Moderators Malthador Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 5 minutes ago, non-serviam said: Έχει παίξει κανείς τα Siberia 1 & 2 στο Switch? Αξίζουν λέτε από ένα 10αρικο το καθένα; Όχι βέβαια. Έχουν ένα τάληρο και τα δύο στο Steam, πάρτα από εκεί. Γενικά σαν adventures είναι top και τα δύο, αλλά όχι στα 20 ευρώ 15 χρόνια μετά. 4
non-serviam Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Όχι βέβαια. Έχουν ένα τάληρο και τα δύο στο Steam, πάρτα από εκεί. Γενικά σαν adventures είναι top και τα δύο, αλλά όχι στα 20 ευρώ 15 χρόνια μετά. Physical όμως, για τη συλλογή. Εδώ έδωσα 15 για το Max the curse of the brotherhood, και ήταν μικρό και μούφα. 😂
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Just now, non-serviam said: Physical όμως, για τη συλλογή. Εδώ έδωσα 15 για το Max the curse of the brotherhood, και ήταν μικρό και μούφα. 😂 Οκ, δεν θα τα έδινα προσωπικά, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Στο kinguin έχουν 0,9 ευρώ το καθένα για Steam.
grifind Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ε και να σας πω κάτι; Όταν έχουμε 200 γκειμς των 30-40-50 ευρώ που είναι ΑΑΑ και δε προλαβαίνουμε ούτε να τα αγοράσουμε ούτε να τα παίξουμε, για κάποιο λόγο τα παιχνίδια του 20ευρου εγώ τουλάχιστον τα βάζω πολύ πίσω στη wishlist. Μετά από το yoku’s island όμως δε θα ξαναγίνει. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή;! Ναι φαίνεται γκειμ για παιδάκια. Ναι είναι χαρούμενο. Ναι έχει φανταχτερά γραφικά. Ναι. Αν το ήξερα όμως, θα το έπαιρνα πριν στάξω 60 για το yoshi. Το παιχνίδι είναι ένα metroidvania με περιοχές που για να ανακαλύψεις πρέπει να πας μπροστά, πίσω πάνω και κάτω στο χάρτη και μετά πάλυ ανάποδα! Όλα αυτά τα συνδέει ένα φανταστικό flipper gameplay με το οποίο ανοίγεις πόρτες ξεκλειδώνεις δωμάτια κτλ. Ο ήχος του μου άρεσε πάρα πολύ και τα γραφικά του επίσης δεν αντιστοιχούν στην τιμή του. Είναι για πολύ περισσότερα. Με λίγα λόγια αν αυτό το παιχνίδι το έβγαζε η nintendo θα το πληρωναμε 60 ευρώ. Δε ξέρω αλλά υπερενθουσιάστηκα. Όχι γιατί είναι το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου ή θα το συγκρίνω με το zelda. Αλλά πρώτη φορά ένιωσα ότι τα χρήματα που έδωσα για ένα physical copy ήταν λίγα. Ήταν παραπάνω από τίμιο ρε παιδί μου. Ήθελα να αφήσω και πουρμπουάρ. Γι αυτο γράφω και αυτό το ποστ. Δε ξέρω πόσοι το έπαιξαν από εσάς και πόσοι το σνόμπαραν σα και μένα. Αλλά πιστεύω ότι ειναι επίσημα στα τοπ games στη λίστα μου πλέον. ✌️ 5
cubilone Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ωραίο το Yoku's, το έπαιξα στο Steam. Καταπληκτικό OST! 24 λεπτά πριν, grifind είπε Ε και να σας πω κάτι; Όταν έχουμε 200 γκειμς των 30-40-50 ευρώ που είναι ΑΑΑ και δε προλαβαίνουμε ούτε να τα αγοράσουμε ούτε να τα παίξουμε, για κάποιο λόγο τα παιχνίδια του 20ευρου εγώ τουλάχιστον τα βάζω πολύ πίσω στη wishlist. Μετά από το yoku’s island όμως δε θα ξαναγίνει. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή;! Ναι φαίνεται γκειμ για παιδάκια. Ναι είναι χαρούμενο. Ναι έχει φανταχτερά γραφικά. Ναι. Αν το ήξερα όμως, θα το έπαιρνα πριν στάξω 60 για το yoshi. Το παιχνίδι είναι ένα metroidvania με περιοχές που για να ανακαλύψεις πρέπει να πας μπροστά, πίσω πάνω και κάτω στο χάρτη και μετά πάλυ ανάποδα! Όλα αυτά τα συνδέει ένα φανταστικό flipper gameplay με το οποίο ανοίγεις πόρτες ξεκλειδώνεις δωμάτια κτλ. Ο ήχος του μου άρεσε πάρα πολύ και τα γραφικά του επίσης δεν αντιστοιχούν στην τιμή του. Είναι για πολύ περισσότερα. Με λίγα λόγια αν αυτό το παιχνίδι το έβγαζε η nintendo θα το πληρωναμε 60 ευρώ. Δε ξέρω αλλά υπερενθουσιάστηκα. Όχι γιατί είναι το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου ή θα το συγκρίνω με το zelda. Αλλά πρώτη φορά ένιωσα ότι τα χρήματα που έδωσα για ένα physical copy ήταν λίγα. Ήταν παραπάνω από τίμιο ρε παιδί μου. Ήθελα να αφήσω και πουρμπουάρ. Γι αυτο γράφω και αυτό το ποστ. Δε ξέρω πόσοι το έπαιξαν από εσάς και πόσοι το σνόμπαραν σα και μένα. Αλλά πιστεύω ότι ειναι επίσημα στα τοπ games στη λίστα μου πλέον. ✌️
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Detective Pikachu writers imagine a Super Smash Bros. film Αρρώστησα και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να βγει τέτοια ταινία. Nintendo Games Extended Universe φάση. 2
nimrodel22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, grifind είπε Ε και να σας πω κάτι; Όταν έχουμε 200 γκειμς των 30-40-50 ευρώ που είναι ΑΑΑ και δε προλαβαίνουμε ούτε να τα αγοράσουμε ούτε να τα παίξουμε, για κάποιο λόγο τα παιχνίδια του 20ευρου εγώ τουλάχιστον τα βάζω πολύ πίσω στη wishlist. Μετά από το yoku’s island όμως δε θα ξαναγίνει. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή;! Ναι φαίνεται γκειμ για παιδάκια. Ναι είναι χαρούμενο. Ναι έχει φανταχτερά γραφικά. Ναι. Αν το ήξερα όμως, θα το έπαιρνα πριν στάξω 60 για το yoshi. Το παιχνίδι είναι ένα metroidvania με περιοχές που για να ανακαλύψεις πρέπει να πας μπροστά, πίσω πάνω και κάτω στο χάρτη και μετά πάλυ ανάποδα! Όλα αυτά τα συνδέει ένα φανταστικό flipper gameplay με το οποίο ανοίγεις πόρτες ξεκλειδώνεις δωμάτια κτλ. Ο ήχος του μου άρεσε πάρα πολύ και τα γραφικά του επίσης δεν αντιστοιχούν στην τιμή του. Είναι για πολύ περισσότερα. Με λίγα λόγια αν αυτό το παιχνίδι το έβγαζε η nintendo θα το πληρωναμε 60 ευρώ. Δε ξέρω αλλά υπερενθουσιάστηκα. Όχι γιατί είναι το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου ή θα το συγκρίνω με το zelda. Αλλά πρώτη φορά ένιωσα ότι τα χρήματα που έδωσα για ένα physical copy ήταν λίγα. Ήταν παραπάνω από τίμιο ρε παιδί μου. Ήθελα να αφήσω και πουρμπουάρ. Γι αυτο γράφω και αυτό το ποστ. Δε ξέρω πόσοι το έπαιξαν από εσάς και πόσοι το σνόμπαραν σα και μένα. Αλλά πιστεύω ότι ειναι επίσημα στα τοπ games στη λίστα μου πλέον. ✌️ Κι εγώ το καταευχαριστήθηκα το yoku's island express... Το προτείνω ανετότατα σε όποιον θέλει και χαλαρό παιχνιδάκι αλλά και με πράγματα να δεις και να κάνεις. Εν τω μεταξύ με ρωτούσαν φίλοι "έλα ρε...φλιπεράκι παίζεις?!". Ε λοιπόν χάνουν. Και πολύ ωραίοι ήχοι και δεν το βαριέσαι κιόλας. 12ωρο έπαιξα. (βέβαια , κι επειδή το ανέφερες, το yoshi είναι υπερτέλειο και τρομερά γλυκούλι, ο 3,5 ετών γιος μου το τερμάτισε και συνεχίζει να το παίζει, το περίμενα ένα μήνα να βγει "μαμά βγήκε το yoshi, βγηκε, βγήκε ? μόνο το ντέμο βλέπω". Σε καθημερινή βάση αυτά. Οπότε έπαιξε day one αγορά) 2
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) On 22/04/2019 at 23:00, NickTG said: Αν και δεν είχα σκοπό να το ξεκινήσω, έβαλα λίγο το Dark Souls να το δοκιμάσω και τελικά παίζοντας λίγο από εδώ και λίγο από εκεί έφτασα πριν τη Blighttown. Μέχρι τώρα θεωρώ έχουν κάνει καλή δουλειά. Και μόνο που μπορούμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια σε φορητό είμαι ικανοποιημένος. Το παιχνίδι είναι γνωστό πλέον οπότε δεν χρειάζονται σχόλια πάνω σε αυτό. Σχετικά με το χειρισμό και έχοντας παίξει μόνο τη μάχη με τον Taurus demon σε docked μπορώ να πω πως δεν έχω κάποιο παράπονο μέχρι τώρα. Παίζω χωρίς grips χωρίς κάποια δυσκολία ή πιάσιμο μέχρι τώρα. Γενικά πιστεύω πως αξίζει η αγορά για όποιον το θέλει να το έχει πάντα μαζί. Συνεχίζω το Dark Souls εν τω μεταξύ. Πέρασα και το Anor Londo, το οποίο μου φάνηκε ιδιαίτερα εύκολο μπορώ να πω σε σχέση με ότι διάβαζα. Το δίδυμο βγήκε στην 3η προσπάθεια και ενώ είχα κάνει summon τον Solaire για κάποιο λόγο δεν μπήκε ποτέ μέσα. Δυστυχώς σκότωσα πρώτα τον Ornstein και έχασα την πανοπλία του. Ίσως στο NG+. Έχω ήδη περάσει από Great Hollow και Ash Lake, έχω σκοτώσει Pinwheel ενώ πήγα και στο Painted World. Προς το παρόν γύρισα στα Demon Ruins και σκέφτομαι αν θα πάω πρώτα εκεί ή στο DLC. Γενικά δεν θα έλεγα πως έχω δυσκολευτεί κάπου ιδιαίτερα πάντως. Παίζω με medium/heavy armor και ένα Zweihander +10. Παίζω αποκλειστικά σε handheld mode και μέχρι τώρα μπορώ να πω δεν με έχει κουράσει καθόλου. Θα πω πάλι πως για μένα είναι μια καλή μεταφορά και αξίζει κάποιος να το πάρει για να μπορεί να παίζει παντού. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από NickTG 3
kmanikas13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Έχει ακουστεί κάτι για wii u και wii emulation στο switch;
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 hour ago, NickTG said: Συνεχίζω το Dark Souls εν τω μεταξύ. Πέρασα και το Anor Londo, το οποίο μου φάνηκε ιδιαίτερα εύκολο μπορώ να πω σε σχέση με ότι διάβαζα. Το δίδυμο βγήκε στην 3η προσπάθεια και ενώ είχα κάνει summon τον Solaire για κάποιο λόγο δεν μπήκε ποτέ μέσα. Δυστυχώς σκότωσα πρώτα τον Ornstein και έχασα την πανοπλία του. Ίσως στο NG+. Έχω ήδη περάσει από Great Hollow και Ash Lake, έχω σκοτώσει Pinwheel ενώ πήγα και στο Painted World. Προς το παρόν γύρισα στα Demon Ruins και σκέφτομαι αν θα πάω πρώτα εκεί ή στο DLC. Γενικά δεν θα έλεγα πως έχω δυσκολευτεί κάπου ιδιαίτερα πάντως. Παίζω με medium/heavy armor και ένα Zweihander +10. Παίζω αποκλειστικά σε handheld mode και μέχρι τώρα μπορώ να πω δεν με έχει κουράσει καθόλου. Θα πω πάλι πως για μένα είναι μια καλή μεταφορά και αξίζει κάποιος να το πάρει για να μπορεί να παίζει παντού. Αν πέρασες το Anor Londo χωρίς να πετάξεις τουλάχιστον μία φορά το Switch στον τοίχο, τότε παίζεις λάθος το game.
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 28 minutes ago, Malthador said: Αν πέρασες το Anor Londo χωρίς να πετάξεις τουλάχιστον μία φορά το Switch στον τοίχο, τότε παίζεις λάθος το game. Γενικά παίζω αργά και προσεκτικά. Ειδικά στο Anor Londo και επειδή δεν κάνω πολύ parrying είχα αλλάξει την κλασική μου ασπίδα με great shield. Βοηθάει επίσης το γεγονός πως το Zweihander κάνει stagger σχεδόν τα πάντα. Ο Smough για παράδειγμα όταν έμεινε μόνος δεν κατάφερε να με χτυπήσει.
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ξενέρωσα την ζωή μου. Έψαχνα κινηματογράφο να πάω να δω το Detective Pikachu με τα παιδιά μου και δεν έβρισκα πουθενά. Τι διάολο σκέφτομαι, αφού 9 Μαΐου έκανε release, μπαίνω να το επιβεβαιώσω και ανακαλύπτω ότι παντού στον πλανήτη έκανε launch στις 9 και 10 Μαΐου, εκτός από την Ελλάδα και τη Σ. Αραβία όπου βγαίνει στις 13 Ιουνίου. Μπράβο στην εταιρεία που έχει αναλάβει τη διανομή εδώ, η ταινία έκανε το πιο επιτυχημένο release Σ/Κ που έχει κάνει ποτέ ταινία βασισμένη σε game, αλλά εδώ θα το βγάλουν ένα μήνα μετά. Εννοείται ότι θα παίξει «θείος». 1
RedAlert539 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ξενέρωσα την ζωή μου. Έψαχνα κινηματογράφο να πάω να δω το Detective Pikachu με τα παιδιά μου και δεν έβρισκα πουθενά. Τι διάολο σκέφτομαι, αφού 9 Μαΐου έκανε release, μπαίνω να το επιβεβαιώσω και ανακαλύπτω ότι παντού στον πλανήτη έκανε launch στις 9 και 10 Μαΐου, εκτός από την Ελλάδα και τη Σ. Αραβία όπου βγαίνει στις 13 Ιουνίου. Μπράβο στην εταιρεία που έχει αναλάβει τη διανομή εδώ, η ταινία έκανε το πιο επιτυχημένο release Σ/Κ που έχει κάνει ποτέ ταινία βασισμένη σε game, αλλά εδώ θα το βγάλουν ένα μήνα μετά. Εννοείται ότι θα παίξει «θείος». Δεν κατάλαβα, έχεις να πεις κάτι για την Σ.Αραβία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις