Sir_Teraflop Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μην με παρεξηγήσετε, αλλά έχω την αίσθηση με το γενικότερο internet talk και τα topics και threads σε αυτό, ότι το Switch είναι ψιλό-obsolete ως συζήτηση. Δεν θα έπρεπε η Nintendo να κάνει κάτι για να ταράξει την συζήτηση περί αυτού?
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Obsolete talk στα Ίντερνετς αλλά πουλαει σαν ζεστό ψωμάκι οπότε. Νομίζω ότι και να ανακοινώσει κάποια αναβάθμιση δεν θα είναι τόσο σημαντική ώστε να φύγει η συζήτηση από το PS5 ας πούμε.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 6 hours ago, Sir_Teraflop said: Μην με παρεξηγήσετε, αλλά έχω την αίσθηση με το γενικότερο internet talk και τα topics και threads σε αυτό, ότι το Switch είναι ψιλό-obsolete ως συζήτηση. Δεν θα έπρεπε η Nintendo να κάνει κάτι για να ταράξει την συζήτηση περί αυτού? Τι εννοείς, δεν κατάλαβα.
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Μην με παρεξηγήσετε, αλλά έχω την αίσθηση με το γενικότερο internet talk και τα topics και threads σε αυτό, ότι το Switch είναι ψιλό-obsolete ως συζήτηση. Δεν θα έπρεπε η Nintendo να κάνει κάτι για να ταράξει την συζήτηση περί αυτού? Με αυτά που λες πάντως ήδη αρχίζουμε να σε παρεξηγούμε επειδή δεν γίνεσαι κατανοητός... Τι εννοείς? Ότι το Switch δεν έχει επαρκή δημοσιότητα? Ότι δεν ασχολείται ο κόσμος? Ότι δεν κάνει καλές πωλήσεις? Ότι δεν βγαίνουν παιχνίδια γι αυτό?
james9tito Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μου φέρνουν δωρο αυτο Αξιζει τον κοπο ή να το δώσω κατευθειαν? Οταν λεω αξιζει εννοω αν θα ασχοληθω περα των 2-3 αρχικων ωρων λογω ενθουσιασμου.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 4 minutes ago, james9tito said: Μου φέρνουν δωρο αυτο Αξιζει τον κοπο ή να το δώσω κατευθειαν? Οταν λεω αξιζει εννοω αν θα ασχοληθω περα των 2-3 αρχικων ωρων λογω ενθουσιασμου. Σου έφεραν δώρο για 7χρονο; 😛 Δεν θα ασχοληθείς, δώστο. Εξάλλου, δεν έχεις και PSVR;
dekulinkgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Μέχρι και τα direct γίνονται shadow drop τώρα. Ευχάριστη έκπληξη αυτή γιατί σημαίνει ότι το κεντρικό direct της Ε3 δεν θα έχει από αυτό. Και εδώ τώρα η ερώτηση...τι ακριβώς θα έχει αφού το δυνατότερο χαρτί της έρχεται αύριο; Προσωπικά ποντάρω στο Fire Emblem και το Astral Chain ως τα focus παιχνίδια του direct αλλά φυσικά δεν αποκλείονται εκπλήξεις, Προσωπικα πονταρω και στο animal crossing ως ενα απο τα focused παιχνιδια περα απο τα pokemon φυσικα.Θεωρω κιολας οτι το booth της στην Ε3 θα ειναι στολισμενο απο animal crossing και οχι pokemon. Bεβαια εχουμε και luigis mansion 3,links awakening,fire emblem και astral chain.Και εννοειται οτι θα εχουμε και αλλες ευχαριστες εκπληξεις.Ειδικα που για φετος τα direct της nintendo ηταν φτωχα σε αριθμο πιστευω κρατανε αρκετα πραγματα για την Ε3. 1
james9tito Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Malthador είπε Σου έφεραν δώρο για 7χρονο; 😛 Δεν θα ασχοληθείς, δώστο. Εξάλλου, δεν έχεις και PSVR; Οχι Psvr δεν εχω ουτε προκειται , για μενα ειναι αγουρη η τεχνολογια ακομα. Για 7χρονο ε? Εχω σπιτι μια 4χρονη και μια 8 χρονη δεν θα τους αρεσει λες? Oh well , θα το βαλω αγγελια αν δεν το μετανοιωσω.
RedAlert539 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Metroid Trilogy πότε θα δούμε... Απο εγκυρες πηγες που εχω ημερομηνια κυκλοφοριας 30 Φεβ 2020😉
anarchy79 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, RedAlert539 είπε Απο εγκυρες πηγες που εχω ημερομηνια κυκλοφοριας 30 Φεβ 2020😉 Εγώ διάβασα για 31 Σεπτεμβρίου 2019
improvgeek Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ψήνομαι να τσιμπήσω το Forgotton Anne στις εκπτώσεις του eshop, κατέβασα το demo και μου φάνηκε ενδιαφέρον... Το έχει παίξει κανείς να μας πει άποψη;
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 hours ago, james9tito said: Οχι Psvr δεν εχω ουτε προκειται , για μενα ειναι αγουρη η τεχνολογια ακομα. Για 7χρονο ε? Εχω σπιτι μια 4χρονη και μια 8 χρονη δεν θα τους αρεσει λες? Oh well , θα το βαλω αγγελια αν δεν το μετανοιωσω. Προσωπικά δεν θα άφηνα τέτοιες ηλικίες να χρησιμοποιήσουν VR. Και στο γιο μου που είναι 5 του κλείνω το 3D, όταν παίζει στο 3DS. Είναι προτιμότερο να το δώσεις και να πάρεις Toy-Con 1.
james9tito Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Προσωπικά δεν θα άφηνα τέτοιες ηλικίες να χρησιμοποιήσουν VR. Και στο γιο μου που είναι 5 του κλείνω το 3D, όταν παίζει στο 3DS. Είναι προτιμότερο να το δώσεις και να πάρεις Toy-Con 1. Τι διαφορα εχει? Θα μου πεις google it αλλα λεω μηπως εχεις hands on εμπειρια. Edit. Οκ ειδα ειναι το 1ο πακετο . Απλα ελεγα να δω το zelda σε vr αλλα και παλι δεν ξερω αν αξιζει τοσο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από james9tito
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 15 minutes ago, james9tito said: Τι διαφορα εχει? Θα μου πεις google it αλλα λεω μηπως εχεις hands on εμπειρια. Edit. Οκ ειδα ειναι το 1ο πακετο . Απλα ελεγα να δω το zelda σε vr αλλα και παλι δεν ξερω αν αξιζει τοσο. Το έχω το Variety kit και είναι καλό. Για παιδιά μόνο όμως, εσύ θα τους τα φτιάξεις κι αυτές θα παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις