Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 minute ago, RedAlert539 said: Δεν κατάλαβα, έχεις να πεις κάτι για την Σ.Αραβία; Απλά θα περίμενα η ταινία να κάνει launch στην Ελλάδα μαζί με τον υπόλοιπο δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο, όχι μαζί με μία χώρα της ανατολής.
RedAlert539 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Απλά θα περίμενα η ταινία να κάνει launch στην Ελλάδα μαζί με τον υπόλοιπο δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο, όχι μαζί με μία χώρα της ανατολής. Ναι ρε συ, πλακατζίδικο ήταν το reply μου. Μην τρελάινεσαι.😛 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, NickTG είπε Παίζω με medium/heavy armor και ένα Zweihander +10. Πιο overpowered όπλο δεν μπορούσες να διαλέξεις; Α ναι, μπορείς, Zweihander lighting +5, κάπου στα 750 damage βγάζει. Συνεπώς δεν χρειάζεται να επενδύσεις και πολύ και STR αφού μόνιμα two-handed θα το κουβαλάς και επίσης τα elemental weapons δεν παίρνουν scaling και έχουν fixed damage και μπορείς να ρίξεις όλους σου τους πόντους σε stamina και HP. Πάρε και ένα βαρύ crushing όπλο ως fire ή magic για να έχεις επιλογές σε εχθρούς με resistances.
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ούτως ή άλλως έχω αρκετό strength και θα το ανεβάσω και άλλο. Δεν νομίζω να το κάνω elemental αυτό. Μάλλον θα πάει στο +15 όπως είναι. Έχω μαζί επίσης: Iaito +10 Great Club divine +5 Ascended Pyromancy Flame +2 Για ποικιλία και να μην βαριέμαι. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από NickTG 1
anarchy79 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Απλά θα περίμενα η ταινία να κάνει launch στην Ελλάδα μαζί με τον υπόλοιπο δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο, όχι μαζί με μία χώρα της ανατολής. Δεν ανήκουμε στην Ευρώπη, μην μπερδευεσαι. Μόνο γεωγραφικά, γιατί από όπου αλλού να το πιάσεις, τέτοιο μπαχαλο ούτε στην υποσαχάρια Αφρική, όχι στην Ασία!!!! 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ξενέρωσα την ζωή μου. Έψαχνα κινηματογράφο να πάω να δω το Detective Pikachu με τα παιδιά μου και δεν έβρισκα πουθενά. Τι διάολο σκέφτομαι, αφού 9 Μαΐου έκανε release, μπαίνω να το επιβεβαιώσω και ανακαλύπτω ότι παντού στον πλανήτη έκανε launch στις 9 και 10 Μαΐου, εκτός από την Ελλάδα και τη Σ. Αραβία όπου βγαίνει στις 13 Ιουνίου. Μπράβο στην εταιρεία που έχει αναλάβει τη διανομή εδώ, η ταινία έκανε το πιο επιτυχημένο release Σ/Κ που έχει κάνει ποτέ ταινία βασισμένη σε game, αλλά εδώ θα το βγάλουν ένα μήνα μετά. Εννοείται ότι θα παίξει «θείος». Βασικα δεν αξιζει θειος να πατε σινεμα, εμενα μου αρεσε παρα πολυ αν και δεν ειναι ταινια του 10 εκαναν πολυ καλη δουλεια και ειναι pure fun. Τωρα γτ μαλακιζονται οι εταιρειες διανομης στην Ελλαδα δε ξερω 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Discord App For Switch Would 'Need Nintendo's Blessing'
non-serviam Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μου ήρθε σήμερα το Xenoblade Chronicles 2 Collector's Edition. Το αγόρασα 53 ευρώ από τοπικό κατάστημα, και λόγο χώρας έγραφε ότι είναι DE/FR έκδοση (Ελβετία). Λέω δεν γαμιέται, τα αγγλικά κομμάτια είναι 120+ παντού, οπότε και ένα/δυο label στα γερμανικά δεν με χάλασαν. Τελικά όμως η έκδοση είναι EN/FR (EUR), και κάπως έτσι χέστηκα από την χαρά μου! Σκέφτομαι όμως, πόσο μαλάκες υπάρχουν στον κόσμου του τα δίνουν 2-3 φορές πάνω σε τιμή, και όχι καμία 20ετία μετά μάλιστα; Και πόσο μαλάκες (και εγώ) που τα αγοράζουν; Η μαλακία είναι τώρα ότι έχω παραγγείλει και Octopath Traveler Limited Edition στα 70 ευρώ (150+ αλλού) και ενώ είχα συνηθίσει την ιδέα ότι θα είναι Γερμανικό, τώρα αν δεν είναι αγγλικό θα ξενερώσω. #first_world_problems 😂 Παίζει κανείς NBA Playgrounds 2 (έστω και σε άλλη κονσόλα); Αγόρασα το online και είπα να παίξω μερικά ματσάκια με άλλους μπας και μαζέψω κάνα χρυσό να ξεκλειδώσω όλους τους παίχτες. Ε, τέτοιο γλέντι είχα να φάω χρόνια ρε πούστη μου! 😬 3
Vagosman Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Phoenix wright trilogy μόνο για αυτή την περίοδο. Japanila pure. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 12 minutes ago, Vagosman said: Phoenix wright trilogy μόνο για αυτή την περίοδο. Japanila pure. Όποιος δεν τα έχει παίξει στο 3DS για μένα είναι απαραίτητη αγορά στο NSw. Να μην τα δίναμε και στην κωλοεταιρεία καλά θα ήταν, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.
retard20 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, RedAlert539 είπε Δεν κατάλαβα, έχεις να πεις κάτι για την Σ.Αραβία; 17 ώρες πριν, Malthador είπε Απλά θα περίμενα η ταινία να κάνει launch στην Ελλάδα μαζί με τον υπόλοιπο δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο, όχι μαζί με μία χώρα της ανατολής. Τουλάχιστον να βάλουν στο shop το δικό μας και τις ίδιες τιμές με south africa κάτι ξέρω που έχω παρκάρει εκεί και κάνω αγορές ερχεται και δε μας το λενε
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέχρι και τα direct γίνονται shadow drop τώρα. Ευχάριστη έκπληξη αυτή γιατί σημαίνει ότι το κεντρικό direct της Ε3 δεν θα έχει από αυτό. Και εδώ τώρα η ερώτηση...τι ακριβώς θα έχει αφού το δυνατότερο χαρτί της έρχεται αύριο; Προσωπικά ποντάρω στο Fire Emblem και το Astral Chain ως τα focus παιχνίδια του direct αλλά φυσικά δεν αποκλείονται εκπλήξεις, 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Yggdrasill-sama είπε Pokemon. Πως τα ξέχασα αυτά; Ναι και αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις