Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

E3 χωρις Pokemon ή Astral Chain δεν παιζει.

Επισης τα Fortnite κατω κατω βγαζουν μάτι.

Fourtnite χαχα...καλά ναι τι δουλεία έχει να τα παρουσιάσει και ειδικά το 2 και το 3;;;;Για pokemon μπορει να κάνουν ξεχωριστό direct εκτός Ε3

Επεξ/σία από stafftw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/5/2019 στις 1:25 ΠΜ, chek2fire είπε

Οτι θέλεις πάντως ρώτα το έχω τερματίσει το game :)

Λοιπον φίλε μου είμαι level 17 λογικά 2-3 πάνω από τον μέσο όρο εχθρών στο (προς το παρόν) story campaign στις 16 ώρες gameplay. Το πάω αργά ώστε να συνηθίσω όλο αυτό το micromanagement. Μόλις τελείωσα από την πόλη torigrath και άνοιξε το Chapter 3 να πάω αλλού και έκανα παύση. Κάνω και λίγες ραντομ φαρμ μάχες και όσα sidequests βρίσκω προς το παρόν. Έχω κάποιες απορίες που δε πολυκατάλαβα. Επίσης να αναφέρω πιθανόν τα ερωτήματα να είναι και λίγο λάθος όπως τα εκφράζω. 

Λοιπον 

1)τι παίζει με το pouch αρχικά όσο αφορά τα κέρδη των αντικειμένων που βάζω. Αν βάλω πχ ένα ρόφημα που δίνει 5%δυναμη για 20 λεπτά και μετά από 30 δευτερόλεπτα βάλω και άλλο όπως ένα γλυκό που δίνει 5% aggro θα ισχύει μόνο το δεύτερο?? Δηλ το νέο που χρησιμοποίησα ακυρώνει το προηγούμενό? Γιατί όταν μπαίνω στο μενού του μου δείχνει μόνο τα νέα οφέλη του δεύτερου γλυκού και όχι τα παλιά. 

2)στο pouch πάλι υποθετικά βάζω ένα φαγητό που δίνει 5%agility αυτό ισχύει μόνο για τον rex που το τρώει η για όλη την ομάδα 

3)ειδα τους οδηγους για γρήγορα χρήματα. Όλοι σχεδόν στο youtube είναι ίδιοι. Λένε αγορά silver cilinder και αβέρτα φαρμ ψάρεμα. Είχα 30000 τα ξόδεψα όλα για 20 silver cilinder πήγα σε ένα σημείο που αναφέρει και στους οδηγούς το έκανα 20 φορές και μου έδωσε μόνο 11000 περίπου. Δήλ πέραν των ραντομ χαμηλής αξίας αντικειμένων βγήκα χαμένος κατά 20000.κανω κάτι λάθος? 

4)τι να πουλάω? Από ότι κατάλαβα :Μέχρι στιγμής έχω δώσει μόνο τα assesories με χαμηλό rarity και απλές ιδιότητες. Τους θησαυρούς καλύτερα να τους κάνω exchange σαν σετ για περισσότερα χρήματα και ίσως κάποια αντικείμενα. Σωστά?? 

5)με την poppi a έχω χάσει εντελώς την μπάλα. Να παίζω στο βιντεοπαιχνίδι? Να κάνω συγκεκριμένες αναβαθμίσεις? Γενικά να αφιερώσω χρόνο πάνω της (εδώ πες μου πολύ γενικές συμβουλές δεν χρειάζεται παραπανω) 

6)το trust πως μεγαλώνει με τα blades? Από μάχες και Βάζοντας στο pouch αντικείμενα που αγαπούν. Αρκεί να έχω τα blades κουμπωμένα στον εκάστοτε χαρακτήρα που του ανήκει το pouch? 

7)  Και τέλος το πιο σημαντικό. Κεφάλαιο blades. Από ότι κατάλαβα Έχει απλά blades και rare(και κάποια super rare εκεί μην πάμε προς το παρόν) . Τα rare θα μου τα δώσει το παιχνίδι από το story όπως την Pyra και κάποια από τις ενώσεις. Σωστά?.εκανα καμία δεκάρια (στα 2 μάλιστα χρησιμοποίησα και rare υλικά) και κάθε φορά μου βγάζει common. Τόσο μικρές πιθανότητες έχω? .Έβαλα και luck assesory. Γενικά να το ψάξω με αυτες τις αλχημείες η θα μου δώσει το παιχνίδι δυνατά blade? 

Σορι ρε μαν είναι μεγάλο το ποστ ότι μπορείς 

ΥΓ1) θελω να σε ενημερώσω ότι σίγουρα θα το παίξω να το ευχαριστηθώ δεν βιάζομαι και δεν θα το τρέξω αλλά σε καμία περίπτωση επίσης δεν θα κάνω ούτε πλατινες και τέτοια ούτε όλα τα blades ούτε όλα τα sidequests. Θέλω απλά να καταφέρω να τους πάω σε ένα λεβελ που και να τερματίσω και ίσως να καθαρίσω και λίγα special τέρατα αλλά μέχρι εκεί.

ΥΓ2) σου φιλαω και μια ερώτηση για τις μάχες αλλά θα την κρατήσω προς το παρόν γιατί έχω την εντύπωση ό,τι δεν άνοιξε εντελώς το σύστημα θα έχω κάποια tutorial στη συνέχεια 

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
10 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Λοιπον φίλε μου είμαι level 17 λογικά 2-3 πάνω από τον μέσο όρο εχθρών στο (προς το παρόν) story campaign στις 16 ώρες gameplay. Το πάω αργά ώστε να συνηθίσω όλο αυτό το micromanagement. Μόλις τελείωσα από την πόλη torigrath και άνοιξε το Chapter 3 να πάω αλλού και έκανα παύση. Κάνω και λίγες ραντομ φαρμ μάχες και όσα sidequests βρίσκω προς το παρόν. Έχω κάποιες απορίες που δε πολυκατάλαβα. Επίσης να αναφέρω πιθανόν τα ερωτήματα να είναι και λίγο λάθος όπως τα εκφράζω. 

Λοιπον 

1)τι παίζει με το pouch αρχικά όσο αφορά τα κέρδη των αντικειμένων που βάζω. Αν βάλω πχ ένα ρόφημα που δίνει 5%δυναμη για 20 λεπτά και μετά από 30 δευτερόλεπτα βάλω και άλλο όπως ένα γλυκό που δίνει 5% aggro θα ισχύει μόνο το δεύτερο?? Δηλ το νέο που χρησιμοποίησα ακυρώνει το προηγούμενό? Γιατί όταν μπαίνω στο μενού του μου δείχνει μόνο τα νέα οφέλη του δεύτερου γλυκού και όχι τα παλιά. 

2)στο pouch πάλι υποθετικά βάζω ένα φαγητό που δίνει 5%agility αυτό ισχύει μόνο για τον rex που το τρώει η για όλη την ομάδα 

3)ειδα τους οδηγους για γρήγορα χρήματα. Όλοι σχεδόν στο youtube είναι ίδιοι. Λένε αγορά silver cilinder και αβέρτα φαρμ ψάρεμα. Είχα 30000 τα ξόδεψα όλα για 20 silver cilinder πήγα σε ένα σημείο που αναφέρει και στους οδηγούς το έκανα 20 φορές και μου έδωσε μόνο 11000 περίπου. Δήλ πέραν των ραντομ χαμηλής αξίας αντικειμένων βγήκα χαμένος κατά 20000.κανω κάτι λάθος? 

4)τι να πουλάω? Από ότι κατάλαβα :Μέχρι στιγμής έχω δώσει μόνο τα assesories με χαμηλό rarity και απλές ιδιότητες. Τους θησαυρούς καλύτερα να τους κάνω exchange σαν σετ για περισσότερα χρήματα και ίσως κάποια αντικείμενα. Σωστά?? 

5)με την poppi a έχω χάσει εντελώς την μπάλα. Να παίζω στο βιντεοπαιχνίδι? Να κάνω συγκεκριμένες αναβαθμίσεις? Γενικά να αφιερώσω χρόνο πάνω της (εδώ πες μου πολύ γενικές συμβουλές δεν χρειάζεται παραπανω) 

6)το trust πως μεγαλώνει με τα blades? Από μάχες και Βάζοντας στο pouch αντικείμενα που αγαπούν. Αρκεί να έχω τα blades κουμπωμένα στον εκάστοτε χαρακτήρα που του ανήκει το pouch? 

7)  Και τέλος το πιο σημαντικό. Κεφάλαιο blades. Από ότι κατάλαβα Έχει απλά blades και rare(και κάποια super rare εκεί μην πάμε προς το παρόν) . Τα rare θα μου τα δώσει το παιχνίδι από το story όπως την Pyra και κάποια από τις ενώσεις. Σωστά?.εκανα καμία δεκάρια (στα 2 μάλιστα χρησιμοποίησα και rare υλικά) και κάθε φορά μου βγάζει common. Τόσο μικρές πιθανότητες έχω? .Έβαλα και luck assesory. Γενικά να το ψάξω με αυτες τις αλχημείες η θα μου δώσει το παιχνίδι δυνατά blade? 

Σορι ρε μαν είναι μεγάλο το ποστ ότι μπορείς 

ΥΓ1) θελω να σε ενημερώσω ότι σίγουρα θα το παίξω να το ευχαριστηθώ δεν βιάζομαι και δεν θα το τρέξω αλλά σε καμία περίπτωση επίσης δεν θα κάνω ούτε πλατινες και τέτοια ούτε όλα τα blades ούτε όλα τα sidequests. Θέλω απλά να καταφέρω να τους πάω σε ένα λεβελ που και να τερματίσω και ίσως να καθαρίσω και λίγα special τέρατα αλλά μέχρι εκεί.

ΥΓ2) σου φιλαω και μια ερώτηση για τις μάχες αλλά θα την κρατήσω προς το παρόν γιατί έχω την εντύπωση ό,τι δεν άνοιξε εντελώς το σύστημα θα έχω κάποια tutorial στη συνέχεια 

1. Ναι εκτός αν ο χαρακτήρας σου έχει θέσεις για δύο αντικείμενα. Πάντως γενικά κρατάνε ώρα. 

3. To χρήμα να ξέρεις γενικά δεν θα σου είναι πρόβλημα στο game δλδ ποτέ δεν θυμάμαι να αντιμετώπιζα θέμα με τα χρήματα

4. Πούλα ότι δεν χρειάζεσαι ακόμα και crystal που δεν είναι rare. αυτά γενικά τα αντικείμενα γενικά τα μαζεύεις κατά δεκάδες σε όλο το game

5. Με την poppi είναι χαμένος κόπος η αναβαθμίσεις της εκτός και αν έχεις όρεξη και άπειρο χρόνο να παίζεις με τις ώρες το videogame της.

6. Και ολοκληρώνοντας τα quest τους η ενεργοποιώντας τα team point δεν θυμάμαι ακριβώς πως τα λένε τα σημεία στον χάρτη που αν τα ενεργοποιήσεις βλέπεις ένα μικρό event με την ομάδα σου.

7. Είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να σου ανοίξει rare blade μ,ε τα crystal. Πάντως αξίζει τον κόπο να προσπαθείς. Το κάθε rare blade έχει και το δικό του quest που είναι φοβερό και γενικά και σαν χαρακτήρας είναι απίστευτος anime. Σου ξεκλειδώνουν  βέβαια και από quest.  Δεν ξέρω που το έχεις φτάσει το game αλλά η Pyra δεν είναι μόνο η Pyra. Οπως είπα αργότερα από 18-20 ώρες στην παράδοση των jprg σου ανοίγει τελείως το gameplay. 

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται έχει μισή τιμή το πλήρες πακέτο του Shovel Knight στα 12.5€.

Από ότι είδα ισχύει σε όλες τις πλατφόρμες η έκπτωση. 

Αν και είχα το βασικό στο PC ήταν καλή ευκαιρία και μιας και το ήθελα και φορητό μπήκε και αυτό στη συλλογή. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 18/05/2019 at 15:00, grifind said:

Από σήμερα επίσημα θα μπορείτε να διαβάζετε Reviews και τη γνώμη μου γενικά για games και Accessories για την αγαπημένη μας κονσόλα στο αποκλειστικό gaming Instagram που έκανα! Αν θέλετε να το εξελήξουμε κι άλλο το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι follow, likes, Comments στα posts που θα ανεβάζω σχεδόν καθημερινά

Για σήμερα Σας έχω DIABLO III ! Εnjoy!

Τσίμπησα ένα account από ένα παιδί εδώ πριν τρεις μέρες και μεταξύ άλλων είχε μέσα το Diablo 3. Δεν είχα δείξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα γιατί θεωρούσα ότι ήταν so last year, εξάλλου το είχα λιώσει τα παλιά τα χρόνια από day one (collector's edition μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα στο Public Συντάγματος κλπ) στο pc μου, οπότε είπα φακ ιτ, ποιός το ξαναπαίζει. Το λοιπόν, ξεκίνησα στο χαλαρό έναν Necromancer και τρεις μέρες μετά έχω φτάσει 60 paragon μόνο με single player, κοινώς mindless λιώσιμο.

Μην το παινευτώ είμαι καλός στα games που θέλουν κάψιμο, αλλά ωστόσο μου φαίνεται ότι το έχουν κάνει πολύ εύκολο συγκριτικά με τις early days του παιχνιδιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/5/2019 στις 3:00 ΜΜ, grifind είπε

Από σήμερα επίσημα θα μπορείτε να διαβάζετε Reviews και τη γνώμη μου γενικά για games και Accessories για την αγαπημένη μας κονσόλα στο αποκλειστικό gaming Instagram που έκανα! Αν θέλετε να το εξελήξουμε κι άλλο το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι follow, likes, Comments στα posts που θα ανεβάζω σχεδόν καθημερινά

Για σήμερα Σας έχω DIABLO III ! Εnjoy!

0 για το effort του review γιατί δεν υπήρχε καν review, - 10 DKP για την χρήση δήθεν L33t, γλώσσας. 

Fix it.

To προσωπικό ύφος είναι fine αλλά πρέπει να το στηρίζεις συνολικά στο κείμενο.

Πανέμορφη φωτογραφία btw.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Τσίμπησα ένα account από ένα παιδί εδώ πριν τρεις μέρες και μεταξύ άλλων είχε μέσα το Diablo 3. Δεν είχα δείξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα γιατί θεωρούσα ότι ήταν so last year, εξάλλου το είχα λιώσει τα παλιά τα χρόνια από day one (collector's edition μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα στο Public Συντάγματος κλπ) στο pc μου, οπότε είπα φακ ιτ, ποιός το ξαναπαίζει. Το λοιπόν, ξεκίνησα στο χαλαρό έναν Necromancer και τρεις μέρες μετά έχω φτάσει 60 paragon μόνο με single player, κοινώς mindless λιώσιμο.

Μην το παινευτώ είμαι καλός στα games που θέλουν κάψιμο, αλλά ωστόσο μου φαίνεται ότι το έχουν κάνει πολύ εύκολο συγκριτικά με τις early days του παιχνιδιού.

ναι, σαν και εσένα, το παιχνίδι το έλιωσα και στο PC όταν πρωτοβγήκε. Καμία σχέση η δυσκολία του "τότε" με το "τώρα". Βασικά, την δυσκολία την έχουν μεταφέρει στο endgame του παιχνιδιού, στα greater rifts κλπ. Δηλαδή, εύκολα θα τελειώσεις την εκάστοτε season (προτείνω αν δεν το κάνεις ήδη, να παίζεις season - οι χαρακτήρες και τα αντικείμενά τους όπως και όσα xp (βλέπε Paragon levels) μαζέψεις, μεταφέρονται στους κανονικούς χαρακτήρες) μαζεύοντας όλο το setακι του ήρωα που θα επιλέξεις να παίξεις. Tip: το σετ το μαζεύεις μια φορά ανά σαιζόν. Οπότε τσέκαρε ποιό build στηρίζει το κάθε σετ και διάλεξε ;)

Για την ακρίβεια, το πιο αποτελεσματικό είναι μάλλον να παίζεις season και bounties. 

Το Diablo πλέον για εμένα θεωρείται ένα casual παιχνίδι που φτάνεις εύκολα σε σημείο να νιώσεις ότι είσαι αρκετά γ@μ@τος

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

0 για το effort του review γιατί δεν υπήρχε καν review, - 10 DKP για την χρήση δήθεν L33t, γλώσσας. 

Fix it.

To προσωπικό ύφος είναι fine αλλά πρέπει να το στηρίζεις συνολικά στο κείμενο.

Πανέμορφη φωτογραφία btw.

Μονο και μόνο που μου έδωσες -DKP σημαινει οτι θα παίξουμε wow vanilla μαζί....  χαχαχαχα ! Οκ Δεκτο και σωστό το θεωρώ το comment! θα διορθωθεί στο next! Βασικα ηταν απλα αποψη -εμπειρια. ουτε Preview θα ελεγα. οποτε λαθος ηταν η διατυπωση στο forum για το τι σε προιδεαζω να δεις

Επεξ/σία από grifind
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Δε μου δουλεύει σωστά ο μοχλός στο αριστερό joycon και ο σταυρός στο δεξί joycon όταν δουλεύει ασύρματα. Έχω την κονσόλα 1,5 χρόνο. Θα υπάρχει κάποια ταλαιπωρία από τη CD Media για τη διετή εγγύηση ( στη σελίδα τους αναφέρουν 12 μήνες εγγύηση); Επίσης από τη στιγμή που τα παραλαμβάνουν σε πόσες μέρες  περίπου τα επιστρέφουν επισκευασμένα; Μένω Αθήνα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Για όσους δε το έχουν και το σκέφτονται! Επίσης ένα follow - like θα βοηθήσει ! :) 
@Sir_Teraflop περιμένω καινούργια comments για βελτίωση!

• Like 4
Δημοσ.

https://nintendoeverything.com/brothers-a-tale-of-two-sons-announced-for-switch-out-this-month/

Κυκλοφορει στις 28 του μηνα.Οσοι δεν το εχουν παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι το συνιστω οπωσδηποτε.Βεβαια δεν εχω δει τι τιμη εχει αλλα το παιχνιδι αυτο το θεωρω υποδειγμα για το πως μπορει να πει καπως μια ιστορια μεσω gameplay και οχι με ενα σωρο cutscenes.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@grifind

Πιθανότατα να είμαι off-topic, οπότε αν θέλετε συγχωρήστε με οι υπόλοιποι, αλλά βρίσκω την ιδέα σου για bite-sized reviews - άποψη για κάποιο παιχνίδι, πολύ έξυπνη και σίγουρα την προτιμώ με αυτήν την μορφή παρά μέσω απλού κειμένου σε ένα forum post.

Ως προς το κείμενο: Μια χαρά αυτήν την φορά από περιεχόμενο και ύφος, ο ενθουσιασμός σου δε, δεν φάνηκε επιτηδευμένος παρότι μιλάμε για παιχνιδάρα από τις λίγες. Θα ήθελα να διορθώσεις, λίγο τις παραγράφους σου, που είτε αλλάζεις όταν δεν χρειάζεται, είτε δεν αλλάζεις όταν όντως χρειάζεται.  Σε αυτό βέβαια δεν ξέρω αν δεν βοηθάει το instagram και το interface του για εισαγωγή κειμένου.

Επιπλέον έχεις syntax errors (π.χ. "κατά τι διάρκεια του παιχνιδιού") ή και κάποια πράγματα που δεν κάνουν compute καν ως έκφραση (π.χ. "Α ξέχασα, και θα σας σκοτώσουν.").

Ως προς την φωτογραφία: Πολύ όμορφη και πάλι αλλά μου τα χάλασες στο game card case, στο ότι δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο ως προς τον κάθετο άξονα που ήθελες να το τραβήξεις. Θα προτιμούσα επίσης να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο - στο game κάνεις review όχι στο switch ή το pro - controller, παρόλο που κατανοώ απόλυτα το καλλιτεχνικό του θέματος όσον αφορά την ύπαρξή τους στην φωτογραφία.

Αν διορθώσεις αυτά, για μένα προσωπικά, είσαι έτοιμος. Καλή τύχη!

EVIL DM:+10 DKP αλλά και πάλι στο μηδέν είσαι ...:D 

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...