Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίκιο έχεις δεν το πρόσεξα το USED, ταυτόχρονα όμως γράφει και NEW πάνω δεξιά. WTF?

Δεν έχω ιδέα τι ισχύει, πάντως δε νομίζω ότι έχει μεταχειρισμένα games το συγκεκριμένο μαγαζί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε

Δίκιο έχεις δεν το πρόσεξα το USED, ταυτόχρονα όμως γράφει και NEW πάνω δεξιά. WTF?

Δεν έχω ιδέα τι ισχύει, πάντως δε νομίζω ότι έχει μεταχειρισμένα games το συγκεκριμένο μαγαζί.

Καλά και εγώ δεν νομίζω, αλλά μια στο εκατομμύριο να γίνει μαλακία θα σου πουν "αφού το γράφαμε"! 😂

Δημοσ.

Σε αυτες τις περιπτωσεις για να ειστε 100% σιγουροι,ριχνετε τηλεφωνακι.

Παντως την εκδοση της Eeevee των 45ευρω την βλεπω και εμφανιζεται κανονικα στο skroutz.

Την εκδοση με τον Pikachu παλι δεν την βλεπω στο skroutz.Αρα με βαση αυτο μαλλον ειναι used το παιχνιδι(ή λαθος τιμη).

Δημοσ.

μια ερωτηση για την κονσολα. Οταν συνδεεται το καλωδιο για να φορτισει κουνιεται? Η εφαπτεται εντελως?εμενα μου αφηνει 1 χιλιοστο κενο και κουνιεται ευκολα.

Δημοσ.

αν και δεν είναι πολύ σταθερό πάντως δεν κουνιέται εύκολα δλδ σε κατάσταση να φεύγει από την θέση του.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, iceman33221 είπε

μια ερωτηση για την κονσολα. Οταν συνδεεται το καλωδιο για να φορτισει κουνιεται? Η εφαπτεται εντελως?εμενα μου αφηνει 1 χιλιοστο κενο και κουνιεται ευκολα.

Κουνιέται αλλά όχι σε σημείο που να φεύγει μόνο του με το παραμικρό.

Δημοσ.

Λοιπόν να σας πω και εγω την εμπειρία μου και όπως λένε συνεχώς εδώ μέσα πρέπει να πηγαίνουμε στα official,αγόρασα αυτό https://ebay.to/2HZqz4f μου ήρθε και φαίνεται ωραίο, είχα κάποια θέματα με τo sync αλλά εν τέλει το κατάφερα, απλά δε μου λειτουργεί στο wireless, βέβαια επικοινώνησα με το seller και αναμένω αλλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου( μπορεί να θέλει παραπάνω ώρα φόρτισης δεν ξέρω αλλά δεν το αναγράφει).Πάντως όταν λειτουργεί έχει και τα gyro control και το vibration (καλά δεν είναι ακριβώς το hd rumble των joycon αλλά είναι ικανοποιητικό).Επομένως αν κανείς θέλει wired ίσως είναι καλή λύση (πλάκα κάνω) εγώ που παίζω κυρίως handheld δε βολεύομαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafftw είπε

Λοιπόν να σας πω και εγω την εμπειρία μου και όπως λένε συνεχώς εδώ μέσα πρέπει να πηγαίνουμε στα official,αγόρασα αυτό https://ebay.to/2HZqz4f μου ήρθε και φαίνεται ωραίο, είχα κάποια θέματα με τo sync αλλά εν τέλει το κατάφερα, απλά δε μου λειτουργεί στο wireless, βέβαια επικοινώνησα με το seller και αναμένω αλλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου( μπορεί να θέλει παραπάνω ώρα φόρτισης δεν ξέρω αλλά δεν το αναγράφει).Πάντως όταν λειτουργεί έχει και τα gyro control και το vibration (καλά δεν είναι ακριβώς το hd rumble των joycon αλλά είναι ικανοποιητικό).Επομένως αν κανείς θέλει wired ίσως είναι καλή λύση (πλάκα κάνω) εγώ που παίζω κυρίως handheld δε βολεύομαι.

Αν κάποιος πάντως έχει Xbox One ή Ps4 τότε καλύτερη λύση είναι ο αντάπτορας της 8bitdo. 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Αν κάποιος πάντως έχει Xbox One ή Ps4 τότε καλύτερη λύση είναι ο αντάπτορας της 8bitdo. 

εχω xbox one controller και παιζει μια χαρα με το 8bitdo

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, _emperor said:

εχω xbox one controller και παιζει μια χαρα με το 8bitdo

Εγώ δεν μπορώ να παίξω με το X1 gamepad, με δυσκολεύει πολύ. Πατάω πάντα το Β αντί για το Α και το Α αντί για το Β, δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα. Όταν κράταω το X1 gamepad, μπαίνω σε PC/X1 mode αυτομάτως.

----------------------------------------------------------

In other news, έχει ανοίξει προσφορά με vouchers σε US eshop (και σε κάποια ευρωπαϊκά). Όποιος έχει ενεργή συνδρομή NSO, μπορεί να αγοράσει δύο vouchers αξίας $99,99 και να τα εξαργυρώσει ανταλλάσσοντάς τα με δύο games αξίας $120, δηλαδή με μία έκπτωση της τάξης του 17% περίπου. Πρακτικά του βγαίνει τζάμπα η συνδρομή ενός έτους.

Εδώ η λίστα των eligible games.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μέσα στα eligible games περιλαμβάνονται τα Astral Chain, Fire Emblem και Mario Maker 2. Δηλαδή βάζοντας κάποιος συνδρομή σήμερα, δίνει $100 και προ-αγοράζει δύο games που δεν έχουν βγει ακόμα. Όχι κι άσχημα.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Εγώ δεν μπορώ να παίξω με το X1 gamepad, με δυσκολεύει πολύ. Πατάω πάντα το Β αντί για το Α και το Α αντί για το Β, δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα. Όταν κράταω το X1 gamepad, μπαίνω σε PC/X1 mode αυτομάτως.

----------------------------------------------------------

In other news, έχει ανοίξει προσφορά με vouchers σε US eshop (και σε κάποια ευρωπαϊκά). Όποιος έχει ενεργή συνδρομή NSO, μπορεί να αγοράσει δύο vouchers αξίας $99,99 και να τα εξαργυρώσει ανταλλάσσοντάς τα με δύο games αξίας $120, δηλαδή με μία έκπτωση της τάξης του 17% περίπου. Πρακτικά του βγαίνει τζάμπα η συνδρομή ενός έτους.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μέσα στα eligible games περιλαμβάνονται τα Astral Chain, Fire Emblem και Mario Maker 2. Δηλαδή βάζοντας κάποιος συνδρομή σήμερα, δίνει $100 και προ-αγοράζει δύο games που δεν έχουν βγει ακόμα. Όχι κι άσχημα.

αυτό με το A και το B το παθαίνω και εγώ γιατί στο pc και στο xbox controller είναι τελείως ανάποδα με αυτά του nintendo. Στην αρχή με δυσκόλευε αφάνταστα. Τώρα πλέον το συνηθίζω αμέσως, σχεδόν δλδ :P

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Ειναι μια πολυ σωστη κινηση οπως λες και εσυ για να αρχισει να στηριζει τις πολλες πωλησεις της κονσολας και με το να σπρωξει σιγα σιγα και αυτη τις ψηφιακες πωλησεις μεσω του store της,οπως εκανε και η Sony σε αυτη την γενια μολις πηρε απο νωρις κεφαλι στις πωλησεις.

Το μονο που ελπιζω να αλλαξει στο μελλον που το ειχατε αναφερει και εσεις(προσωπικα στο προηγουμενο Wii ουτε που ασχοληθηκα)ειναι να αλλαξει το συστημα των gold points

https://my.nintendo.com/about_gold_point

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, chek2fire said:

αυτό με το A και το B το παθαίνω και εγώ γιατί στο pc και στο xbox controller είναι τελείως ανάποδα με αυτά του nintendo. Στην αρχή με δυσκόλευε αφάνταστα. Τώρα πλέον το συνηθίζω αμέσως, σχεδόν δλδ :P

Με τίποτα δεν μπορώ ε. Παίζω με Pro Controller και κομπλέ, τα πατάω σωστά, παίζω με X1 και γυρνάει ο διακόπτης στο μυαλό μου και τα πατάω άλλ' αντ' άλλων. 

7 hours ago, Fulgore said:

Ειναι μια πολυ σωστη κινηση οπως λες και εσυ για να αρχισει να στηριζει τις πολλες πωλησεις της κονσολας και με το να σπρωξει σιγα σιγα και αυτη τις ψηφιακες πωλησεις μεσω του store της,οπως εκανε και η Sony σε αυτη την γενια μολις πηρε απο νωρις κεφαλι στις πωλησεις.

Το μονο που ελπιζω να αλλαξει στο μελλον που το ειχατε αναφερει και εσεις(προσωπικα στο προηγουμενο Wii ουτε που ασχοληθηκα)ειναι να αλλαξει το συστημα των gold points

https://my.nintendo.com/about_gold_point

Έχω αρχίσει και το γυρνάω σε digital σιγά σιγά πάντως. Μόλις βρω κάποιο game που έχω σε προσφορά digital, το αγοράζω και βάζω το physical για πούλημα. Είναι κουραστικό να αλλάζεις cartridge κάθε τόσο, ειδικά όταν κατά 90% παίζω σε φορητό mode και άρα θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου και κασετάκια.

Και τώρα μου έχει προκύψει το άλλο πρόβλημα: έχω φουλάρει 128άρα κάρτα και δεν θέλω να πάω σε 256άρα, γιατί κι αυτή θα γεμίσει γρήγορα και επίσης, δεν θέλω να πάω σε 512άρα, γιατί κοστίζουν όσο ένα νεφρό για την ώρα, οπότε έχω μπλεχτεί. :(

7 hours ago, Mhlogiatros said:

*For physical purchases, points will be awarded at 1% of the Nintendo eShop price for the digital version of the game. Αυτο δε το σχολιαζουμε ...

Είναι βλακώδες αυτό που έχουν κάνει με τα gold points γενικότερα. Χίλιες φορές να επιστρέψουν στο παλιό μοντέλο του Club Nintendo, να εξαργυρώνεις coins για physical βλακειούλες, παζλ, μπλουζάκια, μπρελόκ κλπ, παρά να σου δίνουν το 1% ή το 5% πίσω. Το μόνο που καταφέρνουν έτσι είναι να αγοράζουμε ελεεινά indies για φραγκοδίφραγκα, ανούσιο εντελώς.

Επεξ/σία από Malthador
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...