη την τριλογία Witcher αλλά κυρίως στο 3 που είναι ενα παιχνίδι ποιοτικά άριστο (σχεδόν) σε όλους τους τομείς, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για ενα τόσο μεγάλο και πολύπλευρο open world RPG.

Συνήθως τόσο μεγάλα παιχνίδια και ειδικά αυτού του genre που έχουν και μια ιστορία/σενάριο να δείξουν, κάπου χάνουν. Εδω όπου και να το πιάσεις, θες secondary quests, θες μουσική, θες χαρακτήρες, ακόμα και το minigame του (Gwent) είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σκέψου οτι μας έδωσε και 2 expansions με διάρκεια κανονικού παιχνιδιού το καθένα, εκ των οποίων το ενα βγήκε RPG της χρονιάς (2016) και πρόκειται για expansion!

Τέλος ο βασικότερος λόγος (προσωπικά) που την εκτιμώ είναι και η DRM free φιλοσοφία που ακολούθησε και στα 3 παιχνίδια της  όπου η ίδια παρείχε updates επίσημα ακόμα και στις πειρατικές εκδόσεις (εν γνώσει της) ζητώντας απλά απο τον κόσμο αν πραγματικά τους αρέσει το παιχνίδι να το αγοράσουν. Αυτό το εκτίμησαν ακόμα και οι αμετανόητοι πειρατές στηρίζοντας την, δίνοντας άπειρο respect στην μόνη εταιρεία που προτίμησε αυτό τον δρόμο για ενα τόσο high end anticipated game αντι για τον κλασσικό του Denuvo, always online κλπ.

Bonus εκτίμησης και για το GOG που της ανήκει και όπως ξέρουμε βασίζεται κι αυτό εξολοκλήρου στο DRM Free αλλά και στο support των παλιών αγαπημένων μας παιχνιδιών. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει Witcher 3 στο Switch περαν του streaming αλα Resident evil 7.

Οταν με το ζορι σηκωνει Doom(που στα twins τρεχει παρα πολυ καλα),περιμενετε να σηκωσει Witcher 3 που μεχρι και τα twins τα βρισκουν σκουρα?

Εκτος αν βγει αναβαθμισμενο Switch και κυκλοφορησει μονο σε αυτο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...