mansa2k Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, kgkatzi είπε Καλημέρα. Δε μου δουλεύει σωστά ο μοχλός στο αριστερό joycon και ο σταυρός στο δεξί joycon όταν δουλεύει ασύρματα. Έχω την κονσόλα 1,5 χρόνο. Θα υπάρχει κάποια ταλαιπωρία από τη CD Media για τη διετή εγγύηση ( στη σελίδα τους αναφέρουν 12 μήνες εγγύηση); Επίσης από τη στιγμή που τα παραλαμβάνουν σε πόσες μέρες περίπου τα επιστρέφουν επισκευασμένα; Μένω Αθήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί πολλάκις στο θέμα. Σύμφωνα με την CD-Media (Όροι χρήσης - Διαδικασία επικοινωνίας)': "Για να γίνει χρήση της εγγύησης, θα πρέπει να γίνει αναφορά του προβλήματος της συσκευής του, εντός 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του, στο CD Media S.E – Τμήμα Σερβις Nintendo". Δύο χρόνια εγγύηση για το σύστημα και όσο αφορά τον χρόνο εξαρτάται από το πλήθος επισκευών. Δεν θυμάμαι στην περίπτωση μου κάτι να πήρε παραπάνω από δύο εβδομάδες.
kgkatzi Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, mansa2k είπε Είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί πολλάκις στο θέμα. Σύμφωνα με την CD-Media (Όροι χρήσης - Διαδικασία επικοινωνίας)': "Για να γίνει χρήση της εγγύησης, θα πρέπει να γίνει αναφορά του προβλήματος της συσκευής του, εντός 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του, στο CD Media S.E – Τμήμα Σερβις Nintendo". Δύο χρόνια εγγύηση για το σύστημα και όσο αφορά τον χρόνο εξαρτάται από το πλήθος επισκευών. Δεν θυμάμαι στην περίπτωση μου κάτι να πήρε παραπάνω από δύο εβδομάδες. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρεμπιπτόντως το link που παραθέτεις και που διαβασα κι εγώ πριν ρωτήσω εδώ αναφέρει στον τίτλο και στα περιεχομενα του για 12μηνη εγγύηση. Απο εκει και πέρα το ξέρω οτι ισχύει η 2ετής, το ερώτημα μου ήταν αν η Cd Media το παίζει δύσκολη ή απλα το στέλνεις και στο φτιαχνουν. Με κάλυψες. Καλή συνέχεια. 1
non-serviam Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Το Fire Emblem Warriors, να το παίξω καλύτερα στο 3DS XL ή στο Switch?
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 59 minutes ago, non-serviam said: Το Fire Emblem Warriors, να το παίξω καλύτερα στο 3DS XL ή στο Switch? Στο 3DS προφανώς. 1
mansa2k Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η Sony σχεδιάζει να ενισχύσει τις υπάρχουσες ομάδες ανάπτυξης με περαιτέρω προσωπικό και παράλληλα μπορεί να προβεί ακόμα και σε εξαγορές. Ως προς το τελευταίο η MS έχει πέσει με τα μούτρα και πιθανόν να ανακοινώσει και άλλες στην φετινή Ε3. H N από την άλλη αδιαφορεί όταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν μπορούν να πλαισιώσουν το σύστημα τους με ένα πλήρες πρόγραμμα κυκλοφοριών. Ακόμα και με ένα σύστημα αποτυγχάνουν επομένως δεν υπάρχει νόημα να καθυστερούν αυτό που αναγκαστικά θα πράξουν μελλοντικά. Αυτή η στασιμότητα αλλά και η επιμονή να βγάλουν το ξύγκι από την μύγα τους έχει οδηγήσει και παλιότερα σε καταστροφικά μονοπάτια που πολύ πιθανόν να επαναληφθούν. 52 λεπτά πριν, Malthador είπε Στο 3DS προφανώς. (But)Why? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από mansa2k
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Προφανώς και αστειεύεται για το fire emblem warriors στο 3DS. Λες και είναι ερώτηση κρίσεως.
non-serviam Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Προφανώς και αστειεύεται για το fire emblem warriors στο 3DS. Λες και είναι ερώτηση κρίσεως. Γιατί; Μπορεί να άξιζε για το 3D!
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, mansa2k said: (But)Why? Γιατί στο 3DS είναι f2p. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Malthador 2
mansa2k Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Προφανώς και αστειεύεται για το fire emblem warriors στο 3DS. Λες και είναι ερώτηση κρίσεως. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα θέμα με τα emoji.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μα δεν αστειεύομαι, αν έχεις CFW 3DS, δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για να το πάρεις στο NSw, γνώμη μου. Musou game είναι, με σκατά γραφικά θα το παίξεις στο Nsw, με ακόμα χειρότερα στο 3DS, big deal. 1
Mistwalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Από τα καλύτερα online που έχω παίξει σαν gameplay και story.Αλλα δυστυχώς οι τύποι δεν είχαν ιδέα από online games UI(αν το λέω σωστα)και εκνεύρισαν έως έχασαν αρκετό κόσμο απο το πρώτο τρίμηνο.Μετα έγιναν κάποιες σωστες αλλαγές αλλά ήταν αργά.
non-serviam Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Στα 15 λιρόνια στο Game το Starlink, +3 για μεταφορικά. Αξίζει, ειδικά αν έχει κάποιος σκοπό να πάρει και τίποτα άλλο, γιατί τα μεταφορικά είναι σταθερά. https://www.game.co.uk/en/starlink-battle-for-atlas-starter-pack-2023215
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Το Pokemon: Let's Go Pikachu στα 35,90€ εδώ. Όχι συγκλονιστική προσφορά μα ίσως από τις καλύτερες που μπορούν να παίξουν.
non-serviam Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Το Pokemon: Let's Go Pikachu στα 35,90€ εδώ. Όχι συγκλονιστική προσφορά μα ίσως από τις καλύτερες που μπορούν να παίξουν. Μεταχειρισμένο γράφει στην εικόνα! Τι σκατά; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από non-serviam
Προτεινόμενες αναρτήσεις