mansa2k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 53 λεπτά πριν, tiniakos είπε H γυναίκα μου έχει προωθεί με το Mario Odyssey. Θα της αρέσει αυτό τι λες; Υπάρχει demo στο eshop.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, mansa2k said: Υπάρχει demo στο eshop. ...το οποίο είναι τουλάχιστον απαράδεκτο καθώς δεν έχει implemented τα gyro controls που είναι απαραίτητα για να παιχτεί σωστά το game. Το ίδιο ακατανόητο πράγμα που έκαναν και στο demo του Mario Tennis.
tiniakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Καλά το κατάλαβα στο Mario ότι κάτι έλειπε στο χειρισμό. Στις λεπτομέρειες η Nintendo είναι πολύ πίσω δυστυχώς.
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, tiniakos είπε H γυναίκα μου έχει προωθεί με το Mario Odyssey. Θα της αρέσει αυτό τι λες; Δεν εχουν καμια σχεση, το odyssey ειναι fast paced 3d platformer με ποσα jumps και αυτο δεν εχει καν jump Ειναι σαν κουτακια που πρεπει να εξερευνήσεις χρησιμοποιοντας διαφορους μηχανισμούς για να βρεις το star. Κατεβασε το demo αλλα υπολογισε οτι δεν εχει motion controls implemented οπως λεει και ο Malthador παρακατω. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το Odyssey θέλει skillz, το Captain Toad θελει brainz. Δεν συγκρίνονται. Καλα brainz μπορεις να πεις οτι θέλει το Talos και το the witness το Toad ειναι απλα explore το level απο ολες τις οπτικες μεχρι να βρεις τη λυση. Δεν ξερω σε τι κατηγορια να το βαλω παντως οχι puzzle game με την εννοια των παραπάνω που σου είπα. 1 ώρα πριν, Malthador είπε ...το οποίο είναι τουλάχιστον απαράδεκτο καθώς δεν έχει implemented τα gyro controls που είναι απαραίτητα για να παιχτεί σωστά το game. Το ίδιο ακατανόητο πράγμα που έκαναν και στο demo του Mario Tennis. Δεν τα πολυγουσταρω τα gyro controls ειναι η αληθεια και με χαλασε αρκετα γιατι νομιζα οτι υπηρχε η επιλογη να παιχτει χωρις. Με 2p αν εχεις καποιον πρόθυμο να κανει την αγγαρεία να σε βοηθήσει αλλάζει το πραγμα βεβαια.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 6 minutes ago, ADHD said: Καλα brainz μπορεις να πεις οτι θέλει το Talos και το the witness το Toad ειναι απλα explore το level απο ολες τις οπτικες μεχρι να βρεις τη λυση. Δεν ξερω σε τι κατηγορια να το βαλω παντως οχι puzzle game με την εννοια των παραπάνω που σου είπα. Καλά δεν εννοούσα old-school-adventure-games brainz. Εννοούσα ότι θέλει παρατηρητικότητα. Ενώ το Odyssey θέλει να λιώσεις μέχρι να γίνεις καλός.
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Καλά δεν εννοούσα old-school-adventure-games brainz. Εννοούσα ότι θέλει παρατηρητικότητα. Ενώ το Odyssey θέλει να λιώσεις μέχρι να γίνεις καλός. Ναι και να μην εκνευριστείς με τα gyro controls..
alet Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Παιδια τα joy con μου εχουν αποδειχθει σκουπιδια.Μετα το αριστερό κ τα random moves που εκανε μονο του ,μου έχει αρχισει ακριβως το ίδιο θεμα κ στο δεξί. Το δεξί το ειχα στείλει cd media κ εφαγα μια βδομάδα για επισκευή λογω έλλειψης ανταλλακτικών ,χώρια οτι έπρεπε να φαω κ τον κούριερ κ να είμαι σπιτι 9-2 για αποστολη/παραλαβη. Επειδή δεν θελω να το στερηθει ο γιος μου αλλη μια βδομάδα καλοκαιριάτικα,καθώς λογω σχολείου δεν χαρηκε αρκετα την κονσολα,σκέφτομαι να αγορασω ενα ακομα ζευγαρι κ να στειλω καποια στιγμη το ελαττωματικό για επισκευή. Το θεμα ειναι οτι διαβαζοντας στο νετ βλεπω οτι ειναι αρκετα κοινό το πρόβλημα με τα joy cons. Θα ήθελα να ακουσω απο τους κατοχους switch αν μεσα πχ σε ενα εξαμηνο κ μετα ειχαν καποιο θεμα με τα controllers τους ή αν απλα έπεσα σε ελλατωματικα controllers . Οχι τίποτα αλλο αν το προβλημα το εμφανιζει ανω πχ του 10% των κοντρολλερς να μην δωσω τοσα χρήματα με αυτους τους όρους.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Για τα joy con ειχε αναφερθει απο το 2017 οτι αρκετοι ειχαν θεμα με το ενα απο αυτα. Νομιζω μονο για το Pro controller ειναι πιο σιγουρη/ασφαλης επιλογη. 1
alet Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Το σκέφτηκα αλλα σκοτωνει την φορητότητα της συσκευής.Θεωρεις οτι ηταν θεμα των αρχικων παρτίδων που διορθώθηκε στις μετ επειτα ή κακη σχεδιαστική επιλογη που θα τα συντροφεύει εφ ορου παραγωγης? Αν ειναι να προσπαθήσω να βρω καποια νεοτερη edition τους
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο δυστηχως δεν μπορω να στο απαντησω με 100% σιγουρια(μην σε παρω και στο λαιμο μου γιατι δεν ειναι λιγα τα χρηματα). Εχει αναφερθει παντως και πιο παλια το θεμα αυτο για το ενα απο τα δυο joycons που δεν γνωριζω αν εχει διορθωθει στα επομενα. Εχω την εντυπωση οτι ισως να εισαι ο μονος στο θεμα που εχει αναφερει οτι και τα 2 joy con του βγαλανε προβλημα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από Fulgore
Mistwalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Αυτο λενε ειναι θεμα σκονης που περασε απο κατω και υπαρχουν οδηγιες και απο τη nintendo america στο forum πως να το φτιαξεις.Το εκανε και σε μενα αλλα δεν ξερω καταποσο ηταν απο σκονη ή αν εφταιγε το προβληματικο analog stick απο την αρχη που το πηρα οπου δεν το εκαναν αντικατασταση την πρωτη φορα που το εστειλα αλλα προσωρινο φτιαξιμο.Με την αντικατασταση δεν εχω πλεον κανενα προβλημα και το δεξι απο day one δεν εμφανισε ποτε προβλημα. 1
james9tito Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Εγώ το έχω από Δεκέμβριο και έχοντας παίξει αρκετά και εγώ και οι κόρες μου, δεν μου έχουν παρουσιάσει πρόβλημα Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχω το blue/red αν δηλαδη εμφανίζεται λιγότερο το πρόβλημα σε αυτές τις παρτίδες. Πάντως εγώ δεν θα έδινα 70 ευρώ και να καταλήξω με τέσσερα joy con. 1
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγώ στα πρώτα που είχα αγοράσει όταν είχαν πρωτοβγεί είχα πρόβλημα με το δεξί joycon. Πήρα και δεύτερο ζευγάρι και αυτά έχουν βγει μια χαρά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τόσους μήνες που παίζω. Απλά συμβουλή αν κάνεις νέα αγορά πάρτα από κεντρικό κατάστημα ώστε να μην τους έχει ξεμείνει καμιά παλιά παρτίδα και πέσεις πάλι σε κανά ελαττωματικό. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από chek2fire 1
Mistwalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22494/p/897 Αυτο ειναι απο το support που ειχα βρει.Δεν ξερω ποσο στεκει αλλα απο τη στιγμη που εχουμε 2 χρονια εγγυηση εγω τουλαχιστον δεν θα εκανα τιποτα απο αυτα μηπως και γινει καμια στραβη και μετα λενε οτι φταιω εγω😨
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alet said: Παιδια τα joy con μου εχουν αποδειχθει σκουπιδια.Μετα το αριστερό κ τα random moves που εκανε μονο του ,μου έχει αρχισει ακριβως το ίδιο θεμα κ στο δεξί. Το δεξί το ειχα στείλει cd media κ εφαγα μια βδομάδα για επισκευή λογω έλλειψης ανταλλακτικών ,χώρια οτι έπρεπε να φαω κ τον κούριερ κ να είμαι σπιτι 9-2 για αποστολη/παραλαβη. Επειδή δεν θελω να το στερηθει ο γιος μου αλλη μια βδομάδα καλοκαιριάτικα,καθώς λογω σχολείου δεν χαρηκε αρκετα την κονσολα,σκέφτομαι να αγορασω ενα ακομα ζευγαρι κ να στειλω καποια στιγμη το ελαττωματικό για επισκευή. Το θεμα ειναι οτι διαβαζοντας στο νετ βλεπω οτι ειναι αρκετα κοινό το πρόβλημα με τα joy cons. Θα ήθελα να ακουσω απο τους κατοχους switch αν μεσα πχ σε ενα εξαμηνο κ μετα ειχαν καποιο θεμα με τα controllers τους ή αν απλα έπεσα σε ελλατωματικα controllers . Οχι τίποτα αλλο αν το προβλημα το εμφανιζει ανω πχ του 10% των κοντρολλερς να μην δωσω τοσα χρήματα με αυτους τους όρους. Πάρε καινούρια, στείλε τα παλιά για επισκευή και μόλις τα επισκευασουν πούλα τα. 1 hour ago, alet said: Το σκέφτηκα αλλα σκοτωνει την φορητότητα της συσκευής.Θεωρεις οτι ηταν θεμα των αρχικων παρτίδων που διορθώθηκε στις μετ επειτα ή κακη σχεδιαστική επιλογη που θα τα συντροφεύει εφ ορου παραγωγης? Αν ειναι να προσπαθήσω να βρω καποια νεοτερη edition τους Τα νεότερα κίτρινα joycons που έχω δεν έχουν βγάλει πρόβλημα, ενώ τα αρχικά μαύρα τα είχα στείλει στο σέρβις. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από Malthador 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις