Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο φορές έστειλα στο service το αριστερo joycon. Τώρα έχει θέμα το δεξί με sr κουμπί, λαμπάκι. Τώρα που χει τελειώσει η εγγυηση θα το φτιάξω μόνος μου. Παρήγγειλα flex cable. Και παιζω ελάχιστα κιόλας. Ανεπίτρεπτο... 

• Sad 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Δύο φορές έστειλα στο service το αριστερo joycon. Τώρα έχει θέμα το δεξί με sr κουμπί, λαμπάκι. Τώρα που χει τελειώσει η εγγυηση θα το φτιάξω μόνος μου. Παρήγγειλα flex cable. Και παιζω ελάχιστα κιόλας. Ανεπίτρεπτο... 

να παραγγειλεις και μερικα analog sticks να εχεις καβατζα, εδω τα πουλανε πανακριβα

εγω αγορασα 2 τετοια σετ κ ειμαι κομπλε

https://www.aliexpress.com/item/DATA-FROG-3D-Analog-Gamepad-Thumb-Stick-for-Nintend-Switch-NS-Joy-Con-Joystic-Sensor-Module/32959064801.html?spm=2114.search0104.3.3.79a87ba6xMgauL&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10304_10307_10820_10821_537_10302_536,searchweb201603_51,ppcSwitch_0&algo_expid=a96a8e6b-06bf-4625-8475-0cc85157ddba-0&algo_pvid=a96a8e6b-06bf-4625-8475-0cc85157ddba&transAbTest=ae803_3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενα η Ν να ασχοληθεί από τον προηγούμενο μήνα σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες αλλά τελικά φαίνεται πως δεν ήθελαν αν αφήσουν κενά. "Λογικά" η Ν θα έχει μια συνεχή ροή νέων ξεκινώντας από το Mario Maker Direct, θα ακολουθήσει το E3 2019 Direct και μέχρι τέλος του έτους θα κυκλοφορούν συνεχώς νέα αφού υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για να καλύψουν. Αναφέρω "λογικά" γιατί με την Ν ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις....

Αυτό το καιρό ασχολούμαι με το Xenoblade 2, δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με παρεμφερή πράγματα πέρα από την κύρια ιστορία. Το παιχνίδι έχει αρκετό περιεχόμενο αλλά κάποιες φορές είναι και κουραστικό. Σε 3-4 αποστολές στράφηκα σε οδηγούς στο διαδίκτυο αφού είναι αχανές και είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα πέρα ότι δεν βοηθάει ιδιαίτερα τον παίκτη, τουλάχιστον σε κάποια πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πάντως είναι εμφανές πως χωρίς την βοήθεια της Monolith Soft δεν θα μπορούσε ποτέ να κυκλοφορήσει το BoW. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να επιλεγεται να βλεπετε τα Direct στο Nintendo co uk και οχι στο αμερικανικο μπορει να εχει διαφορες.

πχ στην Ελλαδα/ Ευρωπη το Limited δινει STYLUS και στην Αμερικη οχι....

Επεξ/σία από christos_75
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω η προσθήκη του Super Mario 3D World μου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ευχάριστη προσθήκη του storymode (το στήσιμο του οποίου μου θύμισε το SMRun) αλλά αυτό που θα εκτινάσσει την δυναμική του παιχνιδιού είναι το τοπικό και διαδικτυακό ανταγωνιστικό και συναγωνιστικό κομμάτι που ταιριάζει απόλυτα με την υβριδική φύση του συστήματος.

"Λογικά" η Ν θα συνεχίσει να το υποστηρίζει και μετά από την κυκλοφορία του επομένως θα ακολουθήσουν προσθήκες και αλλαγές. Βέβαια σε ταχύτητα Ν που σημαίνει ότι θα περάσουν κάνα δύο χρονάκια.

Καλή φάση η προβολή μέσω τουρνουά όπως πράττει και με τα Splatoon 2 και Smash Ultimate στην φετινή Ε3. Η προσφορά με τους δύο Ν ψηφιακούς τίτλους στα 100 ευρώπουλα για όσους είναι συνδρομητές της ποταπής υπηρεσίας είναι καλοδεχούμενη αλλά και πάλι ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Για να δούμε πως η ομάδα του Bowser θα προωθήσει το σύστημα στην Ε3 και για το υπόλοιπο του 2019 αν και δεν έχουν ιδιαίτερα δύσκολο έργο αφού το περιεχόμενο υφίσταται.

Edit:

Το αστείο είναι πως τα Super Mario Maker και Splatoon προέκυψαν στο WiiU που είναι και το χειρότερο εμπορικά οικιακό σύστημα της εταιρίας. Ελπίζω τα εσωτερικά στούντιο της εταιρίας να ετοιμάζουν νέα ips για το NSW μελλοντικά, αν τα κατάφερε το WiiU με το NSW μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα. Οι συνεργασίες με τρίτους για αποκλειστικό περιεχόμενο είναι θετικές αλλά περιμένω περισσότερα από την ίδια την Ν, το ARMS ήταν μια καλή αρχή αναμένεται η συνέχεια. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αναπαυτούν σε συνέχειες σε γνωστά ip....

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 3
Δημοσ.

για mini switch που θα κυκλοφορησει υποτιθεται τελος Ιουνιου κανενα νεο, ε?..

μακαρι να βγει, αν ειναι σε λογικη τιμη και συνδεεται και με tv το εχω αγορασει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...