MetalPrime Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 13/5/2019 στις 9:09 ΜΜ, najinblue3 είπε Βασικα δεν αξιζει θειος να πατε σινεμα, εμενα μου αρεσε παρα πολυ αν και δεν ειναι ταινια του 10 εκαναν πολυ καλη δουλεια και ειναι pure fun. Τωρα γτ μαλακιζονται οι εταιρειες διανομης στην Ελλαδα δε ξερω - Σόρρυ για το off-topic - έχουν δει διάφορα τα ματάκια μας. για παράδειγμα, το Endgame προβλήθηκε μια ημέρα πριν από τις ΗΠΑ. όταν όμως θέλαμε προ 4ετίας (νομίζω) να δούμε το Star Wars episode VII, οι εταιρείες διανομής παίξανε Παπακαλιάτη (πάυση για ξερατό) γιατί ΛΟΓΟΙ! - και άντε, εμείς πεταχτήκαμε στην γείτονα χώρα (Βουλγαρία), το είδαμε και γλιτώσαμε τα σπόιλερς... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 minutes ago, MetalPrime said: - Σόρρυ για το off-topic - έχουν δει διάφορα τα ματάκια μας. για παράδειγμα, το Endgame προβλήθηκε μια ημέρα πριν από τις ΗΠΑ. όταν όμως θέλαμε προ 4ετίας (νομίζω) να δούμε το Star Wars episode VII, οι εταιρείες διανομής παίξανε Παπακαλιάτη (πάυση για ξερατό) γιατί ΛΟΓΟΙ! - και άντε, εμείς πεταχτήκαμε στην γείτονα χώρα (Βουλγαρία), το είδαμε και γλιτώσαμε τα σπόιλερς... Πήγες σε άλλη χώρα προκειμένου να δεις το Episode VII; Συγχαρητήρια, εξαιρετική επιλογή! 😂
MetalPrime Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Πήγες σε άλλη χώρα προκειμένου να δεις το Episode VII; Συγχαρητήρια, εξαιρετική επιλογή! 😂 α είναι λιγότερο τραγικό απ όσο ακούγεται είμαστε "next door" φάση επίσης, πήγαμε για το Episode VII, τότε να θυμίσω το hype είχε tiltάρει Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από MetalPrime
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Πήγες σε άλλη χώρα προκειμένου να δεις το Episode VII; Συγχαρητήρια, εξαιρετική επιλογή! 😂 Εδώ πέρα πάνω που είμαστε η Βουλγαρία είναι ούτε δυο ώρες δρόμο. Γεμίζεις και το ντεπόζιτο στην Βουλγαρία και τελείωσες.
dekulinkgr Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Τρεχει αυτο το σαββατοκυριακο maximus cup στο tetris99 οπου αν μαζεψετε 100 ποντους δινει δωρο skin gameboy tetris.Για τους νοσταλγικους και ρομαντικους.Και ερωτηση εχει παρει κανεις το dlc του tetris99 να μας πει αν αξιζει??? Σκεφτομαι οτι μαζι με το gameboy skin θα θυμιζει αρκετα το κλασσικο παιχνιδι.
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αλάνια ξεκίνησα xenoblade είμαι στο 5ωρο και είναι ανθουσιασμενος με το παιχνίδι εκτός λίγο από το ότι αν νιώθω να μου έρχονται πληροφορίες από παντού. Θα έχω στάνταρ αρκετές απορίες στη πορεία των 70-150 ωρών. Θέλω 2 πραγματάκια γιατί αρχή. 1)να δημιουργήσω πολλά blades? Αυτά τα ανώνυμα τα regular εννοώ. Η να περιμένω να μου δώσει το παιχνίδι κάποια πιο καλά όπως την pyra. Quantity or quality? 2)η Pyra αξίζει? Βλέπω τα points αναβάθμισης δεν είναι πολλά (ξέρω ξέρω μπορώ πάντα να κάνω φαρμ). Να τα βάλω στην Pyra η να τα κρατήσω για αλλα. Επίσης αν έχετε τπτ μαστ τιπς για αρχή ροχτε) ριχτε τα. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα με μελλοντικές ερωτήσεις Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από rudigarcia222
grifind Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Από σήμερα επίσημα θα μπορείτε να διαβάζετε Reviews και τη γνώμη μου γενικά για games και Accessories για την αγαπημένη μας κονσόλα στο αποκλειστικό gaming Instagram που έκανα! Αν θέλετε να το εξελήξουμε κι άλλο το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι follow, likes, Comments στα posts που θα ανεβάζω σχεδόν καθημερινά Για σήμερα Σας έχω DIABLO III ! Εnjoy! 2 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Αλάνια ξεκίνησα xenoblade είμαι στο 5ωρο και είναι ανθουσιασμενος με το παιχνίδι εκτός λίγο από το ότι αν νιώθω να μου έρχονται πληροφορίες από παντού. Θα έχω στάνταρ αρκετές απορίες στη πορεία των 70-150 ωρών. Θέλω 2 πραγματάκια γιατί αρχή. 1)να δημιουργήσω πολλά blades? Αυτά τα ανώνυμα τα regular εννοώ. Η να περιμένω να μου δώσει το παιχνίδι κάποια πιο καλά όπως την pyra. Quantity or quality? 2)η Pyra αξίζει? Βλέπω τα points αναβάθμισης δεν είναι πολλά (ξέρω ξέρω μπορώ πάντα να κάνω φαρμ). Να τα βάλω στην Pyra η να τα κρατήσω για αλλα. Επίσης αν έχετε τπτ μαστ τιπς για αρχή ροχτε) ριχτε τα. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα με μελλοντικές ερωτήσεις Να κάνεις όσα blades χρειάζεσαι. Πειραματίσου και διώξε και φτιάξε.
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Να κάνεις όσα blades χρειάζεσαι. Πειραματίσου και διώξε και φτιάξε. Ναι όσο περισσότερο παίζω και βλέπω πως λειτουργούν τα game mechanics τόσο καταλαβαίνω τι εννοείς. Με περισσότερα μπορώ να κάνω αλλαγές ώστε να έχω περισσότερες επιλογές για Triple chain και τα wp δεν πάνε χαμένα καθώς αν ξοδέψω σε ένα σπαθί όπλο από blade θα ισχύουν και σε παρόμοιο όπλο από άλλο blade. Σωστά?? Ένα ακόμα όλα τα sidequests πέραν των exp που μπορώ να βρω έτσι και αλλιώς από φαρμ έχουν αλλά ουσιαστικά οφέλη?? Δίνουν τπτ ειδικά blades η κάτι ξεχωριστό? Καθώς κάτι από το πρώτο xenoblade και από το Χ θυμάμαι αποτελούσαν εν μέρει το αδύνατο σημείο και δεν ήταν τπτ άλλο πέρα από fetches
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Αλάνια ξεκίνησα xenoblade είμαι στο 5ωρο και είναι ανθουσιασμενος με το παιχνίδι εκτός λίγο από το ότι αν νιώθω να μου έρχονται πληροφορίες από παντού. Θα έχω στάνταρ αρκετές απορίες στη πορεία των 70-150 ωρών. Θέλω 2 πραγματάκια γιατί αρχή. 1)να δημιουργήσω πολλά blades? Αυτά τα ανώνυμα τα regular εννοώ. Η να περιμένω να μου δώσει το παιχνίδι κάποια πιο καλά όπως την pyra. Quantity or quality? 2)η Pyra αξίζει? Βλέπω τα points αναβάθμισης δεν είναι πολλά (ξέρω ξέρω μπορώ πάντα να κάνω φαρμ). Να τα βάλω στην Pyra η να τα κρατήσω για αλλα. Επίσης αν έχετε τπτ μαστ τιπς για αρχή ροχτε) ριχτε τα. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα με μελλοντικές ερωτήσεις στην αρχή δεν έχεις rare blades και αναγκαστικά πας στα απλα. Κατα την γνώμη μου αξίζει ποιο πολύ να βρεις κάποιο rare και να το αναβαθμίσεις παρά να χρησιμοποιείς κάποιο regular. Η διαφορά είναι τεράστια σε αυτά τα δύο αλλά τα rare είναι και αρκετά δύσκολο να βρεθούν ακόμα και rare crystal να έχεις έχεις μικρές πιθανότητες να σου ανοίξει και rare blade. Για την Pyra η αλλιώς Hora για μένα είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στο game και στις μάχες. Nα γνωρίζεις ότι to πραγματικό σύστημα της μάχης θα σου ξεκλειδώσει αποκαλυφθεί μετά τις 18 ώρες gameplay. Για μένα είναι φοβερό σύστημα. Οτι θέλεις πάντως ρώτα το έχω τερματίσει το game 15 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Ναι όσο περισσότερο παίζω και βλέπω πως λειτουργούν τα game mechanics τόσο καταλαβαίνω τι εννοείς. Με περισσότερα μπορώ να κάνω αλλαγές ώστε να έχω περισσότερες επιλογές για Triple chain και τα wp δεν πάνε χαμένα καθώς αν ξοδέψω σε ένα σπαθί όπλο από blade θα ισχύουν και σε παρόμοιο όπλο από άλλο blade. Σωστά?? Ένα ακόμα όλα τα sidequests πέραν των exp που μπορώ να βρω έτσι και αλλιώς από φαρμ έχουν αλλά ουσιαστικά οφέλη?? Δίνουν τπτ ειδικά blades η κάτι ξεχωριστό? Καθώς κάτι από το πρώτο xenoblade και από το Χ θυμάμαι αποτελούσαν εν μέρει το αδύνατο σημείο και δεν ήταν τπτ άλλο πέρα από fetches τα side quest σου δίνουν αντικείμενα και μερικά σου ξεκλειδώνουν ακόμα και rare blades. Εχουν ενδιαφέρον πάντως δεν είναι αγγαρεία έχουν το story πίσω τους. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, chek2fire είπε στην αρχή δεν έχεις rare blades και αναγκαστικά πας στα απλα. Κατα την γνώμη μου αξίζει ποιο πολύ να βρεις κάποιο rare και να το αναβαθμίσεις παρά να χρησιμοποιείς κάποιο regular. Η διαφορά είναι τεράστια σε αυτά τα δύο αλλά τα rare είναι και αρκετά δύσκολο να βρεθούν ακόμα και rare crystal να έχεις έχεις μικρές πιθανότητες να σου ανοίξει και rare blade. Για την Pyra η αλλιώς Hora για μένα είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στο game και στις μάχες. Nα γνωρίζεις ότι to πραγματικό σύστημα της μάχης θα σου ξεκλειδώσει αποκαλυφθεί μετά τις 18 ώρες gameplay. Για μένα είναι φοβερό σύστημα. Οτι θέλεις πάντως ρώτα το έχω τερματίσει το game τα side quest σου δίνουν αντικείμενα και μερικά σου ξεκλειδώνουν ακόμα και rare blades. Εχουν ενδιαφέρον πάντως δεν είναι αγγαρεία έχουν το story πίσω τους. Έγινε θα τα πούμε σίγουρα ξανά στην πορεία με μελλοντικές απορίες είμαι λίγο στα χαμένα άπο τις υπερβολικές πληροφορίες προς το παρόν.
RedAlert539 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, stafftw είπε E3 leak...Take it with a pinch of salt. Δεν ξέρω με τι να γελάσω περισσότερο: το release για το 2087 ή το Animal Crossing Battle Royale? 😂
jon_pallis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε Δεν ξέρω με τι να γελάσω περισσότερο: το release για το 2087 ή το Animal Crossing Battle Royale? 😂 Σε κάθε περίπτωση ενα Splatoon Battle Royale mode δεν θα χαλαγε κανεναν (μπορει να υπάρχει και να λεω μλκς)
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, stafftw είπε E3 leak...Take it with a pinch of salt. Εκλαψα με το Taimanin Asagi trilogy, Ωραία τρολιά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις